The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a grafika erõsen a Max Payne elsõ részére emlékeztet. 2006-ban ilyennel akarnak elõrukkolni?
A Don Vito Corleone arckép viszont elég élethû, csak nem értem hogy lehet ekkora szakadék ezen arckép és az in-game scrennshotok között.
Én többször olvastam a regényt, és nagyon tetszett. Tényleg kihagyják Michael Corleonét a játékból?

kirol
<#wilting>

Slayerboy
áp! <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

Tojesz
Jaja<#smile>
Nem bírjuk kivárni,ezért hibernálunk

Slayerboy
Behalt a topic?Vagy nem tudtok várni és bevettetek valami extra erõs altatót, és csak akkor keltek fel ha megjelenik a játék?? <#idiota>

M@TriX
olvass

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

de sztem mafiába részletesebbek voltak a kocsinak a textúrái, de elvileg jó játék lesz amiket olvastam róla!!COOL csak jöjjön már, vki nem tudja, hogy mikor jön ki kb??

M@TriX
a bõrkanappé baró, de a faltextúra elég gány, de majd meglátjuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

malter
a verdás még régi nem?az elég tré a többi jo
zaki

kis buzik 😄

Don Vito Corleone

M@TriX
csak itt kavarják, már több hónapja 2006ról van szó, csak itt valaki egy magyar újságnak hitt inkább.
tõlem teheti persze

Slayerboy
Áhh... mindig kavarják a szart a játékok megjelenésében.És általában a legjobb játékok késnek! <#buck>

<#sir><#shakehead>

Az EA hivatalos Godfather oldalán ott van, hogy 2006-ban jelenik meg a játék!Nem tom mit kell rajta vitatkozni, a pcdome meg xar, ritkán frissítik!
bazze, olvass vissza 2-3 hsz-t. <#merges3>

Gyovai
Hy valaki nemtudja mikor jelenik meg aGodfather????????????????

méf jo ,hogy valaki már belinkelte. <#shakehead>

NAH ,MEGI S VAN A LINK. Godfather <>keresztapa

szerintem nem 2006 ban lesz. (remélem is)<#ejnye1>

ezmég akkori dátum vol amikor még novemberre igérték de azota átteták 2006 ra mert azt akarják csinálni ha az utcán kiynirsz vlamait örökké féljenek tõled meg akiket kinyirtál annak a roknai megakarjanak ölni, és ezért 2006 ra csúszik a pc dome nem frissit csak ha valami megjelent a mafia ánál és még most is van oylan hogy elõrendelés,

(habár olvastam én is 2006os megjelenésrõl)

ok, de gondolj bele h akkor minek van rá elõrendelés itt nálunk??? 2006 jan-februárjára miért lenne? Sosem szoktak ennyire elõrendelést adni!!!

hykao
Hát persze, itthon kijön még novemberben, míg a világ többi részén csak 2006 elején várható legkorábban...ez tényleg nagyon valószínû! Érdemes reménykedni! 😊))
hát 2006ra sosem szoktak elõrendelési lehetõséget felkínálni! 😛PP Tuti h még idén kezünkben lesz!!!! és szerintem az jó dátum, sokszor néztem ott, és mindig jó megjelenési dátumokat adtak meg!! én bízok a nov. 11ben 😛

zaki
ez teljesen kizárt

én ezt a megjelenési dátumot tudom! 😊 szóval reménykedjünk h 2 héten belül! 😊)

M@TriX
arra talán elég lesz a graf 😉

csodálatos...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csacsi
Bocsi a félig off-ért, de jön psp-re is szerencsére...<#eljen><#awink><#nezze>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sylvester
Ez a game valami disznó zsír lesz 😉 <#taps><#taps><#taps>

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

M@TriX
olyan érzésem van, mintha a Mafia enginet liszenszelték volna 😊
és egy kicsit lerontották 😊
merthát ugye a hiv honlapra a legszebb képeket kellene feltenni, de ha már ezek sem szépek...
persze ha a játékélményt nem rontják el akkor jó, de ha azt is, kivonulok a játékosok világából. amennyi béna gém kijön nagy hype-al...

Vannak új infók az EA oldalán meg videók is!Aki akarja nézze meg!Szerintem nagyon jó játék lesz!
Duddits
Elég lenne visszanézni a topikot.

SASboy
Tudja vki mikor jelenik meg?

nice legs. what time to open?

Duddits
Basszus! Minek írjunk, ha nincs mirõl? Mafia 2 topikba is minek nyomtad be? <#nemtudom><#miaz>

zolo
Igen csak jönne márrrrrrr!!!!!!!Már nagyon hiányzik valami ami visszaadja a mafia hangulatát!!!!!!!

http://flickr.com/photos/zolika90/

zaki
várjuk ezerrel 😊

de mirétnem irtok ide????????
Attol félek hoy szar lesz a gema
😞

már van!!!
e nem tartozik nagyon ide a Mafia, igaz történetileg igen!!!!
Remélem októberben kijön amit sajnos kétlek😞

de ha jól tudom akkor a mafiához csinálnak szinkront. vagy már van ilyen? :S

effe lv6 24254

jaja, király lenne, de addig, maradjunk a Mafiánál😄
Aztán emg jöhet a kersztapa😄

ChevyG
ja a SA csak bohockodni jo, de ha lehet mondani egy pc-s játékra, hogy mûvészi, akkor azt MAFIA-nak hívják.

én annak is nagyon örülnék, ha kijönne hozzá valami küldetés lemez vagy ilyesmi. bár a sztori igen csak le van zárva de akkor még lehetne
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jaja😄, Mafia azt ált kell élni, gta, csak left rigth meg az egér gombokat kell nyomogatni, és otvan a fun gameD:

Amse
hát San andreas fun game a Mafia meg A GAME😊

tudom😄
Ezért vároma Mafia 2, de nem tudnak oylan jót csinálni mitn a mafia, csak a tröténet lesz jó benne mármint a god father-be, mafiába megvolt az a mafiás, érzet, hogy ezt kell kicsempészni meg azt, emg segiteni kell egymáson, ez volt a elsõ és kedvenc játékom üti a San Andreast simán!!!!

Amse
fú az már komolyan megható.az a game valami hihetetlen jó.

ChevyG
sztem is pont ezé xar a gta sorozat, viszont a MAFIA, hát szoval az egy remekmû
én ezeknek már nem hiszek, igy jelenik meg ilyenkor meg oylankor, majd ha ,megjleneik, de szerintem ebböl csak 2006 lesz mint ahogy muttatad, de remélhetõleg minél hamarabb, egy játék akkor élethû ha nincsen jelölsé mint pl mafia ottsemmi jelölés pl a gta ban van. a fejünk fölött a kocsiba,emg csak ugy utcán vilog a pénz, szal nem élethû, akr élethû a játék ha nem látszik meg rajta hogy ez csak egy pc hamisitott lemsáolt game, bele kell élni magunkat!😊

Macccy
én valahol tartok tõle, hogy megint a konzolok lesznek egy NAGY LEHETÕSÉG veszte ..... <#wilting> ... de ne legyen igazam ebben. Legyen kellõen PC-s az irányítás és a felület, grafilag szép és szabad mint egy Mafia.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"