Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
UEFA-rendelet
Új pénzügyi szabályozást vezet be a futballban az európai labdarúgás irányító testülete.
Az UEFA elfogadta azt a tervezet, amely a pénzügyi "fair play" elõsegítésére törekszik. A tervezet lényege, hogy a klubok nem költhetnek többet annál, mint amennyit önmaguk, saját erõbõl megtermelnek, nem halmozhatnak fel tartozásokat játékosoknak, ügynököknek, vagy akár közmûveknek és nem tehetik meg, hogy veszteségesen mûködnek azért, hogy komoly igazolásokat tudjanak nyélbe ütni.
A megvalósítás a következõképpen fest a terv szerint: a következõ három évben maximum évi 15 millió eurós veszteséget enged meg az UEFA a tagjainak, aki ezt túllépi, arra szankciók várhatnak, adott esetben akár az európai kupaküzdelmekbõl való kizárás is. Ezt követõen azonban minden évben nullszaldósra kell kihozni a költségvetést, úgy, hogy a befektetõk által a klubba pumpált pénz nem számít a bevételek közé, azaz a Chelsea, példának okáért, nem költheti Abramovics pénzét játékosokra.
Ebben azért meghagyott egy kiskaput az UEFA: a befektetõk továbbra is megtehetik, hogy az utánpótlás-nevelésbe vagy a stadion bõvítésébe, felújításába, illetve új stadion építésébe fektethetnek pénzt, játékosok igazolására azonban a klub csak saját erõforrásait használhatja fel.
- Nyilván nem könnyû ezt most lenyelni, de mindenki megérti, hogy erre szükség van - nyilatkozta az új szabályozással kapcsolatban Gianni Infantino, az UEFA fõtitkára. - Nem büntetni akarunk, segíteni akarunk a kluboknak, nem akarunk megölni senkit, ezért is a fokozatos bevezetés.
Infantino hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a nagy pénzekért végbemenõ átigazolások korszakának, továbbra is lesznek jelentõs transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak.
Ez nekem valamiért tetszik, valahol nevetséges pl C.Ronaldo, Kaká... stb. leigazolása.
Meglátjuk majd.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nagy reményeket fûzök az idei igazoláspolitikához!
amúgy meg sztem nem kell félni,h Mourinho magához csábítja Lmapardékat, szeretik õt, de a csapatot jobban.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Nem mondanám, hogy csapatunk a boldogság mámorában úszkálva éli mindennapjait. Túl sok izgalom és feszültség nehezedett ránk az elmúlt idõszakban, ez pedig még a sikerek ellenére is nehezen oldható föl. Természetesen örülök a duplázásnak, hiszen ittlétem alatt ez volt a Chelsea legjobb szezonja. A szurkolók elégedettek, ez pedig minket is megnyugvással tölt el. Hétfõn mindenki együtt ünnepelhetett: játékos, edzõ, szurkoló... Carlo fantasztikus munkát végzett, jelentõs mértékben hozzájárult a sikerhez" - kezdte Buck.
"A nyári átigazolási idõszak alatt lesz némi játékosmozgás a csapat háza táján. Kb. 3-4 futballista érkezése valószínûsíthetõ. Carlo nem akar nagy változásokat, elégedett a jelenlegi játékosállománnyal. Én sem értek egyet a média azon hangoztatásával, amely szerint játékosaink nagy része fölött eljárt már az idõ. A csapat átlagéletkora 27-28 év, az esetleges fiatalítás pedig önerõbõl (az utánpótlásból) történik majd" - fejezte be az elnök.
http://www.chelseafc.hu/
---------------------------
Na ebbõl én azt szûrtem le, hogy a klub árgus szemekkel figyeli majd a Világbajnokságot (természetesen) és, hogy szilárt elképzelés van, hogy mely posztokra kell játékost venni nyáron. A vége az személy szerint nagyon tetszik, és örülnék is neki ha tényleg megvalósulna, hogy a fiatalítást az utánpótlás képzi majd, és remélhetõleg a színvonal nem csökken. (bizonyára nemfog mert mindenki tudja idén milyen tettet vittek véghez a Chelsea ifik 😊
amely jó alapozás lesz a következõ BL szezonra!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Amúgy tudom és én is híve vagyok a helyes magyar beszédnek, de ez itt annyira nem fontos, nem egy nyelvhelyességi klubban ülünk😊
Mindegy, helyes igen, de engem is kiver a víz a Sevcsenkó és társaitól... elhiszem, hogy úgy kell, de pl én nem fogom úgy, kibírom azt a + 1-2 karaktert, a ragozást meg úgy is érti, aki focit néz. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tehát: "Drogbát", "Benajunról" és nem "Drogba-t", "Benajun-ról", de
"Shakespeare-t" és nem "Shakespearet", illetve "Peugeot-t" és nem "Peugeott".
#19425:Rendben, lehet mosolyogni a helyes írásmódon, lol.
Offnak vége, örülök, hogy segíthettem; )
Meg persze egy Dzsó Kól hosszabbításban.
Benajun miért lenne félig angol? Dimonában született, Izraelben. Felnõttként igazolt Angliába. A héberül leírt nevét pedig wikipédián megtalálod. Végül is irreleváns kérdés, de elhiheted, az õ nevét magyar kontextusban "Josszi Benajunként" helyes írni: )
meg egy szerzõdés Joe Colenak 😄 de minél hamarabb
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mi olyan nehéz azon, hogy Youssi Benayoun? Az ijen Jossziktól, Csámákoktól meg Zsirkovoktól agymenést kapok lassan...
Josszi Benajun ráadásul úgy nyilatkozott, rövidesen akár meg is születhet a megállapodás.
„Ancelotti akar engem a következõ szezonra, most már minden csak a Liverpoolon múlik. A Chelsea-nek hatmillió font körüli összeget kell fizetnie értem – azt hiszem, rövidesen Londonba költözöm.”
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
bocsi de ezzel nem értek egyet.ha valaki szép focit játszik nem biztos h lõnie is kell sok gólt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bevallom egyébként van fogalmam a fociról csak más formában, más véleményekkel...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Chelsea defender Ashley Cole admits he doesn't love football, claiming it's more of job for him than something he loves.
“Back then as a youngster I just enjoyed the football,” Cole told ITV sport. “It was a dream come true to play for the team I supported and playing with all these great players. Now it's more of a job for me and there is far more pressure you have to deal with.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID

videón látszik is h mekkora teste van a többiekéhez képest 😄