7267
The Godfather
-
#1498 Csak reagáltam az üzenetére, ember -
#1497 Nyomja valaki PS2-ön? -
#1496 PS2-re már kijött -
#1495 olyan a szemem mint a sas :D -
#1494 Tanulj már meg fórumozni, ember! Miért kell percenként küldeni az üzeneteket?! -
#1493 Hú. Azt nem is figyeltem. Brutál jól néz ki. Gondolom hogy ott lesz valami küldetés, azért lett annyira kidolgozva -
#1492 de a háttérben az a könyvesbolt se kutya -
#1491 A képek többségét elnézve ez szinte az egész játékra jellemző lesz. -
#1490 Elég különös kép. A rendőr arca elképesztően jól van kidolgozva, de a ruhája elmosódott. -
#1489 3 kép -
#1485 Mivel nagy valószínűséggel ma már nem leszek gépközelben (vagy csak nagyon későn), így előrehozom a karantén feloldását.
Remélem átgondolták a dogokat azok, akiknek kellett...és kevesebb lesz a fölös hemzsegés, több a normalitás... -
#1484 Gerbill holnap nyitunk ujat és akkor oda annyit irunk amenyit akarunk de én most megyek aludni!!!!!Csá!!
Ja és benne vagy ??????????? -
#1483 Hát igen biztos fáj a csúfos vereség a sok hazugságból már csak hátrálni tudsz. Szégyen. -
#1482 inkább osszál bp-t... beszokott válni -
Dosia #1481 na mentem mert láttom ebböl már ugy sem jönnék ki jol szoval már csak pár nap van hátra -
#1480 nyitunk egy újat:) -
#1479 1szeruen gyenge nem erted mar megmondta
-
#1478 ...érik a 24 órás topik lezárás... -
samhun #1477 ja :D
irj pl hogy miért szar az irányitás, és ne azt hogy azért mert az egeret mozgatni kell nagyon, hanem azon belul
és azonki vul vmi szar? -
#1476 Nem játszott vele csak az egyik állítólagos ismerőse állítólag egy állítólagos magazinnál dolgozik ÁLLÍTÓLAG -
#1475 Látom rajta hazudik:) -
#1474 Na de nem birod megindokolni vazze indokold meg ha jácotál vele!!!!!!!!!! -
#1473 Ezek nagyon jó indokok: "gyenge lesz" -
Dosia #1472 igen -
#1471 Úr isten Dosia lehet hogy Dave92 reinkarnációja? -
samhun #1470 jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
sztem senkit se tucc lebeszelni...
dosia neked amafia teccett? -
Dosia #1469 nem fog akkora csalodás érni -
Synchro89 #1468 Üdv Emberek!!! megszeretném kérdezni, hogy ez a játék full ugyanolyan lessz mint Gta? Mafia??? mert én csak most értesültem róla h jön ez a game:D remélem sokat kell kocsikázni és bug mentes lessz:D igaz EA-mindig jó gameket ad ki. kivéve mikór nem:D
-
Dosia #1467 1szerüen gyenge és kész biz bennem majd +látod -
samhun #1466 sztem fölösleges vitatkozni
vkinek teccik, vkinek nem
majd meglátjuk... -
#1465 Mondj néhány okot ami miatt sz@r lesz. Légyszi -
Dosia #1464 majd +látod azt 1fogsz érteni velem bruhahahaha -
#1463 Ez DOSIA-nak szólt csak elfelejtettem a Válasz gombot:) -
#1462 Nincs msn-em. Bocs -
#1461 Hát persze ebből a helyzetből már csak a visszavonulás a legkevesebb veszteséggel járó művelet. BRUHAHAHAHAHAHAHA -
samhun #1460 gerbilll mi az msn ed?
(bocs admin, ez nem a téma :D) -
Dosia #1459 ahogy gondolod nem fogok veled vitatkozni -
samhun #1458 okké
majd kiderul aminek lennie kell :D -
#1457 Yes, my master -
#1456 Gyerekek...legyetek szivesek csillapodni! Megintcsak túlontúl sok a fölösleges és nemkívánatos hozzászólás!!!