The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is short, play more!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Blackhand: Simán csak verd halálra.
Bombs away!: Öld meg Dinamittal vagy Bombával.
Cocktail hour: Használj Molotov koktélt.
Grandslam: Használj Baseball-ütõt.
Blackhand grapple: Lökdösd a földre míg meghal.
Hard head: Verd a fejét a pultba (A) vagy (D).
Last gasp: Fojtsd meg (X).
Overcocked: Lökd be a kemencébe (W).
Road Rage: Menj át rajta autóval.
Silent Assassin: Használj Zongorahúrt a fojtáshoz.
Stained glass: Lökd át egy emeleti ablakon (W).
Watch your step: Lökd le valahonnan (W).
Taffic Accident: Lökd a mozgó jármû elé (W).
Wallpaper: Kend fel a falra (W).
Hats off: Használj egykezes fegyvert mikor térdel.
Pistol: Ugyanaz mint a hats off de álljon.
Faceoff: Használj kétkezes fegyvert mikor térdel.
Gut shot: Ugyanaz mint a Pistol de kétkezes fegyverrel közelrõl.
Disarm: Lõdd vállon.
Kneecapped: Lõdd szét a térdkalácsát.
Firearm: Ugyanaz mint a gut shot de távolabbról.
Sureshot: Lõdd fejbe.
Természetesen a halálos lövés legyen a leírt és csak bandatagoknál mûködik.
1. : Olvastam hogy a kocsiból való kiszálást egy az oldalon található .mds kiterjesztésû file-al lehet megoldani.Ez idáig rendben van,de hová kell másolni ezt a típusú file-t hogy mûködjön??Nem találtam könyvtárat ahol ilyesmi típus fordulna elõ.Ez volt az egyik problémám.
2. : az egér beállításával lenne,errõl már tuti volt szó a korábbiakban,de nem találok ehhez kapcsolódó hozzászólást.Lehet esetleg megváltoztatni hogy ivert egerem legyen?És ha még bírjátok akkor lenne egy
3. kérdésem is: Miután felteszem a játékot és crack-elem mindösszesen egyszer tudom elindítani a game-t és miután játszottam egy kiadósat (mivel nem tudok kiszálni a jármûbõl 😞 )kilépés után ha újraakarom indítani nem fut.Csak fekete képernyõvel találom szemben magam.
Ha újrarakom (mivel muszáj vagyok mert nem fut), dettó.Egyszer jó aztán nem.
Nos mindösszesen ennyi a problémám a játékkal.Aki tudna és hajlandó lenne esetleg segíteni,annak hálás lennék.
Ja amugy szerintem annyira nem rosszul sikerült játék,bár mint ahogyan már irtátok, aki játszott a Mafia-val annak lehet hogy nem tetszik majd.....nos nincs annyira jó de azért ott van! 😊 Legalábbis nálam.
Na remélem nem voltam túl fárasztó.Várom hozzáértõk segítségét....
Elõre is köszönöm.
By
Aprópo innen még mennyi vaan hátra?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd sizeX and sizeY bejegyzeseket allitsuk be pl a desktop felbontasara.
Sizex=1024
Sizey=768
Ezt a felbontást bírnia kell a monitorodnak.
es mit kell atirni pontosan mire?Elore is koszi
Lenne egy kis gondom.Feltelepitettem a jatekot de miutan megcrackeltem es elinditottam fekete kepernyo es semmi.Nem is tolt.Talalkozott valaki mar hasonloval?Letszi segitsetek!Elore is koszi!
A hit contract küldetéseket (narancssárga) meg kell csinálni a Don of NYC szinthez, célszerû minél több kivégzési módot alkalmazni, boltot átvenni és filmtekercset összegyûjteni.
én is most lettem Don.Most mit kell csinálni ? mert még a game complitation a felénél sincs :S már csak boltokat kell elfoglalni ? vagy lent a pincébe a Corleone házzban van egy ember az ad még 1-2 küldit már csak az van ? 😮
ja meg van 1 millió doláárom de minek ? 😄 mit lehet belõle venni ?
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Q2: Hallott valaki alternatív befejezésrõl?
A bejátszásokat kötelezõ végignézni?
Nem lehet skippelni valahogyan?
-muszáj-
-muszáj-
Élmény 10/5
Hangulat 10/3
Irámyitás 10/7
Grafika 10/8 (akár hisziek akárnem nagy grafika buuzi vok, de vhogy megfogott a grafika 1280-ba nyomom, és midenn cool, csak a kocsik nem!)
Nah ez lenne az én értékelésem, remélem a The Godfather 2: The Game jobban sül el!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Problémáim vannak a játék irányításával. Ez abból fakad, hogy az irányítást kegyetlenül elcseszték, vagy vmi más lehet a hiba?
Az irányítással úgy általában nincsen gond, olyan mint más hasonló játékban (GTA, Mafia, stb.), de ammikor pl. verekedek, néha nem akar célpontot váltani, néha a 3.-ik, 4.-edik embert már nem lehet megtámadni, hiába ver agyon engem, néha amikor az emberem szorít vkit, nem engedi el, nyomogatni kell össze-vissza mindent, hogy ez megtörténjen, sõt ritka esetben már az is volt, hogy az egér egyszerûen megállt, és ki kellett menni a menübe, hogy magához térjen...
Erre van vmi recept, vagy legyen kapásból egy uninstall, és vmi színvonalasabban megcsinált játékhoz nyúljak?
Mert maga a film egyik kedvenc filmem, és úgy éreztem vmit ebbõl a hangulatból a játék is képes átadni, de ha irányíthatatlan, akkor sajnos nincs mit tenni...
De azért nem játszhatatlen ez sem vészes ez sem.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ha igen akkor szarban vok, mer minden biznisz az enyim.
MInden mission teljesítve, most széfeket robbantgatok, tekercset szedek, meg hasonló dolgok
pls help!!!!!