The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thegodfatherport.extra.hu
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nos valaki nem töltené fel A magyarosítást valahova vagy küldené el nekem e-mailbe és én feltölteném weboldarra.
E-mail: trantorius(kukac)freemail.hu
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
nem fogom megérteni miért kell egy 200kbos fájlt letörölni egy szerverrõl
na mindegy.
Ja és plz ha elküldte valaki szóljon mert nem nagyon nézem az e-mailjeimet 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ebbe kéne segitség.Ezt irja ki valami DirectX 9c de ami a CD-n van hiába rakom fel nem lesz semmi 😊:S Help!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
NUB <#falbav>#falbav>
http://www.akciofigura.hu
Az van, hogy 3534545 helyrõl leszedtem már ezt a game-t és mindig kéri azt a szájba.úrt DVD-t. Crack nekem nincs hozzá és nem is találtam sehol, nemtudom mit tegyek meg még hogy jó legyen. Valaki tudja mi a gond?
A gépemet már 6x kicseréltem szóval nem hardveres probléma.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Le Parkour
Le Parkour
ja, és nem kötekedésbõl mondom😄
továbbá nem vagyok se "plázacica" se "langyi v. meleg" csak 23 évesen egyenlóre próbálok hogyismondjam hogy tetszen õfelsége inasának "lazán" hozzáálni a dologhoz és ez szerintem marad is így
amúgy pedig kössz Morfi ez bejött
1szóval akinek nem tetszik a fogalmazásom vagy valami az inkább maradjon csendbe mert ahogy tanult Roger kolléga fogalmazot "Véletlenül sem kell hozzám igazodni, mindenki el tudja dönteni, mit akar"
nyugodalmas jó éccakát mindenkinek
üdv
ha ez gondod akkor állíts felbontás valami vagy ilyen vagy mi ha megy jó ha nemakkormeg máshol állíccs felbontás trükk meraz kell a játékban. meg a fõmenü fontos ott az is még.
Roger meg az elmúlt napokban ilyen szurkálódó, biztos megjött neki <#banplz>#banplz>
mielõtt fikázol olvasd el ! mer szerintem ha ránézel a topic nevére és elolvasod amit írtam akkor talán rájössz hogyhogy jön ehhez a topichoz
van egy kis gondom beszart a monitorom és most átmenetileg egy kis monim van ám nem tudtam átállítani a felbontást és most nagy feketeség jön be nincs valami registry trükk vagy valami?