The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Van egy ilyen küldim, aminek a neve: Extort businessman to earn money, és már zsaroltam pénzt egy boltból, ki is adta a zsarolással összegyûjtött pénzt, de a játék nem mutatja, hogy hova vigyem. Vagy nem elég neki az az összeg?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Ólomcsövet hol lehet találni? Sorba foglalom el a boltokat és egyszercsak azt veszem észre, hogy nincs már nálam. Legelõször a Midtown-i házamban vettem fel egyet, de most nincs sehol.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?
Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
A FAQ-ból idéztem
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz
elakadtam a játékban ott amikor kinyírom a 4 családot és megkapom a DON címet
és utánna nem tom mit kell csinálni.Lécci segítsetek!
de akkor igaza van spocnak! még lázadozik mikor segíteni akarnak neki!<#violent>#violent>
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot."
Az az igazság hogy nem csak én küszködöm hasonló problémákkal jó lett volna ha már itt ez a fórum hogy egyszer veszi a fáradságot hogy leirja mit tegyen az a sok hülyegyerek aki nem tud játszani mert .... a játék.
Ugyh következõ utam a boltba visz és megveszem a többiek meg ki.......ják.
Köszöntem
By
na az a problémám hogy végig nyomtam mindent, minden 100% kivéve az overall, mert az 91%. megvan minden safehouse meg minden fegyverbõl a legjobb. 48 repektem van és nem vagyok még don of nyc. a kérdés hogy mivel lehet még respektet szerzni hogy meg legyen az 50.respekt szint
daxan:
A kemencébe kell belökni
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Most lettem Don of NYC.
NAszal az a kérdésem, tudtok-e olyan térképet a neten vagy valamit ami jelöli a filmtekercsek helyét?
Meg valami "mod"-ot ami olyan kis szmokingot rak be ami az öreg vitonak van az elején😄, vagy csokornyakkendõt stb.
Tetszett ez a játék nagyon, szerintem marhajó volt. Vezetni meg kellett tanulni, dehát, nincsen rózsa....
Respekt!!!!