7267
The Godfather
-
Aldrin #2675 neked működik flashback? mert ha nem, akkor Te is tehetsz egy próbát azzal az mds fájllal! majd ha megkaptam, elküldöm! mert én ilyen jófej vagyok -
#2674 szerintem mdf fájl az mindenkinek van :( 1ébként most dobtam be a Bruno nevű csávót a sütőbe :D isten volt:D -
#2673 ezeket privátba ha lehet:o
-
Aldrin #2672 elküldenéd a címemre /[email protected]/ slayerboy??? -
#2671 lehet h én vagyok a hülye, de én nem szedtem le ilyet
-
maniakuss #2670 ja, megvan. ellámultam :) -
gyuri00 #2669 a crack az szar azértnem lehet kiszálni a kocsiból meg ilyenek
töröld le a cracket
-
maniakuss #2668 [email protected], ha elküldenéd, megköszönném :) -
Aldrin #2667 miért ne lenne? ezeket a fájlokat elméletileg midnig együtt adják, vagy mit csinálnak velük! szal ha csinálok egy ilyen képfájlt, akkor készül egy ilyen is /lásd bin--cue/. szal ennél is készül egy mdf, és egy mds fájl. az mds fájlt kell bemoutolni. tehát elméletileg meg kell legyen ez az embereknek. nekem pl azért nincs meg,. mert mikor kicsomagoltam a cuccot, akkor ezt a fájlt nem csomagoltam ki -
#2666 Bocs, hogy beleszólok, de nekem van egy 30 kb-os mds fájlom, és tökéletesen fut...És krekkelni sem kellett -
uhu #2665 tessék??? -
maniakuss #2664 el kell dobni - rángasd az egeret aztán egyszer elesik. utána tudod ütni, és fáj is neki. -
#2663 ok, ha nem hát nem. akkor talán felejtsd el az ofolást, flémelést...
köszi
-
uhu #2662 Ezt nem hiszem el!!Így se viszi át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
maniakuss #2661 legjobb tudomásom szerint nincs benn .mds. -
#2660 senkinek sincs szerintem olyan -
Aldrin #2659 hi! eszembe jutott valami! egyszer, talán a pop tt-nál találkoztam ugyenezzel, h nem indul a játék! akkor az volt a baj, h nem az mds fájlt mountoltam be, hanem az mdf-et! sztem itt is ez a baj! a helyzet az, h nekem sem működik a játék, viszont az mds fájl /a néhány bájtos/ nekem nincs meg. ha valaki elküldené nekem mailben, vagy msn-en /[email protected]²/ akkor nagyon hálás lennék. előre is kösz! /nekem a clone-os változat van meg!/ küldjétek el légyszi -
#2658 én csak azt nem értem, hogy akinek simmán megy, annak MIÉRT?
-
#2657 ha nem látnád, mi is ezzel ahibával küzködünk...
-
spatrik #2656 Én egyvalahonnan nnem tudtam kiszállni a kocsiból.Nem szállt ki igez beszállni is csak úgy tudtam hogy nyomkodtam össze-vissza a gombokat bár ,ég csak az első küldetést csináltam meg(a mennyünk a safe housba részt).De minden faxa a hangulat ott vam a graf. szar de engem az nem erdekel.Az autóvezetés lol volt de kellemes csak nem tudtam kijönni -
#2655 ok
-
maniakuss #2654 hi, crack hibás - nem lehet kiszállni a kocsiból, fordítva megy az egér - crack nélkül pedig nem indul el mindenkinek, kritikus hibát ír ki. sd4hide nem oldja meg a problémát, feltettem alcohollal, daemonnal, mindennel. -
Ereszt #2653 VALAKI!
#2469 -
#2652 valamit nemjól csinálsz
de egyébként is írja, hogy mit kell csinálni... esetleg ne menjek el hozzád és vigyem végig?:P
-
#2651 Gabor1990: kösz a nappali screenshotot :) a képeden "tul" szép a game :) -
uhu #2650 Fojtogatom de még mindig él!!Na ilyenkor mi van???Mit kell még csinálni vele??? -
#2649 én simán kicsomagoltam a rart, mountoltam daemonba, indul a gém és kiírja: a godfather.exe leállt...
van hozzá egy crack amivel elindul csak nem lehet kiszállni a kocsiból:P
-
Gabeee66 #2648 Már bocs a kérdésért, de milyen crack-re vártok? Nekem simán megy az info szerint:
1 Unpack it.
Ű 2 Burn it.
Ű 3 Install the game using one of these serials:
Ű ADQQ-G24G-BNA6-VBNY-7RLD
Ű VSWW-X58A-D97A-4D95-CRLD
Ű A5QY-XU4H-Z7A6-MZ78-8RLD
Ű 6L33-ZGXX-BU2Z-TBUY-2RLD
Ű 5HWW-DFZ6-5C33-75CP-4RLD
Ű 4 Play and Enjoy!
Kiírás helyett mountoltam Deamon Tools 4.00HE-vel, de még kipróbálom DVD-re írva is, hátha ott a bibi. -
#2647 de ezaz... de hát....
-
#2646 Hát, most igy félora játék után, azért ahhoz képest hogy mennyit költöttek bele, ez egy elég közepes játék lett, nekem nem tetszik annyira.
Max payne-t meg se közeliti pl...pedig az máz nem tegnapi game..a nevet kihasználták, meg az introk jok ennyi -
#2645 Ez nem az amikor tanít, hogy mit csinálj verekedés közben?Mert akkor ott írja h melyik gombot nyomd... az meg már csak nem olyan nehéz :D -
#2644 na figy
elmondom még1x
az egér jobb gombját kell nyomva tartanivered egy kicsit a q és e bill.ekkel
majd egér jobb gomb nyomva, majd a ballal megragadod, és nekiviszed a falnak, megnyomod a spacet, majd az x el fojtogatod...
-
uhu #2643 Rafogtam a palira verem 5 perce és semmi,nem hal meg!!!!!!!! -
#2642 ez így nem egészen stimmel...
párral felette...
-
zol45 #2641 #2597 -
#2640 már szóltam, egyszer hogy olvass vissza -
#2639 -
uhu #2638 De hova??nem találtam sehol!!Mit kell csinálni??, -
zol45 #2637 uhu . olvass vissza. -
#2636 ha tele az életed akkor szerintem nem lehet venni .