The Godfather

Oldal 1 / 146Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
nem egy mai topi. ezer éves 😊

A fejlécben semmi sem mûködik se FAQ se magyarosítás se térkép se semmi.

06-90-645-645
Sziasztok! Godfather eredetiben van meg indítás után rögtön kilép fekete a képernyõ, hiba üzenettel lép ki!!! geforce 8400 gs videókártyám van. segítséget kérek.
Ez az iND-s crack, gcw-n is fent van.
Emberek ezen a linken található egy torrentes oldal amirõl azt a cracket lehet letölteni, amivel megy kiszállni a kocsiból:
http://www.kat.ph/the-godfather-no-cd-crack-car-problem-fixed-t426210.html

De ehez kell egy torrent letöltõ program google-n bárki könnyen és gyorsan letöltheti, mondjuk utorrent letöltés néven

A szinkront kipróbálta már valaki??

DEMO2-es verzió.

Magyar Mafia Szinkron Oldal
oké már jó köszi!!
A crack miatt van, ha eredeti, ne crackkeld le, ha meg nem, akkor vedd meg (már 1000 ft-ért dobálják az ember után). Ha ez is túl sok, akkor nézd meg a #5269-es hozzászólást.
segítsetek már léccives!! nem jó a FAQ és nézném hogy hogy lehet ne kiszállni az autóból és nem megy!! segítsetek már!!
kisradai
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van, h feltelepítettem a játékot.De nem az alapértelmezett meghajtóra mert ott nem votl elég szabad helyem. A játék indul meg minden. Csak a magyarositást nemtudom feltelepiteni. Hiába keresem emg a könyvtárat ahova feltettem a játékot. Telepíiti a magyarositást, kiirja h kész.De mégse magyar.

Slayerboy
Nagyonjó -.-

Voltam zárás előtt. _______________

Helló, én is letöltöttem a The godfathert és már 97%-on tertok és NYC donja vagyok. Ezt úgy értem le, hogy megcsináltam a fõküldetéseket, a mellékküldetéseket, minden bolt megzsarolva, minden banda az enyém, minden villa elfoglalva és a gyûjteményt 81%-ra raktam, amit úgy értem el, hogy a boltokban és a raktárakban lévõ széfeket dinamittal foelrobbantottam, de nekem nincs még meg a mocskos üveg kivégzés. Tehát NYC donja úgy lehetünk, ha mindent 100%-ra viszünk, a gyûjteménynek elég 50% és nem baj, ha egy-kettó kivégzési mód hiányzik. Amúgy a www.magyaritasok.hu-ról minden féle magyarosítást lehet letölteni játékokhoz, például én onnan szerzem a magyarosításokat.
lenne egy olyan problémám hogy felraktam a játékot és crack-eltem...
és mikor belépnék kirja hogy electronic arrt 2006 stb ....aztán pedig sötétség!
a menü elkezd elõtüni majd kilép és a windows hibát észlel és nem tok játszani!
kinek lenne ötlete kérem feltétlenül ossza meg velem
nekem olyan kérdésem lenne hogy windows7 -et támogatja e a játék
Hogy lehet az NYC Donja lenni? Én ezt nem értem. Segítsetek lécci
Bocsi elfelejtettem írni olvastam a betonfejrõl azt hogy a fejét kell a falba verni az áldozatnak de sehogy se sikerül!
Beton fej kivégzés ezen kívûl mind sikerült de még angol segítséget se találtam ezt az egyet hogy kell még a fojtásos kivégzéssel voltam gondba de rájöttem ha megfogod az illetõt akkor az F betût kell benyomva tartani úgy fojtja meg Beton fej kivégzést légyszi irja már meg a mail címemre hogy kell köszike [email protected]
Senki nem tudja megmondani?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Milyen hátrányokkal jár, ha meghal a karakterem a játék folyamán? Bocsi a hülye kérdésért, de még csak most kezdtem.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

cikasz
lõj vissza

http://www.akciofigura.hu

Ebben a játékban van örökélet kód? Ha igen megmondjátok? Mert engem mindig lelõnek.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#help><#help>
Hello mindenki nekem olyan gondom lenne hogy amikor teném fel akkor el sem kezdi telepíteni?:S
sambauer
énse én már feladtam

Turn Me On Dead Man

Ezzel aza gondom hogy sose jutok el az ajtóig robbanás elõtt.

Ha mindkét épület alagsorába teszed a bombákat, akkor el is foglalod a villát.
A villát úgy lehet felrobbantani, hogy lemész az alagsorába és leraksz egy bombát.
Már megoldottam a problémát<#buck>
És valaki a falrakenõset is el tudná mondani?<#szomoru1>
Hello, van egy kis problémám. Már csak két kivégzés van hátra, a Beton Fej, és a Mocskos Üveg. Valaki nem tudná esteleg megmondani hogy ezek pontosan mit jelentenek?
Hogy lehet villát elfoglalni?Mert eddig csak boltokat és 2 raktárat sikerült,ezekre rájöttem.

sambauer
nem fog menni, anno nekem se ment.

Turn Me On Dead Man

valaki írja már meg sûrgõs lenne
KÖSZI
Nvidia Geforce4 Mx440-em van!!
Azt olvastam hogy ezen nem fog menni!!
Tényleg????
Frissítsd a directx-et.Legujabb vga driver-t rakd fel.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello nekem van egy olyan problémám hogy feltelepiten a gamet megcrackelem és bekapcs fekete képernyö és nem csinál semit miért???PLS HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help>
Mindent megcsináltam, üzleteket, bandákat átvettem kivégzési módokat, menedékházakat. Most azt írja feladatnak, hogy "NY Donja lenni". Mit kéne még csinálnom? Szerintem túl van bonyolítva a játék vége.
Sadist
Gõzöm nincs már hogy van az irányítás, de mintha lenne egy gomb, amivel meg lehet ragadni. Oldalra rántod az egeret, és elengeded a gombot.
Amúgy eszembe jutott, hogy szerintem a falrakenõst úgy kell, hogy odaviszed egy falhoz neki háttal, és w-vel a falnak csapkodod.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Vagy úgy, kösz. Én azt hittem, el kell ütni kocsival.
A falhozvágásnak mi is a fix kombinációja? Nekem eddig csak találomra sikerült.
Sadist
Gázolós annyi, hogy lenyomod az életerejét, aztán behajítod egy mozgó autó elé. Úgy emlékszem az is jó, ha csak a kocsi oldalát találja el, lényeg hogy az autó mozgásban legyen, és megpurcanjon az áldozat.
A falrakenõst nem emlékszem hogy kell, de ott meg gondolom ugyanez, csak falnak kell vágni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na, már csak a falrakenõs és gázolásos kivégzések kellenének! Akárhogy próbálom, nem akar összejönni. Valaki legyen szíves, írja már le, mi a titok. Privátba is jó.
Sziasztok!

Mindent megcsináltam, már mellékkküldetés sincs, mindössze négy kivégzési mód hianyzik: Betonfej, Gázolásos, Falrakenös, Nagy csapás. Valaki el tudná mondani, hogy kell ezeket megcsinálni? Vagy egy oldalt linkelni, ahol le vannak írva?
Sziasztok!

Elég vicces problémám van.
Szeretnék kérni egy olyan mentet állást, ami közvetlen a játék kezdete után van mentve. (Névnek légyszi a saját nevemet adjátok meg).

Erre a címre kérném: [email protected]
Remélem teljesíthetõ kérés. Bár elég fura😊))
Helló. Lenne egy hülye kérdésem, de sehol se találom. Hol lehet levenni a hangot a játékban???
http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=86139&hl=The+Godfather
Ha még valakinek olyan baja lenne hogy a játék telepítése közben valami DirecX 9.0 hibája van akkor csinálja amit mondok.
1.A CD-n lévõ összes dolgot másoljátok át a merevlemezre (C,D meghajtóba
2.az "autorun" mappában lévõ autorun.ini nevû fájlban lévõ "directxversion" értékét vagy szövegét (gyengébbek kedvéért)írjátok át egyszerûen csak nullára/0
3.ezután a merevlemezrõl telepítsétek a játékot és ezek után már nem fog szarozni a DirecX 9.0c-vel.........

Sok Sikert
Sadist
Ott van a DVD tokban.

sziasztok lene egy olyan kérdésem tudnátok nekem telepitökodot adni
segitségeteket elöre is köszönöm
bocs, látom a címben van megjegyzés
kösz

Remélem tudtok segíteni..
Tegnap egy ismerõsömtõl kaptam a godfather-t, telepítettem. A crack_hez volt megjegyzés:
Note: This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!!!

nálam most ez van, pont nem tudok kiszállni....

mit tehetek? segítsetek
kösz

Oldal 1 / 146Következő →