24199
Chelsea Fan Club
-
#20392 remelem nem huje ca. -
Pares #20391 Remek... -
#20390 "A Fulham kölcsönveheti a Chelsea fiatal játékosát, Gael Kakutát."
Forrás -
#20389 jo oké:)
ha minden igaz David Luiz a miénk lesz, amint kipengetjuk a 25 misit fontban -
#20388 *angliában játszó játékosok..nah :D nem azon volt a hangsúly meg értette mindenki :D
(regeljünk mi is*.*) -
#20387 még jo, hogy o nem angol:D
amugy minden játékosnal kezd elég felkapott lenni. -
#20386 "Steven Pienaar Twitter oldalán jelentette be, hogy inkább a Tottenhamhez igazol a Chelsea helyett"
Szvsz az evertonba se nagyon fért be(Mégis játszott) a spurs-be kétlem, hogy bárki helyére is odaférhetne, főleg ha lesz 1 érdemi igazolása is a gárdának.. a lényeg, hogy nem hozzánk igazolt/igazol.
sry ha ez off:
nem tudom eddig hogyan ment de mostanság vagy úgy általában nagyon felkapott ez a twitter az angol játékosoknál. -
#20385 Pienaar azt hiszem a Spurs-t választotta, mintha ezt olvastam volna valahol... :] -
#20384 nem úgy volt hogy nem igazolunk senkit? :D:D
-
#20383 bár jönne... -
#20382 sry a duplaposztért de..
Itt ahogy eddig elnéztem szinte csak hivatalos, vagy majdnem hivatalos dolgok jelennek meg.. és jelenleg! a legutolsó hír:
A Chelsea 30 millió eurót ajánlott az Udinesének, Alexis Sanchezért
Másik:
Az Everton menedzsere, David Moyes megerősítette, hogy a Chelsea-vel és a Tottenhammel is megegyeztek Steven Pienaar áráról, így a játékos dönthet következő csapatáról.
Sanchez szvsz ennyit is megér, viszont Pienaar menjen csak a spurs--be, de od ais kevés lesz. -
#20381 nah végre, ő jöhet, egyik személyes kedvencem, fiatal és rendkívül jól cselez, gyors és képes a pontos befejezésekre! -
#20380 Sky Sports:
Udinese have confirmed that Premier League giants Chelsea are interested in signing Alexis Sanchez. -
#20379 én is ezt osztom, és Pienaar leigazolásának sem látom sok értelmét... miért nem lehet végre igazán odatenni magunkat az átigazolási piacon is. -
#20378 Jaja!
Everton szintű csapatnál jó,de a Tottenham-ben már nem,nemhogy a Chelsea-ben!
Szerintem! -
#20377 Jobb a francokat!Nála több labdát csak az adidas ad el...
Ilyen pontatlanul passzoló brazilt ritkán látni az tuti! -
#20376 lóaszart..vagy még annyit se érne, ha már igazolunk valami érdemi is jöhetne. -
#20375 Pienaar a Chelsea-ben?!
"Elfogadtuk a Chelsea ajánlatát, de még Steven nem egyezett meg velük. Engedélyt adtunk a képviselõinek, hogy tárgyaljanak a londoniakkal. A Tottenham is szerzõdtetni akarja, de nekik nem adtuk meg az engedélyt, mert nem ajánlottak annyit, mint a Chelsea. Ha õk is megadják az általunk kért összeget, a helyzet még változhat." - mondta Moyes.
Pienaar a liverpooli derbi elõtt beszélt Moyesszal és kérte, hogy ne játsszon, mert szeretne eligazolni. A dél-afrikai válogatott középpályás szerzõdése a szezon végén lejár, a Chelsea angol sajtóértesülések szerint négymillió eurót adna érte. -
#20374 óóó igen, végre akart a csapat és ez látszott!!!
és tudjátok mit vettem észre? Ramires egyre jobb...
GO BLUES!!! -
#20373 tőlem... én is fbtz-ről linkeltem. -
Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. :D
Ha nem gond, kiteszem a cfc.hu-ra is ? -
#20371 Chelsea-Blackburn
1-0 2-0 -
Köszönjük. :) -
#20369 Chelsea-Blackburn 2-0 ::: Digisport összefoglaló
-
davidragon #20368 nagy fölény, két gól, a lényeg: Nyertünk :P
McEachran nagyszerű játékos lesz ez megint bebizonyosodott, Lampard pedig keresi régi önmagát. De ha ilyet nyilatkozik, hogy már sosem lesz a régi, akkor ott először fejben kell rendet tenni. -
Köszönöm mindenkinek. :)
Ezt az igazat megvallva nem ide készítettem, nem ebbe a méretbe, de a "megrendelőnek" nem kellett, így átalakítottam ide, ne vesszen kárba. :) -
#20366 Nagyon király lett a banner!! Grat Japep! -
Pares #20365 Szép a banner! Csak a topik címével van valami gond! -
davidragon #20364 csatlakozom én is, köszönjük! szép munka! :) -
Szívesen, örülök, ha tetszik. :)
Elrontottam a topik címét, már nem kék... bocsi. :S
Meg sem tudom csinálni (lehet csak egy < /font> kell a végére szóköz nélkül), szólni kell valakinek... :D -
#20362 köszönjük Japepnek a banner ujitást! :) bejövős! -
Azért köszönöm szépen. :) -
#20360 és itt a letölthető ITV összefoglaló
DOWNLOAD
külön gólokat nem találtam. -
#20359 Chelsea-Ipswich 7-0 ::: ITV összefoglaló
-
#20358 csak kérem legyen ez a jel, a törés, a visszatérés a régi formánk felé! -
davidragon #20357 köszi.
azért nem semmi, 7 gól 53 másodpercben :) -
#20356 gólok -
Az Evertont kaptuk az FA-kupa következő körére, január végén játszunk idegenben. A többiek:
Sheffield Wednesday v Wycombe/Hereford
West Ham v Nottingham Forest
Aston Villa v Blackburn
Stevenage v Reading
Notts County v Leicester/Man City
Doncaster/Wolves v Stoke/Cardiff
Birmingham v Coventry
Burnley v Burton
Swansea v Leyton Orient
Southampton v Manchester United
Fulham v Tottenham
Arsenal/Leeds v Huddersfield
Bolton v Wigan
Watford v Brighton
Torquay United v Crawley Town/Derby -
#20354 ha akartad volna sem tudod nézni, semmi nem adta sajnos... :( -
#20353 na igen ez jot tett remélem a fejekben kicsit... bár ez majd elválik, de szép győzelem mindenesetre, szorakoztatták kicsit a népet!