7267
The Godfather
-
#6052 Lol elindítom a játékot, az első videónál minden bugos, meg fgehér, csak a karakterek néznek ki normálisan, aztán kék képernyővel kikapcsol... -
#6051 Nah letisztítottam a dvd-t alkohollal, és felrakta ! :D Megyek is játszani :D -
#6050 Köszönjük, Politikát pedig ne vigyünk egy játék topikjába
-
#6049 Jaja olvasd el a FAQ-t, én amint megtehetettem, öltönyben mászkáltam az utcákon, a feeling nagyon megvolt..:) -
#6048 Nah én neki áltam az első 11 mondat kész van :DD -
#6047 xxDDDD szánalmas vagy:D -
#6046 faq fentebb ;) -
#6045 na jó, de mit kell tennem, amúgy lehet öltözködni valahol? :D -
Curesz #6043 LOL -
#6042 Miért nem állunk neki mi?Egy jó páran? :)
Vagy ez rossz ötlet? -
#6041 ésd kb fél éve kész is lenne:P
-
#6040 áh, az még nem:) -
#6039 ban osztás lesz itt, kéremszépen :D -
skinhead #6037 na az a gondom, hogy miután felraktam a játékot mdf -es image faljból és be crackeltem nem lehetett kiszálni a kocsiból és ha pisztolyt használtam akkor a mozgása ellentétes volt a megszokot mozgatásnál. viszont ha nem crackeltem akkor nem tudtam elinditani a játékot: CD/DVD emulation software has been detected. Please diasble all CD/DVD emulation software and re-start the game, hiba üzenetett dobta ki.
Aki már átesett ezeken a nehézségeken és megoldotta kérem segítsen...kösz -
#6036 Hózentrógeres Don :D:D:D -
#6035 te meg bekaphatod (húúú, de jól megmondtam ennek a kötekedőnek!). Mi van, ha gondol egyet valaki, és lefordítja? sose lehet tudni... -
#6034 Don of NC
van egy képem, Don vagyok, és ezt a küldit kaptam utoljára, ez mit akar takarni, menjek vigig a sok millió helyen, és akkor lesz vége?
köszönöm a választ -
#6033 Mayorpapa, mehetsz a búsba! (jajj de kötekedős hangulatba vagyok)
fogd fel, hogy nem csinálnak hozzá magyaritást!!!!!!!! -
#6032 kösssssz, hogy elmondtad, sokkkkkal okosabb lettem... -
#6031 elmondom neked ho ehhez a game-hez nem is lesz magyaritás... ha vki csinállna már elkezdte volna... -
#6030 igazán hozzá tehetted volna hogy MÉG nincs ...azt ugyanis tudjuk, hogy jelenleg nincs. De azért köszi, hogy te is elmondtad... -
Neoncsoves #6029 NINCS MAGYARÍTÁS
-
#6028 Jó a kérdés, nagyon-nagyon jó. Én már régóta várom, azt se tudom, dolgozik-e rajta valaki... -
#6027 Van már magyarosítás? -
#6026 Már jáccottam vele, csak felidegesített a story, és letöröltem :D -
#6025 király akkor szomorkodjunk 1 üt -
#6024 úgyse vesztessz sokat:) -
Mersh #6023 Nincs magyarítása a játéknak?
(Jólvan, na csak hülyülök, hé, csak hülyülök!!!)
-
#6022 nekem meg tegnap derült ki hogy hibás a dvd %!!! -
#6021 sajna rajtam ez sem segített,ha újratettem. -
#6020 Ma elvileg újra teszem a játékot..:) -
#6019 az én gamem amit adott egyik haverom az nem képfájl,az hagyományos könyvtáras egy setuppal :D szóval azért értettük félre egymást. és ez alá már két cracket kipróbáltam,d enem működött.a faq t már a legelején elolvastam,de ott amit le lehet tölteni,azt nem tudom bemountolni.és nem nagyon értek az ilyesmihez,mert játékokkal még nem foglalkoztam,mert eddig volt olyan szernecsém,hogy amit adtka,simán ment.akár képfájlos volt,akár nem... -
#6018 1. Milyen formátumú a játék képfájlja?
2. Ha mdf, akkor amellé tedd be az mds-t, és úgy mountold be
3. Ha ISO akkor a mini imaget használd(ha a FAqban nincs benne nézd meg a gamecopyworld.com-on) -
#6017 de nem engedi a demon tools bemountolni :( -
#6016 Ha jól emlékszem már javított törés is van. Nem értem mit nem tudsz megcsinálni, mini image letölt, bemountol, aztán a védelemtől fügő programmal elindítod. Mindez le van írva a FAQ-ban és a játék nfo-jában is. És ha nem az ISO formátumú van meg, akkor nem az mdf-et, hanem az mds-tkell bemountolni. -
#6015 na jó van húzd le magad öreg, mielőtt ideges leszek... -
Curesz #6014 sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból, mit cisnálhattam rosszul?
nah jo sztem ezeket most fejezzük be XD -
#6013 igen én pl.nem tudok és ha balra húzom az egeret jobbra fordul a csávó!és nem jó az a megoldás amit a fawb an írtatok,mert nem tölti be az image filet amit leszedtem... -
#6012 1. Ez mért volna mafia utánzat? A mafia elég sokat nyúlt a filmből
2. Mire kell neked patch? Nem tudsz kiszálni a kocsiból(ebben az esetben láma)? -
Desert #6011 hali mindenkinek van már ehez a mafia utánzathoz valami normális patch?