7267

The Godfather

• The FlashBack
    mert az mdf mellé kell másolni
  • Mersh
    Hi!

Neken nem tolja be a daemon tools az mds file-t. kiír valamit hogy nem lehet megnyitni. Miért lehet?
  • gta04
    Kösz ha nem mondod akkor nem töltöttem volna addig. Thank you.
  • The FlashBack
    peccs? Pontosan mire kell neked peccs?
  • Desert
    Van hozzá már patch?Szeretném már tolni
  • jugen
    normálisra gondolok...
  • jugen
    vagy vlmilyen játékleírás hol található?
  • Vlala #5714
    Vááárni kell. A file ugyanis 2,7 giga, 1,4 megára csomagolva: érthető, hogy nehezebben jön le. De lejön. Ha valaki elküldi Neked mailben, azt is mentened kell a gépedre, ergo ugyanott vagy.
  • jugen
    Sziasztok!
    Végül is mit érdemes csinálni a játékban azon túl, hogy a kiadott feladatokat teljesíted?
    Gondolok ilyenekre, mint elfoglalni más családok helyeit?
  • gta04
    Elindítom a letöltést és megáll 98%-nál.
  • The FlashBack
    mit nem tudsz rajta?
  • mike0013
    hogy hogy nem tudod???
  • gta04
    Valaki el tudná küldeni a mini imaget mert nem tudom letölteni.Az e-mail címem : [email protected]
  • Saturas
    Köszi.
  • The FlashBack
    Godfather crack
  • kgb11
    Elolvastam. Csináltam is egy linket, remélem, hogy megfelelő.
    Amúgy talán még akad aki játszik vele, ezért gondoltam, hogy érdemes fetölteni. De ez a megoldás is jó! Még zerencse, hogy van egy honlapom, amit tudok használni erre a célra (is) ... :)))))))
  • kgb11
    Íme egy link, ahonnan letölthető a crack:

http://lbn11.freeweb.hu/godfather.htm

U.i.: remélem, hogy mindenki elboldogul vele ... :)
  • The FlashBack
    én vagyok:-)
    Minek tennénk fel?
    Megkaptam PÜ-det, de már semmi értelme frissíteni a FAQ-t, mert már aki ki aakarta próbálni a játékot, az ki is pórbálta
  • kgb11
    A játék eredeti. Egy barátomtól kaptam, aki a Media Markt-ban vette. Lehet, hogy Magyarországon is hibás verzió forog közkézen?

Más. A megoldás megvan (egy helyesen működő feltörés, mely az autóból is ki enged szállni). A FAQ-ba megpróbálom feltölteni, az admin-t megkeresem e-mail-ben!
  • cs31
    Hát! Nem ez az évtized játéka. Nagyon rossz az irányíthatósága. A Mafiát végignyomtam, ez attól nagyon messze van!
  • SiteDisagner
    Még nincs ha jól tudom, de lehetőség van rá h lesz.
  • Saturas
    Sziasztok. Van lehetőség arra hogy lesz egyszer magyarítás a játékhoz? Vagy esetleg már létezik?
  • The FlashBack
    FAQ
  • The FlashBack
    nem is ez a gém
  • The FlashBack
    csodálkoztam volna
  • Vlala #5695
    Ez ez a játék? Hű, de rég volt már...
  • mike0013
  • jeges1
    Segitsetek!! a játék elején amikor a csaj leugrik az erkélyröl elveszem a kulcsot,kinyitom a lejárot,bejutok a sikátoron,felmászok a növényen be az erkélyen ott mindenkit legyakolok megnyilik a kijáro tovább az erkélyröl az oszlopra onnan ismét 1 erkélyre ott legyakolok ismét mindenkit vissza az oszlopra át a másik oszlopra NA itt kell a help! Hogyan tovább??? mikor át ugranék az oszloprol mindig leesik mintha tul messze lenne! köszi nektek a segitséget elöre is csá
  • The FlashBack
    FAQ-ból vaze:DDD
  • Mersh
    Különben is... itt minden a kocsiból kiszállásra vonatkozik... honnan tudtam volna... hogy az inverz egér is működni fog az mds fájltól!?
  • Mersh
    Faq, faq, faq... minek a topic ???

ok, ok, áj dzsászt kidding!
  • The FlashBack
    FAQ?
    #5181? #5269??
  • Mersh
    help mí plíz!
  • Mersh
    Hi!

megfixeltem a játékot, minden ok, ki tudok szállni a kocsiból, de az egeret nem tudom inverzre állítani (ill. hogy fordítva működjön)

nem tudtok erre orvosságot?
  • The FlashBack
    Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269
  • The FlashBack
    Ha eredeti a játékod, akkor minden varázstrük nélkül kell felrakni, és krekkelni sem kell (krekkelni csak a warez verziókat kell) és elindítod. Ha mindent jól csináltál, ami egyáltalán nem nagy cucc, akkor ki fog szállni, vagy nem eredeti a játékod, ami elég valószínű:-))
  • mike0013
    jól átba***tak a boltban:)
  • kgb11
    A FAQ-ból letöltöttem a .MDS fájl, ám bemountolni nem tudom. Mi a teendő?
    Más. Én crack nélkül telepítettem a játékot (boltban vásárolt verzióm van), mégsem tudok kiszállni az autóból. Van valakinek MÁS tippje?
  • The FlashBack
    nem tehetünk róla ilyenek az emberek sajnos
    és ezeket beengedik gép elé
  • Vlala #5681
    Igen, ez sajnálatos. Főleg az a része, hogy benne van a dfaqban, de megkérdezik. Az meg a legdurvább, amikor lefárasztanak minket, megsértődnek, ha a FAQ-ba irányítjuk őket, aztán ha sikeresen elindul, elkönyvelik, hogy nem is jó a játék, aztán uninstall.