The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Nincs hozzá magyarosítás.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Szabó Péter
Magyarosítással kapcsolatban valaki irjon már e-mailt légyszi [email protected] címre.
Nagyon megköszönném az érdemi információt!
Sajnos addig nehezen kezdek hozzá, mert úgy lenne az igazi. Mint pl.: a Maffiánál.
Köszönöm elölre is.
Sziasztok

mucsácsó
SARGE, milyen segítség kell? én megpróbálok segíteni 😊
Gerbill
Az eredeti exe rajta van a DVD-n. Szerintem azért nem segített senki mert gondoltuk hogy rájössz, mert ez nem olyan bonyolult rejtély mint az hogy "mit kell csinálni azzal a rendõrrel a tetõn"

mucsácsó
az a Tattaglia...
már vagy húszszor kértem segítséget és csak összviszz3-an válaszoltak
<#szomoru1><#nemtudom><#confused>
Gerbill
Nem a fõnöküket kell megölni hanem le kell fizetni egy FBI ügynököt(a térképen jelölve van és ez az egyszerûbb) vagy fel kell robbantani az egyik boltját az adott családnak(ez a nehezebb)

A jeluk egy T betu a háttérben pedig egy bika van..........

hali mucsácsó!
köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv
mÉGEGYSZER MONDOM, NEm Ennel A CSALADnal van az ilyen ize nemkem

hali mucsácsó!
köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv

Don Norbertó
Köszi szépen,télleg a kártyával volt a gond...
veszek egyet

csá csá

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

mucsácsó
hát, az azért van, mert megtelt a Vendetta a rivális családnál (ezesetben a Stracciéknál), és az idõ lejárta elõtt, egy Strucci boltba el kell dobni egy bombát, hogy felrobbanjon az üzlet...így nullázódik a Vendetta, de viszont egybõl 5-ös fokozaton fog körözni a rendõrség...így ajánlatos a rendõrségen csekély 1000$-ért lefizetni ez akció elõtt rendõrfõkapitányt, hogy ezt megússzad épp bõrrel...
és ha ez az idõ letellik, akkor viszont te buksz, mert elfoglalnak 1-2 üzletet, meg fel is robbantanak párat...
remélem érthetõ a dolog 😊
Hali all! a képen a jobb felsõ sarokban lévõ jelnél ha ilyen lesz mit kell csinalni? A

bazza
nahmá megvan, thx

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
nah mostmár csak azért kéne mert nemtok kiszállni a kocsikból, szóval vki megdobna egy eredeti exe-vel?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zolo
Csak ellenséges bandatagoknál mûködnek.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hello.Akkor mi van ha 5 kombóm kimaradt a küldetésekbõl???Utólag is be lehet pótolni???Ezek azok:
Hard Head
Stained Glass
Traffic Acident
Wallpappered
Hats Off
Mert a Hard Headot próbálgattam...Egyszer egy civilnek vertem a felyét egy pultba aztán egy barber shoposnak...De nem pipálódott ki sajna...Ilyenkor mi van???Üdv.
Gerbill
Nekem is másolt verzióm van és ki tudok szállni az autóból és nem crackeltem sõt még mini imaget sem használok. Az egésznek annyi a trükkje hogy két fájl van és azokból az .mds-t kell bemountolni(Nekem ez egyértelmû volt mivel azt mutatja a daemon tools is de van aki az mdf-et mountolta és azért nem ment neki.)

Hopp ezt nem ide szántam
jedimarsi
Ok letöltöttem a FAQ-ból amit írt!!De van egy érdekesség! Haverom azt hogy biztos attól van hogy nekem eredeti de nem ez a hiba mert letöröltem a game-t és felraktam a másolt cd-rõl, cd-keyel-t azt kért de crack-elés nélkül elindult a játék és kitudtam szálni a kocsiból,haverom nem hitt a szemének! Eddig mindenkinél akinek másolt verzió van meg kérte hogy crack-eljenek csak nálam nem ez mitõl és nálam a másolt verzióba is kilehetett szálni! Ez talán attól lehetett hogy nálam elõtt az eredeti volt fent? És annak mi lehet az oka hogy nálam nem kért cracket??

Ui:Remélem a FAQ-s dolog müködni fog haverjaimnál mert már igen idegesít hogy 500-vannak a szobámba és mindegyik Godfatherezni akar!<#gun><#gun><#falbav>

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Csacsi
Az MX-es kártyáakt nem támogatja a játék, szóval gépcsere, legalábbis videókártyacsere.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Érdekes probléma....
Mindenesetre szerintem a videókártya lehet a ludas (hacsak nem vmi másolt játékot próbálsz értékesíteni,mert az lehet még másik gond).
Szerintem.....
Don Norbertó
sziasztok!
Nekem az a problémám,hogy elindúl a játék ugyan de nagyon szar a grafika mert nem mutatja az autókat és az emberekbõl ilyen szögek állnak ki...
amikor a newgamet megnyomom az egér helyett fehér kocka lesz...
nvidia4 geforce mx 440-es videó karim van és be mountlom az mds fájlt,másnál mûködik de más kártyával...szal nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönöm.(nincs krekkelve)

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

http://www.gamekapocs.hu/thegodfather

www.gamekapocs.hu

sziasztok! azt akarom megtudni hogy én még csak a 2, szinten vagyok de már 47%-ot ír ki a küldetéseknél! valóban ilyen kevés benne a küldi??
a stained glass kivégzésnek mi a lényege az ablakon való kilökésen kívül?
Én most járok annál a résznél amikor ki kell irtani 4 családot...
Nagyon frankó csak kicsit nehezen kivitelezhetõ.
Esetleg tud vki vmit ezzel kapcsolatban hogyan lehet kicsit könnyíteni valamellyest??
Vmi stratégia ami beválna???
Csak az a szívás benne ha meghalsz akkor a lõszer amit kilõttél az már nem lesz meg viszont az emberek akiket kinyártál vele igen..
NAh...mind1...várok jó ötleteket....KÖSZI 😊
DarkJedi
Midtown-i bankban 50K van ^^

The FlashBack
bevagy lõve?
elhagyott a nõ?

Falconer
De, csak ugy néz ki, mint egy uzi. Egyébként ti tudtátok, hogy az egész qrva bankban csak 8k dollár van?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

John Cena
the Godfather?heee THE GAME??? kamu!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Milyen videokártyád van?

Uzi? Dilinger, harmadik szintû Thompson, nem? Hát... 75 töltény fér a tárba, és piszok gyorsan megszabadul tõlük. Fát lehet vágni vele 😊

Segítsetek Léééccccciii!!! Elindul a game de nincs egerem és nem látszódnak az emberek meg az egész pálya fehér meg szürke négyzetekbõl áll. És ne gyertek nekem a FAQ-l mert már azt is kipróbáltam. a clonecd-s verzióm van meg
Falconer
A magnum frankó, de most hogy megvan ez a pisztoly azt nem vennék. A thomsont meg nem használtam, mert nagyon nagy a szórása, és keveset sebez. Max közelharcban. A drága uzi az sokat sebez?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mr Spock
A géppityut. Bár attól függ, eddig melyiket használtad elõszerettel! Ha sokat magnumoztál, akkor ajánlom azt is!

-muszáj-

Falconer
Nem. Csak az assassin van meg. Melyiket vegyem legközelebb, a shotgunt vagy a géppisztolyt?

Sadist
Nem, a fél millás az az auto shotgun. 450e az extrás géppisztoly 75-ös tárral, 200e az automata Assasin pisztoly 14-es tárral és 75e a Saturday Night .38 Special, ami csak nagyobbat sebez és nagyobb a tûzgyorsasága, mint a sima .38-asnak. A hosszú csövû aranyozott 8 lövetû magnumot meg gondolom megszerezted már, mert az kerül 250e-be.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The FlashBack
töltsd be újra
és ha minden igaz lesz új tulaj

mike0013
Helo! Ha tök véletlenül(de tényleg) megöltem egy bolt tulaját, akkor azt a boltot hogyan tudom elfoglalni?????? LÉCCI SEGÍTSETEK!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Falconer
Az egy uzi szerü cucc nem?

svani
Minden bolt az enyém,kivéve egyet.Az be van zárva.
Mit kell tenni,hogy azt is befenyíthessem?

Sadist
Én már megvettem a fél millásat is -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Falconer
De geicjo!! Most probálom ki, a tüzgyorsasági is fantasztik, a sebzése is, meg van hozzá vagy kétszáz töltény 😊

Falconer
Én sem vagyok normális, 250k dollárért vettem egy stukkert! 😄

gabesz752
Na végigtoltam a játékot, mindent 100%ra 16óra alatt. Jó kis játék volt, bár a misson lehetett volna hosszabb is. A végén már kicsit unalmas volt minden egyes boltot megszerezni...Az autók irányítása idegesítõ, bár meglehet szokni. A játékmenet is egész jó...

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Videokártya?

Lécci segítsetek. Elindítom a gamet és se egér se semmi csak fehér és szürke kockák. Mi lehet a baj?
mike0013
de arra is van megoldás, nézd meg a FAQ-ban vagy mondd emg hogy nézzék meg a Godfather fórum FAQ-ban<#wink>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
Igen, pontosan attól