7267

The Godfather

• Fido4life
    Lol elindítom a játékot, az első videónál minden bugos, meg fgehér, csak a karakterek néznek ki normálisan, aztán kék képernyővel kikapcsol...
  • Fido4life
    Nah letisztítottam a dvd-t alkohollal, és felrakta ! :D Megyek is játszani :D
  • The FlashBack
    Köszönjük, Politikát pedig ne vigyünk egy játék topikjába
  • Fido4life
    Jaja olvasd el a FAQ-t, én amint megtehetettem, öltönyben mászkáltam az utcákon, a feeling nagyon megvolt..:)
  • Don Norbertó
    Nah én neki áltam az első 11 mondat kész van :DD
  • mike0013
    xxDDDD szánalmas vagy:D
  • Zotya123
    faq fentebb ;)
  • Zotya123
    na jó, de mit kell tennem, amúgy lehet öltözködni valahol? :D
  • Curesz
    LOL
  • Don Norbertó
    Miért nem állunk neki mi?Egy jó páran? :)
    Vagy ez rossz ötlet?
  • The FlashBack
    ésd kb fél éve kész is lenne:P
  • mike0013
    áh, az még nem:)
  • Fido4life
    ban osztás lesz itt, kéremszépen :D
  • skinhead
    na az a gondom, hogy miután felraktam a játékot mdf -es image faljból és be crackeltem nem lehetett kiszálni a kocsiból és ha pisztolyt használtam akkor a mozgása ellentétes volt a megszokot mozgatásnál. viszont ha nem crackeltem akkor nem tudtam elinditani a játékot: CD/DVD emulation software has been detected. Please diasble all CD/DVD emulation software and re-start the game, hiba üzenetett dobta ki.
    Aki már átesett ezeken a nehézségeken és megoldotta kérem segítsen...kösz
  • Fido4life
    Hózentrógeres Don :D:D:D
  • Mayorpapa
    te meg bekaphatod (húúú, de jól megmondtam ennek a kötekedőnek!). Mi van, ha gondol egyet valaki, és lefordítja? sose lehet tudni...
  • Zotya123
    Don of NC

van egy képem, Don vagyok, és ezt a küldit kaptam utoljára, ez mit akar takarni, menjek vigig a sok millió helyen, és akkor lesz vége?

köszönöm a választ
  • mike0013
    Mayorpapa, mehetsz a búsba! (jajj de kötekedős hangulatba vagyok)
    fogd fel, hogy nem csinálnak hozzá magyaritást!!!!!!!!
  • Mayorpapa
    kösssssz, hogy elmondtad, sokkkkkal okosabb lettem...
  • Hassan B
    elmondom neked ho ehhez a game-hez nem is lesz magyaritás... ha vki csinállna már elkezdte volna...
  • Mayorpapa
    igazán hozzá tehetted volna hogy MÉG nincs ...azt ugyanis tudjuk, hogy jelenleg nincs. De azért köszi, hogy te is elmondtad...
  • Neoncsoves
    NINCS MAGYARÍTÁS
  • Mayorpapa
    Jó a kérdés, nagyon-nagyon jó. Én már régóta várom, azt se tudom, dolgozik-e rajta valaki...
  • Don Norbertó
    Van már magyarosítás?
  • Fido4life
    Már jáccottam vele, csak felidegesített a story, és letöröltem :D
  • Palinko
    király akkor szomorkodjunk 1 üt
  • mike0013
    úgyse vesztessz sokat:)
  • Mersh
    Nincs magyarítása a játéknak?

(Jólvan, na csak hülyülök, hé, csak hülyülök!!!)
  • Fido4life
    nekem meg tegnap derült ki hogy hibás a dvd %!!!
  • Palinko
    sajna rajtam ez sem segített,ha újratettem.
  • Fido4life
    Ma elvileg újra teszem a játékot..:)
  • Palinko
    az én gamem amit adott egyik haverom az nem képfájl,az hagyományos könyvtáras egy setuppal :D szóval azért értettük félre egymást. és ez alá már két cracket kipróbáltam,d enem működött.a faq t már a legelején elolvastam,de ott amit le lehet tölteni,azt nem tudom bemountolni.és nem nagyon értek az ilyesmihez,mert játékokkal még nem foglalkoztam,mert eddig volt olyan szernecsém,hogy amit adtka,simán ment.akár képfájlos volt,akár nem...
  • Gerbill
    1. Milyen formátumú a játék képfájlja?
    2. Ha mdf, akkor amellé tedd be az mds-t, és úgy mountold be
    3. Ha ISO akkor a mini imaget használd(ha a FAqban nincs benne nézd meg a gamecopyworld.com-on)
  • Palinko
    de nem engedi a demon tools bemountolni :(
  • Gerbill
    Ha jól emlékszem már javított törés is van. Nem értem mit nem tudsz megcsinálni, mini image letölt, bemountol, aztán a védelemtől fügő programmal elindítod. Mindez le van írva a FAQ-ban és a játék nfo-jában is. És ha nem az ISO formátumú van meg, akkor nem az mdf-et, hanem az mds-tkell bemountolni.
  • Hassan B
    na jó van húzd le magad öreg, mielőtt ideges leszek...
  • Curesz
    sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból, mit cisnálhattam rosszul?
    nah jo sztem ezeket most fejezzük be XD
  • Palinko
    igen én pl.nem tudok és ha balra húzom az egeret jobbra fordul a csávó!és nem jó az a megoldás amit a fawb an írtatok,mert nem tölti be az image filet amit leszedtem...
  • Gerbill
    1. Ez mért volna mafia utánzat? A mafia elég sokat nyúlt a filmből
    2. Mire kell neked patch? Nem tudsz kiszálni a kocsiból(ebben az esetben láma)?
  • Desert
    hali mindenkinek van már ehez a mafia utánzathoz valami normális patch?