The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
tuttommal nem de bocs mer nemis akartam

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
miért warezt irtam?

The FlashBack
NINCS WAREZ A TOPIKBAN

maffioso
nem tom sikerült-e már megcsinálnod de ha a compoundok elfogllalására gondolsz akkor szerintem az a legjobb tektika ha elbujsz vmi szétlõhetetlen mögés és street sweeperrel lõsz mer messzire is pontos és halálos bár a barziniknek lehet h 2kell belõle😛 de a legjobb taktika ha hagyod õket támadni mert nem spawnolodnak ujr aés véges számukvan

Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van, mégpedig, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból. Már próbáltam mindkét lentebb említett megoldást, de még mindig nem megy. Nem tudom melyik verzióm van, 1 db 3,2 gigás iso az egész. Ha valakinek van más ötlete szóljon. Elõre is köszi!
kezdjük ott hogy milyen verziód van

Gerbill
"Nem indul a játék
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?

Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
Olvasni se tudsz?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

((1000)*(1000))/(2+4)-(500*500) thx
Mr Spock
Én egy bolt foglalósnál csináltam véletlenül. Olyanban, ahol a felsõ szinten bordély van. Jobbra a lépcsõtõl az ablak elõtti kanapé mögötti csávót lõttem meg és esett ki az ablakon és nem a lövéstõl halt meg. Ez a lényeg! Nem érdemes 3as szintû fegyverekkel menni, mert azoktól már egybõl meghal. Egy thomson vagy egy egyes magnum-tól hátralépkenek már azért!

-muszáj-

A Stained Glass kivégzést hogy kell megcsinálni?
És hol praktikus?

elõre is thx.
Gerbill
FAQ

Segítsen valaki! Ha a mini-imaget bemountolom indításkor nem csinál semmit, ki se ír semmit!!!! Mit csináljak? Ha crackelem akkor elindul, de nem részletezem az akkor elõjövõ problémákat.
Gerbill
Ki kell venni a pipát vagy x-et a Controlls->invert mouse négyzetébõl

Az a gondom hogy ha az egeret jobbra húzom akkor balra ha pedig balra húzom akkor pedig jobbra fordul. Mi lehet a probléma?
Help please!

THX
Gerbill
Ott van az gomb az üzenet mezõ alatt azzal automatikusan beírja

Hello nam tudjátok honan lehet letölteni a Godfaterhez cracket nagyon fontos lenni byeby
De az a lényeg hogy hasznos.

Egyébként meg html-esen kell beirni hogy link legyen?
Gerbill
Vagy inkább így:link

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Boccs!!!

A linket lehagytam véletlenül.

http://faqs.ign.com/articles/700/700440p1.html
cicai
mikor még a nfs garageban a szavazás volt

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Mivel többször is találkoztam a filmtekercs problémával ezért linkeltem egy angol nyelvû (!)Teljes(!)segítség ami leírjamit hol találsz.(de mondom bennevan még a széfek is meg még pár fontos dolog)

Köszi!Tényleg ott vannak a mentések!ÖRÖK hála!
Mentés nem kell én szeretném megcsinálni..de kössz.
:-)
Az isten b***a meg a Godfathert. Végre nagy nehezen kiírtottam a 4 Dont és erre lefagya gép és még a mentéseim is elvesznek.<#rinya><#rinya><#rinya>
SD456
Sya all!

Szerintem ha lesz magyarosítás akkor a bannerban biztos meglesz linkelve.

PS3 ID: SDani456

jedimarsi
Valaki tudja mikor lesz magyarosítás a játékhoz?

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

jedimarsi
The Godfather FAQ

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Törölt felhasználó
Hi. amikor rommá lönek és elszaladok akkor felehet tuningolni az emberemet azzal rengeteg üveggel amit a doki rámsoz vagy menekülek visssza baltával a hátama a az orvosig??
The FlashBack

Thank you! Ezer köszönet és hála!<#vigyor2>
mucsácsó
ha gondolod adhatok mentést 😊
ottvagyok énis, ez után...igaz, 2 város már csak Corleone irányítás alatt áll...meg még 1 kivégzési mód hiányzik...
de a Dokumentumokban vannak a mentések a GF mappában, vagy ott is nézted?
Pontosan a 4 család kiirtásánál akadtam el mert kicsit nehéz és tovább tart mint gondoltam,ehhez kértem volna segítséget kedves mucsácsó,de nem igazán reagált rá senki.Pedig nem volt hülye kérés sztem.Nem a szokásos hogyan kell kiszállni a kocsiból kérés volt.Na de mind1.Csak vmi taktikai tanácsot kértem volna ezzel kapcsolatban de már annak is mind1.Ugyanis....
Még tegnap meg az elõtt meg az elõtt is játszottam a game-mel rendszeresen és nem volt gond jó volt, megcsináltam ahogy azt itt mondták hogy kell.A lényeg jó volt ,de ma folytatni akartam és mint minden eggyes alkalommal indítottam és most puff Please insert Dvd...blablabla...!Kicsit bemérgesedtem de nem tudom mi történhetett.Mondom újrarakom de nem engedte rendesen uninstalálni és ezzel elvesztek a mentéseim.És igazából már nincs se idõm se energiám újrakezdeni.....
Talán majd egyszer elkezdem megint.Számomra ennyi volt a game........
Köszönet a sok segítségért.
Pápá........
mucsácsó
jújj....de hülyén linkeltem 😄DD sry
THE GODFATHER FAQ
na így 😊
The FlashBack
OFF:
melyik???😊

cicai
a régi logod jobb volt<#nevetes1>

The FlashBack
vannak másféle tört fájlok is, ammik általában nem az eredfeti relasekkel van, azoknak egyértelmûen más a neve... És innen következik, hogy ha más a neve, akkor át kell nevezni... De ennél az átnevezõsnél is van egyszerûbb megoldás. pl a FAQ-ban.
Nekem is onnan van, és mûködik....

The FlashBack
szerintem ürítsd a cokkie-kat, én két böngészõt használok (Opera 5.54 Firefox 1-5) és mind2 ben másodperc töredéke alatt jelent meg az oldal
Meg opera képes kicsit felhalmozni a cokkiekat... Ürítsd, és megoldódik a probléma...
Vagy a neted rossz😛

Gerbill
Nem az ilyesmikkel van a gond hanem azokkal akik még csak a fáradtségot sem veszik hogy megnézzék a FAQ-t. Egyébként a leggyorsabb és legbiztonságosabb böngészõ a Firefox. Az internet Explorernél szerintem minden böngészõ jobb, az Opera meg tale van számomra hasztalan funkciókkal is.

Dency
Egyébként nekem egyáltalán nem mûködött a FAQ-ban a mini mds! Hiába ugyanezt irta ki hogy please insert cd/dvd! Helyette egy másik mini image-t töltöttem le 1.40MB-osat! Sajnos már nemtudom milyen internet címrõl töltöttem le de az már jó volt!
U.i.: Ja és a FAQ-ban senki nem ír arról hogy átkéne nevezni a mini image-t a játék nevére! Mert önmagában nem lehet betölteni!<#guluszem1><#nezze>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

zolo
Nekem 2 másodperc alatt betöltõdik IE-vel.
Az ön gépében van a hiba😊))))

http://flickr.com/photos/zolika90/

kompatibilis...ilyet. 😊

Öreg! Tényleg nem akarok beleszólni, de a FAQ-d már hetek óta csak alig töltõdik le. Én Opera (v8.54)-et használok. Ehhez sem tudsz kombatibilis oldalt csinálni, akkor vállald a következményeket. -Egy jóhiszemû hozzászóló.-

The FlashBack
egyáltalán ne regáljatok semmire ezzekkel kapcsolatban, mert a válaszokat is törlöm....

képzeljétek megtudtam csinálni hogy induljon a játék<#nevetes1><#nevetes1><#taps>megy és tök jó játék
Gerbill
Errõl is sokszor volt már szó: #5096

Mit kel olyankor csinálni amikor ki írja, hogy mob war started?Csak mert nekem állandóan azt írja ki hogy elvesztettem a háborút.Leszámol vagy 40 percrõl és ennyi.
Legegyszerûbb erre az a válasz, hogy a megoldást a bolban találod.
Gerbill
Ha megkérdezik ne is reagáljunk, vagy csak mondjuk azt hogy a FAQ-ban nézd meg. Elhiheted nem csak te unod azt hogy már vagy századjára kérdezik meg ugyan azt

The FlashBack
FIGYELEM
Megkérem a kedves topiklakókat ( pl; gerbill,vlala), hogy a továbbiakban, a warezzal, ill. inverses egérrel, kocsiból való kiszállással kapcsolatos kérdésekre NE válaszoljanak, mert már nagyon meguntam, hogy nem ismerik a FAQ-t...
Köszönöm

The FlashBack

The FlashBack
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!