7267

The Godfather

• Don Norbertó
    De minek a crack??????????Kit érdekel a crack ha anélkül is megy?
  • Seagal
    Már van hozzá működő crack a Megagames.com-on...Legalábbis a kocsiból már ki lehet szállni, és az egér sem szórakozik.
  • mike0013
    inkább ne használjon crack-et-.-
  • Fat cat
    egyébként úgy hallottam hogy 3 részes lesz mint a film
  • Fat cat
    aki nem tud kiszállni a kocsiból az használja a féket
  • Hassan B
    Van benne valami...
  • Palinko
    az ea t ismerve még 22 is lesz,mert látsd ea sports sorozatok,nfs mind kevés fejlesztés után lesznek kiadva minden évben sok konfigra.szóval biztosan majd feltúrbózzák picit a mostani godfathert,megnézik a filmet és átszerkesztik a történetet,ami aránylag gyorsan megvan,de azért várnak egy kis időt,hogy maximálisan eladhassák a godfather 1 et ..
  • Don Norbertó
    hát jah.
  • mike0013
    ha lesz 2...
  • Don Norbertó
    De amit a legjobban hiányolok a godból hogy nem lehet felbérelni embereket hogy jöjjenek velem vandálkodni vagy írtani a többi család tagjait.
    Nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna meg csinálni még azt...
    Még a sanban is benne volt...
    De nagyon jó kis game volt a god, de remélem a 2-est nem fogják ilyenekkel elbaszni.
  • The FlashBack
    jah, nekem a carobn se jön be. Edigi legjobb NFS az MW volt az EA tól, nade ez nem ide tartozik.
  • mike0013
    hát, végülis jah
    lehet, hogy ez volt az utsó értelmes EA játék:S?
    az utána levők valamiért optimizálatlanok
  • Don Norbertó
    Jobb a god... lehet fegyvert venni benne több féle képpen kivégezni,befenyíteni sok akció van benne, csak sztem azt egy kicsit túlzásba vitték hogy az utcákon annyi papír van mintha az egész város egy nagy szemét telep lenne. :D
    Gondolom hogy volt sok szemét akkor az utcákon de nem hiszem hogy ennyi...nincs 1m ahol ne lenne újságpapír.:)
    Azt egy kicsit elbaszták sztem.
  • mike0013
    :DDDDD ez jóó:DDD
    nálam: mindkettő bejött, igaz, a Maffiát nem toltam végig de a kettő között nagy a különbség, mindkettőnek megvan a maga jó és rossz dolga, sztem mindkettő jó;)
  • The FlashBack
    nekem a mafia...:|
  • Gerbill
    Én mindig utáltam a Mafiát, nem tudom miért. Egyszer végigvittem és azóta rossz rágondolni is. Szerintem az nagyon szar volt. A godfather ezerszer hangulatosabb, szerintem szebb is, szabadon járkálhatok küldetések közben, üzleteket foglalhatok el stb. Nálam a Keresztapa a nyerő.
  • The FlashBack
    Megint kezdődik a Godfather vs Mafia?:)
    Csak nyugodtan:|
  • mike0013
    hmm, én a Godfather után elkezdtem a Maffiát és legalább 20× szebb volt a grafika
  • Don Norbertó
    Nemazér de a mafia grafikája télleg minden szempontból szebb volt,de csak azért mert nincs annyi játék élmény abban mint a godban...
    úgy könnyebb meg csinálni egy játékot szépre hogyha ki van tervezve az egész játék menet...de a godban azt csinálsz amit akarsz.
    És persze a god nyert is ezzel nállam. :)
    Nem mintha a maffiával ne lettem volna el kb egy évig...
  • Fido4life
    jaja, meg talán a fal nem olyan pixelles..
  • Palinko
    mikor láttad te utoljára a mafiát??? mert ott csak a kocsik jobbak,semmi más...
  • Hassan B
    Hát nem azér de a Mafia ami ugyebár 2002-es game, grafikában lazán leveri...
  • tpM
    Egy ilyen játékhoz (amiben ennyi kocsi ,járókelő stb.. társul a nagy területtel) milyen grafikát akarsz 2006ban ,h egy 2Ghz-s gépen is elfusson?
  • mike0013
    jujj, az volt a kedvenc részem, én szépen, lassan, fájdalmasan (minél többet szenvedjen) és biztosan öltem meg
    jajj de jó érzés votl:D
  • Don Norbertó
    Nekem az a rész nagyon tetszett amikor a Don Barzini ott térdel és megy alatta a zene, és azt csinálsz vele amit akarsz....
  • Don Norbertó
    jahhhh
    hát az nagy tréning..
  • mike0013
    amikor Luca Brasi kiképez:)
  • Don Norbertó
    Van tréningpálya is?
  • Maak
    tegnap került hozzám a game, feltettem, egész sokat ígérőnek gondolom, szeretem az ilyen karrierista gameket:D...viszont a tréningpályán meg is szívtam...szerencsétlen faszit már annyit ütöttem, hogy egy jóérzésű ember már ötször beledöglött volna...az a kuva x...hazamegyek megfojtom a csába:D
  • Hassan B
    Nem, de ha itt is annyira elsza*ják a grafikát akkor nem is akarok hallani róla.
    Mert valóigaz, hogy a játék élvezhetősége kitűnő volt(szerintem), de a grafika ...
  • Don Norbertó
    Senki semmit nem tud a 2-es részről???
  • Fido4life
    akkor ne is írj ide plz..
  • theodor
    Hát nem is játszok.Páááááááááááá
  • Gerbill
    Menyj inkább a Nedd for Speed carbon topikba, oda jobban beillenél. Te már régebben is itt voltál és szidtad a játékot, és már akkor is el lett mondva ha nem tetszik ne játsz vele.
  • theodor
    Ezt se egy ember csinálta és mégis szar lett akkor én egyedül ennél már csak mégszarabbat tudnék.
  • Gerbill
    Melyik "game"?
  • mike0013
    csinálj jobbat -.-
  • mike0013
    valaki unatkozott:D
  • Fido4life
    "Amúgy nem tudom miért írok ide még mindíg mert kb fél éve nem jáccottam ezzel a game-el.
    :)" nos khm..khm.. kilehet venni a fav-ból a topikot, unaloműzésre, szpemre, flémre meg minden egyéb szarságra ott van a Gumszoba.. htx.
  • Don Norbertó
    Hülye gyerek....
    :)