7267
The Godfather
-
#5430 Nem is az irányítással lenne gond, hanem hogyha fegyver vana kézbe, minek zoomol be mint a vadállat... -
#5429 Fegyver ide vagy oda ettöl szarabb irányitást ritkán látni.A rohadt emberek meg sose fogynak el ,ha igen akor a semmiböl ujra vissza kerül az összes.Há nemmmondanám hogy nem basz szét az ideg. -
ere1 #5428 koszi majd kiszurta a szemem
most toltom mas honnan a jatekot
hat ha az siker lesz
-
Curesz #5427 itt van felül nagybetűkkel: The Godfather FAQ
-
ere1 #5426 MI AZ A FAQ NAGYON KEZDO VAGYOK BOCSIKA A TUDATLANSAGOMERT
-
Vlala #5422 Olvasd el a FAQ-t, minden benne van. -
#5420 Hali! Az lenne a kérdésem hogy a játékhoz van valami egyébb nyelvi kiegészítés? Pl.:Magyar, német?
Köszi! -
Monyó007 #5419 valaki mondja már meg hogy a filmtekercseket muszály összegyüjtenem ha Don of Nyc akarok lenni??? -
#5418 Abból a sok pénzből lehet fegyver uprgradeket venni, és akkor sokkal könyebben meghalnak az ellenfelek meg pontosabb lesz a lövés. A térképen jelölve vannak az upgrades helyek, de nagyon drága, pl gépfegyver $150.000 -
Monyó007 #5417 kössz már megvan! széfrobbantás és tekercsgyűjtés. tényleg a tekercseket muszály összegyűjteni ha fullon akarok lenni?? -
Monyó007 #5416 szevasztok! nekem minden 100%-on van csak a collectibiles nem! azzal mit csináljak hogy az is fullon legyen?? -
Curesz #5415 hát én egyedül rendeztem le minden villát:D -
#5414 Erre én is kíváncsi lennék ! -
#5413 Tuti hogy egyedül kell kinyirnom minden csaláldod ? Nem lehet felbérelni valakit mert televagyok lével mint Nyikoláj tetüvel de csak napszemcsit tudok venni meg néhány szobát.Egy-két Csák Norisz figura kéne. Nemlehet kapni sehol a játékba ??????? -
#5412 Rohadt patkányok megölték Frankyt.. Dobtam is a kályhába a fickót.. -
#5411 Értem kösz! -
#5410 Jaja Franky, mér lehet több tyúkkal is összejönni ? -
#5409 Nincs hozzá külön gomb, legalábbis én nem találtam csak a menüből lehet elérni a térképet -
#5408 Ha a piros ruhás nőre(ha jól emlékszem Franky) gondolsz akkor vele a történet során fogsz megismerkedni -
#5407 Csá mindenkinek!
Melyik gomb a térkép? Nem találom. -
#5406 Sziasztok ! LEnne 2 kérdésem: van egy csaj akivel remélhetőleg összejössz a történet során őt hogy is hívják ? A másik az hogy a bátyja monta hogy mért nem látogatom meg Brooklyne-ban, mert ott dolgozik.. Na én néhány golyó bevétele közben végigjártam Brooklyne-t de nem találtam a csajt, nem tudjátok holvan ? -
gabesss546 #5405 Hello,
Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx előre is.
[email protected] -
hokotro #5404 Na az máris szimpatikus!!!Akkor már megyek is beszerző körutamra:-) -
Vlala #5403 Hasonló, de itt több az akció, mint az autózás. -
hokotro #5402 Érdemes beszerezni a gamét???hasonló mint a Maffia mert az nagyon tetszett??
-
Vlala #5401 Próbáld meg mégegyszer átvennni a vinyóról, valószínűleg kis olcasási hiba csúszott a másolásba. -
T1B1 #5400 Áh szopóka így se tok mit kezdeni!
Picsába csak nekem van ilyen hiba? -
wfefe #5399 Köszi, megpróbálom, bár azóta még nem volt idő bekapcsolni sem -
T1B1 #5398 Köszi szépen! -
Vlala #5397 Ment. -
T1B1 #5396 [email protected] ide:) -
T1B1 #5395 Hmmm...
Egyik haverom vinyójáról szedtem le,és neki meg működik!
Lehet el kéne küldened és majd beillesztem a mappába,hátha tovább megy.
[email protected] ide küld már el légyszi!Köszi -
Vlala #5394 Valami gubanc van a letöltéssel. Próbáltad már újra letölteni? A kérdéses fájlt elküldhetem, de nem hiszem, hogy sikerül beépíteni az image-be. -
T1B1 #5393 Na sikerült valakinek megoldást találni a problémámra? -
Vlala #5392 Ez a '"van jobb is" kategória, nekem sem volt vele semmi bajom. Szerintem nagyon passzol a game hangulatához. Igaz, hogy az autón nincs részletesen kidolgozva a futómű, meg aztán a gumik mintázata is hagy némi kívánnivalót maga után... de biztos, hogy ez a lényeg? -
#5391 Bár nem válaszoltatok, azóta sikerült ::D Amúgy nem értem mit fikáznak a Grafikán, nekem semmi bajom nem volt vele.. -
Monyó007 #5390 sziasztok! hol tudom megnézni hogy milyen kivégzéseket nem csináltam még meg? előre is köszi -
T1B1 #5389 Hali!
A faqban még nem találtam iylen hiba leírást szóval lehet csak nekem van iylen,de ha tudtok lécci segítsetek!
Na szóval a telepítés 94%nál megáll mert nem tud transzferolni egy fáljt!
Pontosan ezt nem tudja 'godfather_v4\holland_tunnel_v2\dlg\D8C31374.str'
Ha valaki tud valamit akkor kérem segítsen!
-
#5388 ha a gépigényre gondolsz, akkor FAQ
-
adamprof #5387 Mennyi a minimumja?