The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Don Vito Corleone arckép viszont elég élethû, csak nem értem hogy lehet ekkora szakadék ezen arckép és az in-game scrennshotok között.
Én többször olvastam a regényt, és nagyon tetszett. Tényleg kihagyják Michael Corleonét a játékból?
Voltam zárás előtt. _______________
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
tõlem teheti persze
Voltam zárás előtt. _______________
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
és egy kicsit lerontották 😊
merthát ugye a hiv honlapra a legszebb képeket kellene feltenni, de ha már ezek sem szépek...
persze ha a játékélményt nem rontják el akkor jó, de ha azt is, kivonulok a játékosok világából. amennyi béna gém kijön nagy hype-al...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Attol félek hoy szar lesz a gema
😞
e nem tartozik nagyon ide a Mafia, igaz történetileg igen!!!!
Remélem októberben kijön amit sajnos kétlek😞
effe lv6 24254
Aztán emg jöhet a kersztapa😄
én annak is nagyon örülnék, ha kijönne hozzá valami küldetés lemez vagy ilyesmi. bár a sztori igen csak le van zárva de akkor még lehetne
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezért vároma Mafia 2, de nem tudnak oylan jót csinálni mitn a mafia, csak a tröténet lesz jó benne mármint a god father-be, mafiába megvolt az a mafiás, érzet, hogy ezt kell kicsempészni meg azt, emg segiteni kell egymáson, ez volt a elsõ és kedvenc játékom üti a San Andreast simán!!!!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"