The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessék a link akinek kellene még a magyarosítás:
http://thegodfatherport.extra.hu
hasznád egészséggel 😛

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

cumfu hallod...Te vagy az isten, kösz!!!😊 Mindjárt fel is rakom valami webre hogyha kell másnak neki is emglegyen.
Heló! Megkaptad? Elküldtem délelött. Írj ha meg, meg ha nem akkor is mert ha nem akk még1x elküldöm.

szerintem írj a honlapnak hátha meg van még nekik archívumba...
Pls valaki küldje el a magyarosítást e-mailbe.

Nos valaki nem töltené fel A magyarosítást valahova vagy küldené el nekem e-mailbe és én feltölteném weboldarra.

E-mail: trantorius(kukac)freemail.hu
gio1969
OK,sikerûlt...

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

Heló! Nekem a játék nem megy 30 fps fölé, azaz folyamatos alap és full grafikán is, Ezt lehet valahogy orvosolni? Elõre is köszi

gio1969
Üdv.Az a problémám,hogy a brooklyni Tattaglia hubnak véletlenül megöltem a vezetõjét,most meg már annyira elõre vagyok,hogy nincs szívem visszatölteni az azelõtti részt...Valahogy el tudom majd még foglalni?

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

The FlashBack
tényleg nem él az a link, és én sem találtam sehol máshol
nem fogom megérteni miért kell egy 200kbos fájlt letörölni egy szerverrõl
na mindegy.

Hello valaki nem tudna segíteni szükségem lenne a Godfather magyarosítására de a magyarítás.hu-n lévõ link nem mûködik és a google-be se találtam sehol. Aki tudja honnan lehet letölteni belinkelné, de még jobb lenne ha elküldené E-mail-be a trantorius(kukac)freemail.hu-ra

Ja és plz ha elküldte valaki szóljon mert nem nagyon nézem az e-mailjeimet 😄
mike0013
milyen géped van? Értem ezalatt a procit, memot és a vga-t

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok! Feltettem a játékot, megnyitom azt az ikont amit telepítés után ki tett az asztalra. Tölt egy picit a gép, bejön kb. 3-4másodpercre 1nagy sötétség, és kilép. Jah, és nem crackeltem! Aki tud az segítsen h. mi lehet a gond. Köszönöm<#worship>
i love thos world
JaSoN HuNTeR
probléma megoldva 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Ebbe kéne segitség.Ezt irja ki valami DirectX 9c de ami a CD-n van hiába rakom fel nem lesz semmi 😊:S Help!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Roger6
Hát azért, mert nekem nem kellett kamu lemez, hanem az "eredeti" bemountolt képpel elindult a játék.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Köszi, már megoldottam, de azt sehol senki nem írta hogy kell neki egy kamu lemez és amirõl telepítettem az nemjó.

cikasz
Google a barátod!
NUB <#falbav>

http://www.akciofigura.hu

Na valaki segítsen mert kiakadok!!!
Az van, hogy 3534545 helyrõl leszedtem már ezt a game-t és mindig kéri azt a szájba.úrt DVD-t. Crack nekem nincs hozzá és nem is találtam sehol, nemtudom mit tegyek meg még hogy jó legyen. Valaki tudja mi a gond?
A gépemet már 6x kicseréltem szóval nem hardveres probléma.

Sziasztok! A játék végén járok, már don vagyok és olyan feladatok vannak, hogy, NYC Donja lenni, meg hogy össes kivégzési mód elvégzése (össz banda , üzlet, ház megvan). Az összes kivégzési mód mit jelent, hogyan lehet teljesíteni? Elõre is köszi.
The FlashBack
Péntek van😉

*valszeg 😊
vsldzrg szért nemtuttad átírni mert gondolom virtuális meghajtóban van a cuccos.
Roger6
Na mondom-e: föl köll másúni a gípre-e! Igen, jól olvastad. Mindent másolj át egy mappába a vinyón, és ott már át tudod írni a fájlt, telepítheted a játékot (a vinyóról).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sheke
bazki ígyse jó:'(

Le Parkour

Morfi
Ha jól elemzem az írásodat akkor azért mert valamelyik program használja azt a fájlt. Azért nem tudod módosítani. Vagy kikapcsold ami használja 😊 Vagy csökkentet módban átírod. Szerintem az utóbbi esélyesebb.

Sheke
kösz eddig ok de hogy szüntessem meg az írásvédetséget emr ez a baja és a tulajdonságokba ha kixelem vis h nelegyen a négyzetbe semmi akkor is nyíg és nme lehez PLZZZ

Le Parkour

sztem ha két kommentet visszaolvasol akkor rálelsz a válaszra.
Sheke
CSáztok kurvára rég toltam ezzel a gémmel de lám a már a telepítéskor kurválkodik mer hogy nincs direct x a Gépemen és nem a kocsiból kiszállásal van a gond emr tudom hogy kell de valaki magyarázza má el h mé nincs directx a gépemen amikor VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!és jó verzió 9.0c

Le Parkour

Okés, köszi, rákerestem és találtam infókat, mostmár telepíti. Mégegyszer köszi.
Roger6
Asszem valami autorun.cfg-t kell keresni, aztán abban keresni directX-es sort. Azt kell átírni 0-ra, és akkor telepítésnél már nem fog a DirectX 9 miatt sipákolni. De keress rá a google-ban, az a biztos.

Sziasztok! Most telepíteném fel a játékot, de a serial beírása után mindig kiírja hogy directx 9.0c-re van szüksége és töltsem le a microsoft oldaláról. Ezzel csak az a baj, hogy az van a gépemen, nem tudom mi a gondja, azért leis töltöttem, fel is tettem, de utána is ez az üzenet fogad. Ez miért van? Mi lehet a gond? Elõre is köszi
Roger6
Bocsánat uraim. Kicsit elszakadt a cérna. Nem mennek jól a dolgok mostanában. Kellemes nyulat!

Azt direkt írta úgy.

The FlashBack
némiképp egyetrtek veled, legalábbis EZZEL a hozzászólásoddal. perze a végé te is elejtettél egy "állíccs"-t😊😊

ja, és nem kötekedésbõl mondom😄

Sztem senki nem rád neheztel😄 hanem Roger úrra😊

én erre csak annyit mondok hogy minden oldalon vannak városi parasztok akiknek mindenük megvan az életben és ezt ezzel próbálják kiadni magukból
továbbá nem vagyok se "plázacica" se "langyi v. meleg" csak 23 évesen egyenlóre próbálok hogyismondjam hogy tetszen õfelsége inasának "lazán" hozzáálni a dologhoz és ez szerintem marad is így

amúgy pedig kössz Morfi ez bejött

1szóval akinek nem tetszik a fogalmazásom vagy valami az inkább maradjon csendbe mert ahogy tanult Roger kolléga fogalmazot "Véletlenül sem kell hozzám igazodni, mindenki el tudja dönteni, mit akar"

nyugodalmas jó éccakát mindenkinek
Roger6
Szernitem ez egyfajta színvonalat minõsít. Minket, magyarokat. Siralmas. Ennél nincs jobb szó rá. De igazad van, bunkó voltam. Sõt, leszek is továbbra is. Írd le, mi a gond, segítek/segítünk. És nem arról van szó, hogy nem értem, mi az a monim, de nem hiszem, hogy õ egy szõke plázacica lenne, aki ilyeneket használ, vagy netán meleg. Ez a két fajta használ ilyen szavakat. Igen, fel lehet fogni, de valami színvonalat kellene tartani. Csak hogy szépen nézzen ki. Legyen jó külakja a hozzászólásoknak, és ne úgy nézzen ki minden, mintha odaszarnák, mint ahogy ezt egy csomóan teszik. És attól, hogy nekem van igényem erre, ez nem õfelsége kérdés. Szeretem, ha a dolgok rendben vannak, minden a maguk helyén. Véletlenül sem kell hozzám igazodni, mindenki el tudja dönteni, mit akar. Én értelmes mondatokat tartalmazó fórumot akarok, ahol okosan beszélünk egymással, megvitatjuk egymást gondját, segítünk egymásnak. De így nem megy. De megpróbálok hasonló stílusban válaszolni, mint ahogy a kérdést feltették:

üdv
ha ez gondod akkor állíts felbontás valami vagy ilyen vagy mi ha megy jó ha nemakkormeg máshol állíccs felbontás trükk meraz kell a játékban. meg a fõmenü fontos ott az is még.

itt nem elvárásról van szo,hanem ez egy forum.azt meg nem tudom elhinni hogy nemérted h 'monim'.pláne hogy elõtte írta hogy mintorom.nemvagyok buzi meg nemis szeretem ezeket a rövidítéseket de lazán fel lehet fogni.csak télleg egy pici erõfeszítést kellenne tennie õfelségének. ne kelljen már mindenkinek hozzád igazodnia ember.kicsit figyeljél már oda milyen stílusban és kinek fingasz oda.
The FlashBack
ne basztasd már😄

Roger6
Nem-nem. Mindenkivel ilyen vagyok, aki nem tudja leírni, mi a gondja, de azt elvárja, hogy segítsünk rajta. Ráadásul az is utálom, ha valaki nélkülözi az írásjeleket. Mert lehet egy-két elírás a szavakban, de NAGYBETÛ, meg pont, meg vesszõ... Nem díszbõl van a billentyûzeten. Bár lehet, hogy eddig nem jutottak el egyesek az iskolában. Ha bármely más topicban nézed, teljesen normális vagyok. Normális kérdés - normális válasz. Egyszerû ám. Tekerj egyet, aztán te is így látod, hidd el...

Morfi
Ha más nicns akkor uninstall és rakd újra.
Roger meg az elmúlt napokban ilyen szurkálódó, biztos megjött neki <#banplz>

Roger6
Ja értem.Szóval bemész a papírboltba, kérsz 10 deka párizsit, aztán utána fûzod hozzá, hogy a csomagolásához kell papír. Szóval a megfogalmazásoddal volt gond pajti. Milyen szó az, hogy "monim"? Nem vagy te egy kicsit langyi?

ezt nem értem :S EZ a Godfather topic??? mer a kérdés a játékra vonatkozik ugyanis eddig 1280x1024 be fittatam de ez a szar csak 1024x768 at bir ez a gondom
mielõtt fikázol olvasd el ! mer szerintem ha ránézel a topic nevére és elolvasod amit írtam akkor talán rájössz hogyhogy jön ehhez a topichoz
Roger6
??? Ez hogy jön ebbe a topicba? Te a papírboltban kérsz 10 deka párizsit is?

üdv
van egy kis gondom beszart a monitorom és most átmenetileg egy kis monim van ám nem tudtam átállítani a felbontást és most nagy feketeség jön be nincs valami registry trükk vagy valami?
The FlashBack
😄
helyes😉 <#wink>

Roger6
Na ez az! Erre gondoltam!Így már OK a dolog! :-)

The FlashBack
-Miért nem jön ki a medve a barlangból?
-Mert meghalt!