7267
The Godfather
-
Quantumleap #7227 Na, már csak a falrakenős és gázolásos kivégzések kellenének! Akárhogy próbálom, nem akar összejönni. Valaki legyen szíves, írja már le, mi a titok. Privátba is jó. -
Quantumleap #7226 Sziasztok!
Mindent megcsináltam, már mellékkküldetés sincs, mindössze négy kivégzési mód hianyzik: Betonfej, Gázolásos, Falrakenös, Nagy csapás. Valaki el tudná mondani, hogy kell ezeket megcsinálni? Vagy egy oldalt linkelni, ahol le vannak írva? -
Tristis #7225 Sziasztok!
Elég vicces problémám van.
Szeretnék kérni egy olyan mentet állást, ami közvetlen a játék kezdete után van mentve. (Névnek légyszi a saját nevemet adjátok meg).
Erre a címre kérném: [email protected]
Remélem teljesíthető kérés. Bár elég fura:)))
-
ZLOTTE #7224 Helló. Lenne egy hülye kérdésem, de sehol se találom. Hol lehet levenni a hangot a játékban??? -
saintsrow2 #7223 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=86139&hl=The+Godfather -
saintsrow2 #7222 Ha még valakinek olyan baja lenne hogy a játék telepítése közben valami DirecX 9.0 hibája van akkor csinálja amit mondok.
1.A CD-n lévő összes dolgot másoljátok át a merevlemezre (C,D meghajtóba
2.az "autorun" mappában lévő autorun.ini nevű fájlban lévő "directxversion" értékét vagy szövegét (gyengébbek kedvéért)írjátok át egyszerűen csak nullára/0
3.ezután a merevlemezről telepítsétek a játékot és ezek után már nem fog szarozni a DirecX 9.0c-vel.........
Sok Sikert -
#7221 Ott van a DVD tokban. -
csexesz #7220 sziasztok lene egy olyan kérdésem tudnátok nekem telepitökodot adni
segitségeteket elöre is köszönöm
-
zev #7219 bocs, látom a címben van megjegyzés
kösz -
zev #7218 Remélem tudtok segíteni..
Tegnap egy ismerősömtől kaptam a godfather-t, telepítettem. A crack_hez volt megjegyzés:
Note: This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!!!
nálam most ez van, pont nem tudok kiszállni....
mit tehetek? segítsetek
kösz -
saintsrow2 #7217 csá mindenkinek!!!!!!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
Arról lenne szó hogy amikor telepiteném a The Godfather The Game -t akkor valami DirectX 9.0c-vel valami baj van .Próbálom letölteni a gépre de mindig ki ír valami és egy honlapot http://www.microsoft.com/windows/directx de ha erre a honlapra rá megyek semmi sincs rajta.
ELŐRE IS KÖSZ A SEGÍTŐNEK -
#7216 //maffiozo.hu/rablas.php?rablo=VeNoN -
Quantumleap #7215 Ruhát váltani az állás betöltésénél tudsz. -
Richardix #7214 sziasztok, lene 1-2 kérdésema játékról:
1. nincs térkép a játékban? a minimap egy dolog de nagytérkép nélkül hamar eltévedek...
2. hogy lehet ruhát váltani? tudom, írtátok már, hogy ruhaboltban, de én nem találok... találam egy szabót (tailor) de ott nem tuttam semmi se csinálni...
3. Ez a Mob War h is van? 2x volt ilyen war-om de nem értem mégis mit akar jelenteni...
-
kelly7 #7213 Hello.
Nekem is meghalt minden család,minden házat megvettem és mégis azt kéri hogy kivégzési módokat megcsinálni meg menedékházakat megvenni.
Ötlet? -
Rogar #7211 Hello!
Nekem olyan problémám van hogy nem engedi hogy telepítsem a játékot. DirectX hibát ír ki konkrétan azt hogy nem elég "új". Feltettem egyet a microsoft honlapjáról és azt is ami a játék lemezén van és azzal sem jó mit lehet ilyenkor tenni? -
kalapos #7210 Üdv
Éppen ott tarto hogy minden kivégzési módot meg kellene csinálni.
Csakhogy márt az összes család kihalt így nem lehet ezeket teljesíteni.Ilyenkort mit lehet tenni? -
Quantumleap #7209 Szégyenletes, de rá érzem magam kényszerülve a csalásra. Nem tud valaki olyat, hogy sérthetetlenné váljak? Ez a maximum életerős kód, amit utána öt percig nem üthetek be, nem annyira válik be nálam. PC-n játszom. -
ferrari345 #7208 Hello srácok! Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy nincs e valakinek olyan térképe amina szalagok helyei rajta vannak? Mert az jól jönne:D
Illetve olyan amina széfek ismert hát kettő valahogy kimaradt:(
És ha valaki esetleg tudja mit jelent a "mocskos üveg" az is nagy segítség lenne:D
Előre is köszi szépen mindent!
-
Baggio66 #7207 Üdv mindenkinek!
Nos sikerült megoldanom a problémát.
Tehát:
Akinek eredeti játéka van és magyarosítani szeretné
1. csomagolja ki és telepítse oda a magyarosítást ahová csak szeretné. Teljesen mindegy, hogy hová telepítette az eredeti játékot.
2. A fő gond az, hogy a magyar verziós fileok nevei sok esetben nem egyeznek az eredeti file nevekkel. Kvázi nem elég bemásolni a fileokat, hanem aminek a mérete megegyezik a felül írandóval azt sajnos egyesével át kell nevezni.
Pl.: AF4CE5F0.str helyette:> 2FB686DA.str Ha a könyvtár egyezik és a méret is, és akkor át kell nevezni a filet.
Kvázi ugye azt történik, hogy mi bemásoljuk a fileokat, de az ott lévőt nem írja felül. Ezért fordult az elő, hogy a párbeszéd magyar, viszont minden más angol.
Nekem ez bevált, így most kb. 98%ban MINDEN magyar.
Király így a játék.
Kb. 1órát molyoltam vele, de megérte. Ajánlok egy Total Commandert vagy vmi hasonlót.
Jó játékot mindenkinek!
-
Baggio66 #7206 Sziasztok!
Segítséget kérnék! Feltelepítettem a játékot (eredeti) feltettem a magyarosítást, de nem igazán lett magyar.
Tulajdonképpen a párbeszédeken kívül semmi. Se a menü, se az egyéb kiírások, semmi.
Másnak hogyan megy a magyar verzió? Vagy kell valami patch?
-
pokolipeti #7205 Hello!
Ezt nekem is csinálta a játék, de még egyszer le crack-eltem, és működött.Pedig elötte már crack-eltem, de ugyanaz volt a problémám mint neked, de mégegyszer megcsináltam és aztán elindult.
Szerintem ezt próbáld meg! -
wasd77 #7204 Hali!
Van egy olyan problémám, hogy elindul a játék, de csak fekete képernyőt látok a zene meg szól közbe, nem tudna valaki nekem abban segíteni?(lehet hogy a felbontása nem jó? hol lehet áttírni?)
kösz. -
pokolipeti #7203 Üdv!
Nekem ezt írja ki, mikor rámegyek, hogy telepítse a magyarosítást:
Cannot load 'Launcher' function in
Mit csináljak, hogy menjen?
Előre is kösz! -
#7202 Vistán fut a játék? Home 64 bites.
-
#7201 nem tudom egyáltalán létezik-e ilyen fájl.
-
Quantumleap #7200 Senki?:( -
Quantumleap #7199 Szevasztok!
Valaki mondja már meg, hogy mi a neve annak a fájlnak, ami az elmentett állást tartalmazza, és hova rakja a gép? Kösz! -
csabika1982 #7198 Hello emberek az mitöl van h minden játék kezdésnél ujra kell állitanom a billentyüzetet mert elvesznek a beállitásaim. elöre is kösz. -
#7197 nem tudom, én ha bemegyek egy játék topikba, ezek miatt az oltások miatt amit kapnék, midig előszőr végigolvasom a bannert, lehet még olyan dolgokat is találnék ami hasznos és nem is kerestem. amugy a fehér alatt külön ki van irva a kocsikiszállós rész -
#7196 ez a rész "Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Benne lehet a válasz" nem látszik rendesen, mivel fehér, át kéne írni mondjuk pirosra, akkor lehet, észre is vennék -
#7195 ezekért adnék vagy pár !-t vagy párnapos bant :| -
#7194 http://thegodfatherfaq.extra.hu/ -
Turan7 #7193 Sziasztok!
egy nagyon hülye kérdés:D
-hogyan szálok ki az autóból? nemtok kiszálni és mindíg elvesztem miatta a küldit...:S:( -
#7192 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e a játékhoz modok, meg ilyen extrák mint pl autók kicserélése stb. ez most pont nem érdekel mert sztem tök jó autók vannak, de hátha kicsit hangulatosabbá tudnám tenni a játékot...
Szal olyan oldalt keresek ahol mindenféle mod meg packek vannak fent.
Válasz előre is köszi -
virana #7191 Sziasztok!
A próblémám az hogy a Tessió-t nem tudom megölni.Az összes Barzinit likvidáltam már bárból és meg is találtam a Tessiót de hiába ütöm,lövöm az élete nem fogy! Mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm a segítséget! -
#7190 Valaki segítsen, újra lett rakva a játék, és elszálltak a mentéseim. Valaki el tudná küldeni azt a mentést amikor meg kell ölni a 4 család vezérét? Előtte egy kicsivel az sem baj csak annak a környékén legyen. Köszi :) -
#7189 Don vagyok.Mi kell ahhoz,hogy a don of nyc legyek? -
#7188 A végigjátszás szerint a Baptism by Fire az utolsó küldetés.Utána mi van még a játékban?
-
#7187 2.5Ghz AMD CPU;Radeon 9600XT 128MB;1GB RAM.Ilyen gépen jól kell futni a játéknak?Mindent levettem lowra meg offra de úgy érzem néha kicsi késéssel reagál.Főleg vezetés közben érzem.