7267
The Godfather
-
Nah megint én vagyok ! Nem kiabálok el semmit se, de sztem alaposan leértékelték a Game Starban... Amúgy lehet sétálni ? -
Hogyaza büdös k*rva ! Direkt kimásolom az eredeti exét, az asztalra és miután letöröltem kiderül hogy csak a parancsinkont másolta kis.. Közben eszembe jutott hogy megvan dvd-n az exe :) -
Most csomagolom azt a zseniálisan tömörített miniimage-t -
Curesz #5383 gondolom crackelted, és azért nem jó:D -
Sziasztok !
Az eléggé cenzúrázott FAQ-nak köszönhetően, sikeresen eltudtam indítani a játékot..
Az lenne a kérdésem, hogy belehet e azt állítani, hogyha balara fordítom az egeret nem jobbra nézzen (és fordítva) A kiszállást megmár megse kérdem, gondolom televan a hócipőtök vele..
-
elárulom nektek, a hogy miniimage és miniimage között is van különság.. A faq-ban lévőnek az a titka, hogy emellette kell lennie az eredeti mdf nek (isonak)is
-
Vlala #5380 Igen, ez az, valaki nagyon értett a tömörítéshez. Ha ezt beteszed Daemon4.0-ba, all options On, akkor el kell, hogy induljon crack nélkül is. -
Most töltöttem le, 1,4 MB. Kicsomagolva meg 2,7 GB? Ez normális? -
Vlala #5378 a gamecopyworld-ön lévő MI-GTG.rar a jó, a másik nekem sem ment, nem ismerte fel a Daemon, de a maxi-image crack nélkül is elindítja a játékot, mivel a mountot eredeti Godfather DVD-nek ismeri fel. -
De a FAQ-ban lévő image, az ugyan az, ami nekem eddig is volt a játékhoz.
Ugyanis mérete, és dátum is stimmel. vagy te más image -re gondolsz?
És egy haveromnak kölcsönadtam és neki nem megy. Nekem meg igen. -
Vlala #5376 a sima járókelőkkel talán nem adja meg, de ellenséget mindig találhatsz! -
És ezt ugye ellenséges család tagjaival kell megcsinálni?
A sima járókelők nem jók? -
Köszi!!!!!!!!! -
Vlala #5373 Hard head (kemény fej) valamibe jól bele kell verni a fejét, amíg ki nem leheli a lelkét. Megragadás után asztalba, falba verés A, D betűvel.
Stained glass: nem vagyok benne biztos, de talán ablakon kell átküldeni.
Traffic accident: lökd ki valami nagy és gyors elé.
Wallpapered: kend fel a falra.
Hats off: amikor guggol, egykezes fegsyverrel lődd fejbe. Lerepül a kalapja. -
Vlala #5372 image van, amivel crack nélkül működik. -
Már van rendesen műkodő crack? -
Kérlek Segítsetek!!
Van 5 kivégzés amit nem tudok megcsinálni!
Név szerint:
-Hard Head
-Stained Glass
-Traffic Accident
-Wallpapered
-Hats off /remélem helyesen írtam őket/
Légyszi mondjátok meg hogy melyiket hogy lehet megcsinálni vagy hol!Előre is köszi! -
Vlala #5369 faq-val, normális crackkel. -
Monyó007 #5367 pl. little italiy-n találsz egy-két embert akik ellenségek! ott van egy ahol a rendőrség és a kis rendelő van! ott találsz egyet! azon próbáld megcsinálni a kivégzést! -
Hi!
Nekem már csak 4 kivégzési formát kell vhogy megcsinálni az egész játékbol elméletileg. Már minden 100% csak az nem.
Azt irta vki h az ellenséggel (azaz vmelyik családdal) lehet csak megcsinálni ezeket a kivégzéseket.
Nekem már egy család sincs a térképemen.
Most ienkor mit csináljak?
elöre is kössz -
Monyó007 #5365 köszi szépen Curesz -
Curesz #5364 nem lesznek testőreid csak tisztelnek -
Monyó007 #5363 sziasztok!valaki aki már végigtolta a játékot, mondja már meg nekem hogyha majd don leszek akkor lesznek-e testőreim,vagy hogy ez hülyeség amit mondok! előre is kösz -
Hi!
Elvileg nekem megvan minden már csak a kivégzési fajtákat kellene megtanulnom.
Nem tudna vki segíteni?
Asszem 4 kivégzési fajta hiányzik.
2-t fejből tok: a hard head, meg a traffic accident.
Ezeket h kell megcsinálni?
kössz -
Monyó007 #5361 jah!ez az üzi wfefének szólna! esetleg próbáld meg hogy szétszeded a gépet és újra összerakod mert lehet szétzötykölődött!!és valami kontakthiba van!! -
Monyó007 #5360 szóval akkor semmi sem változik ha don leszek igez???
nah mind1!pedig jó lett volna!de olyat hallottam hogy majd testőreid is lehetnek!ez sem igaz?? előre is kösz! -
thx má megy és naon bejön -
Vlala #5358 De szép lenne, de sajnos nem. Én Don of NYC-ként is ugyanaz a szürke kabátos, sofőrsapkás emberke maradtam, aki állandóan a járdán autózik, mert az annyira jó dolog. :) -
wfefe #5357 Sziasztok!
Nekem a következő a problémám, már kb 50%-nál járok. Eddig minden simán ment, most viszont amint elfoglalok egy boltot egyből újraindul a gépem.
Ötleteket várnék, hogy mi lehet a hiba.
Lehet, hogy hülye elmélet, de most költöztünk és a hiba azóta van mióta itt lakunk. Lehet a gépnek nem tetszik valami az árammal kapcsolatban?
Minden esetre bármilyen javaslat ötlet érdekel, írjatok bátran, már nagyon el vagyok keseredve hogy nem tudok játszani.
Üdv. -
Monyó007 #5356 sziasztok! annyi lenne a kérdésem hogy én már 80%-nál tartok. és ha majd don leszek akkor mondjuk az embereimnek én modom meg hogy hova menjenek és mit csináljanak??? vagy hülyeséget mondtam?? előre is köszi! -
Adika #5355 vagyis nem láccik kep:P:S -
Adika #5354 hi papamacik mér van az h screenshotok sotétek? -
azt hogy olvass vissza... (vagy menj el a boltba, oszt vedd meg)
-
léccci segíccsetek má -
forgoszek66 #5351 Nekem nem ennél a játéknál, de máshol is előfordul ez a hiba. Lassan kikészülök!!!
SEGÍTSETEK!!! Amúgy a játékban a 30-as szintnél vagyok kezd nehéz lenni egy kicsit!
-
jaster #5350 minek neked save file? élvezet újra végignyomni.
-
gabesss546 #5349 Hello,
Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx előre is.
[email protected] -
Vlala #5348 (kicsi off) A faq főoldalán most röhögtem szét magam... (ennyi, off vége) -
akinek nem mdf file van az mit tegyen? -
Vlala #5346 ööö... mit?