The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo
na már megvan majdnem az összes racket-et. de van olyan ami ezt írja: due to a death in the family.na ilyenkor mi van?

Felejtos a dolog. Megvan

Hali!
Meg tudja mondani vki, hogy hol tarolja a game a mentett allasokat?

100%-hoz kell: minden ruha,
minden kivégzési mód,
összes küldi,
mindent elfoglalni,
3. szintû fegyverek,
összes bank kirablása.

ezt kérdeztem egész nap..de nem kaptam választ...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

és ha atz megcsinálom utánna mi lesz?

tehát én minden épületet..kikötött..bárt..boltot..minden sz@rt amit csak lehet elfoglaltam..mindenhol az Oroszlán jel van..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

a TAke over every racket -nél az ÖSSZESET EL KELL FOGLALANI AZ EGÉSZ TERÜLETEN????

igen igy van..mindenem full..mészároltam 1 kicsit..de 1 idõ után elég unalmas szerintem..((
kiraboltam a bankot..meg lövöldöztem de nem történ semmi..((

mit csináljak még...??

Ha minden igaz, már megkaptad az egymilliót és minden fegyverbe végtelen töltényt, egy kis zúzás soha nem árt. 😊
Nincs teljesen vége, csak a sztorinak.

ezekszerint akkor vége van a játéknak...??

rampage stílus ez mit jelent...???

Don of NYC vagy? Akkor már semmi konkrétat, nálam ilyenkor jött elõ a rampage stílus 😊

ha ho valaki 1 kis helpet..😊)

na elakadtam megint..!😞(
szóval már DON vagyok...az volt a feladat hogy gyüjtögetni kell..na el is mentem gyüjtögetni..addig-meddig hogy meg is hivtak a szállodába most már Don akármi vagyok..körbe ülnek és örülnek nekem..!
Viszont nincs ujabb feladat se semmi..!
most mit kell csinálni...??

Csacsi
Az mex biztos nem támogatott. Az fx jó kérdés. Biztos benne van a kézikönyvben amit adtak hozzá.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Don Norbertó
Ciao!😊
Van valaki akinek elindúl geforce mx-es verzióval?
(Nekem az van azért szar a grafikája...)
Ha veszek egy geforce fx 4200-at,azon menni fog?
Thanx again

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Csinálj meg minden befenyítést (racket). Védj be minden üzletet (merchant).

hello
na itt mit kell csinálni?: Extort every merchant
Take over every racket
mit kell csinálni???

persze szívesen, ha kapok egy linket, vagy valamit

Köszönjük!
Szerintem dobhatod át egybõl Flashbacknek, hogy tegye fel ide valahova, pl. a FAQ mellé... ez sokaknak fog kelleni.

Hú gyerekek! Hamarosan elkészül a "Film Reels Location map"! Akinek kell, dobjon egy e-mailt, elküldöm.

ffxi
Bocsi, bocsi, köszi, köszi, már megoldódott!

Fákjúal!

#5269 Ez ha nem mûködik akkor te vagy hülye hozzá.

ffxi
HELP!! Amióta feltelpítettem a Godfather DirectX9c-jét azóta beáll a hangkártyám. 1xrûen nem mûxik, pedig vagy 5x újra telepítettem. BIOS-ban is meg néztem, Enable-ra van kapcsolva, és másik win-n pedig mûxik(2 op.rend van a gépemen). Köszi szépen!!!!

Fákjúal!

Nem, már csak a bérgyilkosságokat kell elkövetned.

De a fõküldetésekbõl már nem lesz több ugye? Mert 100%-ot írt. Ha megcsinálom az összes mellékküldetést akkor jön csak be a credits?
Nincs még vége! Egyelõre csak a Don szintért mehetsz, de a Don of NYC-ig még van egy kis gyûjtögetnivaló, a mellékküldetések is Rád várnak még.

No lenne egy kérdésem!
Ott tartok, hogy ki kellett nyírni mind a 4 rivális család Don-ját, majd fel kellett robbantani a 4 compround-ot. A Tom's Report menüben a Mission 100%-on van. Berobbantottam mind a 4 comproundot és semmi credits. Most akkor vége van a játéknak és nincs is credits, mert a mellékküldetéseket lehetne csinálni, de a fõszálnak most vége van vagy nem? Nem is lesz credits a végén?

Valaki aki már végigjátszotta kb. mennyi ideig tartott minden kipróbálásával és a fõ küldetésekkel együtt a játék?

Valaki aki már végigjátszotta kb. mennyi ideig tartott minden kipróbálásával

Ha már az elsõ kiakaszt, a fegyverkezeléseset imádni fogod 😊
Lökdösd neki a ládáknak és a kukáknak.

de akkor csak így üti a csávót. akineki meg kéne halnia nem? de ez egy nagyon kemény gyerek és nekem nemnagyon akar meghalni fél óra ütés után sem

CaviaR
jobb egér + shift és nyomogasd a q-t vagy az e-t ahogy jólesik.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

bakker én megõrülök. má az 1. misszónál kiakaszt 😄. most ott amikor verni kell a csávót amikor ott a Luca, akkor ott van vmi combosorozat amit ha megcsinálsz akkor van kész vagymi? mert odajön a srác. elkezdem ütni, ütöm egy csomó ideig, beszélek vele(no no no) metg akarom fojtani de nem hal meg. és a képernyõn egyeüdl annyit ír még ki hogy nyomjad a jobb gombot vagy left shift és Q E és ennyi, de ezt csinálom fél óráig...help pls

A bal felsõ sarokban leír mindent, mit kell csinálni. Az elsõ pár küldetés gyakorlás, ezért csak akkor enged tovább, ha megcsinálod, és begyakorlod a fõbb mozdulatokat.
csácsá. srácok az a helyzet h olvastam a faq-t meg minden, és az 1. küldetésnél amikor ott a Luca és fogja azt a faszit rám meg rámjön a másik, ott verem kb 8 évig odasviszema falhoz ozz bitliszkedik nekem h Ne ne ne, megfojtom még belerúgok hatot de nem hal meg, pedig gondolom az a lényeg h meghaljon. ez mé van? thx

Mostmár én is szidnám azokat akik már legalább 3-jára nem értik meg.Mert BAROMI KÖNNYÛ MEGÉRTENI.

Mostmár tudom miért vagytok ilyen idegesek az olyan emberekre, mint amilyen én voltam (hogy kell ezt, hogy kell azt, nekem ez nem jó). Most tûnt fel nekem is, hogy nem is olyan nehéz megérteni amit itt már 1000-szer leírtetok.Én is visszaolvastam 2-3 oldalt meg 1 másik fórumon is olvasgattam, és tegnap este óta sikerült megértenem, mert csak azóta keresgéltem.

Mindenkinek köszönök mindent tegnap este óta olvasgatom ezt a fórumot és végre sikerült megcsinálni a The Godfathert.

okés az mindig bevan mountolva
reménytelen
Mikor indítani akarod a játékot, ugyanúgy legyen bemountolva az mds fájl.
mert azzal az sd4hide-dal sem mûködik:S
And 1
levan feliratozva a játék ? vagy valami magyar cucc van hozzá ami segít abban hogy jobban meg lehessen érteni a dolgokat.bár nem mintha így sem érteném csak azért úgy jobb lenne.😄

hello
leszedtem a daemon tools 4.03-at
utána feltettem az mds file segítségével
utána amikor elakarom indítani csak kijön az a feketeháttérben EA feliratos kép de semmi több.
ezek után mit kéne csinálnom?
Hello!
Bár nekem a CloneCD-s verzió van meg, de ahhoz nem kell sd4hide...
Csak bemountoltam a 3.72-es(!) daemonba az mds-t(!), amit innen is letölthetsz a FAQ-ból, és minden prímán ment.
reménytelen
Van valakitõl egy szinkron trailer, de semmit több.
Bubbencs
Sziaztok.
Magyarosításról tuttok valami infot, van már egy csapat amelyik elkezdett vele foglalkozni?

Ez meg mi?