The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon megköszönném az érdemi információt!
Sajnos addig nehezen kezdek hozzá, mert úgy lenne az igazi. Mint pl.: a Maffiánál.
Köszönöm elölre is.
Sziasztok
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv
mÉGEGYSZER MONDOM, NEm Ennel A CSALADnal van az ilyen ize nemkem
köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv
veszek egyet
csá csá
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
és ha ez az idõ letellik, akkor viszont te buksz, mert elfoglalnak 1-2 üzletet, meg fel is robbantanak párat...
remélem érthetõ a dolog 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Hard Head
Stained Glass
Traffic Acident
Wallpappered
Hats Off
Mert a Hard Headot próbálgattam...Egyszer egy civilnek vertem a felyét egy pultba aztán egy barber shoposnak...De nem pipálódott ki sajna...Ilyenkor mi van???Üdv.
Ui:Remélem a FAQ-s dolog müködni fog haverjaimnál mert már igen idegesít hogy 500-vannak a szobámba és mindegyik Godfatherezni akar!<#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mindenesetre szerintem a videókártya lehet a ludas (hacsak nem vmi másolt játékot próbálsz értékesíteni,mert az lehet még másik gond).
Szerintem.....
Nekem az a problémám,hogy elindúl a játék ugyan de nagyon szar a grafika mert nem mutatja az autókat és az emberekbõl ilyen szögek állnak ki...
amikor a newgamet megnyomom az egér helyett fehér kocka lesz...
nvidia4 geforce mx 440-es videó karim van és be mountlom az mds fájlt,másnál mûködik de más kártyával...szal nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönöm.(nincs krekkelve)
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
www.gamekapocs.hu
Nagyon frankó csak kicsit nehezen kivitelezhetõ.
Esetleg tud vki vmit ezzel kapcsolatban hogyan lehet kicsit könnyíteni valamellyest??
Vmi stratégia ami beválna???
Csak az a szívás benne ha meghalsz akkor a lõszer amit kilõttél az már nem lesz meg viszont az emberek akiket kinyártál vele igen..
NAh...mind1...várok jó ötleteket....KÖSZI 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
-muszáj-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May