7267
The Godfather
-
#5721 mert az mdf mellé kell másolni
-
Mersh #5720 Hi!
Neken nem tolja be a daemon tools az mds file-t. kiír valamit hogy nem lehet megnyitni. Miért lehet? -
gta04 #5719 Kösz ha nem mondod akkor nem töltöttem volna addig. Thank you. -
#5718 peccs? Pontosan mire kell neked peccs?
-
Desert #5717 Van hozzá már patch?Szeretném már tolni -
#5716 normálisra gondolok... -
#5715 vagy vlmilyen játékleírás hol található? -
Vlala #5714 Vááárni kell. A file ugyanis 2,7 giga, 1,4 megára csomagolva: érthető, hogy nehezebben jön le. De lejön. Ha valaki elküldi Neked mailben, azt is mentened kell a gépedre, ergo ugyanott vagy. -
#5713 Sziasztok!
Végül is mit érdemes csinálni a játékban azon túl, hogy a kiadott feladatokat teljesíted?
Gondolok ilyenekre, mint elfoglalni más családok helyeit? -
gta04 #5712 Elindítom a letöltést és megáll 98%-nál. -
#5711 mit nem tudsz rajta?
-
#5710 hogy hogy nem tudod??? -
gta04 #5709 Valaki el tudná küldeni a mini imaget mert nem tudom letölteni.Az e-mail címem : [email protected] -
Saturas #5708 Köszi. -
#5707 Godfather crack -
kgb11 #5706 Elolvastam. Csináltam is egy linket, remélem, hogy megfelelő.
Amúgy talán még akad aki játszik vele, ezért gondoltam, hogy érdemes fetölteni. De ez a megoldás is jó! Még zerencse, hogy van egy honlapom, amit tudok használni erre a célra (is) ... :))))))) -
kgb11 #5705 Íme egy link, ahonnan letölthető a crack:
http://lbn11.freeweb.hu/godfather.htm
U.i.: remélem, hogy mindenki elboldogul vele ... :) -
#5704 én vagyok:-)
Minek tennénk fel?
Megkaptam PÜ-det, de már semmi értelme frissíteni a FAQ-t, mert már aki ki aakarta próbálni a játékot, az ki is pórbálta
-
kgb11 #5703 A játék eredeti. Egy barátomtól kaptam, aki a Media Markt-ban vette. Lehet, hogy Magyarországon is hibás verzió forog közkézen?
Más. A megoldás megvan (egy helyesen működő feltörés, mely az autóból is ki enged szállni). A FAQ-ba megpróbálom feltölteni, az admin-t megkeresem e-mail-ben! -
cs31 #5702 Hát! Nem ez az évtized játéka. Nagyon rossz az irányíthatósága. A Mafiát végignyomtam, ez attól nagyon messze van! -
#5701 Még nincs ha jól tudom, de lehetőség van rá h lesz. -
Saturas #5700 Sziasztok. Van lehetőség arra hogy lesz egyszer magyarítás a játékhoz? Vagy esetleg már létezik?
-
#5699 FAQ
-
#5698 nem is ez a gém
-
#5697 csodálkoztam volna
-
Vlala #5695 Ez ez a játék? Hű, de rég volt már... -
#5694 -
jeges1 #5693 Segitsetek!! a játék elején amikor a csaj leugrik az erkélyröl elveszem a kulcsot,kinyitom a lejárot,bejutok a sikátoron,felmászok a növényen be az erkélyen ott mindenkit legyakolok megnyilik a kijáro tovább az erkélyröl az oszlopra onnan ismét 1 erkélyre ott legyakolok ismét mindenkit vissza az oszlopra át a másik oszlopra NA itt kell a help! Hogyan tovább??? mikor át ugranék az oszloprol mindig leesik mintha tul messze lenne! köszi nektek a segitséget elöre is csá -
#5692 FAQ-ból vaze:DDD -
Mersh #5691 Különben is... itt minden a kocsiból kiszállásra vonatkozik... honnan tudtam volna... hogy az inverz egér is működni fog az mds fájltól!?
-
Mersh #5690 Faq, faq, faq... minek a topic ???
ok, ok, áj dzsászt kidding! -
#5689 FAQ?
#5181? #5269?? -
Mersh #5688 help mí plíz! -
Mersh #5687 Hi!
megfixeltem a játékot, minden ok, ki tudok szállni a kocsiból, de az egeret nem tudom inverzre állítani (ill. hogy fordítva működjön)
nem tudtok erre orvosságot? -
#5686 Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269 -
#5685 Ha eredeti a játékod, akkor minden varázstrük nélkül kell felrakni, és krekkelni sem kell (krekkelni csak a warez verziókat kell) és elindítod. Ha mindent jól csináltál, ami egyáltalán nem nagy cucc, akkor ki fog szállni, vagy nem eredeti a játékod, ami elég valószínű:-))
-
#5684 jól átba***tak a boltban:) -
kgb11 #5683 A FAQ-ból letöltöttem a .MDS fájl, ám bemountolni nem tudom. Mi a teendő?
Más. Én crack nélkül telepítettem a játékot (boltban vásárolt verzióm van), mégsem tudok kiszállni az autóból. Van valakinek MÁS tippje? -
#5682 nem tehetünk róla ilyenek az emberek sajnos
és ezeket beengedik gép elé -
Vlala #5681 Igen, ez sajnálatos. Főleg az a része, hogy benne van a dfaqban, de megkérdezik. Az meg a legdurvább, amikor lefárasztanak minket, megsértődnek, ha a FAQ-ba irányítjuk őket, aztán ha sikeresen elindul, elkönyvelik, hogy nem is jó a játék, aztán uninstall.