7267
The Godfather
-
Vakeraka #5762 Hogy lehet barátnőt szerezni a játékban? -
#5761 Szegény, még a végén sajnálom... -
#5760 beteg szegény, elgurult a gyógyszere:(
-
#5759 -
#5757 Akkor keresd tovább... -
Sith Lord89 #5756 Sziasztok! Van valaki aki 100% kijátszást ért el a játékban. Mert az segítsen már nekem. Mindent megcsináltam már csak a filmszalagokat kellene összegyűjtenem. A 100-ból már 20 meg van, de a többit nem találom. -
#5755 Ha olyan béna vagy hogy kóddal játszol, és elrontod vele az egész játékélményt, akkor legalább keress magadnak kódot, és ne csodálkozz ha senki nem ad főleg ha ilyen bunkón kéred, és minden kérdésedre már kismilliószor le lett írva a válasz, csak vissza kéne olvasnod vagy a keresőt használni. -
#5754 ezzel kire céloztál konkrétan? (van egy sejtésem) -
#5753 Úristen. Rég jártam erre, de látom a hülyék soha nem távoznak... -
#5752 basszus keress magadnak!!! -
Vakeraka #5751 akkor röhögj csak adj választ -
Curesz #5750 ez már vicc komolyan...:D -
#5749 lol
-
Vakeraka #5748 DE NEM TUD VALAKI KÓDOT IS? -
#5747 -
Vakeraka #5746 ja csak annyi -
#5745 mit, nem tudod megnyomni az ESC-et??? -
Vakeraka #5744 de a pausesés kell hozzá azt meg nem tom -
#5743 lehet, nem tom,keress, de próbálj emg a neten keresni, mi nem csítelünk (legalábbis én nem) -
Vakeraka #5742 van válasz a kódra? -
#5741 könyörgöm olvass vissza -
Vakeraka #5740 leszidni letudtok de válaszolni nem? -
#5739 Figyi, először is örülj hogy nem szedtük le a fejedet nagyon, azért, mert nem olvastál vissza a kocsikiszállás miatt, utána nem tudod lepause-zni a játékot, én itt már padlót fogtam és utána még be is csítelsz... Nah menj a fenébe az idióta kérdéseiddel -
Vakeraka #5738 csak kicsit vandálkodni akarok csak ne tom hogy lehet kódot használni -
Saturas #5737 Ha kóddal játszol akkor inkább ne tedd. Azzal meg ölöd a játék izzét!!!!!!!!
-
Vakeraka #5736 akkor inkább azt kérdem hogy lehet beírni a kódot? -
#5735 úristen. Nem szólok inkább semmit, ismered a billentyűzetet?[#idiotag
Esc -
Vakeraka #5734 de
-
Curesz #5733 te ezt most ugye nem kérdezted komolyan? -
Vakeraka #5732 ÉS HOGY LEHET LEPAUSESNI? -
#5731 space és ha visszaolvasol látod, hogy már van hozzá rendes crack -
Vakeraka #5730 De tudok de hiába minden mds fene egyátalán mivel kéne kiszállni ha működne? -
#5729 sztem te nem tudsz olvasni!!!! -
#5728 LÉGYSZIVES VALAKI BANNOLJA ENNEK AZ IDIÓTÁNAK AZ IP-JÉT INNEN!!!! -
Vakeraka #5727 Hogy a fenébe lehet kiszállni a kocsiból? -
#5726 szedj le iso készítőt azzal menni fog... -
Mersh #5725 mivel tudom lemásolni? nero DVD copy val valahol 2 százaléknál elszáll olvasási hibával. Gondolom másolásvédelem, de már másolt dvd. MIvel tudom le imagelni?
valami clone cd vagy ilyesmi? -
#5724 másold fel vinyóra és utáan csináld meg -
Mersh #5723 Csak mert nekem lemezen van a game, nem image-ban a vinyón, és sehol nem találok mds fájlt, (kivéve amit be akarok mountolni) ountolni meg nem sikerül, mert kiírja hogy nem nyitható meg vagy mit. -
Mersh #5722 és az hol van?