7267
The Godfather
-
samhun #1548 ja sztem is
jönnek ki az updatek majd...
lesz online tamogatas?
nem lenne sok értelme, SA nál sem nagyon jött be -
#1547 Több mint 200 kép jött ki róla. Az nemelég:) -
#1546 de miért nem jön ki több kép? jó kérdés :D
hát grafikán nem látok sok javulást a maffiához képest...de szerintem,hogy az ea csinálja a gamet,akkor még javítni fognak rajta (nézd:NBA 06,FIFA 06,Big Game Hunter 2006 Season,NFS...) mindnek egy "hangulatú" graf.-ja wan.. -
#1543 Ez nem hangzik rosszul. Bár én elképesztően sz@r játékokkal is el tudok játszani, de csak kis mennyiségben pl Total Overdose, 25 to life, Garfield(Ezeknek főleg a grafikájukkal és az irányításukkal van a baj, de mégis valahogy elviselhető stílusban). A Driv3r-el egy órát nem bírtam játszani. -
samhun #1541 egyépként azt irják, hogy a SAN Andreas nál jobb a grafika -
#1540 Eddig kb Maffia light. -
#1539 igazad van... engem azért a mafia jobban lekötött mint a gta. pl. amafiat 3x végigjátszottam,ami nem olyan nagy szám,de a gta-t mindegyiket csak 1-szer,azt is úgy,hogy a végét már untam. a SA már elég jófelé kezdett közeledni :D szóval ha a Gotfather hasonlólesz mint a mafia,akkor számíthat a szétjátszására :D -
#1538 A San Andreasnál is állítólag a látótávolság jóval nagyobb volt PC-n mint ps2-n. Egyébként ebben az időben terjedtek el nagy mértékben az autók és New Yorkban a légszennyezés és a szmog a 50-60-as évektől jelentett igazán komoly gondot(Földrajzból erről kellett házidolgozatot írni:)) -
#1537 Hát azért más nevében ne beszélj. Szeriintem mond azt hogy szerinted hülye vagyok, és ocsmány a grafika, de ha más akar valamit mondani akkor majd elmondja ő -
#1536 Az durva lenne ha ps2 n ez szép lenne. Tuti passzolnám is el... -
#1535 örvendeg hogy megtisztelsz minket a jelenléteddel -
#1534 Gerbill, légyszives fejezd be a grafika istenítését tudjuk neked nagyon tetszik, de a fórum 99%-ékának nem, mivel ronda ezt a vak is látja.... ez a grafika egy ps2 színvolnal se több se kevesebb. -
#1533 A kocsikon valóban spóroltak a poligonnal, valamint a beláthatóság nulla, mattsötét üveg, durva arcade az irányitásuk, és bár apróság, de ami a maffiában pl volt-ahol nagyságrenddel kidolgozottabb kocsik voltak-a golyónyomok sem látszanak. A környezet, forgalom, emberek jövésmenése a városban elmegy, olyan gta szintü, /majdnem/ grafikailag, van némi kocsirongálódás elnagyoltan. Idáig nem tul jelentős mondom, rajongók ellesznek vele, a néhány ismert karakter miatt, ha el nem megy a kedvük előbb. -
#1532 Én azt hittem hogy Clemenza oktat az elején. Az egyik videóban lent lövöldözött és akkor mentünk le hozzá és azt hittem hogy majd ott lőgyakorlat lesz. -
#1531 Hykao! Nem kellett volna feloldani a tiltást... -
#1530 Tehát akkor az elején még a csicska csicskája vagy:) Persze nem pejoratív értelemben:) -
#1529 Mondjuk lehet hogy a filmről nem itt kéne beszélni, mert megint karanténba megy át a téma, de nekem a harmadik már nem tetszett annyira. -
#1528 Eleinte Luca Brasi oktat a maffia mesterségre , őt kell kisérgetni, vinni ide oda közben persze verekedés lövöldözés, autós üldözés. Te mint ujonc maffiózó szerepelsz a történetben, általad felépitett hajszerkezettel, pofaberendezéssel, ami az elején egy kis programmal beállitható, hajszin, fazon, bajusz, stb. -
Gabe18 #1527 Lol...ez jó volt...
Amugy igen,volt szerencsém mindhárom részhez a filmből. -
#1526 Most nem kötekedés ként kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy láttad már a filmet? -
#1525 Nalátod van aki nálatok is ért hozzá. -
Gabe18 #1524 Ta olyan vagy mint anyám...
Pont bent volt a szobában,mondom nézze meg mit akarnak ezek kiadni,és mi volt már 4 éve,erre Ő is elkezdte hogy de hát teljessen más autó...
Ha a grafika szinvonala közti különbséget nem érzed (a kép alapján,aztán még reménykeni lehet hogy jobb lesz) akkor nincs miről beszélni. -
#1523 A második küldetés mi?
Az első az hogy el kell kapni a Don-t lelövő fickókat, ha jól sejtem -
Dosia #1522 50 milliobol csak erre futotta ,nem semmi inkább adták valamilyen alapitványnak -
#1521 Kipróbáltam a ps2 verzsönt. Elég csunya, gta szerü szabadsággal, bugyuta küldetésekkel. Pozitivum Godfather. Negativum:minden más. Harcrendszer, katasztrófa. 6 pontos játék. -
#1520 Láttam valahol egy olyan képet ajol a fekete üvegen keresztül céloz a vezetőre. Mi annak a fórumnak a címe? -
#1519 Ezen a képen a legnagyobb különbség az autók formája, és az üvege. Az üveg az egy félre sikerült ötlet az autók formája pedig adott. A keresztapa 10 évvel a mafia története után játszódik és 1945-55 körül az autók már teljesen máshogy néztek ki, kevésbé voltak szögletesek. Az autógyártás napjainkban is nagyon gyors iramot diktál, ha megnézel egy 10 évvel ezelőtti kocsit az már teljesen máshogy néz ki mint most. Szóval az autókat két ok miatt is szerencsétlen összehasonlítani
no.1 Idő különbség
no.2 A mafia az autókra volt kihegyezve(az első pár küldetésben alig volt gyalogos feladat, vezess ide-oda versenyezz stb.) Az Extra küldetésekben is autókat kellet szerezbi, szóval ez azért magyarázat arra hogy a mafia autói még egy mai játékban is megállnák a helyüket.
Ha mondjuk megnézed a gta sorozatot annak sem éppen díjnyertes a grafikája mégis a világ legsikeresebb játéka -
samhun #1518 azér durva hogy a godfather ben, már fekete helyett szürke az ablak
hogy fogjuk mi kilöni a vezetőőt :S
ez lehet hogy nem a max... -
samhun #1516 valaki adhatna msn t
:)
csk hogy legyen egy godfatheres partner is a 100cs s mellett -
#1514 hát ez a no comment kategória -
#1510 Hát nem tudom te milyen képet láttál de azon nemigazán szögletes az arca, a szeme is külön áll, és nemtudom ha nem textúra lenne az arcán akkor mi? Bőr? -
#1507 No Comment: Képzet -
Dosia #1506 Na igen -
Gabe18 #1505 Nforce fórumán volt...
-
Dosia #1504 Hát azt hiszem ott a pl maffia -
#1503 Lehetőleg ne zárassátok be a topikot! -
#1502 Ugye te ezeket a "baromi szép az arca" , "baromi jó a könyvesbolt" vagy micsoda kijelentéseket nemggondolod komolyan! Az arca ronda, szögletes, fakó, 1 db textura rávan rakva és csókolom. A könyvesbolt meg no comment csak textura, kép ami oda van "hányva"... -
#1501 Hát azért megnéztem volna 2001 környékén milyen játékot csináltak volna ebből. -
#1500 jah, még 1-2 nap, és pc-n is kint lesz -
Dosia #1499 Csodás képek !!1ként most mennyit irunk 2001-et hüm