The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltesz egy mini imaget mondjuk a www.gamecopyworld.com-ról, utána meg az sd4hide nevû programot. Daemon tools segítségével bemountolod a mini imaget, sd4hide-dal "Hide" gombra kattintasz, és már megy is. NE CRACKELD!!! Használd az eredeti exét! (Ha nem csináltál biztonsági másolatot, akkor szívás)
az lenne a kérdésem h feltelepítem a daemon tools 4.0-val utána crackelem. és nemtok kiszállni a kocsiból, ha meg nem crakkelem akkor nem indul el. :S
aki tud valamit az írjon e-mail-t légyszi. elõre is köszönöm
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha tud valaki, akkor kérem linkeljen!
A Midtown-i bankban 50k van. Tud vki ennél jobbal?
Legdrágább játék, mert gondolom megvették a trillógia teljes liszenszét, meg egy csomó híres szinészt...Persze tényleg elég bosszantó, hogy egy ilyen jó *ötlet* ilyen gagyin valósul meg, de sztem a hangulat kárpótol sokmindenért, lehet csak azért, mert nagy kedvencem a film, és elég jól átélhetõ a sztori, a bónusz videóknak hála. A környezet grafikája elég fapados, az irányítás sztem teljesen jó, bár az auto-célzás néhol bugos, csak a kocsik fizikája lett katasztrofális, ami tényleg érthetetlen. Mintha senki nem tesztelte volna...de összességében nekem nem rontják ezek el az élvezetet. A következõ két rész biztosan sokkal kiforrottabb lesz.
utazásaink során feltételezem többen láttuk távolról a szabadságszobrot a játékban.
El lehet hozzá jutni? Mármint közel
Meg van csinálva, valaki már elutazott a közelébe ?
Elõre is thx respekt
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
most mondjam, hogy xar az opera?
azzal én még a tévé mûsort se tuttam megnézni
ott van a FAQ😊
hogy tudok új ruhákat venni? mert az elején vannak olyanok amik még le vannak zárva, de ezeket késõbb, játék közben hogy találom meg?😊
Az lenne a kérdésem hogy nekem azért nem jó a game,mert szar a grafikája,tudom hogy a videó kártyával van gond csak annyit szeretnék tudni,hogyha esetleg én megvenném a játékot rendesen,és nem ilyen tömörített szarságból telepítem föl meg utánna bemoutolgatni az mds-t,az meg oldhatja e a problémát?Vagy tuti hogy új kártya kell?
Thanx again....
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
kérdem.mindent meg kell szereznem..vagy meddig kell még szorakoznom hogy kapjak újabb küldetést...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
a Don cím után nem mutatja hogy hova kell mennem vannak akik azt mondják hogy többet kel rabolni és Safehaus-t szerezni de így se jó mi lehet a baj
kérd el tõle PÜ-ben a számát, és beszéljetek meg egy talit...
de ne itt ismétlen nem itt
Hogy a rakba kell hasznalni a baseball utot? Most kezdtem el jatszani a jatekkal, es kaptam egy mellekkuldetest, ahol lehetoleg baseball utoval kell kinyirni a celpontot.
Masik: ha elkapok egy teherautot es sikerul megtornom a soforjet, elarulja egy uj Racket-nak a helyet. Rogzul ez az info valahol (eddig semelyik menupont alatt nem talaltam, es a terkepen sem), vagy fel kell jegyeznem magamnak.
Amugy jo ez a game, de az iranyitas telleg nagyon bena. (Vagy csak en vagyok bena hozza.) Ja, PC-n jatszom.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat