The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Az nem küldetés, csak tanács, hogy foglalj el üzleteket, hogy pénzt keress. Nem kell sehova vinni, alapból megkapod

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hello!

Van egy ilyen küldim, aminek a neve: Extort businessman to earn money, és már zsaroltam pénzt egy boltból, ki is adta a zsarolással összegyûjtött pénzt, de a játék nem mutatja, hogy hova vigyem. Vagy nem elég neki az az összeg?

A válaszokat elõre is köszönöm!

de mit csinál? elõször elindul faszán és utána mit ír ki??
Speedway
nekem megy a 3.47-essel is

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Sadist
Sziasztok!

Ólomcsövet hol lehet találni? Sorba foglalom el a boltokat és egyszercsak azt veszem észre, hogy nincs már nálam. Legelõször a Midtown-i házamban vettem fel egyet, de most nincs sehol.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

daemon tools 4,03 használok, de nem jó, már mindent kiprobáltam!!
naaazooo: próbáldd meg a daemon tools 4,03at! nekem az van és tökéletesen megy
The FlashBack
akkor, nézd meg még1x...
(nem bántásból)

Falconer
Ok, már rájöttem. Hibás irányítást bövebben ki lehetne fejteni 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

HELP!!! Elõször jó, de a második indításnál meg se nyikkan!! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/ HELP!!!
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Gerbill
"Nem indul a játék

, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?

Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
A FAQ-ból idéztem

Elõször jó, de a második indításnál meg se nyikkan!! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/
Falconer
Már néztem akart lenni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Mér néztem. Nézem most is, de nem látok benne ilyet.

Gerbill
Nincs is alcoholos verzió úgyhogy furcsa volna ha az lenne meg.
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz

Gerbill
Neked is ajánlom a FAQ-t

Gerbill
FAQ

Elõször jó, de a másodiknál nem indul! Miért? /Nem crackeltem, hanem mini-imaget használtam/
😄 lol mennyi a láma
hello
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek!

nincsmit
mert mikor feltettem akkor egybõl crackeltem nem néztem meg hogy jó e
😊
de ha nem örülnél! akkor tuti lenne valaki aki segítene! vagy tenne valamit! de hogy ött a röhögõ smiley! mindenki azt hiszi szivatsz minket!
már elolvastama faq-t 😊
Gerbill
Remélem ezt csak viccbõl írtad.

akkor jó! megnyugodtam!<#vigyor3>
de akkor igaza van spocnak! még lázadozik mikor segíteni akarnak neki!<#violent>
Gerbill
Szerintem agyaggalambnak ment

Mr spock. ezt ugye nem nekem címezted????
Mr Spock
Gyá he! Még ez van megsértõdve! LOL

-muszáj-

Gerbill
Ha használnád a keresõt akkor találnál választ is. Már vagy 100x megkérdezték hogy miért nem indul, nem száll ki a kocsiból stb. Már mindenki qrvára unja az ilyen nyomorékokat akik nem bírják elolvasni se a FAQ-t se a keresõt nem tudják használni.

,,Öntörvényû személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot."

LoL. Láma vagy. Letöltöd, nem crackeled, hanem szerzel egy SD4Hide nevu progit elrejtés és kész! Persze Daemon Toolsba be legyen mountolva és a daemon lehetoleg legyen 4.03-as!!!

Köszi fiúk a segítséget.Semmire nem haladtam ez egésszel ugyh les....om.
Az az igazság hogy nem csak én küszködöm hasonló problémákkal jó lett volna ha már itt ez a fórum hogy egyszer veszi a fáradságot hogy leirja mit tegyen az a sok hülyegyerek aki nem tud játszani mert .... a játék.
Ugyh következõ utam a boltba visz és megveszem a többiek meg ki.......ják.
Köszöntem
By
Gerbill
A mini image nem kell a crackeléshez. A mini image a crackelés helyett van. gamecopyworld.com

Hová tûnnek a hozzászólásaim :@ ??
hi!

na az a problémám hogy végig nyomtam mindent, minden 100% kivéve az overall, mert az 91%. megvan minden safehouse meg minden fegyverbõl a legjobb. 48 repektem van és nem vagyok még don of nyc. a kérdés hogy mivel lehet még respektet szerzni hogy meg legyen az 50.respekt szint
Gerbill
A küldetésnek Fireworks a neve? Mert ha igen akkor biztos hogy a tetõn kell a rendõrfõnökkel verekedni.
daxan:
A kemencébe kell belökni

daxan
Sziasztok én ott tartom ahol ki kell írtani a "sárga" bandát a temetkezési vállalatnál... fent van az emeleten az az emberke aki amikor kimegyek a liftbõl felrug meg minden... aztán lövöldözés tör ki! mit tegyek hogyan gyilkoljak????

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

De nem a tetõn vagyunk hanem egy udvarba...
Mr Spock
Nem lehet, ez nem san andreas.

-muszáj-

Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat? Vagy a game-hoz egy modot?
Gerbill
le kell lökni a tetõröl hogy balesetnek látszódjon

Amikor a rendõrfõnökkel verekszel az elején mit kell nála alkalmazni???minden kombóra mission failed-et ir ki...<#rinya>
Nem tudja valaki hogy hogyan kell tetováltatni magamat. (a game-ben) :>
CSÁCSÁ!!!

Most lettem Don of NYC.
NAszal az a kérdésem, tudtok-e olyan térképet a neten vagy valamit ami jelöli a filmtekercsek helyét?

Meg valami "mod"-ot ami olyan kis szmokingot rak be ami az öreg vitonak van az elején😄, vagy csokornyakkendõt stb.

Tetszett ez a játék nagyon, szerintem marhajó volt. Vezetni meg kellett tanulni, dehát, nincsen rózsa....

Respekt!!!!

Nos.Ugyan ez a problémám!Nekem dvd verzióm van.Ezt a mini Imaget hol tudom megszerezni?És ha megvan mi a teendõ vele?Kösz a segítséget!
már tudok néhány kivégzést...<#nevetes1>
Gerbill
Az .mds a crack helyett van. De ha a játékot úgy kaptad meg hogy csak berakod a DVD-t és feltelepíti akkor ahoz nem jó az mds, ahoz a mini image kell.

Monyó007: csak bírd megcsinálni mindet!