7267

The Godfather

• bongo1
    Elég komoly ez az uj videó :D nekem naggyon bejön
  • Gerbill
    Az nagyon jó hogy mi rejtjük el a fegyvert, de én szivesebben látnám ahogy Al Pacino lövi le őket. A legutoljára belinkelt videóban azthiszem látszódik Michael játékbeli arca
  • Karez
    Igen énis meglepődtem hogy a "rendező pacijának a fejét elrejtjük az ágyába hogy tudja a corleone család nem viccel" benne lesz.
    De ami legjobban tetszik hogy nekünk kell elrejteni a híres revolvert a wc kagyló mellé amivel majd miachel corleone fogja lelőni a rendőrfőnököt és a drogkereskedőt.
  • Karez
    Huh ez nagyon jól sikerült! grat guns N'Roses
    Nemrég nosztalgiából megtekintettem az első trailert a godfather-ből és...hát érdekes hogy a készítők más történethez folyamodtak.
    Mivel eredetileg mi akkor kapcsolódtuk volna be mikor a keresztapát 5x lelövik az utcán és mikor a barátunk is megsérül a lövöldözésben megigérjük megmentjük a nővérjét.Ezek után talán az jöhetet hogy a félhholtában lévő keresztapát beültetjük a kocsiba és spuri a kórházban.Ekkor talán ezen a szép megmentéséért belépünk a családba.
    Ez valahogy hangulatosabb is lehetett volna...de azis igaz hogy talán túl rövid is lehetett volna hisz nem sokáig élt utána a keresztapa.És mikor beigérték hogy sajaát karaktert is csinálhatunk télneg jó ötlet volt a mostani gyermeki trauma előzetes.Már ezért is gratula a készítőknek.Jaj de olyan messze van még az a 4.nap!!!!
  • Gerbill
    Állítólag nekünk meg kell folytani az őröket hogy a társunk be tudja vinni a paci fejét.
    Ez is elég jó kis videó
  • Csaba
    A lófejes "trükk" is benne lesz?
  • Gerbill
    A Keresztapa főcímdala, ala Guns N'Roses
  • Karez
    Nohát ilyense volt még.
    A GTA:SA-ban CJ-nek a hangját adó Young Maylay is szerepel a játékban .És nemis akárhogyan ahogy elmondta egy olyan négert alakít aki nem fizetett vagy 3 hónapja a corleone családnak ezért a temetőben élve eltemetik.Először nekünk kell leütnünk lapátal majd a többiek elásák.
    NAGYON NAGY!!!
    Már csak 4 nap gyerekek addig csak kibírjuk valahogyan.
  • kirol
    Hát a PG cikk szerint igencsak jónak tűnik!
    Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok!
  • Gerbill
    Al Pacino lehet hogy vállalta volna, de mivel egy másik játékhoz már korábban leszerződtették, ezért egy ideig nem mehet más kiadóhoz. De valamelyik képen látszódik is az arca, de semmi különleges, csak egy átlagos arca van
  • Karez
    Őkis tesztelték de sztem bad sector kezében megint a bétaverzió 2.0-ás vált. lehetett.Mert itt ott megálásnélkül mondta hogy milyen rossz.
    Egyet dicsért. A karaktergenerálást ami a sims2 példájáva akár saját arcképünket is megalkothatjuk benne.És valahogy ez nekem is tetszik :)
    The Godfather karaktergeneráló

Egyet sajnálok hogy al pachino nem válalta és helyete egy olasz májgúnárt alkalmaztak.Hogy ez miylen gyakorlatilag nemtudodm még majd meglátjuk.
  • Gerbill
    De hát akkor hogy lehet hogy az egyik abszolút pozitív a másik pedig negatív értékelést ad ki róla. A PC Guruban is felsorolták azokat a hibákat amiket a Gamestarban, de aztmondták ezek a bétában voltak
  • Viktorr
    nem
  • Gerbill
    A Gamestar a bétverziót tesztelte, nem?
  • Gerbill
    A PC Guruban azt írják hogy egy idő után unalmas járkálni az egyik küldetés helyszínéről a másikra, meg a város egyes részei monotonok. De a grafikát magát dícséri, és azt írják hogy a béta óta kijavították az irányítás hibáit is. A hangulat király, a zene szintén. A harcrot a pozitívumok közt emelték ki, annyira jól sikerült. Az autók vezetése még egy kis munkával élvezhető is lehetett volna
  • Curesz
    Figyelj már oda, ne irjál már 6 üzenetet ien tagoltan, mer megin lezárják a topikot. Írd egybe. És még nincs rajta az endlessen.
    nézd az nforce-ot és ha ott megjelenik akkor nézheted a torrenteket.
  • kisfigi
    Meg azt írja jók a küldetések a grafika meg szar a hangulat jó a harcot szarul oldották meg az autók vezetése közepes lett :D
  • kisfigi
    Az újságban azt írják jó hosszú lesz a gém!
  • urbijoe
    az igaz hogy ha ennyi idöt ráforditottak a készitésre jobb is lehetne a grafika
  • kirol
    Hát ha jobb, mint a SA, akkor bőven jó lesz. (Bár persze jobb is lehetne!)
  • urbijoe
    A hangulata kurva jo, tele van videoval és a film a lapján megy a történet csak a te karaktered uj szereplö.
    a grafika nem rossz szerintem jobb mint a Gta SA
    jokat lehet benne bunyozni.
    De azért a PC-s verziora is kiváncsi vagyok csak nem értem azt mért nem adták még ki
  • kisfigi
    Én a mafiát már végigtoltam és nem tudom miért de valanogy nekem az ilyen mafiás gémek jönnek be..
    És most annyira várom már a godfathert...
    Nem is azért mert A nagy "Keresztapa" Hanem mert imádom az ilyen típusú gémeket!!
    Nagyon,Nagggggyyon!!
  • kirol
    Na te mint már tulaj, mesélj róla egy kicsit bővebben.
  • urbijoe
    nekem ps2-őn megvan,szerimtem jo a játék
  • Csuhai G
    Én is! Remélem még nem késő! :)
    Amúgy elég nagy a külömbség a PC Guru és a GameStar értékelése között! :D
    Én már csak a saját szememnek hiszek!!
  • SiteDisagner
    Me too...
  • Gerbill
    Én elküldtem privátban az e-mail címem.
  • heliosz007
    na be lett szkennelve: de 450kb úgyhogy akinek kell az írja meg a e-mailcímét v. az msn címet. ( de lehetőleg 7 óráig mee akkor elhúzok.)
  • Vegas
    dx 6-ot idéző graf.. (Y) -.-
  • SiteDisagner
    na az jó lenne!
  • buldozer99
    Igen heliosz007 igérte és szerintem majd olyan 6 fele be is nyomja mert edzésen van!!!!!!!!!!!!
  • kirol
    Én is kíváncsi lennék rá!
  • Gerbill
    Akkor majd beskenneled a cikket? Vagy nem te ígérted?
  • hykao #1601
    Légyszives olvass vissza legalább pár hozzászólást, mielőtt beírsz bármit is...

...és nem csak neked, hanem még sokan másoknak:

LEGYETEK SZIVESEK GONDOLATONKÉNT 1 HOZZÁSZÓLÁSRA TÖREKEDNI...NE LEGYENEK MÁR DUPLA, TRIPLA HOZZÁSZÓLÁSOK EGYMÁS UTÁN...KÖSZ
  • heliosz007
    9.1-es osztályzás állat jó !!!!!!!!!!!!
  • heliosz007
    "a Godfather a legtöbb szempontból megfelelt a várakozásoknak. a képi világ nagyszerű, karakterek és az átvezető animációk zseniálisak"
  • heliosz007
    "Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA sa-ra. Mindenképpen próbáld ki " by PC guru :D jó játék ez mondtam én :D
  • SiteDisagner
    megneztem az uj muvikat, ha hozza a maffia meg SA szintjet akkor nalam nyert... ennyi:))
  • kirol
    Szerintem ez a két videó is egész jó lett!
    Def Jam Clip I 3/16/06
    Kills II 3/15/06
  • samhun
    dea vazetésben mi a tré?elhiszem nem jo, de mért?
    flashback, maygaro ban 24, usa ban meg 21én jön ki
    de a napokban már fenn lesz a neten