The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Mindenesetre nagy hibát nem követhetnek el, hiszen hamarosan elársztanak minket a maffia-játékok. Nemsokára jön a Sebhelyes arcú feldolgozása, a Scarface, valamint a Mafia folytatása."
Lesz mégis Mafia 2???
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
a képeket elnézve buktagyanús, ha odafugyelünk a részletekre...
persze ha nem lesz az én örülni fogok, ez csak egy megérzés.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Sztem egyáltalán nem olyan bíztató, hogy az EA ilyen rohadt drágán adja minden játékát...legalább akkor már lokalizáltak lennének a játékok, de nem...
Még szerencse, hogy az utolsó EA játék talán az NFS😛U volt, ami érdekelt...
(ok, tudom, hogy nem erre gondoltál, csak eszembe jutott...)
Bár ne legyen igazam!
amúgy egy mafia grafika, irányítás, fizika megspékelve beígért dinamikus játékmenettel együtt lenne nagyon isten a játék, de tekintve, hogy a konzolokra koncentrálnak elsõsorban (ott jobban viszik a játékokat), valószínûleg jópárdologban alulmarad a mafiához képest...a kérdés, hogy mennyire...
bár nemakarok nagyon derüllátó lenni, majd ha megjelenik úgyis világos lesz minden, addig felesleges izgulni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként ezen godolkodtam én is, hogy miért nem lehet egy ilyen nagy névvel mint az EA Games egy normálisnak tûnõ videót felrakni az oldalra! Vagy talán nincs is ennél jobb, vagyis tényleg ilyen lenne a játék irányítása PC-n meg az auto célzás is idegesítõ!! Nah mind1 bizzunk 2006-ban, ez a meglepetések éve! Amugy valahogy a grafika is sántit kicsit olyan életlenek a cuccok meg az utca olyan sivár még a beltéri képek elmennek de a dobozok meg a tárgyak az utcán kicsit GTA-s feeling! Szal a MAFIA nagyon fasza volt és aztat Lengyelek? (A Készítõk) csinálták asszem, és azóta eltelt pár év szóval tüllõhetné már valamelyik játék azt a szintet (NEHÉZ LESZ)!! A GTA is még mindíg a béka segge alatt van a MAFIA gaméhoz képest vagyis ökörködni jó benne de amúgy nem nagy szám!
De tényleg március??? Nem évvégén?
Egyébként KB egy éve lassan ez a kezdõlapom:
The Godfather The Game
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Mert a mafiát már egy párszor végig vittem! És már kezdem unni!
!!!HALA MADRID!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
én meg csak úgy mondtam amit mondtam.. amúgy jobb lenne, mert a mozgás amúgy finom meg minden, csak az a kis csúsztatûás ne lenne régebbi gémekbe volt ez divat.
amúgy az új képek újfent siralmasak...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF