7267
The Godfather
-
#6217 Ott falhoz kell lapulni, és ugy lőni a bábukra...stb
De asszem azt ki is irja melyik gomb (caps?!) -
#6216 "és még több szerencsét a világtalanoknak akik nem találják a FAQ-t vagy nem tudnak minket vissza olvasni. :D"
ÉLTEM DON NORBERTÓ SZAVAIVAL
VISZLÁT DON NORBERTÓ -
replihot #6215 sziasztok
Elakadtam egy valószinüleg pitiáner résznél az elején.
Arra a részre gondolok amikor bábúkat kell lövöldözni egy sikátorban. Az első bábut kilövöm a vállánál meg a lábánál asztán ott világit nekem egy fal és fogalmam sincs mit kell ott csinálni.
elöre is köszönöm a segitséget :) -
#6214 emiatt a könnyet eresztő elköszönés miatt, talán nem is kéne elmenned D: -
#6213 És sok szerencsét a sok kis gengszternek akik még el sem kezdték a játékot,és még több szerencsét a világtalanoknak akik nem találják a FAQ-t vagy nem tudnak minket vissza olvasni. :D
Don-ok,talán még találkozunk egy másik fórumon máshol..
Ciao! -
#6212 Viszlát Don Hassan B. :) -
#6211 Minden jót Don Mike. :) -
#6210 Béke veled Don Fido4Life. :) -
#6209 béke.. -
#6208 jaja én is, amint lesz egy jó kártyám :) -
#6207 meg hát ez egy jó játék:P
valamikor mindenképp elkezdem még1× -
#6206 olyan szépen mutat ott:D -
#6205 Nekem is, má' nem tom mér van fav-ba a topic...(a gettingup-al eggyütt)
De azér van...:) -
#6204 csoki -
#6203 Na jóh én akkor búcsúzok,mert úgy se jáccok ezzel a játékkal...
De azért nem volt rossz.
Csasztok. -
#6202 Értem szal szar.
Hát gondoltam hogy ez lesz.Na mindegy marad akkor a jó öreg god. -
#6201 Tökéletessen egyetértek...az előző 1000x jobb volt... -
#6200 Én is játszottam már vele. Már néhány hónapja kint van pc-n is. Az előző Dx8-as részhez képest gagyi grafika, béna irányítás, unalmas lineáris játékmenet, nincs szabad járkálás, csak egy sima ps hack and slash átirat. még arra sem voltak képesek, hogy a szöveget átírják, nem az van kiírva, hogy nyomd a spacet, hanem a ps kontroller gomb van kirajzolva stb. Szerintem egy rakás szart sem ér az egész. Nem kell benne semmit csinálni, csak kardozni, karokat tekergetni, pénzérméket gyűjtögetni. Persze a kardozás meg sem közelíti az első rész szintjét, inkább csak össze vissza ugra bugra, mindenféle hülye kombóval. Szerintem még letölteni sem éri meg. -
És Pc-n jáccottál vele?
Mit lehet benne csinálni?
Jó szted?
Lehet benne mászkálni egyik szigetről a másikra vagy lehet hajót venni?
Szal olyan mint az első része vagy csak egy sima mászkálós játék?
Köszi előre is. :)
-
#6198 A Pirates of the Caribbean:The Legend of Jack Sparrow-val jáccottál már???????????
(én) -
#6197 Egyébként nem most készül, mert én már jáccottam vele...:D -
#6196 Kérd anyádtól, vagy olvass vissza...esetleg még a FAQ-t is megnézhetnéd... -
#6195 Ebbe az angol Ultimate -be sem lehet belerakni azt a magyar nyelvi frissítést, ami az RC1-hez volt? -
#6194 Inkább ne kérdezd meg hogy milyen fegyverrel hogyan és hányszor mit csinálnék a fejeddel... -
Rabsa #6193 küldjétek már el erre a címre azt a patchet vagy csak ahogy honnan lehet leszedni mert nem tudok kiszálni a kocsiból a godfatherben: [email protected] -
#6192 ea-t ismerve igen -
#6191 Szerintetek lesz 2. része egyáltalán a Godnak? -
#6190 Az első volt jó, ami most készűl az egy szar. -
#6189 Most melyikre gondolsz, hogy jó volt? A mostani, vagy a régebbi(ami még nem a filmhez kaocsolódot)? Mert szerintem a régi sokkal jobb volt... persze ez megin nem ide tartozik :) -
#6188 Azt birom olyan jól elbasszák ezeket...
Most is a Pirates Of The Caribbean tök jó volt és készül a 2. része ami meg olyan szar lesz mint az állat pedig 2 cég is dolgozik rajta az ubisoft meg a bethesda.És még is elbasszák, sőt lehet pc-re még ki se jön...
Nem tudom ezek hol járnak ilyenkor. -
#6187 jaja, kb 4-5 éve
NEM LESZ 2.RÉSZE BEJELENTETTÉK-.- -
Ole #6186 Mafia-nak készül a 2. része -
#6185 -.- -
#6184 Uncsi... -
#6183 jah, dinamittal... -
#6182 a széfeket robbanteni kell ugy? -
#6181 nekem tetszett mind a Mafia, mind a Godfather. Jöhetne már mindkettőnek a 2. része :D -
#6180 jah úgy más, én nem spórolok a hellyel. :P -
Seagal #6179 Nálam nem ment crack nélkül, és nem volt kedvem mindenféle securom-buheráló programmal vacakolni. -
#6178 kevesebb helyet foglal :)