The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Segítségeteket kérném pár haveromnak is megvan a játék és mindegyik azzal nyaggat hogy nem tudnak kiszálni a kocsiból ennek mi lehet az ok???Kérlek segítsetek!
Ui:én kitudok szálni a kocsiból a szpéssszael/ :-D / de õk végigütik a billentyût és akkor se szál ki a kocsibók az ember!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Litte Italiában vagy mindenhol...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
megcsináltam az összes küldetést..tehát minden fõ és mellék küldetést és nem add ujabbat..!
azt irja ki hogy valami házba menjek el..elöször arra gondoltam hogy elkell foglalnom valamiféle raktárat..hát el is foglaltam de akkor sem kapok új küldetést..!
mi ennek az oka..??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ti hogycsináltátok???
ez a Traffic Accident izé...mikor az autó elé kell kilökni...de én már mindenhogy próbáltam, hogy odavetem, vagy odatolom...meghalt, és semmi! 😞
segítsetek legyetek szívesek, hogy ti hogy is csináltátok ezt meg! köszi elõre is!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
and re-start the game.....aztán crackelek úgy indul de szagat meg a jó kurva életbe sem száll ki aból a redvás kocsibol....és ne legyek ideges!!HELP!!!!
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
-muszáj-
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
NA probáld meg ha nem jo akkor nem tudom de most ted ujra és ne Crackelj
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://thepiratebay.org/details.php?id=3465103
ezzel próbáld!
de van ilyen, hogy "Earn all execute style", vagy vmi ilyensmi...
na azt hogy? 😄
mert én már annyiszor próbáltam a V-vel kivégzéseket, de szinte mindig ugyanaz az 1-2 van...szóval akkor itt hogy is, meg mit is kéne?
azért kérdezlek téged, mert láttam, te már ezt túlvitted 😊
köszi elõre is a segítséget!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de te tul agressziv vagy ez nem neked való játék...<#ticking>#ticking><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Vagy szedd le az alcohol clone-os verziót!
-muszáj-
Egyébként jol lehet vele lenni, jo a történet az tény. Meg nekem tetszenek a bunyos modszerek is.
A játék a beépített célzás miatt igen csak könnyû. Mondhatni gyerekjáték! Viszont mégis izgalmas, ugyanis ha az ember nagyon elsajátítja és kitapasztalja szép kis aciókat és sozatokat lehet nyomni vele. Néha olyan érzésem volt, hogy akciófilmet látok! Szóval végülis tetszett! Történet és küldetések jók! Jó mondjuk a történetrõl el sem kell ezt mondani! Amit hiányoltam a fõhõsünk gondolatai. Tehettek volna bele pár hangos gondolatot az átvezetõkbe, vagy valahogy. (lsd Mafia) Így a don of ny után sajnos nincs semmi, ami arra késztetne, hogy újra játszak vele, ugyanis az autóvezetés az A pontból B pontba való eljutás szempontjából nem annyira rossz, mint ahogy mindenhol lehordják. A célnak megfelel. Viszont így a végigjátszás után, hogy csak úgy körbekörbe karikázzak a városban és élvezzem az úthálózat és a város jelzõtáblákkal való ellátottságának élvezetét nem jó sajnos! Megintsak a Mafiát hoznám fel. Viszont a grafika jó. Nekem tetszett, pedig nem nyomtam túl nagyban a kis 9600om. Az emberek arca nagyon szép, viszont a ruhák valahogy kicsit furcsák, olyan mosottak. A melléküldetéseknél viszont figyelhettek volna arra, hogy ne lehessen hamarabb elfoglalni a rivális família összes mindenét, mielõtt ugye megöljük a Donok fiait. Frappáns megoldásnak tartom a készítõk részérõl, hogy a hülye AI miatt ne bosszankodjunk, amikor társat kapunk egy küldetésre, hogy nincs élete, jobban mondva halhatatlan, na meg persze egyszer kétszer hasznos volt, hogy mi sem sebezhetjük meg, mert szeret beállni elém! Összességében tetszett a játék, igen lelkesen foglalgattam el az üzleteket, mondjuk ösztönöztek a drága fegyver upgrade-ok, na meg egy egy hub vagy warehouse után a jó sok respect. Biztos végig fogom nyomni megint valamikor pár hónap múlva de lehet, hogy nem don of ny-ig!
Ajánlani tudom mindenkinek! Én azt modnanám, hogy 88%!
A Gamestar leírása nagyon nem tetszett. Mármint szerintem sok hülyeséget írtak bele! Én tudtam hasznosítani a pénzt pl.!
-muszáj-
Attól az embertõl szeretnék MSn címet kérni akinek ISO-ban van meg a game és ki bír szállni a kocsiból
pls!!!!!!!
Várom az MSN címeket
Hali
Egyékbént hangulatos kis játék 😄
Az új fiókom: DevLupius
hát én így csináltam de ígysem megy :S légyszi segítsetek már rajtam PLS!
nem sikerül sehogy sem
iso ban van meg de már átírtam alcohollal és ami a faqban van azzal az .mds sz*rral is megpróbáltam de azzzal sem sikerült
10 féle cracket töltöttem le de egyik sem jó
a sd4 hide-al is próbáltam de úgy sem bírok kiszállni abból a kib**szott kocsiból
pls segítsetek
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>