7267

The Godfather

• zolo
    Kösz hogy kijavítottál,én is a vezetésre gondoltam.
  • Gerbill
    Ez zolonak ment csak félrenyomtam
  • Gerbill
    Abban értenek egyet hogy a vezetés tré. Az irányítás állítólag jó.
  • The FlashBack
    mikorra cárható a megjelenés?:o
  • zolo
    Az az egy baj van,hogy abban egyetértenek hogy az irányítás tré.
  • Curesz
    Nemtom én jobban bízok a PCGURUban mint a GSben. Sztem nem lesz rossz.
    van egy olyan érzésem hogy holnap legkésőbb kijön. Bár még az xboxos se jött ki:S
  • samhun
    nemcso, igazad van, én is ezt olvastam :P

de most már kijöhetne :@
  • kirol
    Hát itt akkor egésu jónak értékelik. A GS-be nmeg nem.
    Mostmár nem hiszek senkinek, majd csak a saját szememnek/tapasztalatomnak.
  • M@TriX
    " Autózás gyengére sikerült : egyhangú városkép, nincs nagy különbség a városrészek között; nincs igazi vezetési élmény, a forgalom igazán kaotikus, szinte minden sarkon elénklépő gyalogost, elénkforduló autót tudunk lökhárítóvégre kapni. A naygvárosi forgalom érzékeltetése miatt a gép néha már az utolsó utáni pillanatban tesz a kocsink elé valamit vagy valakit."

ezekután azt írták, hogy "de sokkal szebb mint a GUN illetve GTA SA"? kissé ellentmondás, de majd megnézem akkor a saját szememmel.
  • Nemcso
    PC Guru véleménye: 9.1 a 10-ből
    1. A PC-s verzióban kijavították az összes bugot, ami a bétában volt.
    2. Opcionálissá tették a harcrendszert, hozzárendelt betükkel is operálgatunk, nem kell egérrángatásban kifáradnunk, élvezetesebb lett a közelharc. A harcrendszert a hasonló játékokkal összevetve jónak értékelik.
    3. Nagyra értékelik a filmhez való hasonulást, a mellékküldetéseket (melyek nem kötelezőek) elhanyagolthatóvá teszi a magávalragadó, filmszerű főág.
    4. A pénzszerzés nem nehéz, de igen változatos, már csak azért, mivel a "tejelő" üzletek megszerzése igen különböző nehézségbe ütközhet. (ki védi, kinek az érdekköréhez kapcsolódik)
    5. A befejezést a napi maffiózós tevékenységünk nagyban befolyásolja : három féle befejezés lehet munkánktól függően.
    6. A lövöldözés sem lesz rémísztö, az AI pedíg az átlagból kiemelkedő.
    7. A missziók New York egészét érintik, ezért akár 4-5 percet is autózni kell érte. Autózás gyengére sikerült : egyhangú városkép, nincs nagy különbség a városrészek között; nincs igazi vezetési élmény, a forgalom igazán kaotikus, szinte minden sarkon elénklépő gyalogost, elénkforduló autót tudunk lökhárítóvégre kapni. A naygvárosi forgalom érzékeltetése miatt a gép néha már az utolsó utáni pillanatban tesz a kocsink elé valamit vagy valakit.
    8. Kiváló zene, szinkron.
    9. Grafika : a helyén kezelve jó. HL2, Domm3-hoz képest kevés, de sokkal szebb mint a GUN illetve GTA SA. Ráadásul azokon a gépeken is röccenés nélkül fut, amelyiken a GTA SA szaggatott.
    10. Max. részletesség mellett simán megy egy 2GHz-s procival és egy ATI9800Pro szintü videokarival.

...részletek a 2006/4. PC GURU -ban olvashatóak.
  • kirol
    Valami bővebb?
    Mesélj mit írnak róla!
    10-ből 9,1?
  • M@TriX
    sztem hiba volt újra megnyitni a topicot ;)))
  • rage
    PC Guru 9.1-et adott rá...
  • Curesz
    :D:D
    ÉS a verekedés, pénzbehajtás milyen?
  • Ma2ska
    Persze, ha ugy érted hogy nem jácchatatlanul rossz, nos igen el lehet vele lenni, csak az egész olyan pénzkasza szagú, noha vannak benne hangulatos dolgok, járokelőket szépen el lehet ütni, még vmi vér is van, csak elég ötlettelen, klisészerü és gyenge megvalósitású...de biztos sokaknak tetszeni fog efelöl nincs kétségem.
  • Palinko
    szerintem addig ne itéljük + a gamet,míg nem játszottunk vele... képkben és videókban már nagyot csalódtam,mint legtöbbetek... arra gondolok,hogy képen húdejó,defasza game,mikor meg kézhez kapod,akkor meg "mi ez a szar?" gondolat jár a fejedben... szóval majd meglátjuk.
  • SiteDisagner
    Ha ilyen lesz végig a graf.. akkor nemsokat nyernek rajta... De pedig sok reményt fektettem bele, de attol a rendorfejes screentol hamar elment a kedvem... na majd meglatjuk mi lesz. Ha gépfuggo, akkor még van esélyem!! :D
  • Gerbill
    Ezt már hivatalosan be is jelentették, hogy a játék is trilógia lesz
  • Palinko
    szóval ha következtetünk,akkor 3része lessz a játéknak. Keresztapa újratöltve :D
  • Gerbill
    A Keresztapa az egy trilógia. Összesen van 3 része. A játék az első részről szól
  • samhun
    a film első 3részéröl szol a játék?
  • Gerbill
    Szerintem meg lehet érteni anélkül is, de azért az mégis jó érzés hogy olyan dolgokat csinálsz amik a filmben is benne voltak, meg találkozol a szereplőkkel, és néhol megváltoztatod a film történetét. Szóval szerintem ajánlatos megnézni legalább az első részt.
  • Palinko
    én még nem láttam a filmet... szóval nem nagyon szeretném,ha a film nélkül nem lehetne megérteni a játékot...
  • Gerbill
    Azért ellehet vele játszani?
  • Gerbill
    A kezdőküldetés tényleg az hogy el kell kapni a két fickóz aki lelőtte a keresztapát?
  • Ma2ska
    A xar nagyobb felbontásban is az szerintem. Egyéb különbség nem hinném hogy van...
  • theodor
    Na,ezek a képek már valók valamire.
  • heliosz007
    ok akkor én nem is szóltam :D
  • Gerbill
    De most legalább a játékról beszélünk, és mostmár valaki ki is próbálta.
  • samhun
    ok, leallok, most jött le egy game a netröl, kiproblom...
  • Gerbill
    Mesélhetnél róla többet is mert irtó kiváncsiak vagyunk. Vagy annyira leköt a játék hogy nem tudod abbahagyni?
  • samhun
    http://media.pc.ign.com/media/727/727925/img_3461987.html >ha pl ez télleg a godfather, akkor oylan a minitérkép, mint a GTA ban, modern
  • heliosz007
    ebből tilás lesz azt én mondom ( 20 percre tűntem el és 56 új üzenet) Ja 1ébként a graf +üti a maffia szintjét ( vagy nem :D) de ezt még nem tudhatjuk , a game még nem jelent + (pc-re).
  • samhun
    pedig pl a pcguruban azt olvastam hogy kaptak ugye béte verzsönt, és azt irták hohy az SA nél szebb a grafika, és gyorsabban futott
    nekem annyi is jo ha legalább oylan a grafikája mint a mafiának, de a játék legalabb legyen olyan jo mint a mafia, maifa elég jo volt, történet, stb..
    kösz gerbill nem olyan fonts a kép :)
  • Palinko
    de ha ps2-es képeken vitázunk,akkor most nagyot röhögök
  • Gerbill
    kb. 230 kép itt
  • Gabe18
    "hát grafikán nem látok sok javulást a maffiához képest"

Koncentrálj a gyengülésre,egyből lesz találat...
  • Gerbill
    Nemtudom de ha gondolod megkeresem és belinkelem
  • samhun
    de már van oylan kép is ami nem animácio hanem a játékbol van?
    adjatok már linket nekunk pls :-)
  • Palinko
    aból én 10-et se látttam :D hol wannak róla képek?