7267
The Godfather
-
#2715 Ja... meg azt se, hogy "Elakadtam az első misönben", mert ennyi erővel végigjátszást is ír6nánk. -
#2714 valaki mondja meg légyszives hogy melyik gombbal tudom lelőkni a tetőről a rendőrt
-
#2713 Nem könnyebb egérrel mert van benne lock ami egyből az enemyre irányítja a célkeresztet... én is gondoltam már rá h paddal kéne nyomni.. lehet h egyszerűbb.. -
#2712 szerintem ezt a részt ne tedd be a faq-ba:
Még nem töltöttem le, mire számítsak?
Grafika 5/10
Irányítás 7/10
Játékélmény 9/10
ezt igazából mindenki eldönti,hogy neki tetszik-e az ilyen graf vagy nem
de ez csak javaslat -
#2711 én is kipróbáltam
grafika télleg fos,de talán a hangulat majd elviszi,én gamepadal tolom, mondjuk még nem kellett lőnöm,ahol ugye könnyebb azé egérrel irányítani,majd lehet vegyesen tolom
eddig azért nem olyan rossz,de egy tény:
ez a film egy sokkal komolyabb színvonalú játékot érdemelt volna már ami a garfikai oldalát illeti
meglássuk -
#2710 de kell dinamit vegyél vmi utcai árustól -
#2709 Ottvagyok a széf előtt nyomom a p-t de semmi...kell venni külön dinamitot? És ha igen hol? -
#2708 lol
Grafika 5/10 , irányítás 7/10 :D Nemhiném h jobb az irányítás mint a grafika :P -
zol45 #2707 Na már kiszáll a kocsiból , az mds kell és megy minden, mentem gamelni. -
#2706 kérlek titeket segítsetek a készülő faq-ban...
köszi -
#2705 ezt is megértük...;) -
Gabeee66 #2704 DVD-re kiírva nem műxik nálam, csak mountolva DT4.00-val. Úgyhogy a DVD-re írást felejtsük el, mountoljunk, azt kész. -
#2703 Küldtem privátot de mind1.. ja, van. [email protected] -
Curesz #2702 jó menjél márXD -
zol45 #2701 Slayer: van messengered? -
#2700 De, leszedsz 30 kb-ot és fut a játék... de ráfér a dvd-re?? -
zol45 #2699 De megvan az mdf is, nekem csak az mds kell. -
#2698 Kirááály :D
thxxxxxx -
Curesz #2697 de maga az mds nem elég -
#2696 oda mész nyomsz egy p betűt és robbant -
zol45 #2695 Van valaki akinek megvan az msd, és van messengere? -
Curesz #2694 nah nekem müxik normálisan, és sztem király játék leszámítva az autót. -
#2693 Bankot rabolni, hogy lehet? Minden bankban van egy ugyan olyan széf de nem tudom kinyitni. Hogyan kell?? -
#2692 nem akarok bele szólni de nagyjából 100hsz abból áll hogy hogy kell elindítani
1.daemon 4.03-ba beteszed a .msd-t
2.feltelepíted
3.játszol
2677#-re segítség plíz -
#2691 Nah az a lényeg hogy kell egy MDF és egy MDS fájl is!
Ha ez van akkor nem fogja kiírni többet,hogy "a Godfather.exe hibát észlelt ezért leáll! -
#2690 Azt az mds fájlt eltudnád küldeni mailben? -
zol45 #2689 Slayer légyszi küld már el nekemis, és neked tényleg megy így? -
#2688 :o
thanx
-
#2687 Igen az mds kell !! 100% -
#2686 várjunk
most akkor mds-el crackelve is máxik...
lemaradtam LoL
-
#2685 majd meglátjuk:D -
#2684 Elvileg az mds-t kell mountolni :P -
Aldrin #2683 kösz! nekem az mds fájllal elindult! akinek nem működik, az próbálja ki így!!! nah mentem jáccani! nektek is jó játékot! pá -
#2682 Aldrin én azé írtam azt meee elrontottam a szövegembe :D 1ébként tom -
#2681 Ok, elküldtem a két címre. -
Aldrin #2680 mdf nem egyenlő mds-el!!! mindkettőt be lehet moutolni, de nembiztos, h rendesen működik! nekem a prince of persia tt nem működött -
Ereszt #2679 PLS!!!!!!!!!!!!
VALAKI!
#2469 -
uhu #2678 Ütöm a palit lökdösöm fojtogatom hallom hogy kitöri a nyákát de még mindig felekl!!!!Nem bírok vele!!!!Ez nem lehet igaz!!!! -
#2677 segítsetek,olyan küldinél vagyok hogy a fő zsarut megkell verni vagy nem tudom mit kell vele ha ütöm meghal úgy a küldinek vége,ha beszéltettem a csávót úgy sincs semmi értelme arról a helyről ahol vagyok elmenni nem lehet.
Segítsetek nem tok tovább mennni...?????
-
#2676 mdf=mds :D