7267

The Godfather

• Aldrin
    neked működik flashback? mert ha nem, akkor Te is tehetsz egy próbát azzal az mds fájllal! majd ha megkaptam, elküldöm! mert én ilyen jófej vagyok
  • heliosz007
    szerintem mdf fájl az mindenkinek van :( 1ébként most dobtam be a Bruno nevű csávót a sütőbe :D isten volt:D
  • The FlashBack
    ezeket privátba ha lehet:o
  • Aldrin
    elküldenéd a címemre /[email protected]/ slayerboy???
  • The FlashBack
    lehet h én vagyok a hülye, de én nem szedtem le ilyet
  • maniakuss
    ja, megvan. ellámultam :)
  • gyuri00
    a crack az szar azértnem lehet kiszálni a kocsiból meg ilyenek
    töröld le a cracket
  • maniakuss
    [email protected], ha elküldenéd, megköszönném :)
  • Aldrin
    miért ne lenne? ezeket a fájlokat elméletileg midnig együtt adják, vagy mit csinálnak velük! szal ha csinálok egy ilyen képfájlt, akkor készül egy ilyen is /lásd bin--cue/. szal ennél is készül egy mdf, és egy mds fájl. az mds fájlt kell bemoutolni. tehát elméletileg meg kell legyen ez az embereknek. nekem pl azért nincs meg,. mert mikor kicsomagoltam a cuccot, akkor ezt a fájlt nem csomagoltam ki
  • Slayerboy
    Bocs, hogy beleszólok, de nekem van egy 30 kb-os mds fájlom, és tökéletesen fut...És krekkelni sem kellett
  • uhu
    tessék???
  • maniakuss
    el kell dobni - rángasd az egeret aztán egyszer elesik. utána tudod ütni, és fáj is neki.
  • The FlashBack
    ok, ha nem hát nem. akkor talán felejtsd el az ofolást, flémelést...
    köszi
  • uhu
    Ezt nem hiszem el!!Így se viszi át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • maniakuss
    legjobb tudomásom szerint nincs benn .mds.
  • The FlashBack
    senkinek sincs szerintem olyan
  • Aldrin
    hi! eszembe jutott valami! egyszer, talán a pop tt-nál találkoztam ugyenezzel, h nem indul a játék! akkor az volt a baj, h nem az mds fájlt mountoltam be, hanem az mdf-et! sztem itt is ez a baj! a helyzet az, h nekem sem működik a játék, viszont az mds fájl /a néhány bájtos/ nekem nincs meg. ha valaki elküldené nekem mailben, vagy msn-en /[email protected]²/ akkor nagyon hálás lennék. előre is kösz! /nekem a clone-os változat van meg!/ küldjétek el légyszi
  • The FlashBack
    én csak azt nem értem, hogy akinek simmán megy, annak MIÉRT?
  • The FlashBack
    ha nem látnád, mi is ezzel ahibával küzködünk...
  • spatrik
    Én egyvalahonnan nnem tudtam kiszállni a kocsiból.Nem szállt ki igez beszállni is csak úgy tudtam hogy nyomkodtam össze-vissza a gombokat bár ,ég csak az első küldetést csináltam meg(a mennyünk a safe housba részt).De minden faxa a hangulat ott vam a graf. szar de engem az nem erdekel.Az autóvezetés lol volt de kellemes csak nem tudtam kijönni
  • The FlashBack
    ok
  • maniakuss
    hi, crack hibás - nem lehet kiszállni a kocsiból, fordítva megy az egér - crack nélkül pedig nem indul el mindenkinek, kritikus hibát ír ki. sd4hide nem oldja meg a problémát, feltettem alcohollal, daemonnal, mindennel.
  • Ereszt
    VALAKI!

• The FlashBack
    valamit nemjól csinálsz
    de egyébként is írja, hogy mit kell csinálni... esetleg ne menjek el hozzád és vigyem végig?:P
  • arty
    Gabor1990: kösz a nappali screenshotot :) a képeden "tul" szép a game :)
  • uhu
    Fojtogatom de még mindig él!!Na ilyenkor mi van???Mit kell még csinálni vele???
  • The FlashBack
    én simán kicsomagoltam a rart, mountoltam daemonba, indul a gém és kiírja: a godfather.exe leállt...
    van hozzá egy crack amivel elindul csak nem lehet kiszállni a kocsiból:P
  • Gabeee66
    Már bocs a kérdésért, de milyen crack-re vártok? Nekem simán megy az info szerint:
    1 Unpack it.
    Ű 2 Burn it.
    Ű 3 Install the game using one of these serials:
    Ű ADQQ-G24G-BNA6-VBNY-7RLD
    Ű VSWW-X58A-D97A-4D95-CRLD
    Ű A5QY-XU4H-Z7A6-MZ78-8RLD
    Ű 6L33-ZGXX-BU2Z-TBUY-2RLD
    Ű 5HWW-DFZ6-5C33-75CP-4RLD
    Ű 4 Play and Enjoy!
    Kiírás helyett mountoltam Deamon Tools 4.00HE-vel, de még kipróbálom DVD-re írva is, hátha ott a bibi.
  • The FlashBack
    de ezaz... de hát....
  • grizzly21
    Hát, most igy félora játék után, azért ahhoz képest hogy mennyit költöttek bele, ez egy elég közepes játék lett, nekem nem tetszik annyira.
    Max payne-t meg se közeliti pl...pedig az máz nem tegnapi game..a nevet kihasználták, meg az introk jok ennyi
  • Slayerboy
    Ez nem az amikor tanít, hogy mit csinálj verekedés közben?Mert akkor ott írja h melyik gombot nyomd... az meg már csak nem olyan nehéz :D
  • The FlashBack
    na figy
    elmondom még1x
    az egér jobb gombját kell nyomva tartanivered egy kicsit a q és e bill.ekkel
    majd egér jobb gomb nyomva, majd a ballal megragadod, és nekiviszed a falnak, megnyomod a spacet, majd az x el fojtogatod...
  • uhu
    Rafogtam a palira verem 5 perce és semmi,nem hal meg!!!!!!!!
  • The FlashBack
    ez így nem egészen stimmel...
    párral felette...
  • zol45
  • The FlashBack
    már szóltam, egyszer hogy olvass vissza
  • Slayerboy
  • uhu
    De hova??nem találtam sehol!!Mit kell csinálni??,
  • zol45
    uhu . olvass vissza.
  • heliosz007
    ha tele az életed akkor szerintem nem lehet venni .