The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sima járókelõk nem jók?
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Stained glass: nem vagyok benne biztos, de talán ablakon kell átküldeni.
Traffic accident: lökd ki valami nagy és gyors elé.
Wallpapered: kend fel a falra.
Hats off: amikor guggol, egykezes fegsyverrel lõdd fejbe. Lerepül a kalapja.
Van 5 kivégzés amit nem tudok megcsinálni!
Név szerint:
-Hard Head
-Stained Glass
-Traffic Accident
-Wallpapered
-Hats off /remélem helyesen írtam õket/
Légyszi mondjátok meg hogy melyiket hogy lehet megcsinálni vagy hol!Elõre is köszi!
Nekem már csak 4 kivégzési formát kell vhogy megcsinálni az egész játékbol elméletileg. Már minden 100% csak az nem.
Azt irta vki h az ellenséggel (azaz vmelyik családdal) lehet csak megcsinálni ezeket a kivégzéseket.
Nekem már egy család sincs a térképemen.
Most ienkor mit csináljak?
elöre is kössz
Dirty South
Elvileg nekem megvan minden már csak a kivégzési fajtákat kellene megtanulnom.
Nem tudna vki segíteni?
Asszem 4 kivégzési fajta hiányzik.
2-t fejbõl tok: a hard head, meg a traffic accident.
Ezeket h kell megcsinálni?
kössz
Dirty South
nah mind1!pedig jó lett volna!de olyat hallottam hogy majd testõreid is lehetnek!ez sem igaz?? elõre is kösz!
Nekem a következõ a problémám, már kb 50%-nál járok. Eddig minden simán ment, most viszont amint elfoglalok egy boltot egybõl újraindul a gépem.
Ötleteket várnék, hogy mi lehet a hiba.
Lehet, hogy hülye elmélet, de most költöztünk és a hiba azóta van mióta itt lakunk. Lehet a gépnek nem tetszik valami az árammal kapcsolatban?
Minden esetre bármilyen javaslat ötlet érdekel, írjatok bátran, már nagyon el vagyok keseredve hogy nem tudok játszani.
Üdv.
Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx elõre is.
[email protected]
de hogy iktassam ki a 2 vérestamponnyalót?
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Underboss után Don jön.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Elolvastam a faqt, de nem igazán segített. Történik az, hogy megvan a játék, feltettem stb. DE itt a bibi, elindítom és elsötétûl a képernyõ, azt írja out of range asszem. Itt erre azt mondtátok, hogy az EA --> The Godfather ---> Software mappában át kell írnom egy fájlt. De ez a fájl csak azután jelenik meg miután egyszer már elindítottam a játékot. Ez is megtörtént, de még mindig nem találom, ötletek?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hát ezt nagyon elbaxták!!!