The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sima járókelõkkel talán nem adja meg, de ellenséget mindig találhatsz!

jedimarsi
És ezt ugye ellenséges család tagjaival kell megcsinálni?
A sima járókelõk nem jók?

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

jedimarsi
Köszi!!!!!!!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Hard head (kemény fej) valamibe jól bele kell verni a fejét, amíg ki nem leheli a lelkét. Megragadás után asztalba, falba verés A, D betûvel.
Stained glass: nem vagyok benne biztos, de talán ablakon kell átküldeni.
Traffic accident: lökd ki valami nagy és gyors elé.
Wallpapered: kend fel a falra.
Hats off: amikor guggol, egykezes fegsyverrel lõdd fejbe. Lerepül a kalapja.

image van, amivel crack nélkül mûködik.

kirol
Már van rendesen mûkodõ crack?

jedimarsi
Kérlek Segítsetek!!
Van 5 kivégzés amit nem tudok megcsinálni!
Név szerint:
-Hard Head
-Stained Glass
-Traffic Accident
-Wallpapered
-Hats off /remélem helyesen írtam õket/
Légyszi mondjátok meg hogy melyiket hogy lehet megcsinálni vagy hol!Elõre is köszi!

faq-val, normális crackkel.

pl. little italiy-n találsz egy-két embert akik ellenségek! ott van egy ahol a rendõrség és a kis rendelõ van! ott találsz egyet! azon próbáld megcsinálni a kivégzést!
Bugz
Hi!
Nekem már csak 4 kivégzési formát kell vhogy megcsinálni az egész játékbol elméletileg. Már minden 100% csak az nem.
Azt irta vki h az ellenséggel (azaz vmelyik családdal) lehet csak megcsinálni ezeket a kivégzéseket.
Nekem már egy család sincs a térképemen.
Most ienkor mit csináljak?
elöre is kössz

Dirty South

köszi szépen Curesz
nem lesznek testõreid csak tisztelnek

sziasztok!valaki aki már végigtolta a játékot, mondja már meg nekem hogyha majd don leszek akkor lesznek-e testõreim,vagy hogy ez hülyeség amit mondok! elõre is kösz
Bugz
Hi!
Elvileg nekem megvan minden már csak a kivégzési fajtákat kellene megtanulnom.
Nem tudna vki segíteni?
Asszem 4 kivégzési fajta hiányzik.
2-t fejbõl tok: a hard head, meg a traffic accident.
Ezeket h kell megcsinálni?
kössz

Dirty South

jah!ez az üzi wfefének szólna! esetleg próbáld meg hogy szétszeded a gépet és újra összerakod mert lehet szétzötykölõdött!!és valami kontakthiba van!!
szóval akkor semmi sem változik ha don leszek igez???
nah mind1!pedig jó lett volna!de olyat hallottam hogy majd testõreid is lehetnek!ez sem igaz?? elõre is kösz!
Sheke
thx má megy és naon bejön

Le Parkour

De szép lenne, de sajnos nem. Én Don of NYC-ként is ugyanaz a szürke kabátos, sofõrsapkás emberke maradtam, aki állandóan a járdán autózik, mert az annyira jó dolog. 😊

Sziasztok!
Nekem a következõ a problémám, már kb 50%-nál járok. Eddig minden simán ment, most viszont amint elfoglalok egy boltot egybõl újraindul a gépem.
Ötleteket várnék, hogy mi lehet a hiba.
Lehet, hogy hülye elmélet, de most költöztünk és a hiba azóta van mióta itt lakunk. Lehet a gépnek nem tetszik valami az árammal kapcsolatban?
Minden esetre bármilyen javaslat ötlet érdekel, írjatok bátran, már nagyon el vagyok keseredve hogy nem tudok játszani.
Üdv.

sziasztok! annyi lenne a kérdésem hogy én már 80%-nál tartok. és ha majd don leszek akkor mondjuk az embereimnek én modom meg hogy hova menjenek és mit csináljanak??? vagy hülyeséget mondtam?? elõre is köszi!
vagyis nem láccik kep😛:S

hi papamacik mér van az h screenshotok sotétek?

azt hogy olvass vissza... (vagy menj el a boltba, oszt vedd meg)

Sheke
léccci segíccsetek má

Le Parkour

Nekem nem ennél a játéknál, de máshol is elõfordul ez a hiba. Lassan kikészülök!!!<#help>SEGÍTSETEK!!! Amúgy a játékban a 30-as szintnél vagyok kezd nehéz lenni egy kicsit!
minek neked save file? élvezet újra végignyomni.<#nevetes1>

Hello,
Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx elõre is.
[email protected]

(kicsi off) A faq fõoldalán most röhögtem szét magam... (ennyi, off vége)

Sheke
akinek nem mdf file van az mit tegyen?

Le Parkour

ööö... mit?

Enosh Chan
ez eddig leesett 😊
de hogy iktassam ki a 2 vérestamponnyalót?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Gerbill
Mindig akkor válts kocsit ha már nagyon füstöl vagy ég amiben éppen ülsz és ne elinduláskor.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Válts még egyszer, valami gyorsabbat keress 😊

Enosh Chan
de ha autot váltottam az a 2 nyomorék még a nyomomban van és mindig szétlövik a kocsit

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

a Faq szerint ments egy játékot, és visszatöltésnél lesz edit gomvb, ahol a külsõdet és a ruhádat tudod megváltoztatni.
Underboss után Don jön.

sziasztok!lenne egy kérdésem.ott tartok, h megöltem sonny gyilkosát, meg ilyenek és most micheal-el kell találkoznom!soldier vagyok!a kérdés:hogy tudom lecserélni ezt a kretén fehér,hózentrógeres cumot?más kérdés: ha underboss leszek, utánA MI jön?

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

a követésnél mindenképp kell autót váltanod!!Szal elején szlalomozzál a forgalomba aztán gyorsan váltsál kocsit mikor már füstölög és aztán már csak szlalomoznod kell😄

Kaplan
Köszönöm a 'segítségeket' már megoldottam a HSZm törölhetõ.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Sziasztok!
Elolvastam a faqt, de nem igazán segített. Történik az, hogy megvan a játék, feltettem stb. DE itt a bibi, elindítom és elsötétûl a képernyõ, azt írja out of range asszem. Itt erre azt mondtátok, hogy az EA --> The Godfather ---> Software mappában át kell írnom egy fájlt. De ez a fájl csak azután jelenik meg miután egyszer már elindítottam a játékot. Ez is megtörtént, de még mindig nem találom, ötletek?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Enosh Chan
Hali 2 kérdésem lenne 1. Van egy olyan problémám hogy elõfordul hogy csak ugy épp el akarom tenni a fegyvert és a keze ugy marad a pasinak és nem lehet mozogni meg bezsáéllni se semmibe ha meg a kezembe veszem már tudok mozogni(csak mozogni(nem tom fontos e d néhány teher auto kirámolása után jön ez)) 2. épp ott tartok hogy sonny-t kinyirták (szegény) és utánuk kéne menni szóvel sehogy nem tudom utolérni a pasit mert itt van rajtam ez a 2 kocsi és mimdig szétlövik a kocsit és nem lehet tölük menni van vmi lehetõség hogy megoldjam? (nem baj ha csalás 😉)

egyébként a Godfathernek lesz magyarositása?
Amit letöltöttem mdf fájl a mellé kéne be rakni?
xy21
Ma kipróbáltam a jatekot és a telepítés több idõ volt mint amennyit jácottam a gémmel.Ez egy rakat f0s!!!
Hát ezt nagyon elbaxták!!!

neharaguudj, de már válaszoltak😛

hahó! lécci válaszoljatok az elöbbi kérédsemre mert fontos lenne

mer az mdf mellé kell tenni:S

mér van az hogy ltetöltöm a az mds filet és nem akarja bemuontolni?<#conf>
Miért szégyenletes az? (off: én pl. most találtam rá a HL2-re... off vége) Ajánlom szíves figyelmedbe a fenti "The Godfather FAQ"-t, minden benne van.

Huhh srácok, elég nagy problémám akadt! Szégyenletes módon csak most szereztem meg a játékot! Feltettem, be is jön az indulási ea ablak(csak a legelsõ pici)! Aztán kiír egy hibaüzenetet, hogy a program leáll! Lécci segítsetek, ha tudtok! Köszi elõre is!