7267

The Godfather

• Fido4life
    Nah megint én vagyok ! Nem kiabálok el semmit se, de sztem alaposan leértékelték a Game Starban... Amúgy lehet sétálni ?
  • Fido4life
    Hogyaza büdös k*rva ! Direkt kimásolom az eredeti exét, az asztalra és miután letöröltem kiderül hogy csak a parancsinkont másolta kis.. Közben eszembe jutott hogy megvan dvd-n az exe :)
  • Fido4life
    Most csomagolom azt a zseniálisan tömörített miniimage-t
  • Curesz
    gondolom crackelted, és azért nem jó:D
  • Fido4life
    Sziasztok !
    Az eléggé cenzúrázott FAQ-nak köszönhetően, sikeresen eltudtam indítani a játékot.. Az lenne a kérdésem, hogy belehet e azt állítani, hogyha balara fordítom az egeret nem jobbra nézzen (és fordítva) A kiszállást megmár megse kérdem, gondolom televan a hócipőtök vele..
  • The FlashBack
    elárulom nektek, a hogy miniimage és miniimage között is van különság.. A faq-ban lévőnek az a titka, hogy emellette kell lennie az eredeti mdf nek (isonak)is
  • Vlala #5380
    Igen, ez az, valaki nagyon értett a tömörítéshez. Ha ezt beteszed Daemon4.0-ba, all options On, akkor el kell, hogy induljon crack nélkül is.
  • kirol
    Most töltöttem le, 1,4 MB. Kicsomagolva meg 2,7 GB? Ez normális?
  • Vlala #5378
    a gamecopyworld-ön lévő MI-GTG.rar a jó, a másik nekem sem ment, nem ismerte fel a Daemon, de a maxi-image crack nélkül is elindítja a játékot, mivel a mountot eredeti Godfather DVD-nek ismeri fel.
  • kirol
    De a FAQ-ban lévő image, az ugyan az, ami nekem eddig is volt a játékhoz.
    Ugyanis mérete, és dátum is stimmel. vagy te más image -re gondolsz?

És egy haveromnak kölcsönadtam és neki nem megy. Nekem meg igen.
  • Vlala #5376
    a sima járókelőkkel talán nem adja meg, de ellenséget mindig találhatsz!
  • jedimarsi
    És ezt ugye ellenséges család tagjaival kell megcsinálni?
    A sima járókelők nem jók?
  • jedimarsi
    Köszi!!!!!!!!!
  • Vlala #5373
    Hard head (kemény fej) valamibe jól bele kell verni a fejét, amíg ki nem leheli a lelkét. Megragadás után asztalba, falba verés A, D betűvel.
    Stained glass: nem vagyok benne biztos, de talán ablakon kell átküldeni.
    Traffic accident: lökd ki valami nagy és gyors elé.
    Wallpapered: kend fel a falra.
    Hats off: amikor guggol, egykezes fegsyverrel lődd fejbe. Lerepül a kalapja.
  • Vlala #5372
    image van, amivel crack nélkül működik.
  • kirol
    Már van rendesen műkodő crack?
  • jedimarsi
    Kérlek Segítsetek!!
    Van 5 kivégzés amit nem tudok megcsinálni!
    Név szerint:
    -Hard Head
    -Stained Glass
    -Traffic Accident
    -Wallpapered
    -Hats off /remélem helyesen írtam őket/
    Légyszi mondjátok meg hogy melyiket hogy lehet megcsinálni vagy hol!Előre is köszi!
  • Vlala #5369
    faq-val, normális crackkel.
  • Monyó007
    pl. little italiy-n találsz egy-két embert akik ellenségek! ott van egy ahol a rendőrség és a kis rendelő van! ott találsz egyet! azon próbáld megcsinálni a kivégzést!
  • Bugz
    Hi!
    Nekem már csak 4 kivégzési formát kell vhogy megcsinálni az egész játékbol elméletileg. Már minden 100% csak az nem.
    Azt irta vki h az ellenséggel (azaz vmelyik családdal) lehet csak megcsinálni ezeket a kivégzéseket.
    Nekem már egy család sincs a térképemen.
    Most ienkor mit csináljak?
    elöre is kössz
  • Monyó007
    köszi szépen Curesz
  • Curesz
    nem lesznek testőreid csak tisztelnek
  • Monyó007
    sziasztok!valaki aki már végigtolta a játékot, mondja már meg nekem hogyha majd don leszek akkor lesznek-e testőreim,vagy hogy ez hülyeség amit mondok! előre is kösz
  • Bugz
    Hi!
    Elvileg nekem megvan minden már csak a kivégzési fajtákat kellene megtanulnom.
    Nem tudna vki segíteni?
    Asszem 4 kivégzési fajta hiányzik.
    2-t fejből tok: a hard head, meg a traffic accident.
    Ezeket h kell megcsinálni?
    kössz
  • Monyó007
    jah!ez az üzi wfefének szólna! esetleg próbáld meg hogy szétszeded a gépet és újra összerakod mert lehet szétzötykölődött!!és valami kontakthiba van!!
  • Monyó007
    szóval akkor semmi sem változik ha don leszek igez???
    nah mind1!pedig jó lett volna!de olyat hallottam hogy majd testőreid is lehetnek!ez sem igaz?? előre is kösz!
  • Sheke
    thx má megy és naon bejön
  • Vlala #5358
    De szép lenne, de sajnos nem. Én Don of NYC-ként is ugyanaz a szürke kabátos, sofőrsapkás emberke maradtam, aki állandóan a járdán autózik, mert az annyira jó dolog. :)
  • wfefe
    Sziasztok!
    Nekem a következő a problémám, már kb 50%-nál járok. Eddig minden simán ment, most viszont amint elfoglalok egy boltot egyből újraindul a gépem.
    Ötleteket várnék, hogy mi lehet a hiba.
    Lehet, hogy hülye elmélet, de most költöztünk és a hiba azóta van mióta itt lakunk. Lehet a gépnek nem tetszik valami az árammal kapcsolatban?
    Minden esetre bármilyen javaslat ötlet érdekel, írjatok bátran, már nagyon el vagyok keseredve hogy nem tudok játszani.
    Üdv.
  • Monyó007
    sziasztok! annyi lenne a kérdésem hogy én már 80%-nál tartok. és ha majd don leszek akkor mondjuk az embereimnek én modom meg hogy hova menjenek és mit csináljanak??? vagy hülyeséget mondtam?? előre is köszi!
  • Adika
    vagyis nem láccik kep:P:S
  • Adika
    hi papamacik mér van az h screenshotok sotétek?
  • The FlashBack
    azt hogy olvass vissza... (vagy menj el a boltba, oszt vedd meg)
  • Sheke
    léccci segíccsetek má
  • forgoszek66
    Nekem nem ennél a játéknál, de máshol is előfordul ez a hiba. Lassan kikészülök!!!SEGÍTSETEK!!! Amúgy a játékban a 30-as szintnél vagyok kezd nehéz lenni egy kicsit!
  • jaster
    minek neked save file? élvezet újra végignyomni.
  • gabesss546
    Hello,
    Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx előre is.
    [email protected]
  • Vlala #5348
    (kicsi off) A faq főoldalán most röhögtem szét magam... (ennyi, off vége)
  • Sheke
    akinek nem mdf file van az mit tegyen?
  • Vlala #5346
    ööö... mit?