7267
The Godfather
-
#6010 ez hogy érted? a bejátszásokat? azokat nem... -
#6009 nem lehet leállítani a filmet? -
OiBear #6007 han??
-
OiBear #6006 c sháb vki van fennt??
-
#6005 nyáron újrafeltettem... 3 nap múlva már elhagyta a vinyómat:) -
Curesz #6004 én tegnap töröltem le -
#6003 Nekem már régen nincs fent... -
#6002 Különben nem unjátok még ezt a gamet? :) -
#6001 vah vah vah. :) -
#6000 off:
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKK:DDDD
/on -
#5999 midnjárt -
#5998 hátjah, de azért hajrá;) -
Csoder #5997 Huh gondolkodtam én sok mindenen, de sajna a gép upgradelése nálam alacsonyabb prioritást élvez. :)
De valóban jó lenne már egy nagyobb ram, csak sajna ez még idő kérdése. -
#5996 hát... ez nagyon határon van! 256 MB ram???? nem gondolkodtál a bővítésen? -
Csoder #5995 Hella, idenyomták a kezembe a DVD-t, hogy nézzek rá, mert ismerősöméknél nem fut. Csak egy minikép kellet neki... no de most nem is ez a lényeg.
Gondoltam ha már nálam van, felrakom és játszok vele kicsit, mert Mafia óta hasonló játékkal nem nagyon játszottam, csak hébe-hóba.
Az elején kicsit szaggatott, aztán levettem minimumra a grafikát, úgy már ment minden jól, kivéve az autózás. Ha kocsival furikázok akkor be szokott szaggatni, főleg üldözéseknél, akkor eléggé, így hát kissé játszhatatlan, sőt. Valami megoldást nem tudtok az autózás közbeni szaggatásra? Mert nekem nem teljesen világos, ha gyalog megyek, akkor miért fut folyamatosan, üldözéskor pedig miért diavetítés. Talán túl gyenge a gépem? Najó, ez hülye kérdés, mert tényleg gyenge, de ehhez a játékhoz jó kellene lennie. (2Ghz, 256Ram, AtiRadeon 9250 128MB) -
#5994 THX -
#5993 Vissza kell menni valamelyik házadba( ahol tudzsz menteni ),és ott hozzáadja a pénzedhez. És már vásrolhatsz is kedvedre... -
#5992 Szasztok!!
Amikor kirabolok 1 szálítókocsit vagy 1 banko-t akkor ott vannak azok a kis zsákok!!
mikor már van mondjuk 1 7000$-os összegem ott akkor a képernyőn ott van az a zsák és alatta hogy 7000$!!
Az miért van ott?
Miért nem megy az összeg a bal felső $ mutatóhoz???
Vagy az csak külön van ????
De a bal felső $ mérőhöz tartozik? vagy m?
PL.: Hogy ha veszek 1 továbbfejlesztést a gépfegyverhez ott van a stuki összege 500.000$ de nekem van 450.000$-em de viszont ott bal oldalt meg a zsákocska alatt meg hogy 50.000$ akkor úgy meg tudom venni a stuki-t?(ez példa volt amit a gépfegyverről írtam) -
#5991 Gondolom FlashBack-nek....de sztem tökre igaza van abba amit az #5983-ban írt... -
#5990 ez most kinek ment? -
genci #5988 köszi
másik: nointro patch látezik már hozzá? (legutóbb még nem találtam) -
#5987 Hát nem tom. Lehet csak ilyen videós trükk volt.
Én még nem találkoztam vele... -
#5986 Mert egy videóban láttam de nem tom hogy lenne a pc-s godfatherben -
#5985 Dokumentumok->GF->SG
Azthiszem -
genci #5984 a savegame mappa elérési útvonalát adja meg vki legyenszives. köffi -
#5983 most ne húzzatok fel az ilyen kocsis témákkal, mert nem lesz jó vége. Aki mégegyszer megkérdezi azt a szájbakúrt nemtudokkiszállniakocsibólhogykell kérdést, azt megkeresem, és szanaszétverem...
Köszi
-
#5982 1. megveszed
2. megveszed
3. megveszed
és van egy nagyon bonyolult megoldás: BEMÉSZ A FAQ-BA ÉS MEGCSINÁLOD A LEIRTAKAT -
#5981 Sehogy! Ne játsz a game-el... -
#5980 Igen, de mondtam, ho szerintem azér unalmas mert nem szeretem az ilyen régi maffiás dolgokat... -
#5979 Azt tudom hogy a játék történetét érted, csak azt írtad nem láttad a filmet, és mégis unalmas. -
Curesz #5978 ne crackeld -
FIX #5976 Hy der all -
gabcsikovo #5975 Semmi gond igy legalább egyből tudtam mit kell csinálni a sráccal a temetőben.Neked is köszönöm -
Vlala #5974 Bocs, akkor tévedtem. -
gabcsikovo #5973 Nagyon köszönöm a segítséget. -
#5972 Azt kell csinálni, hogy az egér jobb gombjával és a q e billekkel ütögeted a csávót,
majd egér két gombjával megragadod, nekiviszed a falnak, nyomsz egy spacet,
mindezek után, ha mindent jól csináltál, kiírja, hogy az "x"-szel folytsd meg a faszit. Ha
sikerül, meghal, és rádjön a másik is.
by FAQ
Te loser... -
gabcsikovo #5971 Ez még a legelején van a sikátorban amikor jön a nagydarab fószer leüti egy vasdarabbal az egyiket ,utána egy másik srácot a falhoz nyomva tart, amig én a másikkal verekszek. Ezen nem jutok tovább (35 percig ütötem).Ott nincs sírkő. -
Vlala #5970 megragadod, odaviszed egy sírkőhöz, és belevered a fejét. -
gabcsikovo #5969 Rögtön a legelején . Le is mértem pontosan 35 percig ütötem és semmi azért kérdezem , hogy van valami spéci dolog? -
#5968 Csak eggyet nem értek...hogy nektek mér kell mindig valakibe belekötni...