The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
augusztus 25-tõl lesz a névnapod😄 az jó... akkor mindennap felköszöntelek😄DD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nemcso
Akkor te vagy Péntek ?! <#taps>

Ez nem is off. Az off az, hogy akkor lesz a névnapom. 😊

Nemcso
OFF :

Viasat3 -on aug.25.-tõl péntekenként Keresztapa trilógia

ON

jugen
vlmi új rész nem lesz belõle? 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Don Norbertó
Uncsi már ez a game,de azé jó volt.
Ciao

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Checkerboy
Közbe megoldottam.Azért is biztos akartatok volna segíteni😄 Na szíjá

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Sziasztok.Következõ problémám lenne ami megoldásra szorul:A játék fel van installálva a gépemre de az image fájl már nincs a gépemen azaz mintha nem lenne CDm.Szeretnék megint játszani de úgy , hogy ne kelljen letöltenem az image fájlt újra.Mit csináljak?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

jugen
Okéj megkérdem az ügynököt, köszi!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Don Norbertó
Biztos van még valahol 1 boltjuk aztán azért.Menj el az FBI-oshoz.

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Hassan B
Hát ha már semmilyük nincs akkor nincs is háború...nem?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

jugen
persze mindig kiírja, hogy elvesztettem a háborút...

jugen
Hogy lehet bandaháborút megnyerni, ha már a rivális család fõhadiszálása már régen a miénk? és ha már semmije sincs?

Don Norbertó
Azt tudtátok hogy az ablakokon is be lehet ugrani?😊
Én csak ma jöttem rá. 😄 Meg a játék legelején a sikátorban ott van egy láda ha szétlövöd van benne 2000 cash.Csak ha újra kezdenétek...

Hassan B
Ohh, ba****, már értem... Az atw törölte az összes cuccot...de dúrva...<#merges2>

Hassan B
Ez mi akart lenni?<#confused>

😊

Don Norbertó
õõh van nekem mindíg valamilyen,csak általában olyan vírust kapok amitõl nem lehet bekapcsolni a gépet😊 vagy is a windowst nem adja be onnan már mást nem tok...lehet az lesz különben,ha senki nem áll neki magyarosítani,akkor én neki állok! 😄

Ez a beszéd<#eljen>
Hallottál már a vírusírtóról?😊

Don Norbertó
Nagyon jó kis game ez,3-szor jutottam el több mint a játék feléig de mind 3-szor kaptam valami vírust és le kellett formázni a gépet... 😄 Szal pehem volt de mostmár azért is végig játszom. 😊

köszi
bye

Gerbill
Ha nem tetszik ne játsz vele.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ez a játék olyan szar hogy ki se lehet fejezni szavakkal.<#falbav>

Az titok.

Jólvan felejtsük a témát😊

Gerbill
A játékszinkron stúdiónál aztmondták, hogy nincs tervbevéve a The Godfather, a kiadó meg bejelentette volna ha magyar szinkront készít hozzá.

mike0013
nekem be se hozza<#buck>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
Mint már írtam az nem szinkron, csak néhányan a játék egyik trélerére rákeverték a film hangját, ráadásul nem is a megfelelõ jelenetét.

The Godfather szinkron trailer #1

Gerbill
magyaritasok.hu
Ha nekünk nem hiszel legalább ezt nézd már meg.

Hassan B
Elgurult a pirula vagy gond van a kontaklencsével?<#banplz>

Don Norbertó
De senki nem hallott vagy olvasott magyarosításról???Jó volna pedig ha lenne.
Én úgy tudom hogy készûl a 2. része különben.Abban már tuti jobbak lesznek a kocsik is.

Slayerboy
j <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

mike0013
jah...

muszály volt már.

mike0013
bocsi, bocsi, akkor azt félre értettem😊 de látom télleg kitetted😄

jó köszike, látom a topic címét, csak gondoltam hátha van még olyan rendes emberke aki tud segíteni, de úgylátom nincs!!!
nézdcska a topik címét: The Godfather. bye

Mindjárt kiírom, a sok hülyének,. hogy nincs magyarítás

Gerbill
Ha arra gondolsz ami a magyaritasok portálon van az nem szinkron volt,csak a filmbõl a hangot rávágták a játék trélerére.

Gerbill
kik?

mike0013
és szinkront már elkezdték csinálni😄

mike0013
OLVASS FAQ-t!!!! TE ****

Helló. mit csináljak hogy az autót rendessen lehessen irányitani, mert igy szar.
Sajna.
Sziasztok énse találok magyarítást.
Gerbill
Majd ha csinál valaki, tudomásom szerint senki nem dolgozik rajta.

Don Norbertó
Csasztook!
Nem tudjátok mikor lesz már magyarítás a gémhez?

Hassan B
meg befenyíted a boltosokat...<#kacsint>

mike0013
gyûjtöd a filmtekercseket😉

sikerült,kösz a segítséget...épp volt még egy régi fegyóm,ami nem nyírja ki egybõl...
nem tudjátok hogyan lehet sok pénzt szerezni a bérgyilkoláson kívül?