The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Milyen fekbontásra raktad? Mert lehet ho túl nagy.

][ ВАЗ ][

Colton
Hello van fáklya a keresztapában??

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Hello, a játék indításakor csak fekete a képernyõ, nem csinál semmit.A FAQ-t elolvastam, és megcsináltam a registry-be amit irtak, de igy is ugyan az a probléma. Tud vmi segíteni ?
Elõre is köszönöm!

Gerbill
Belehet járni az egész várost.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Szerintem inkább arra vagy kíváncsi hogy minden platformon ugyan az e a játékmenet. Konzol verzióval nem játszottam, de a legtöbb játéknál semmi különbség nincs, max keveseb vagy több bug van benne. Ha a játékmenet ugyan az akkor nem hiszem hogy külön küldetéseket fabrikáltak volna akármelyik verzióba, szerintem tök egyforma.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DJ YAYO
Ja + tényleg 1 városból a másikba át lehet menni?
Szal mint a GTA:SA??

DJ YAYO
Szasztok!
A Kérdésem a következõ!
Minden konzolon ugyan az a játékmenet???
PL!
EZEN a videón van 1 gameply!!4 Na most! Ugyan ilyen a grafika az összes konzolon???
Enni lenne a kérdésem!
Ja és a küldetések a játékmenet meg minden ilyen 1forma??

Hassan B
Tudom, azér mondom...

][ ВАЗ ][

mike0013
persze, ha tudnám, hogy mit tudsz... (le ne írd!)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
bocsi😄DD (amúgy nem beszólásnak szántam😊)))

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Don Norbertó
Csasztok,tud valaki valamilyen trükköt vagy ujdonságot mondani a játékból amit én nem tudok?😊

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Hassan B
Te nekem ne szójj be mer visszavonom a mail-ed!<#buck><#buck><#buck>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

mike0013
nem amiatt van és CRC hibát ir ki neki (ha visszaolvasnál...)

Hassan B
Hát esetleg ha megmondnád milyen hibát ír...egyszerûbb lenne....
Egyébként elmész a boltba, megveszed a játékokat, és láss csodát! Már megy is...

Ez most lehet nem ide tartozik, de azért leirom. A GF-t sikerült nagynehezen feltenni, de ujabban letöltött jatekoknál is ezt csinálta(hogy installnál valami hiba) pl wat 4, silent hunter 3. daemon tools 3.47 , 4.03HE , alcohol 120% is ue a helyzet. nemtudjátk a gondot?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Van hozzá kód? cheat.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Hassan B
Csak nem vettétek észre, v inkább nem akartátok észrevenni ezt a .........-t?<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Egyébként ha ilyen gagyivagy, ho nem tudsz egy egész kicsit visszaolvasni, akkor nézd meg ezt...

jugen
Melyik bárban?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Na de azon belül mi lehet?
Ha eredeti lenne a játékom, akkor is ezeket kiihatná? ezt csak azér kérdezem, mert ha igen, akkor irok nyugottan, merthogy nem warez 😊

mike0013
akkor a gép a gondja:S

Újra letöltöttem, a régit eltávolitottam, és ugyan ez a hiba😞

Na sikerült beszereznem. Milyen hosszú/nehéz a játék? Sokan kivittétek? Folytózsinort hogyan tudom elövenni/használni?

most nem azért, de ez tényleg ijen szar hogy ha jobra huzom az egeret balra néz és forditva???
most énvagyok láma vagy kikapcsolni se lehet?
Hassan B
Hát ez télleg megeshet. Én is hallottam már ilyenrõl, de még nem volt szrencsém kipróbálni... 😄

nem warez topik, boltba megvan, azt tudom

Még az sem biztos, hogy hibásan lett megírva, lehet, hogy csak az olvasók között van eltérés. Van olyan játékom, amelyet az egyik olvasómmal fel lehet telepíteni, a másikkal nem (mielõtt megkérdeznétek, mindkettõ DVD-olvasó!)

mike0013
1. fennt van wanadoo-n
2. a fórum nem arról szól, hogy honnan töltsd le
3. '...Ja, és megnekérdezd, hogy honnan tudnád letölteni a játékot...'

én nem:S, d emost ujra végigtolom aztán majd meglátom hol😄

Don Norbertó
Azt tudtátok hogy az egyik bárban lehet táncolni a csajjal?

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Hassan B
Hibásan lett megírva dvd... 😄
Ne félj én még rosszabul jártam...nem volt kíirva dvd-re és újra kellett telepíteni a gépet... 😛

Corleonéék mi vagyunk, a saját családot nem biztos, hogy ki kell csinálni.
De egy ilyen hülyeségen ennyit vitatkozni... Ti nem vagytok normálisak.

mike0013
nem tudom mi ez... egyik haveromnak is ez volt és neki sem sikerült megoldani, nekem simán felment telepítéskor pedig ugyanarról a DVD-rõl telepítettük

Don Norbertó
Corleone,Barzini,Thattaglia,Stracci,Cuneo. Az 5 észlény...

crc hibás

Össze ne vesszetek már!

Don Norbertó
És igen eltévesztettem mert 5 család volt New Yorkban de csak 4-et kellett kiiktatni...nah meg felel nigger?

Nem igazz. Ujrakellett raknom a windowst, és kiirtam a godfathert dvdrw-re. És most probálom ujrarakni, de 19% nál ezt irja:

Tudom mit akarnátok mondani, pl hogy vegyem meg, vagy töltsem le ujra, iagazatok van, de nem lehet valahogy máshogy megcsinálni? Pl leszedni azt a fájlt, vagy az installbol kihagyni?

lol. Tök jól elvoltál vele. Szerintem még egy percet sem játszottál vele, ha öt családot nyírtál ki. Eltéveszthetetlen😊

mike0013
5 család? Ezt hogy érted? összesen 4 család van xD

Mayorpapa
Tudod, van még egy rakat más játék is, a Godfathert gondoltam akkor kezdem el, amikor már van magyarítása. Engem nem érdekel, hogy fél éves a game, lehet, hogy egy év múlva kezdek bele, és akkor mi van?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Don Norbertó
Viszont a leguccsó küldi amikor ki kellett nyírni sorra az 5 család fõnökét az azé rohadt nehéz volt. 😄
Lehet amúgy felteszem azt játszok vele,kedvet kaptam hozzá.

mike0013
hátjah az igaz, csak a végén már rohadt unalmas

Don Norbertó
õõh lehet igen,nem lett valami tökéletes de én a játékélményre céloztam mert szerintem naon jó így elfoglalgatni a boltokat meg néha meg ölni valakit aztán meg tisztelnek...remélem lesz 2. része is.

mike0013
utolsó mondatodat cáfolnám! Tele van hibákkal😞

Don Norbertó
Öcsém van aki még csak most kezdi el....pfff
Már lassan fél éves a game. 😊
Persze hibátlan.

Mayorpapa
nagyon szomorú vagyok 😞 de azért fogok játszani vele 😄

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

mike0013
csak annyit mondok: ha a magyaritást várod akkor ezzel a játékkal soha sem fogsz játszani

Mayorpapa
Még mindig nem kezdtem el a játékot, mert várom a magyarítást hozzá. Szerintetek hiába várom? Lesz ehhez valaha is magyarítás?

Hassan B
Sõtt! Ha ehhez nincs kedved ide is jöhetsz, és pár klikkeléssel "magadévá teheted" a játékot.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

aham, sajna ez van... De, szerintem ha most, elsétálsz a boltba, és leemelsz egyet a polcról, az jó lesz majd...