7267

The Godfather

• Fido4life
    Hát akkor veszek egy ATI kártyátt majd ! :D (bár elvileg azon sok Nvidias játék kötekedik)
  • mike0013
    de abba az a ciki, hogyha télleg új kártyát vesznek mer MX-ük volt és bemennek a boltba és vesznek egy ATi-t:D
  • tpM
    Nem basznak el semmit csak az Nvidia kemény pénzeket fizet ,hogy ugy csinálják a játékot ,hogy régebbi GF sérián ne menjen el (és akkor sok emberke megy uj kártyát venni :) )
  • mike0013
    asszed én játszottam fél éve, NEM, mégis ott van a favok között:D
  • Don Norbertó
    Mér szerintem hibátlan kártya.
    Lehet húzni is...csak ahoz kellene nekem egy pár venti a gépbe
    Amúgy nem tudom miért írok ide még mindíg mert kb fél éve nem jáccottam ezzel a game-el.
    :)
  • Fat cat
    köszi.
    megnyomom az objectives gombot és azt se írja hogy "extort business to earn money"
    csak egy üres hely látszik
  • Fido4life
    és 1 ujjab csajt nem szerválsz be, a story során ? (nem jáccota végig)
  • Hassan B
    Őőőő....semmit...bankot rabolsz, esetleg pénzszállító autót...gyilkolászol, vagy tudom is én...
  • Fat cat
    a játék legvégén amikor a küldetéseket megcsináltam és az üzleteket megszereztem.mit lehet még csinálni?a videók összegyűjtésén kívül?
  • Fido4life
    pedig nagyon jó kis kártya (az MX 440) csak mindig elbassznak valamit hogy a játék ne támogassa.. PEdig simán menne rajta ebben biztos vagyok...
  • mike0013
    ááá, nagyon nem éri meg... ha már vidkarit veszel gyűjts rá és vegyél jót;)
  • Don Norbertó
    Hallod nem lehet...
    Nekem is az volt. :)
    geforce4 mx 440 és mindenfele írják is hogy nem fut mx alatt...
    csak fx asszem.
    De én vettem egy ati radeon 9550-t az jó áron is volt meg aránylag jó kis kártya is. 13 volt.sztem vegyél te is olyat.
  • Fido4life
    de fasza hogy láthatatlan vagyok..
  • Palinko
    ja tényleg :D
    és vettem egy arany helyen egy Pistol pisztolyt :D csak most nem tudom,hogy vegyek bele golyót,mert ezzel foglalom el a rivális bandák helyeit :D szóval elég lesz bele a 75 dolláros pistol golyó,vagy emgint meg kell venni 250 000-ért?
  • mike0013
    imádkozott:X keresztelőn volt:D
  • Palinko
    ja a robbantás nem volt meg :D
    köszi.
    most öltem meg a Don-oakt mikor az én vezérem a templomban imátkozott és elkaptam azt a nagyobb házat,de most sok objectiv van,ahova csak tankal lehet bemenni :D ti hogy oldottátok meg?
  • Fido4life
    Hogy tudnám a játékot GeForce 4 MX alatt futtatni ? Mert tuti lehet, cak hogyan ?
  • mike0013
    sok emberkét megölsz a bankban, felrobbantod a páncélszekrényt, felveszed a pénzt, és elmész menteni;)
  • Palinko
    hogy leeht bankot rabolni? kéne a lóvé :D
  • Fido4life
    oksa, én is :))
  • Don Norbertó
    Nah okosan... Én csak vicceltem.

Én voltam az egyik bárban ami alapból a te bárod és nem little italyban van hanem feljebb és ahogy mész fölfele a térképen az első egyből, de nem vágom már pontosan bocsi,rég játszottam már vele,de ott van little italy fölött egyből, azt tudom hogy küldetést is ott kapsz,azt amikor a Sonny kirúgja a muksót az emeletről...de nem biztos már rég jáccottam vele nah. :D de egy próbát meg ér ott körül nézni.
  • jugen
    nem tudjátok, hogy melyik helyen lehet a csajjal táncolni?
  • Fido4life
    te meg az Anyád fejét fogod az ágyadban látni, ha nem nősz ki gyorsan a spambot korból..
  • Don Norbertó
    Aki szívózik az reggelre az ágyában találja a kutyája fejét...XD
    Vagy ha nincs akkor egyéb házikedvencekét. áhh nem, kaptok még egy esélyt. :P
  • zátony
    én is
  • mike0013
    ááááá, én ki nem birnám, bezártság ellenes vagyok:)
  • The FlashBack
    tége dkéne bezárni egy kurvakiscsi gumiszobába
  • mike0013
    rengeteg olyan játékot tudok mondani, amibe csak menni és ölni kell mégis felülértékelték
  • Gerbill
    És akinek nem tetszik ez a műfaj, az miért köcsög? Valószínűleg azért húzták, le mert a játékmenet kb annyi, hogy megyek és lelövök mindenkit, ráadásul az ígéretek közül sem teljesítettek semmit.
  • mike0013
    csak épp ez az, hogy pont azt emelték ki pozitívumként...
  • Hassan B
    Sok köcsög() van akinek nem teccik a rap, hip-hop műfaj....legtöbben ezér szójják le...
  • mike0013
    ezzel én is így vagyok... gondolom olyanok értékeltél akiknek ez nem fexik...(mm a műfaj:))
  • Palinko
    köszi :)
    látom te is vágod a 25 to lifet,nem értem sokak miért húzták le
  • Hassan B
    Ezredszer is is a kedvedért...
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=godfatherfix!rar
  • cseri001
    #5269 -es hozzászólást, meg az az előttieket olvasd el, hátha segít...
  • Fido4life
    tud valaki erre valami megoldást mondani ?
  • Fido4life
    téged kéne bezárni
  • mike0013
    nem kell bezárni, hanem nem kell látogatnod
  • kjh
    Meg tudná nekem mondani, hol találom azt a cracket, amivel ki tudok szállni a kocsiból?
  • Don Norbertó
    Unalmas már ez a fórum is meg a játék is.Ezer éves,be lehet zárni.
    Ciao