7267
The Godfather
-
uhu #2635 Helló!Én az első pályán nem tudok átjutni,valaki tudna segíteni??Amikor vernek az utcán és jön egy pali és segít nekem.Utána verekedni kell egy csávó ellen de hiába ütöm soha nem hal meg!!mit kell csinálni???
-
#2634 Hali! Nem tudok venni gyógyszert a patikusnál, amikor megkérdezi, hogy 100$-ért megveszem-e, ráklikkelek, hogy igen, utána még1x megkérdezi, hogy biztos megveszem-e, megint igen, erre azt mondja, hogy fickó, hogy tartsd meg, mert nem kell... Ez valami bug? (Ha volt már, bocs...) -
#2633 ADQQ-G24G-BNA6-VBNY-7RLD -
Gazsi007 #2632 Mi a cd-kulcs? -
zol45 #2631 Én előtte jól megvertem aztán meg belevertem a fejét a márványba , Flashback: ja énis aztfogom csinálni, de ha van egy másik crack azt jólenne ha berakná. -
#2630 a pirosruhásat vidd oda a falhoz és az S-sel v. W-vel (máá nem nagyon tom) verd szét és akkor jó lesz! a lényeg hogy a falnál ! -
#2629 És ezt olyan fontos volt beírni... mindenki tudja, hogy nem úgy sikerült a játék, ahogy kellett volna. -
#2628 Azt is csináltam, de nem megy le az élete a pirosruhásnak, pedig vagy 5x belevertem abban a márványtömbbe. -
#2627 Az egyiket oda kell vágni jópárszor a flahoz, a másiknak meg bele kell verni a fejét a sírkőbe. -
#2626 ha műxik neki, nekünk meg nem, akkor vagy másik cracket használ, vagy megyek ki az udvarra keresek egy jó erős kötelet és felógatom magam -
#2625 Van egy kis gondom. Annál a küldetésnél vagyok, mikor a koleszosokat kell jól agyon verni, mert megverték a csajt. Na az elsőt lerendezem (nem ölöm meg), aztán a piros ruhást meg meg sem tudom sebezni... Ez valami bug, vagy valamit rosszul csinálok? -
zol45 #2624 spatrik: megnéztem és ugyse jó. -
#2623 várjunk
te crackel jáccol is ki tucc szállni? -
spatrik #2622 A crack jó csak a parancsikon->jobb egérgom/tulajdonságok/kompatibilitás/win2000
-
zol45 #2621 constantin: szerintem hülyeséget beszélsz, legalább írd le hogy miért?? -
#2620 már egyszer kérdezték, és válasz iss volt rá. Le kell dobni a tetőröl. -
#2619 -
#2618 Megvan a játék.
Feltelepít
Játszik
Uninstall
Ennyit a godfatherről. -
zol45 #2617 Szerintem ugyse jó, énis várom a jó cracket mást nemtudok. -
#2616 próbáld meg alcholal feltenni és onnan indítani -
#2615 OK
crackváró állásba helyezkedünk, ugyanis nincs jobb 5letem. de ha bárkinek van, nyugodtan leírhatja...
-
#2614 telepítve 4,7gb -
#2613 a méret 3,12 Gb -
mocsaar #2612 Mekkora a játék mérete ?
-
#2611 Na egy kicsit játszottam a gépmmel már fülöl bal oldalon az a Skills ha jól tudom 8-as.
Van már valaki mögöttem,mert volt egy olyan küldi hogy a rendőr csáveszt kellet ütnöm de ha kinyírom akkor úgy vége ha meg beszélek vele semmit nem mond már fojtottam is minden volt.Volt már vki ennél a küldinél?mit kell csinálni??amúgy ez mellék küldi de ezt is megkell csinálni... -
#2610 bmeg a bal egérgombal nem üt !!!!!!! az Q -val & E-vel üt !!!!! -
#2609 Nos akkor:
JOBB gombra rátenyerelsz.
Ekkor becéloza a tagot.
Odamész.
Balegérgombra is rátenyerelsz és üsd vágd nem apád! -
uhu #2608 DE most tényleg akkor hogy kell leverni a tagot???Én ütötem 10 percig és semmi!! -
#2607 Hoops látszik hogy nem játszottam a játékal....csak olvastam az irányításról. -
samhun #2606 nem biztos :P -
samhun #2605 BAl egérgombbal ut, de elöbb jobb egérrel meg kell célozni!!!!!!!!! -
uhu #2604 Na jó!!Akkor mondjátok már el mit kell csinálni??? -
#2603 No porblem ha jóltom német nyelvet is tettek a játékhoz.
Hanem akkor bocs énvok a hülye .
-
#2602 na te is okos vagy Karez :( most ne tudd + hogy milyen baromságot mindtál. azt te baszol le másokat. Ostoba!!! 1. a bal egérgombal nem üt hanem az ellenfelét ragadja + 2. az egeret nem kell húzkodni ( ez baromság) Q és E gombbal 100x 1szerűbb -
uhu #2601 De meddig kell verni???Én ütöttem 10 percig és semmi!!! -
samhun #2600 na msn en segitek vkinek ha kell, csk vegyen fel: [email protected]
megprobalok! -
#2599 uhu kérdés hány éves vagy? És miellőt megkérdeznéd én hány vagyok: 16 évemet betöltötem nov.3-án.
És bocsi ha a lelkedbe beleléptem csak picit felhúzom magam olyanokon hogy "SEGÍTSETEK elakadtam a tutorial 1.-ben valamit motyog a faszi angolul de nme értem HELP!"
Még1szer bocs az erős kijelentésért ha te annak vetted. -
uhu #2598 Már bocsi de németet tanulok!!!Köszi a segítséget de ne szabd már meg hogy mit tanuljak!!! -
#2597 huh nahjó segítek.
JOBBGOMB MEGYNOM ÉS BALAL ÜTSZ MAJD AZ EGERET SZÉPEN JOBRA BALRA HUZOGÁLOD ÉS VOLIÁ VERI MINT A RÉPÁT!
És kérlek tanulj meg angolul mer egy ideig nem lesz hozzá magyarítás az fix. -
uhu #2596 Karez szerintem meg fogd be a szádat!!!Vannak itt rendes emberek is akik segítenek,ilyenektől min te nem kérek kritikát!!!