The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
a cím adott nem kell ide semmi csak hasonlítson a játék a maffiához mivel a nép maffia2-t akar.. de nem kap...az EA meg ad nekik, csak egy klalap sz*rt szokás szerint😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Éppen hogy az elõzetes képeken minél jobban kellene mutasson a dolog...Hát remélem ez nem a jobban mutató verzió...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Játékba soha.
Most néztem Xbox360-as videót, és semmi extra, mint a PC-s videók.
Ne gyûjtsön emiatt senki ezen gépre!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azt azért megnézném,meg még azt is,hogy az átlag középkategóriás tv-ken ez télleg ilyen lesz-e
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
De ha arra megtudják csinálni szépen, akkor PC-re miért akarnak szart kiadni.
Én a helyükben inkább ki sem adnám PC-re, csak Xbox 360 -ra, a színvonal miatt.
Voltam zárás előtt. _______________
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A truckon full olyan kerék van mint a gta3-ban az esperantonak 😊)
Egyébként télleg elék ronda 😞 De mindenesetre várjuk meg h kijöjjön aztán ha tényleg ilyen szar, akkor oszthatjuk! 😛
Voltam zárás előtt. _______________
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Arra is ilyen grafot akarnak? Durva lenne.
Bár emiatt nem veszek Xbox -ot az tuti. (Soha semmiért sem. 😊)
Minek kommentezek? Elég lett volna egy no comment felirat. :-)
Egy játékuk volt amit folytatni kellett volna,azt nem folytatták,de azon kivül csak sorozatokat gyártanak.De legalább igy egy munkát el lehet adni 3x...
EA ma már szerintem pont az,akitõl ez kitelik.
Viszont látszik hogy tanulnak a konkurenciától,mert a Driver 3 "tök üres utcák" témáját gyönyörûn átvették.
Ugyhogy a grafika szörnyû,minden bizonnyal súlyos belsõ tartalomal kell számolnunk...,vagy nem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
viszont van egy ilyen hsz:
<...>
"Uhh, PC Gurus Grath vagyok, GS-nél sosem volt Grath 😊
Én játszottam egy bétaverzióval vagy 6 órát (PC-n), és ezeknél a képeknél sokkal jobban nézett ki. Jobb textúrák, milliószor ennyi tereptárgy és járókelõ és autó... Nem egy Quake Wars, de messze-messze üti ezeket a képeket, vagy mondjuk a San Andreast."
aztán mit tom én. ilyen hányást nem hiszem, hogy az ea megengedne magának.