7267
The Godfather
-
Vlala #5510 Már akkor is nehéz volt jó munkaerőt találni... -
#5509 Jaja van tőlük 3-4 raktáram és megvan a 2 villa is...szétpukkadt az egész és most újítják fel és nemtok ott aludni...dolgozhatnának gyorsabban :o) -
Vlala #5508 Várj, még ki kell füstölni a raktárat és a birtokot is. -
#5507 Nah a Tattaglia családot kiűztük Brooklynbol (egy helyük sincs ott) és Little Italybol is teljesen. Egész nap ezt csináltam a rohattak, namajd este is nyomok egy vadászatot :) -
Curesz #5506 baazd ha bekapcsolnád az optionsban hogy irja ki a szöveget, akkor talán ki is irná -
#5505 nincs. nekem legalábbis... -
#5504 Na valakinek van egy mentése az első küldi után? -
#5503 egy órája csinálom,de nem birja megfojtani......roppan a nyak,majd felkel a csávó....X-et még soha nem írt+ídőm sincs sok+én döntöm el:-) -
#5502 Ne rögtön mentéssel kezd, úgy semmi értelme az egésznek.. Próbáld, nekem rögtön FAQ nélkül ment.. -
#5501 térdreesik space aztán nonono és semmi,nincs X,ellök....
nincs mentés valahol valakinek? -
#5500 nekivezeted sokszor, jpbb gomb q + e aztán térdre kell hogy essen
-
#5499 jobbgomb+qe egy darabig aztán nekivezetem a falnak spacet nyomok elkezd no-zni várom hogy kiírja az x et,és ellök -
#5498 vezesd neki a falnak, és space:D
-
#5497 igen,de ez első küldetés nem.
hiába csinálom fél órája pontosan azt ami a faq-ban van,nem lesz semmi.azt már elértem hogy elkezd NO-zni,de semmi.
pontosan le van írja,vagy kell tartani vmilyen gombot? -
csá elakadtam e
gy olyan helyen amikor egy temetésre megyek kínyirok mindenkit felmegyek a liftel leüt egy csávó kinyírom ott is a két emberét és utánna nem tom miut kell vele csinálni segítség -
#5495 műxik végre?
-
#5494 thx -
#5493 ne krekkeld
-
#5492 Hy
Beinstallálom,crackelem....de nem indul.
Fekete a kép.A registry editorral mit kell? -
marcokeceli #5491 Sziasztok!
Ezt meg tudnátok magyarázni?
Nekem a Godfatherben a intro és az egész játék ilyen szürke paca és az ember se látszódik és a menükben nem látszódik az egér!Videókártya sz@r lehet?
-
Vlala #5490 vagy inkább lásd a fakut... :] -
#5489 Átöltözés: load game menüben kiválasztod a mentésed, ekkor aktívvá válik az EDIT kapcsoló. Nyomd meg, s láss csodát! :) -
GTA #5488 És gondolom te is alcohollal akartad bemountolni. -
GTA #5487 Ugyanez az én proplémám is. Neked nem .mdf képfájlban van meg a játék? -
Sidyuski #5486 Szevasztok! Kéne egy kis segitség! Tele vagyok lovéval,de nem tudom hogy kell ruházni magam! Kicsit idegesit, hogy kezdek kikupálodni, egyre nagyob kutya vagyok, de ugyan az a putto ruha van rajtam mint a játék elején! Please irjátok már le, hogy hol tudok ruhát venni vagy szerezni! Köszi!! -
jaster #5485 Bocsesz. KÖSZ. -
Curesz #5484 menj el a boltba -
SAFIII #5483 HI!
Na elolvastam a FAQ-ot és valami nem stimmel,nekem meg van mind a két verzió,ha nem crakelek akkor nem indul,ha igen:nem száll ki kocsiból,
de van ott valami .mds file(a faq-ban),amit le kell tölteni,letöltöttem,de nem tudom betölteni:érvénytelen a képfájl.
Ilyenkor mi van???mit csináljak??
Légyszi valaki? -
Curesz #5482 nah és kinek kell megköszönni hogy adott egy oldal címet? -
jaster #5481 Ok emberek feltettem a térképet ide:
http://rapidshare.de/files/20530342/The_Godfather_-_filmtekercsek.rar.html
Lehet ezerrel letölteni és használni. -
jaster #5480 Hi,
tud valaki olyan oldalt ahova fel tudom tölteni a Film Reels Map-et? Ezzel a szar Freemaillel dög lassan lehet elküldeni bárkinek is. -
Monyó007 #5479 jah az e-mail címem: [email protected] -
Monyó007 #5478 jaster ha elküldenéd azt a térképet ami a tekercsek vannak nagyon örülnék neki! köszi szépen! -
#5477 x800 GTO 256MB
Dobozboli beállításokkal SEMMIT nem húztam rajta. -
#5476 nemtudom, hogy segít-e, mijen vidkari?:o)
-
#5475 Azért mert mégis, hogy a francba van ez? Oblivion cirkán 20* jobban terheli le nem? De akkor mégis mér akar megsülni a karim a Godfathertől...az segít ha oldalát leveszem és ventillátorral hűtöm? Amúgy azé ide mer csak :o) -
#5474 ezt me ide? -
#5473 Nekemmeg mér melegszik fel 63 fokra a gépem 1024 natúrba, holott az Oblivion hót maxon 1024be AA-val blurral megy 58 fokon????
Ehhgrrrrrr :@ -
GTA #5472 Ja, de ezt a .mds fájlt be lehet mountolni Alcohollal is?
-
#5471 elolvastad a FAQ-t?