The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Nekem is hasonló problémám van, mégpedig, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból. Már próbáltam mindkét lentebb említett megoldást, de még mindig nem megy. Nem tudom melyik verzióm van, 1 db 3,2 gigás iso az egész. Ha valakinek van más ötlete szóljon. Elõre is köszi!
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?
Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
Olvasni se tudsz?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
-muszáj-
És hol praktikus?
elõre is thx.
Help please!
THX
Egyébként meg html-esen kell beirni hogy link legyen?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A linket lehagytam véletlenül.
http://faqs.ign.com/articles/700/700440p1.html
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mentés nem kell én szeretném megcsinálni..de kössz.
:-)
Szerintem ha lesz magyarosítás akkor a bannerban biztos meglesz linkelve.
PS3 ID: SDani456
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
ottvagyok énis, ez után...igaz, 2 város már csak Corleone irányítás alatt áll...meg még 1 kivégzési mód hiányzik...
de a Dokumentumokban vannak a mentések a GF mappában, vagy ott is nézted?
Még tegnap meg az elõtt meg az elõtt is játszottam a game-mel rendszeresen és nem volt gond jó volt, megcsináltam ahogy azt itt mondták hogy kell.A lényeg jó volt ,de ma folytatni akartam és mint minden eggyes alkalommal indítottam és most puff Please insert Dvd...blablabla...!Kicsit bemérgesedtem de nem tudom mi történhetett.Mondom újrarakom de nem engedte rendesen uninstalálni és ezzel elvesztek a mentéseim.És igazából már nincs se idõm se energiám újrakezdeni.....
Talán majd egyszer elkezdem megint.Számomra ennyi volt a game........
Köszönet a sok segítségért.
Pápá........
Nekem is onnan van, és mûködik....
Meg opera képes kicsit felhalmozni a cokkiekat... Ürítsd, és megoldódik a probléma...
Vagy a neted rossz😛
U.i.: Ja és a FAQ-ban senki nem ír arról hogy átkéne nevezni a mini image-t a játék nevére! Mert önmagában nem lehet betölteni!<#guluszem1>#guluszem1><#nezze>#nezze>
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Az ön gépében van a hiba😊))))
http://flickr.com/photos/zolika90/
Megkérem a kedves topiklakókat ( pl; gerbill,vlala), hogy a továbbiakban, a warezzal, ill. inverses egérrel, kocsiból való kiszállással kapcsolatos kérdésekre NE válaszoljanak, mert már nagyon meguntam, hogy nem ismerik a FAQ-t...
Köszönöm
The FlashBack