The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matiasmax
Én már majdnem végig toltam a gamet nagyon ász!!!<#alien><#ravasz1>

Life is short, play more!

Gerbill
Ha nem virtuális meghajtóról raktad fel akkor tippem sincs. Bocs

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

sz.tem nagyon jó kis játék a godfather!! tudom hogy elég sok kivégzést osztottak meg velünk de csak ennyi van a játékban vagy még van több is???
Itt vannak a kivégzési stílusok:

Blackhand: Simán csak verd halálra.
Bombs away!: Öld meg Dinamittal vagy Bombával.
Cocktail hour: Használj Molotov koktélt.
Grandslam: Használj Baseball-ütõt.
Blackhand grapple: Lökdösd a földre míg meghal.
Hard head: Verd a fejét a pultba (A) vagy (D).
Last gasp: Fojtsd meg (X).
Overcocked: Lökd be a kemencébe (W).
Road Rage: Menj át rajta autóval.
Silent Assassin: Használj Zongorahúrt a fojtáshoz.
Stained glass: Lökd át egy emeleti ablakon (W).
Watch your step: Lökd le valahonnan (W).
Taffic Accident: Lökd a mozgó jármû elé (W).
Wallpaper: Kend fel a falra (W).
Hats off: Használj egykezes fegyvert mikor térdel.
Pistol: Ugyanaz mint a hats off de álljon.
Faceoff: Használj kétkezes fegyvert mikor térdel.
Gut shot: Ugyanaz mint a Pistol de kétkezes fegyverrel közelrõl.
Disarm: Lõdd vállon.
Kneecapped: Lõdd szét a térdkalácsát.
Firearm: Ugyanaz mint a gut shot de távolabbról.
Sureshot: Lõdd fejbe.

Természetesen a halálos lövés legyen a leírt és csak bandatagoknál mûködik.

köszi @jaster 😄!!!!
Hali!Én is most kezdtem el játszani a kereszapával,de nekem is hasonló gondjaim merültek fel.
1. : Olvastam hogy a kocsiból való kiszálást egy az oldalon található .mds kiterjesztésû file-al lehet megoldani.Ez idáig rendben van,de hová kell másolni ezt a típusú file-t hogy mûködjön??Nem találtam könyvtárat ahol ilyesmi típus fordulna elõ.Ez volt az egyik problémám.
2. : az egér beállításával lenne,errõl már tuti volt szó a korábbiakban,de nem találok ehhez kapcsolódó hozzászólást.Lehet esetleg megváltoztatni hogy ivert egerem legyen?És ha még bírjátok akkor lenne egy
3. kérdésem is: Miután felteszem a játékot és crack-elem mindösszesen egyszer tudom elindítani a game-t és miután játszottam egy kiadósat (mivel nem tudok kiszálni a jármûbõl 😞 )kilépés után ha újraakarom indítani nem fut.Csak fekete képernyõvel találom szemben magam.
Ha újrarakom (mivel muszáj vagyok mert nem fut), dettó.Egyszer jó aztán nem.
Nos mindösszesen ennyi a problémám a játékkal.Aki tudna és hajlandó lenne esetleg segíteni,annak hálás lennék.
Ja amugy szerintem annyira nem rosszul sikerült játék,bár mint ahogyan már irtátok, aki játszott a Mafia-val annak lehet hogy nem tetszik majd.....nos nincs annyira jó de azért ott van! 😊 Legalábbis nálam.
Na remélem nem voltam túl fárasztó.Várom hozzáértõk segítségét....
Elõre is köszönöm.
By
Nyugodtan ölj meg mindenkit, a következõ küldi után nyitva lesz ismét a bolt. Aztán öld meg újra. És újra. És újra. És újra. És újra. És újra.😊

sziasztok!még az a szitu hogy megöltem a pékes kiscsajt! bedobtam a kemencébe! de a bolt bezárt és nem tudok bemenni mert az ajtók zárva vannak! mikor fog megint kinyitni? köszi
Je végre megcsináltam végre azt amikor Sonny-t kicsinálják,1 hét kellett hozá,de nembirtam otthagyni ezt a remek játékot.
Aprópo innen még mennyi vaan hátra?

Én most már az összes család házát,boltját stb mindent elfoglaltam még van egy pár misszió és vége.
Dency
Hy! Az nagy baj ha elakartam foglalni a BARZINIK elõl egy boltot és lelõttem a bolt vezetõt véletlenül, és most már zárva van! Ezt még ellehetessz foglalni valamikor vagy cseszhetem az egészet és nem lesz 100% -os a game-em?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Nem tudja valaki, hogy hány rész jelent meg könyvben, mert nekem csak az elsõ van meg?<#conf>
köszi szépen a választ!!😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, még lehet. Kapsz egymillió dollárt és végtelen lõszert a fegyvreidbe, és kiélheted magadat New Yorkban.

sziasztok! azt akarom megkérdezni hogy ha kijáccom a játékot és don leszek azután lehet még nyomulni mint a gta-ban?? vagy nem?? elõre is köszi
Koszi szepen a segitseget!
HKEY_current_user - > software -> Electronic arts -> the godfather -> video settings.

Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.
Sizex=1024
Sizey=768

Ezt a felbontást bírnia kell a monitorodnak.

aha

es mit kell atirni pontosan mire?Elore is koszi
Igen, engem is szívatott, a registryben kell mókolni. 1600x1200-ban akarja elindítani magát. (FAQ)

Hali!

Lenne egy kis gondom.Feltelepitettem a jatekot de miutan megcrackeltem es elinditottam fekete kepernyo es semmi.Nem is tolt.Talalkozott valaki mar hasonloval?Letszi segitsetek!Elore is koszi!
Gerbill
Fegyver upgradeket is tudsz belõle venni, a gépfegyverhez 500.000-be kerül

Ha van pénzed, az nem baj, abból tudsz safehouse-kat és fegyvereket venni.
A hit contract küldetéseket (narancssárga) meg kell csinálni a Don of NYC szinthez, célszerû minél több kivégzési módot alkalmazni, boltot átvenni és filmtekercset összegyûjteni.

hi all

én is most lettem Don.Most mit kell csinálni ? mert még a game complitation a felénél sincs :S már csak boltokat kell elfoglalni ? vagy lent a pincébe a Corleone házzban van egy ember az ad még 1-2 küldit már csak az van ? 😮
ja meg van 1 millió doláárom de minek ? 😄 mit lehet belõle venni ?

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Na, a végén tartok, már Don vagyok, egy important meetingre kellene mennem, gondolom, ott avatnak Don of NYC-vé. Azzal még várok, elõször gyûjtögetek... vagy utána is lehet?

Q2: Hallott valaki alternatív befejezésrõl?

El lehet húzni... pl. próbálj, amikor nem sietsz, megállni a piros lámpánál, és nyugisan közlekedni, a zene is ezt sugallja. Az elsõ nap 3,5 órát autózgattam benne koccanás nélkül 😊 (tudom, beteg vagyok, már van beutalóm 😊😊😊 )

Nemcso
Elolvasod fennt a FAQ-ot, vagy a lap alján lévõ keresõvel rákeresel a crack szóra és elolvasod pl. a #4086 -os hozzászólást.

Hello!

A bejátszásokat kötelezõ végignézni?
Nem lehet skippelni valahogyan?

Mr Spock
Létezik olyan, hogy esetleg az ellenséges banda tagja kivégzi a racket vezetõt, amikor elfoglalom a boltot éppen? Mert volt már úgy kétszer is, hogy benyitottam és éppen kivégzett egy csávót. És nem volt senki más már bent. Csak nem figyeltem meg, hogy volt-e backdoor open felirat. :S

-muszáj-

Mr Spock
Csak azután tudsz, hogy párat beleereszettél és kiszálltak belõle az ellenséges bandatagok. Lemészárolod õket. Felveszed a pénzeszsákot. Esetleg kikérdezed a sofõrt kis ráhatás után. Aztán mehetsz vele, de nem érdemes, mert már füstöl. De egyébként vannak vadiújak , pl városrészek közötti alagutakban állnak és kint vannak belõle az emberek. Lelövöd õket és mehetsz az autóval.

-muszáj-

Dave9214
Történet 10/10
Élmény 10/5
Hangulat 10/3
Irámyitás 10/7
Grafika 10/8 (akár hisziek akárnem nagy grafika buuzi vok, de vhogy megfogott a grafika 1280-ba nyomom, és midenn cool, csak a kocsik nem!)
Nah ez lenne az én értékelésem, remélem a The Godfather 2: The Game jobban sül el!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Dency
Ti betudtok szállni egy teherszállító autóba? Mert én nem és nincs MEG CRACK-ELVE!

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Dency
Nem 1 hosszú játék! Mármint a küldetéses részeket mondom! Már megcsináltam mindegyiket! Már csak a boltokat kell elfoglalni! Vagy még kellesz valamit csinálni??

Speedway
Nagyon nagy a játék!!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

zeki
THX

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Gerbill
Oda mész a falhoz és megnyomod a Caps Lockot

zeki
Sziasztok amikor a csávó tanit lõni akkor villog a tégla fal de nem tudom mit csináljak! HELP

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

De ez egyik egy játéknál sem volt probléma
Aham, infrás az egerem
Gerbill
Infrás egered van?

Én nekem se egyik sem másik. Kitudok szállni a kocsiból meg minden, csak momdom néha beakad az egér, meg nem váltja mindig a célpontokat
OLVASS vissza, már 2szer volt ez a téma

Gerbill
Nekem nem volt hasonló problémám, esetleg nem crackelted?

csak nálad ilyen az iráényítás, mindenki másnak jó!!nemtom mi lehet a probléma

teljesen más a két sztori, ez a filmbõl készült, az fiktív, de meg nem mondanám, hogy Tommy Angeloval vagy (oops, itt hogy hívják a fõszereplõt?) na, szóval vele tudtam-e jobban azonosulni. Fogalmam sincs, melyik a jobb, két külön játékként kezelem.

Csacsi
Azért mindent lehet rá mondani, de hogy jobb a Mafia története, az azért erõs túlzás. A film amibõl a játék készült, elég sok elismerést kapott. Szóval a történetre nem lehet egy rossz szava sem az embernek. Fõleg, aki látta a filmet. Aki meg nem....az minek játszik ? 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lenne egy kérdésem.

Problémáim vannak a játék irányításával. Ez abból fakad, hogy az irányítást kegyetlenül elcseszték, vagy vmi más lehet a hiba?
Az irányítással úgy általában nincsen gond, olyan mint más hasonló játékban (GTA, Mafia, stb.), de ammikor pl. verekedek, néha nem akar célpontot váltani, néha a 3.-ik, 4.-edik embert már nem lehet megtámadni, hiába ver agyon engem, néha amikor az emberem szorít vkit, nem engedi el, nyomogatni kell össze-vissza mindent, hogy ez megtörténjen, sõt ritka esetben már az is volt, hogy az egér egyszerûen megállt, és ki kellett menni a menübe, hogy magához térjen...
Erre van vmi recept, vagy legyen kapásból egy uninstall, és vmi színvonalasabban megcsinált játékhoz nyúljak?
Mert maga a film egyik kedvenc filmem, és úgy éreztem vmit ebbõl a hangulatból a játék is képes átadni, de ha irányíthatatlan, akkor sajnos nincs mit tenni...
Balumann
Most elvittem egy darabig ezt a játékot, nem olyan rossz. De Maffia sztem sokkal jobb volt - történetben, és autok is jobban megvoltak (nem ment mindjárt az elsõ auto 100-al kb. ^^)
De azért nem játszhatatlen ez sem vészes ez sem.

mandm
A történet hasonlósága valóban így va, de a játéké pont fordítva

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

csácsá, a kivégzéseket mindenkin "ér" végrehajtani, vagy csak a gangstereken?
Ha igen akkor szarban vok, mer minden biznisz az enyim.
MInden mission teljesítve, most széfeket robbantgatok, tekercset szedek, meg hasonló dolgok

pls help!!!!!
Gerbill
Kilövöd a kezét, vagy a lábát és akkor nem fog lelõni, vagy csak simán lerohanod és megvered