7267
The Godfather
-
#6092 Hát akkor veszek egy ATI kártyátt majd ! :D (bár elvileg azon sok Nvidias játék kötekedik) -
#6091 de abba az a ciki, hogyha télleg új kártyát vesznek mer MX-ük volt és bemennek a boltba és vesznek egy ATi-t:D -
tpM #6090 Nem basznak el semmit csak az Nvidia kemény pénzeket fizet ,hogy ugy csinálják a játékot ,hogy régebbi GF sérián ne menjen el (és akkor sok emberke megy uj kártyát venni :) ) -
#6089 asszed én játszottam fél éve, NEM, mégis ott van a favok között:D -
#6088 Mér szerintem hibátlan kártya.
Lehet húzni is...csak ahoz kellene nekem egy pár venti a gépbe
Amúgy nem tudom miért írok ide még mindíg mert kb fél éve nem jáccottam ezzel a game-el.
:) -
Fat cat #6087 köszi.
megnyomom az objectives gombot és azt se írja hogy "extort business to earn money"
csak egy üres hely látszik -
#6086 és 1 ujjab csajt nem szerválsz be, a story során ? (nem jáccota végig) -
#6085 Őőőő....semmit...bankot rabolsz, esetleg pénzszállító autót...gyilkolászol, vagy tudom is én... -
Fat cat #6084 a játék legvégén amikor a küldetéseket megcsináltam és az üzleteket megszereztem.mit lehet még csinálni?a videók összegyűjtésén kívül? -
#6083 pedig nagyon jó kis kártya (az MX 440) csak mindig elbassznak valamit hogy a játék ne támogassa.. PEdig simán menne rajta ebben biztos vagyok... -
#6082 ááá, nagyon nem éri meg... ha már vidkarit veszel gyűjts rá és vegyél jót;) -
#6081 Hallod nem lehet...
Nekem is az volt. :)
geforce4 mx 440 és mindenfele írják is hogy nem fut mx alatt...
csak fx asszem.
De én vettem egy ati radeon 9550-t az jó áron is volt meg aránylag jó kis kártya is. 13 volt.sztem vegyél te is olyat. -
#6080 de fasza hogy láthatatlan vagyok.. -
#6079 ja tényleg :D
és vettem egy arany helyen egy Pistol pisztolyt :D csak most nem tudom,hogy vegyek bele golyót,mert ezzel foglalom el a rivális bandák helyeit :D szóval elég lesz bele a 75 dolláros pistol golyó,vagy emgint meg kell venni 250 000-ért? -
#6078 imádkozott:X keresztelőn volt:D -
#6077 ja a robbantás nem volt meg :D
köszi.
most öltem meg a Don-oakt mikor az én vezérem a templomban imátkozott és elkaptam azt a nagyobb házat,de most sok objectiv van,ahova csak tankal lehet bemenni :D ti hogy oldottátok meg? -
#6076 Hogy tudnám a játékot GeForce 4 MX alatt futtatni ? Mert tuti lehet, cak hogyan ? -
#6075 sok emberkét megölsz a bankban, felrobbantod a páncélszekrényt, felveszed a pénzt, és elmész menteni;) -
#6074 hogy leeht bankot rabolni? kéne a lóvé :D -
#6073 oksa, én is :)) -
#6072 Nah okosan... Én csak vicceltem.
Én voltam az egyik bárban ami alapból a te bárod és nem little italyban van hanem feljebb és ahogy mész fölfele a térképen az első egyből, de nem vágom már pontosan bocsi,rég játszottam már vele,de ott van little italy fölött egyből, azt tudom hogy küldetést is ott kapsz,azt amikor a Sonny kirúgja a muksót az emeletről...de nem biztos már rég jáccottam vele nah. :D de egy próbát meg ér ott körül nézni. -
#6071 nem tudjátok, hogy melyik helyen lehet a csajjal táncolni? -
#6070 te meg az Anyád fejét fogod az ágyadban látni, ha nem nősz ki gyorsan a spambot korból.. -
#6069 Aki szívózik az reggelre az ágyában találja a kutyája fejét...XD
Vagy ha nincs akkor egyéb házikedvencekét. áhh nem, kaptok még egy esélyt. :P -
zátony #6068 én is
-
#6067 ááááá, én ki nem birnám, bezártság ellenes vagyok:) -
#6066 tége dkéne bezárni egy kurvakiscsi gumiszobába -
#6065 rengeteg olyan játékot tudok mondani, amibe csak menni és ölni kell mégis felülértékelték -
#6064 És akinek nem tetszik ez a műfaj, az miért köcsög? Valószínűleg azért húzták, le mert a játékmenet kb annyi, hogy megyek és lelövök mindenkit, ráadásul az ígéretek közül sem teljesítettek semmit. -
#6063 csak épp ez az, hogy pont azt emelték ki pozitívumként... -
#6062 Sok köcsög() van akinek nem teccik a rap, hip-hop műfaj....legtöbben ezér szójják le... -
#6061 ezzel én is így vagyok... gondolom olyanok értékeltél akiknek ez nem fexik...(mm a műfaj:)) -
#6060 köszi :)
látom te is vágod a 25 to lifet,nem értem sokak miért húzták le -
#6059 Ezredszer is is a kedvedért...
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=godfatherfix!rar -
#6058 #5269 -es hozzászólást, meg az az előttieket olvasd el, hátha segít... -
#6057 tud valaki erre valami megoldást mondani ? -
#6056 téged kéne bezárni -
#6055 nem kell bezárni, hanem nem kell látogatnod -
kjh #6054 Meg tudná nekem mondani, hol találom azt a cracket, amivel ki tudok szállni a kocsiból? -
#6053 Unalmas már ez a fórum is meg a játék is.Ezer éves,be lehet zárni.
Ciao