7267
The Godfather
-
#5595 mivel ez egy fórum, ide biztosan nem, de google a barátod:-)
-
#5594 És senki nem is rakja el a mentéseket??? -
#5593 naon kossz -
#5592 egyszerűbb ha újrakezded. Ittmár nagyon kevesen játszanak, sajnos:P
-
#5591 Mégegyszer: nincs valakinek mentése 75% mission körül? -
Vlala #5590 Jaster feltette ide:
filmtekercsek
Ha minden igaz, ott kell még lenniük, a Rapidshare 30 nap után szokta törölni a cuccait. -
#5589 nah megva a don má csak arra kernek vkit lattam alabb h vkinek megva a filmtekercses terkep nekemis kellene lecci kuldjetek el ide: [email protected] -
#5588 Öntörvényű személyiségem révén, a warezos hsz-ek törölve lesznek, továbbá nincs OFF, flém, spam...
Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot.
The Godfather FAQ
Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz
Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269
-
#5587 nekem elindul csak túl nagy a felbontás!!
Mit csináljak?
Nem jött ki a szokásos options ahol be lehet állítani!! Help me!! -
Vlala #5586 eredeti exe-vel csak akkor megy, ha be van mountolva a faq-ban lévő image.
Benne van, bár tényleg nincs odaírva, hogy "ne crackeld" -
Cyrus666 #5585 A leg1xűbb dolog, ha hagyod a FAQban írt dolgokat és az eredeti exe vel tolod! Én sem hittel el,de bejött és azóta is ezerrel nyomom! Akinek hozzáérése van, beleírhatnó a FAQba h így is meg lehet oldani. -
pirosBoci #5584 nekem müködödt úgy hogy elindult a játék tökéletesen futott csak ha beszállok az autóba akkor nem tudok kiszállni és ezentúl úgy kezeletem a játékot mint egy autós játékot ergo uninstall. ha gondolod itt is nézd meg és kérj valamelyik oldaról infót hogy hogyan lehet mecsinálni:))))))) -
#5583 hehh ma underboss vok meg mennyi van h enlegyek a don???
-
#5582 mondom CAPS LOCK -
Rider 92 #5581 hmmm és amikor lilán villog a fal akkor mit kell??????? -
Rider 92 #5580 köszi -
#5579 falhoz caps lock-al
de mindig mondja, hogy mit kell csinálni, sőt szöveggel is írja
-
Rider 92 #5578 mit kell csinálni a fabábukkal a sikátorba,amikor ad a dagadt egy fegyvert????
rálőttem az egész tárat,de semmi -
#5577 láma! tudjuk:-) -
#5576 Istenem... -
#5571 Sétálj el a boltba és vedd meg!!! Ennél nincs jobb megoldás!! -
#5570 -
Rider 92 #5568 miután fölraktad a játékot crackelted??????? -
GTA #5567 Segítsetek pls: Van egy olyan gondom, hofy nekem .mdf fájlban van meg a játék és bemountoltam már Alcohollal és Daemonnal is, de nem megy a játék. Elindítom és csak az EA felirat jön ki. Vártam vele kb.30 percet, de semmi. Próbálkoztam már a faq-ban lévő .mds fájlt is bemountolni, de azt írta ki, hogy érvénytelen képfájl. -
Vlala #5566 Nem sok sajna. -
vaasas #5565 Helló! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Geforce4 MX-es videokártyával egyáltalán nincs remány arra, hogy elindul a játék? -
#5564 Mégegyszer: nincs valakinek mentése 75% mission körül? -
#5563 dvd-n jött ki csak, én úgy tudom
-
#5562 Hány cd-s ? -
#5561 Olvasd el a FAQ-t
-
Ibrahimovic #5560 sziasztok! Vki segítsen nekem pls...Lehet h csak én vaok balfasz, nem tom, de a legelején a training mission-ben, mikor ütni kell azt a csávót, már 1órája ütöm de nem történik semmi, mit kell csinálni vagy mikor történik már végre vmi? Segítsetek lécci mert már megőrülök. Előre is köszönöm. -
#5559 starforcecleaner:) -
#5558 hogy sikerült végülis?
-
#5557 nahhhh,megoldódott(egyenlőre)
sok bajom van ezzel a játékkal:P -
#5556 megcsináltam,de még mindig ugyan az van0 -
#5555 kimondta? nyugodtan mountold mellé a másikat. Ha nem engedi, akkor baj van:P
-
#5554 csak az mds-t lehet mountolni -
#5553 ezt nem hiszem el...
mds-t mountolod ugye?
próbáld meg mind2-vel
-
#5552 semmi
hiába....berakom a dvd-t,daemonnal mountolom,katt ikonra,és jön a szokásos szöveg...még hide-al is:O -
#5551 akkor nemértem
....
akkor próbálad, hogy dafedis be, hide-val, és annélkül
mennie kell