7267

The Godfather

• kékherceg
    Egyszerű megoldás a 'nem tudok kiszállni az autóból' problémára. A gamecopyworld-ön rákeresel a Godfather-re és szépen letöltöd a proper fixed exe-t. Az összetömörített file-ban lesz egy jól működő godfather.exe. A játékban meg persze space-t nyomsz.
  • Nyomister
    Sorry már mint ezt úgy értem,h miután felraktam a magyarositást....a nem eredetihez készült vagy mi a franc?
  • Nyomister
    Sziasztok valamit nagyon nem értek eredeti Godfatherem van és csak a párbeszéd magyar benne és semmi más...mikor a nem eredeti Godfatherhez meg minden magyar...Na ez mért van?...Valaki segitsen please
  • Lebowski
    ez volt ám a megmondás... :D
  • The FlashBack
    lol
  • Nyomister
    Köszi majd kipróbálom ám nekem 4.08-as dameon tools-om van...ami úgyan úgy jó(vagy nem)....Na go edzésre
    Kösz még1szer
  • Nyomister
    Tényleg nem kell ezért nem értem,h mért csinálja ezt vagy a gépem szar mert a haveromnál müködik:(....Inkább leszedem a francba pedig egész süti kis játék.....azé kösz
  • Lebowski
    Ha megcrackelted, akkor a Daemon Tools szerinted mire való? (Amúgy meg 4.03-as verzió kell, nem 4.0-ás)
    Letöltesz egy mini imaget mondjuk a www.gamecopyworld.com-ról, utána meg az sd4hide nevű programot. Daemon tools segítségével bemountolod a mini imaget, sd4hide-dal "Hide" gombra kattintasz, és már megy is. NE CRACKELD!!! Használd az eredeti exét! (Ha nem csináltál biztonsági másolatot, akkor szívás)

najó, most utoljára:
    leszedfed az mds-t és az mdf mellé másolod.

Utána az mds-t mountolod, és már játszhatsz is...

innen tudod leszedni (remélem van torrented ha nincs akkor már látod a nevét és google a barátod ) katt ide

[amúgy ccd-tgf mds a neve neki]

hajrá
  • Lebowski
    miaz ogy nem kell? ha eredeti akkor nem lenne problémád:D és csak az eredetit nem KELL cracklni.akkor meg próbálj meg egy cracket :D
  • Nyomister
    Én se crackeltem mert nem is kell az enyémet.......hát mind1 azért köszi
  • Lebowski
    ha virtuál dvd-ről játszol akkor én azt csináltam hogy nem crackeltem... és megy simán a játék :D ennyi.másold át az eredeti .exe filet és menni fog a dolog.
  • Nyomister
    Hát mind1 én még mindig nem tudok beszélni a kocsiba mert az a fönt dolog megszünt és igy nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni:"Ha nem tudsz kiszállni a kocsiból: FAQ, és/vagy #5181 & #5269"...mert az se tudom hova kéne irni......Valaki valami patch-et please
  • mike0013
    ennél jobban nem lehet elmagyarázni
  • Nyomister
    Hát én tökre elolvastam és tökre nem tudom mit kell csinálni mert ezt tökre nem értem és tudom tök hülye vaok,de nincs valami patch féle...mert ez a FAQ dolog nagyon nem müködik(help,help)
  • mike0013
    szerintem nincsen
  • Gyocsika
    Hali!
    Mentőautót hol találok?
  • mike0013
    ez pech:/
    felül a THE GODFATHER FAQ alatt van két sor, a 2. sort olvasd el...
  • Nyomister
    Hello mindenki valaki segitsen mert nem tudok kiszálni a kocsiból A Godfather-ben és tudom,h ez nem 1 újkérdés,de sehol se találtam választ a kérdésemre és még patch-et se találtam:(......ha valaki megtalálta azt a bizonyos patch akkor légyszives küldje el nekem:[email protected]
  • genory
    Én ezeket a kivégzési módokat nem tudom meg csinálni: beton fej, fullasztó, mocskos üveg, gázolás, falra kenős. A mocskos üvegnél én is arra gondoltam, hogy egy kirakaton belököm, de nekem úgy nem sikerült! Ha valaki tud, az segítsen! Köszi

• Vlala #6845
    A betonfej szerintem az, hogy valahol jó alaposan bele kell verni a fejét a betonba, a mocskos üvegnél pedig gondolom, át kellene hajítani a szerencsétlent egy kirakatüvegen.
  • szakika
    Oké Lebowski, megjegyeztem, egyébként nagyon hülyén megy a video ezen a lovaspályán, mert aki faszival megyek az azt mondja hogy elöször a házba kellene bemenni és mégis elindul az istálló felé........, nagy mind1 megpróbálom aztán ha nem megy mindenképpen megkereslek és megbeszéljük mert nekem nagyon frankók ezek az ilyen maffiás játékok(MAFFIA, THE GODFATHER)
  • manutdzoli
    Két kivégzési módot nem tudok megcsinálni:a Beton fej kivégzést és a Mocskos üveg kivégzést!Aki tudja hogy kell segítsen!!
  • Lebowski
    kilépsz és ugye jobbra indulsz el a lépcső felé.nemtom.lehet hogy csak nekem volt mákom és éppen úgy mentettem el, de sztem nem mert előtte videjó volt. nálam ha a lépcső aljában voltam és elcsászkált az őr akkor sem volt para.úh nemtom mi a gond. sajnos.de aza lényeg hogy miután a csóka kezében van a ló feje azután neked ugye jobbra fel kell menned a lépcsőn, majd be a házba. ott a papot (asszem pap vagy vmi hasonló ezekhez nemértek :D ) majd jobbra kell zúznod, ahol a lépcső előtt szintén lesz őr és ott fel kell menni. itt lesz a szobalányka aki nemjó ha meglát. innentől asszem csak egy őr van de lehet hogy tévedek.

ez így lehet hogy marhára követhetetlen,de ha előtted van akkor úgy emlékszem tutifrankó.de az emlékeim hát na olyanok.befolyásoltak némi pusztítás által :D ha nemmeg akkor írjál priviben. oszt ha télleg nemmegy ventrin vagy tsen szívesen segítek.

(amúgy értékelem hogy tudod mi az a Nagy Lebowski :D )
  • szakika
    Hello "nagy" Lebowski! Azt értem hogy kussban megvárom az első ört, azt sikerült kinyirni zongorahúrral vagy ököllel, de ahogy kiléptem istállóból egyből riadóztattak az őrök, tehát a kérdésem még1ccer , guggolva vagy falhoz támaszkodva vagy hogy lépjek ki az istállóból hogy ne vegyenek észre???? A megoldásokat előre is köszönöm.........
  • manutdzoli
    Két kivégzési módot nem tudok megcsinálni:a Beton fej kivégzést és a Mocskos üveg kivégzést!Aki tudja hogy kell segítsen!!
  • kristoff
    köszi a választ:)
  • Lebowski
    amúgy a filmben ez az egyik legjobb rész:)
    mmint ugye az nincs benne hogyhogy csinálják.de az ötlet naonpöpetz :)
  • Lebowski
    szépen kussban megvárod amíg az első őr elfordul és megvered vagy megfolytod a zongorahúrral. aztán szépen sorjában fel kell menned az emeletre és nemszabad hogy észrevegyen a szobalány mert akkor riasztják az őrséget...
  • szakika
    Szevasztok! Én a lovaspályán vagyok (állitólag Hollywoodban) amikor is egy istállóba kell bemenni és a kolléga akivel vagyok levágja a paci fejét és azt kellene a tulajmuksónak az ágyába tenni (és nekem kellene örködni de ahogy kilépek az istállóból már riasztanak az örök és vége a pályának - ide kellene nekem a megoldás....????) Ha valaki tudd megoldást kérem segitsen, találtam ugyan végigjátszást de ott nem irták le pontosan
  • The FlashBack
    teddazt. énmár biztos nem:P
  • Don Norbertó
    Na és milyen a magyarítás???
    Minden rendesen le van fordítva? :)
    Akkor lehet én is kijátszom mégegyszer...
  • The FlashBack
    #5181 & #5269
  • kristoff
    Sziasztok egy olyan segítséget szeretnék kérni hogy a játékban a kocsiba be tudok szállni de ki már nem végig néztem mindent de nem megy
    elég nevetséges dolog tudom bár lehet hogy a játék hibás így aztán már az elején elekadtam a küldetésekben segítene valaki hogy hogyan lehet kiszálni a kocsikból mert nekem nem megy előre is köszönöm annak aki segít:)
  • The FlashBack
    magyarítás a bannerban
  • grebber
    Készül a Godfather 2?
    [2007. május 17. @ 18:30 - Alwares]

A The Godfather játékváltozata tavaly igencsak megosztotta a közönséget, egyes értesülések szerint viszont készül a játék második része is.

A Godfather mérsékelt sikerét a küldetések, a story és a remek hangulat adta, bár ez nem kifejezetten a fejlesztők érdeme. Az EA sokat tanult a Keresztapa fejlesztése során a nyílt, szabadon bejárható világokat megmozgató engine-ekről. A játék módosított grafikus motorjával öt különféle játék készül az egy biztosan egy Simpsons-os program lesz. Viszont a Godfather 2 is fejlesztés alatt áll, viszont még a fejlesztés nagyon korai stádiumában vannak, hiszen most fejezték be a jól sikerült Wii-s és PS3-as verziót, így hát megjelenési dátumról még álmodni se lehet.

info: Gamestar
  • manutdzoli
    Köszi,találtam ruhát!!
  • A tumi
    A főmenüben lehet állítani a ruhát,minél nagyobb rangba vagy annál több és jobb ruhák lesznek.
  • manutdzoli
    Ruhát hol lehet venni??
  • A tumi
    Naeztjólmegaszontam.
  • A tumi
    Én is így játszok(gugolás,elbújás,próbálok fejeseket lőni),mert ha hentel az ember akkor még annyit sem él,mintha nem ésszel csinálná.
    De még így is nehézkes,mert ha nem nagyon ad életet.