7267

The Godfather

• Fido4life
    erre én is kíváncsi lennék
  • The FlashBack
    attól függ mennyit játszol naponta. ha 24órát, nem sok nap:D
  • grebber
    Kb mennyi idő a game végigjátszása?
  • DJ GamerGirL
    Sziasztok!
    Valahol azt olvastam, hogy többféle módon is végig lehet tolni a játékot, egyik pl. az, hogy Frankie nem hal meg. Ha ez igaz, akkor milyen küldetést kell megcsinálnom hozzá?
  • kerítés
    Igen, így szoktam csinálni, de valahogy az egyik hentes üzlet mindig kifog rajtam. Gondolom majd belejövök.:)
    Google-ben nem találtam semmi használhatót, csak ezt a fórumot.:)
    De még körülnézek.
    Köszi!
  • mike0013
    ezt azért nem mondanám:D
    de megpróbálok segíteni, tehát
    @kerítés: legegyszerűbben ha jól emlékszem egy kicsit megfenyegeted az eladót, de előtte a gorillákat érdemes kilőni, fedezékből stb...
    kivégzések és mellékmissziók vannak azt hiszem, ezekben a google segít, mert nem nagyon emlékszem, remélem tudtam segíteni
  • The FlashBack
    Mike az illetékes:D
  • kerítés
    Az első 40 oldalt elolvastam, de nem találtam választ, ami érdekelne.

Hogyan lehet legegyszerűbben üzletet elfoglalni?
    Mert néha sikerül, de sokszor nem megy. Van egy hentes üzlet, aminek nekiugrottam vagy 5x max életerővel, de mindig meghalok a végén.

A másik, hogy vannak rejtett dolgok a játékban? Pl rejtett missziók? Vagy cselek?
    Le lehet például feküdni a bordélyos csajokkal, vannak-e rejtett helyszínek, szereplők, feloldandó feladatok a fő szálon kívül? Ilyesmik.:)
  • Lebowski
    rakd fel az sp2őt ^^
  • koj
    Helló hogy csináltad?
  • koj
    Visszaolvastam! Nem megy. Vmit vissza kell másolni a saját gépemre ott átírni a az autorun.cfg- ben Directx et 0 ra kell írni, de úgy nem jó!
    Ha a lemezen próbálom akkor nem engedi mert írásvédett. Ha az írásvédettséget akarom leszedni akkor nem engedi? Hogy kell, ennek mi a menete?
  • koj
    directx hiba
  • koj
    Hali! Amikor telepíteni akarom vmilyen directy hibát ír ki.
    Mit kell csinálni? Lenn olvastam vmit, de nem írja mit kell tenni!
    Létszi segítsetek!
  • manthey
    Hát az biztos hogy hatalmas hiba volt ezt venni a notihoz csak én meg hülye fejjel elhittem hogy ez a jövő meg stb...Kérdeztem hogy nem lesznek e ilyen problémák aztmondták áááhh neeem meg mostmár erre írnak mindent a fejlesztők...

Amúgy köszi a segítséget remélem találsz vmi megoldást.
  • The FlashBack
    mindig mosolygok amikor valakinek valamilyen problémája van a vistával. egyszerűen szar még az. hatalmas mellélövés volt a microsoft részéről. én gyűlölöm, még mindig xp-t használok.
    de most próbálok utánanézni mi lehet a gond, ha találok valamit írok.
  • manthey
    Sziasztok!

Úgy kezdődik a problémám hogy Vista...Leszedtem a legújabb Daemon-t(4.30)
    mds fájlt bemountoltam minden emuláció bekapcsolva,feltelepítettem simán,leszedtem azt a cracket amivel ki is tudok szállni a kocsiból.Jó el akarom indítani végre,erre kiírja a drágalátos Vista hogy:

Buffer overrun detected!

Program Files\Electronic Arts\The Godfather The Game\godfather.exe

A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state.The program cannot safely continue execution and must now be terminated.

Valamit esetleg nem jól csináltam vagy csak szar ez a rohadék Vista?
    A segítséget előre is köszönöm!
  • Trantorius
    thx
  • Fido4life
    Nálam az elfoglalt ruha boltokban lehet :D
  • mike0013
    amikor betöltöd a mentett állást ott van, hogy edit (magyarban valószínű szerkesztés vagy ilyesmi)
  • Trantorius
    Valaki nem tudja hogy lehet átöltözni a game-be? Olvastam hogy betöltö képernyönél, de én nem látom...vagy...nem vágom az egészet hogy miylen betöltö képernyönél lehet és hogyan,plz valaki mondja el..
  • Trantorius
    Tessék a link akinek kellene még a magyarosítás:
    http://thegodfatherport.extra.hu
  • cumfu
    hasznád egészséggel :P
  • Trantorius
    cumfu hallod...Te vagy az isten, kösz!!!:) Mindjárt fel is rakom valami webre hogyha kell másnak neki is emglegyen.
  • cumfu
    Heló! Megkaptad? Elküldtem délelött. Írj ha meg, meg ha nem akkor is mert ha nem akk még1x elküldöm.
  • Lebowski
    szerintem írj a honlapnak hátha meg van még nekik archívumba...
  • Trantorius
    Pls valaki küldje el a magyarosítást e-mailbe.

Nos valaki nem töltené fel A magyarosítást valahova vagy küldené el nekem e-mailbe és én feltölteném weboldarra.

E-mail: trantorius(kukac)freemail.hu
  • gio1969
    OK,sikerűlt...
  • cumfu
    Heló! Nekem a játék nem megy 30 fps fölé, azaz folyamatos alap és full grafikán is, Ezt lehet valahogy orvosolni? Előre is köszi
  • gio1969
    Üdv.Az a problémám,hogy a brooklyni Tattaglia hubnak véletlenül megöltem a vezetőjét,most meg már annyira előre vagyok,hogy nincs szívem visszatölteni az azelőtti részt...Valahogy el tudom majd még foglalni?
  • The FlashBack
    tényleg nem él az a link, és én sem találtam sehol máshol
    nem fogom megérteni miért kell egy 200kbos fájlt letörölni egy szerverről
    na mindegy.
  • Trantorius
    Hello valaki nem tudna segíteni szükségem lenne a Godfather magyarosítására de a magyarítás.hu-n lévő link nem működik és a google-be se találtam sehol. Aki tudja honnan lehet letölteni belinkelné, de még jobb lenne ha elküldené E-mail-be a trantorius(kukac)freemail.hu-ra

Ja és plz ha elküldte valaki szóljon mert nem nagyon nézem az e-mailjeimet :D
  • mike0013
    milyen géped van? Értem ezalatt a procit, memot és a vga-t
  • reges15
    Sziasztok! Feltettem a játékot, megnyitom azt az ikont amit telepítés után ki tett az asztalra. Tölt egy picit a gép, bejön kb. 3-4másodpercre 1nagy sötétség, és kilép. Jah, és nem crackeltem! Aki tud az segítsen h. mi lehet a gond. Köszönöm
  • Lebowski
    i love thos world
  • JaSoN HuNTeR #7152
    probléma megoldva ;)
  • JaSoN HuNTeR #7151

Ebbe kéne segitség.Ezt irja ki valami DirectX 9c de ami a CD-n van hiába rakom fel nem lesz semmi :):S Help!
  • Roger6
    Hát azért, mert nekem nem kellett kamu lemez, hanem az "eredeti" bemountolt képpel elindult a játék.
  • MetalPeti
    Köszi, már megoldottam, de azt sehol senki nem írta hogy kell neki egy kamu lemez és amiről telepítettem az nemjó.
  • cikasz
    Google a barátod!
    NUB
  • MetalPeti
    Na valaki segítsen mert kiakadok!!!
    Az van, hogy 3534545 helyről leszedtem már ezt a game-t és mindig kéri azt a szájba.úrt DVD-t. Crack nekem nincs hozzá és nem is találtam sehol, nemtudom mit tegyek meg még hogy jó legyen. Valaki tudja mi a gond?
    A gépemet már 6x kicseréltem szóval nem hardveres probléma.