7267

The Godfather

• Vlala #5510
    Már akkor is nehéz volt jó munkaerőt találni...
  • Mr_no_NaMe
    Jaja van tőlük 3-4 raktáram és megvan a 2 villa is...szétpukkadt az egész és most újítják fel és nemtok ott aludni...dolgozhatnának gyorsabban :o)
  • Vlala #5508
    Várj, még ki kell füstölni a raktárat és a birtokot is.
  • Mr_no_NaMe
    Nah a Tattaglia családot kiűztük Brooklynbol (egy helyük sincs ott) és Little Italybol is teljesen. Egész nap ezt csináltam a rohattak, namajd este is nyomok egy vadászatot :)
  • Curesz
    baazd ha bekapcsolnád az optionsban hogy irja ki a szöveget, akkor talán ki is irná
  • The FlashBack
    nincs. nekem legalábbis...
  • Akos 001
    Na valakinek van egy mentése az első küldi után?
  • Akos 001
    egy órája csinálom,de nem birja megfojtani......roppan a nyak,majd felkel a csávó....X-et még soha nem írt+ídőm sincs sok+én döntöm el:-)
  • Fido4life
    Ne rögtön mentéssel kezd, úgy semmi értelme az egésznek.. Próbáld, nekem rögtön FAQ nélkül ment..
  • Akos 001
    térdreesik space aztán nonono és semmi,nincs X,ellök....
    nincs mentés valahol valakinek?
  • The FlashBack
    nekivezeted sokszor, jpbb gomb q + e aztán térdre kell hogy essen
  • Akos 001
    jobbgomb+qe egy darabig aztán nekivezetem a falnak spacet nyomok elkezd no-zni várom hogy kiírja az x et,és ellök
  • The FlashBack
    vezesd neki a falnak, és space:D
  • Akos 001
    igen,de ez első küldetés nem.
    hiába csinálom fél órája pontosan azt ami a faq-ban van,nem lesz semmi.azt már elértem hogy elkezd NO-zni,de semmi.
    pontosan le van írja,vagy kell tartani vmilyen gombot?
  • bauer15

csá elakadtam e
    gy olyan helyen amikor egy temetésre megyek kínyirok mindenkit felmegyek a liftel leüt egy csávó kinyírom ott is a két emberét és utánna nem tom miut kell vele csinálni segítség
  • The FlashBack
    műxik végre?
  • Akos 001
    thx
  • The FlashBack
    ne krekkeld
  • Akos 001
    Hy
    Beinstallálom,crackelem....de nem indul.
    Fekete a kép.A registry editorral mit kell?
  • marcokeceli
    Sziasztok!
    Ezt meg tudnátok magyarázni?
    Nekem a Godfatherben a intro és az egész játék ilyen szürke paca és az ember se látszódik és a menükben nem látszódik az egér!Videókártya sz@r lehet?

• Vlala #5490
    vagy inkább lásd a fakut... :]
  • Roger6
    Átöltözés: load game menüben kiválasztod a mentésed, ekkor aktívvá válik az EDIT kapcsoló. Nyomd meg, s láss csodát! :)
  • GTA
    És gondolom te is alcohollal akartad bemountolni.
  • GTA
    Ugyanez az én proplémám is. Neked nem .mdf képfájlban van meg a játék?
  • Sidyuski
    Szevasztok! Kéne egy kis segitség! Tele vagyok lovéval,de nem tudom hogy kell ruházni magam! Kicsit idegesit, hogy kezdek kikupálodni, egyre nagyob kutya vagyok, de ugyan az a putto ruha van rajtam mint a játék elején! Please irjátok már le, hogy hol tudok ruhát venni vagy szerezni! Köszi!!
  • jaster
    Bocsesz. KÖSZ.
  • Curesz
    menj el a boltba
  • SAFIII
    HI!
    Na elolvastam a FAQ-ot és valami nem stimmel,nekem meg van mind a két verzió,ha nem crakelek akkor nem indul,ha igen:nem száll ki kocsiból,
    de van ott valami .mds file(a faq-ban),amit le kell tölteni,letöltöttem,de nem tudom betölteni:érvénytelen a képfájl.
    Ilyenkor mi van???mit csináljak??
    Légyszi valaki?
  • Curesz
    nah és kinek kell megköszönni hogy adott egy oldal címet?
  • jaster
    Ok emberek feltettem a térképet ide:
    http://rapidshare.de/files/20530342/The_Godfather_-_filmtekercsek.rar.html
    Lehet ezerrel letölteni és használni.
  • jaster
    Hi,

tud valaki olyan oldalt ahova fel tudom tölteni a Film Reels Map-et? Ezzel a szar Freemaillel dög lassan lehet elküldeni bárkinek is.
  • Monyó007
    jah az e-mail címem: [email protected]
  • Monyó007
    jaster ha elküldenéd azt a térképet ami a tekercsek vannak nagyon örülnék neki! köszi szépen!
  • Mr_no_NaMe
    x800 GTO 256MB

Dobozboli beállításokkal SEMMIT nem húztam rajta.
  • The FlashBack
    nemtudom, hogy segít-e, mijen vidkari?:o)
  • Mr_no_NaMe
    Azért mert mégis, hogy a francba van ez? Oblivion cirkán 20* jobban terheli le nem? De akkor mégis mér akar megsülni a karim a Godfathertől...az segít ha oldalát leveszem és ventillátorral hűtöm? Amúgy azé ide mer csak :o)
  • The FlashBack
    ezt me ide?
  • Mr_no_NaMe
    Nekemmeg mér melegszik fel 63 fokra a gépem 1024 natúrba, holott az Oblivion hót maxon 1024be AA-val blurral megy 58 fokon????
    Ehhgrrrrrr :@
  • GTA
    Ja, de ezt a .mds fájlt be lehet mountolni Alcohollal is?
  • The FlashBack
    elolvastad a FAQ-t?