The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na már megvan majdnem az összes racket-et. de van olyan ami ezt írja: due to a death in the family.na ilyenkor mi van?
Meg tudja mondani vki, hogy hol tarolja a game a mentett allasokat?
minden kivégzési mód,
összes küldi,
mindent elfoglalni,
3. szintû fegyverek,
összes bank kirablása.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
kiraboltam a bankot..meg lövöldöztem de nem történ semmi..((
mit csináljak még...??
Nincs teljesen vége, csak a sztorinak.
szóval már DON vagyok...az volt a feladat hogy gyüjtögetni kell..na el is mentem gyüjtögetni..addig-meddig hogy meg is hivtak a szállodába most már Don akármi vagyok..körbe ülnek és örülnek nekem..!
Viszont nincs ujabb feladat se semmi..!
most mit kell csinálni...??
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Van valaki akinek elindúl geforce mx-es verzióval?
(Nekem az van azért szar a grafikája...)
Ha veszek egy geforce fx 4200-at,azon menni fog?
Thanx again
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
na itt mit kell csinálni?: Extort every merchant
Take over every racket
mit kell csinálni???
Szerintem dobhatod át egybõl Flashbacknek, hogy tegye fel ide valahova, pl. a FAQ mellé... ez sokaknak fog kelleni.
Fákjúal!
Ott tartok, hogy ki kellett nyírni mind a 4 rivális család Don-ját, majd fel kellett robbantani a 4 compround-ot. A Tom's Report menüben a Mission 100%-on van. Berobbantottam mind a 4 comproundot és semmi credits. Most akkor vége van a játéknak és nincs is credits, mert a mellékküldetéseket lehetne csinálni, de a fõszálnak most vége van vagy nem? Nem is lesz credits a végén?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
leszedtem a daemon tools 4.03-at
utána feltettem az mds file segítségével
utána amikor elakarom indítani csak kijön az a feketeháttérben EA feliratos kép de semmi több.
ezek után mit kéne csinálnom?
Bár nekem a CloneCD-s verzió van meg, de ahhoz nem kell sd4hide...
Csak bemountoltam a 3.72-es(!) daemonba az mds-t(!), amit innen is letölthetsz a FAQ-ból, és minden prímán ment.