7267

The Godfather

• Fido4life
    Nem is az irányítással lenne gond, hanem hogyha fegyver vana kézbe, minek zoomol be mint a vadállat...
    Fegyver ide vagy oda ettöl szarabb irányitást ritkán látni.A rohadt emberek meg sose fogynak el ,ha igen akor a semmiböl ujra vissza kerül az összes.Há nemmmondanám hogy nem basz szét az ideg.
  • ere1
    koszi majd kiszurta a szemem
    most toltom mas honnan a jatekot
    hat ha az siker lesz

• Curesz
    itt van felül nagybetűkkel: The Godfather FAQ
  • ere1
    MI AZ A FAQ NAGYON KEZDO VAGYOK BOCSIKA A TUDATLANSAGOMERT
  • Vlala #5422
    Olvasd el a FAQ-t, minden benne van.
  • Csiaki
    Hali! Az lenne a kérdésem hogy a játékhoz van valami egyébb nyelvi kiegészítés? Pl.:Magyar, német?
    Köszi!
  • Monyó007
    valaki mondja már meg hogy a filmtekercseket muszály összegyüjtenem ha Don of Nyc akarok lenni???
  • Gerbill
    Abból a sok pénzből lehet fegyver uprgradeket venni, és akkor sokkal könyebben meghalnak az ellenfelek meg pontosabb lesz a lövés. A térképen jelölve vannak az upgrades helyek, de nagyon drága, pl gépfegyver $150.000
  • Monyó007
    kössz már megvan! széfrobbantás és tekercsgyűjtés. tényleg a tekercseket muszály összegyűjteni ha fullon akarok lenni??
  • Monyó007
    szevasztok! nekem minden 100%-on van csak a collectibiles nem! azzal mit csináljak hogy az is fullon legyen??
  • Curesz
    hát én egyedül rendeztem le minden villát:D
  • Fido4life
    Erre én is kíváncsi lennék !
    Tuti hogy egyedül kell kinyirnom minden csaláldod ? Nem lehet felbérelni valakit mert televagyok lével mint Nyikoláj tetüvel de csak napszemcsit tudok venni meg néhány szobát.Egy-két Csák Norisz figura kéne. Nemlehet kapni sehol a játékba ???????
  • Fido4life
    Rohadt patkányok megölték Frankyt.. Dobtam is a kályhába a fickót..
  • KraZ
    Értem kösz!
  • Fido4life
    Jaja Franky, mér lehet több tyúkkal is összejönni ?
  • Gerbill
    Nincs hozzá külön gomb, legalábbis én nem találtam csak a menüből lehet elérni a térképet
  • Gerbill
    Ha a piros ruhás nőre(ha jól emlékszem Franky) gondolsz akkor vele a történet során fogsz megismerkedni
  • KraZ
    Csá mindenkinek!
    Melyik gomb a térkép? Nem találom.
  • Fido4life
    Sziasztok ! LEnne 2 kérdésem: van egy csaj akivel remélhetőleg összejössz a történet során őt hogy is hívják ? A másik az hogy a bátyja monta hogy mért nem látogatom meg Brooklyne-ban, mert ott dolgozik.. Na én néhány golyó bevétele közben végigjártam Brooklyne-t de nem találtam a csajt, nem tudjátok holvan ?
  • gabesss546
    Hello,
    Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx előre is.
    [email protected]
  • hokotro
    Na az máris szimpatikus!!!Akkor már megyek is beszerző körutamra:-)
  • Vlala #5403
    Hasonló, de itt több az akció, mint az autózás.
  • hokotro
    Érdemes beszerezni a gamét???hasonló mint a Maffia mert az nagyon tetszett??

• Vlala #5401
    Próbáld meg mégegyszer átvennni a vinyóról, valószínűleg kis olcasási hiba csúszott a másolásba.
  • T1B1
    Áh szopóka így se tok mit kezdeni!
    Picsába csak nekem van ilyen hiba?
  • wfefe
    Köszi, megpróbálom, bár azóta még nem volt idő bekapcsolni sem
  • T1B1
    Köszi szépen!
  • Vlala #5397
    Ment.
  • T1B1
    [email protected] ide:)
  • T1B1
    Hmmm...
    Egyik haverom vinyójáról szedtem le,és neki meg működik!
    Lehet el kéne küldened és majd beillesztem a mappába,hátha tovább megy.
    [email protected] ide küld már el légyszi!Köszi
  • Vlala #5394
    Valami gubanc van a letöltéssel. Próbáltad már újra letölteni? A kérdéses fájlt elküldhetem, de nem hiszem, hogy sikerül beépíteni az image-be.
  • T1B1
    Na sikerült valakinek megoldást találni a problémámra?
  • Vlala #5392
    Ez a '"van jobb is" kategória, nekem sem volt vele semmi bajom. Szerintem nagyon passzol a game hangulatához. Igaz, hogy az autón nincs részletesen kidolgozva a futómű, meg aztán a gumik mintázata is hagy némi kívánnivalót maga után... de biztos, hogy ez a lényeg?
  • Fido4life
    Bár nem válaszoltatok, azóta sikerült ::D Amúgy nem értem mit fikáznak a Grafikán, nekem semmi bajom nem volt vele..
  • Monyó007
    sziasztok! hol tudom megnézni hogy milyen kivégzéseket nem csináltam még meg? előre is köszi
  • T1B1
    Hali!
    A faqban még nem találtam iylen hiba leírást szóval lehet csak nekem van iylen,de ha tudtok lécci segítsetek!
    Na szóval a telepítés 94%nál megáll mert nem tud transzferolni egy fáljt!
    Pontosan ezt nem tudja 'godfather_v4\holland_tunnel_v2\dlg\D8C31374.str'
    Ha valaki tud valamit akkor kérem segítsen!
  • The FlashBack
    ha a gépigényre gondolsz, akkor FAQ
  • adamprof
    Mennyi a minimumja?