Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
<#eljen> go for it! nagyon jó!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

UEFA-rendelet
Új pénzügyi szabályozást vezet be a futballban az európai labdarúgás irányító testülete.

Az UEFA elfogadta azt a tervezet, amely a pénzügyi "fair play" elõsegítésére törekszik. A tervezet lényege, hogy a klubok nem költhetnek többet annál, mint amennyit önmaguk, saját erõbõl megtermelnek, nem halmozhatnak fel tartozásokat játékosoknak, ügynököknek, vagy akár közmûveknek és nem tehetik meg, hogy veszteségesen mûködnek azért, hogy komoly igazolásokat tudjanak nyélbe ütni.

A megvalósítás a következõképpen fest a terv szerint: a következõ három évben maximum évi 15 millió eurós veszteséget enged meg az UEFA a tagjainak, aki ezt túllépi, arra szankciók várhatnak, adott esetben akár az európai kupaküzdelmekbõl való kizárás is. Ezt követõen azonban minden évben nullszaldósra kell kihozni a költségvetést, úgy, hogy a befektetõk által a klubba pumpált pénz nem számít a bevételek közé, azaz a Chelsea, példának okáért, nem költheti Abramovics pénzét játékosokra.

Ebben azért meghagyott egy kiskaput az UEFA: a befektetõk továbbra is megtehetik, hogy az utánpótlás-nevelésbe vagy a stadion bõvítésébe, felújításába, illetve új stadion építésébe fektethetnek pénzt, játékosok igazolására azonban a klub csak saját erõforrásait használhatja fel.

- Nyilván nem könnyû ezt most lenyelni, de mindenki megérti, hogy erre szükség van - nyilatkozta az új szabályozással kapcsolatban Gianni Infantino, az UEFA fõtitkára. - Nem büntetni akarunk, segíteni akarunk a kluboknak, nem akarunk megölni senkit, ezért is a fokozatos bevezetés.

Infantino hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a nagy pénzekért végbemenõ átigazolások korszakának, továbbra is lesznek jelentõs transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak.

Ez nekem valamiért tetszik, valahol nevetséges pl C.Ronaldo, Kaká... stb. leigazolása.
Meglátjuk majd.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
<#eljen>
nagy reményeket fûzök az idei igazoláspolitikához!

amúgy meg sztem nem kell félni,h Mourinho magához csábítja Lmapardékat, szeretik õt, de a csapatot jobban.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
Bruce Buck is megszólalt

"Nem mondanám, hogy csapatunk a boldogság mámorában úszkálva éli mindennapjait. Túl sok izgalom és feszültség nehezedett ránk az elmúlt idõszakban, ez pedig még a sikerek ellenére is nehezen oldható föl. Természetesen örülök a duplázásnak, hiszen ittlétem alatt ez volt a Chelsea legjobb szezonja. A szurkolók elégedettek, ez pedig minket is megnyugvással tölt el. Hétfõn mindenki együtt ünnepelhetett: játékos, edzõ, szurkoló... Carlo fantasztikus munkát végzett, jelentõs mértékben hozzájárult a sikerhez" - kezdte Buck.

"A nyári átigazolási idõszak alatt lesz némi játékosmozgás a csapat háza táján. Kb. 3-4 futballista érkezése valószínûsíthetõ. Carlo nem akar nagy változásokat, elégedett a jelenlegi játékosállománnyal. Én sem értek egyet a média azon hangoztatásával, amely szerint játékosaink nagy része fölött eljárt már az idõ. A csapat átlagéletkora 27-28 év, az esetleges fiatalítás pedig önerõbõl (az utánpótlásból) történik majd" - fejezte be az elnök.

http://www.chelseafc.hu/

---------------------------

Na ebbõl én azt szûrtem le, hogy a klub árgus szemekkel figyeli majd a Világbajnokságot (természetesen) és, hogy szilárt elképzelés van, hogy mely posztokra kell játékost venni nyáron. A vége az személy szerint nagyon tetszik, és örülnék is neki ha tényleg megvalósulna, hogy a fiatalítást az utánpótlás képzi majd, és remélhetõleg a színvonal nem csökken. (bizonyára nemfog mert mindenki tudja idén milyen tettet vittek véghez a Chelsea ifik 😊

hedonist
😄

amely jó alapozás lesz a következõ BL szezonra!

Japep

Talán a Wycombe csapatával is játszunk utánuk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
neem persze, de ezt majd vb után úgy is megtudjuk!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hedonist
Gyerekek valami hír nyári turnéról vagy vmi felkészülési meccsek esetleg? remélem nem csak ez a Palace meccs lesz😊

Melyik a világ legjobb...? - itt van, ni. Amúgy sztem érdemes inkább rájuk keresni Youtube-on, mert ezek nem a legjobb minõségûek.
hedonist
Nah azt megkeresem, nem emlékszel esetleg a cikk címére?

Amúgy tudom és én is híve vagyok a helyes magyar beszédnek, de ez itt annyira nem fontos, nem egy nyelvhelyességi klubban ülünk😊

Japep

Mindegy, helyes igen, de engem is kiver a víz a Sevcsenkó és társaitól... elhiszem, hogy úgy kell, de pl én nem fogom úgy, kibírom azt a + 1-2 karaktert, a ragozást meg úgy is érti, aki focit néz. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nagyon nagy... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Az bizony az, a minap volt egy összeállítás a régebbi Pepsi, Nike stb. reklámokról az Indexen. Ott is van néhány régebbi zseniális darab.
Az idegen szavakhoz illesztett ragokat, jeleket, képzõket nem kell kötõjellel elválasztani, csak ha az utolsó betût nem ejtjük.
Tehát: "Drogbát", "Benajunról" és nem "Drogba-t", "Benajun-ról", de
"Shakespeare-t" és nem "Shakespearet", illetve "Peugeot-t" és nem "Peugeott".
#19425:Rendben, lehet mosolyogni a helyes írásmódon, lol.
Offnak vége, örülök, hogy segíthettem; )
hedonist
Mekkorá már az új nike commercial!!

NIKE-Write the future

hedonist
tökmind1 mi szeretjük szerintünk így jól leírni, ha úgy tetszik angolosan fordítva, õk meg írják csak a Sámáh-ukat legfejebb mindig mosolygunk egyet, NA inkább reménykedjünk a jó igazolásokban.

Meg persze egy Dzsó Kól hosszabbításban.

ezt nem egészen értettem: )
Benajun miért lenne félig angol? Dimonában született, Izraelben. Felnõttként igazolt Angliába. A héberül leírt nevét pedig wikipédián megtalálod. Végül is irreleváns kérdés, de elhiheted, az õ nevét magyar kontextusban "Josszi Benajunként" helyes írni: )
hedonist
Én spec nagyon jó játékosnak tartom Benayoun-t sztem nagyon underrated,de akkor sem kell ide, nekünk nem lenne jó,h õ itt van, kb , mint Deco, meg a másik,h már õ is 30 körüli... a faszér nem lehet egy fiatal playmaker-t hozni Pjanic Pastore Özil annyi kva nagy tehetség van és hagyni kell játszani Lamps mellett és tanulhatnak a mestertõl.

Oziris666
Najó azért ennyire csak nem sûlyedünk le h kiadjunk 6millát az izraeliért...

Fabio Capello
na de benayoun spec félig angol félig izraeli angol névvel 😊

Nagyon technikás játékos, én szívesen látnám nálunk annak ellenére, hogy azért már nem mai csirke.
Bulykin
szerintem se kéne ide Benayoun... középsõ kp. kéne nem szélsõ
meg egy szerzõdés Joe Colenak 😄 de minél hamarabb

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az bizony Josszi Benajun. A nem latin betûs ábécéket használó nyelvek esetében minden ország a saját átírását használja. Ezért aztán az, ami angolban Zhirkov, az nálunk Zsirkov. Ha Zhirkovnak írnánk, akkor azt bizony z-vel, és egy néma h-val kellene ejteni, azaz így hangozna: /zirkov/.
Fabio Capello
UÁÁÁÁRGH

mi olyan nehéz azon, hogy Youssi Benayoun? Az ijen Jossziktól, Csámákoktól meg Zsirkovoktól agymenést kapok lassan...

hedonist
nane... remélem vmi kacsa

Tyler1
A Chelsea Javier Mascheranóra és Josszi Benajunra vetette ki a hálóját a Daily Mail szerint. Az izraeli középpályás szerint már csak a Vörösökön múlik, hogy a Stamford Bridge-re igazol-e.
Josszi Benajun ráadásul úgy nyilatkozott, rövidesen akár meg is születhet a megállapodás.

„Ancelotti akar engem a következõ szezonra, most már minden csak a Liverpoolon múlik. A Chelsea-nek hatmillió font körüli összeget kell fizetnie értem – azt hiszem, rövidesen Londonba költözöm.”

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
ez igaz. nincs összefüggésben a kettõ, számtalan meccset láttam, ahol a csapat szépen eljátszogatott az ellenféllel, csak épp a hálót nem tudták bevenni. viszont a Chelsea összeszedett és magabiztos játéka mellett, csúnyán be is kotorta a lehetõségeit.

az arsenalra is mindig ezt mondják, még sincsenek sehol...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ez is igaz, viszont a Chelsea tényleg szép focit játszott idén!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Atti12
szerintem meg az utóbbi évek legizgalmasabb bajnoksága volt, sok fordulattal, szép gyõzelmekkel és csúnya vereségekkel.. Mondom ezt úgy hogy 1 pontal lemaradtunk a bajnoki címrõl...

"szép focit játszott Ancelotti alatt, bizonyítja, az, h 100 gól felett termeltek"

bocsi de ezzel nem értek egyet.ha valaki szép focit játszik nem biztos h lõnie is kell sok gólt.
ja és mégvalami: én a szép focira szavazok és a Chelsea idén szép focit játszott Ancelotti alatt, bizonyítja, az, h 100 gól felett termeltek a srácok->szeretem az ilyet nem véletlenül csípem pl a Barcelonát is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

utálom az angol focit és 2 év kimaradt nekem a UPC miatt egyetlen meccset nem láttam, mert az Eurosport2 akkoriban nem volt nekem, amióta Digim van legalább az idei szezonból láttam meccseket amik halál unalmasak voltak->(1-2 Manchester city vagy Fulham meccs maximum a Chelsea sok gólos meccsei voltak élvezetesek, amúgy sztem egy unalmas szezon volt, de ízlések és pofonok erre azt tudom mondani)

bevallom egyébként van fogalmam a fociról csak más formában, más véleményekkel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

font😄 nem igaz bocsi a sok HSZ-ért

*100 ezer FT* hiba javítva a 3. sorban...

megunta a focit😊 30 felett van õ már melónak tartja én sztem addig jó a foci amíg valaki játékként fogja fel😊 én nem unnám meg, ha egész életembe csinálnám ezt nem lehet megunni játszani egy jót a társakkal minden, bár azt is elhiszem, h azért a nyomás sokkal nagyobb rajta a média is figyeli, és a rengeteg edzés, dehát erre megint azt mondom, hogyha ilyen heti 100 k fontokat keresnek dolgozzanak is meg érte...100 fontos fizetéssel kb 2 évig eléldegélhetnénk itthon meló nélkül számlák, kaja kifizetésével együtt...

Matthew Prosac
ilyet sem hallottam még játékostól:

Chelsea defender Ashley Cole admits he doesn't love football, claiming it's more of job for him than something he loves.
“Back then as a youngster I just enjoyed the football,” Cole told ITV sport. “It was a dream come true to play for the team I supported and playing with all these great players. Now it's more of a job for me and there is far more pressure you have to deal with.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist

hedonist
ja kb csak 2 éve nyomja ebben😄

Még nem láttad?

REAL MADRID

Zenszkij
Az a sapka LOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

HBD Cech!

hedonist
Háá bóódogat neki!

Freedom88
Petr Cech ma 28 éves

T.T.

hedonist

Oziris666
Az együtt töltött évek emlékére ennyit segített Cech Josénak😛

Tyler1
hát Drogba karján mekkora ér fut 😮 nekem a konnektorba vannak hasonló vastagságú vezetékek<#idiota>
videón látszik is h mekkora teste van a többiekéhez képest 😄

hedonist
Ja ezt már láttam😄 a videót is, érdekesen feszít rajtuk😊 azok az erek amik feszülnek rajtuk😄

Tyler1
kicsit off de poén 😄😄

Drogba és CR nemzeti alsóban együtt

Japep

Hát kíváncsi leszek, hogy ha megnyeri a BL-t (amire szerintem nagy esély van), akkor megy-e a Realba, mert már nem lesz neki kihívás tovább...

CHELSEA FOOTBALL CLUB