24199
Chelsea Fan Club
-
#20352 Valaki a gólokat betudná linkelni? sikerült lemaradom a meccsről:S -
Statisztika:
60% Labdabirtoklás 40%
20 Kaput eltaláló lövések 2
7 Kapu mellé ment lövések 2
12 Szögletek 1
4 Szabálytalanságok 7
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
Ez kellett most... :)
Jó meccs lehetett, várjuk az összefoglalót és az ismétlést.
Hétvégén bizonyíthatjuk, hogy nem csak egy másodosztálybeli csapat ellen vagyunk képesek nyerni... GO BLUES!!! -
78' [6 - 0] Lampard
Lamps messziről a bal felsőbe.
79' [7 - 0] Lampard
Ivanovic passzából Lampard messziről a kapu közepébe.
... GO BLUES! :D -
Pontosan... hiába az 5-0 (persze még bármi lehet, nincs vége), meglátjuk a bajnokságban, hogy "feltámadtunk"-e ... remélem. -
Pares #20348 De jól jöttek volna ezek a gólok az előző meccseken... -
Anelka Kalou passzából elvileg megint csak a bal alsót választotta a 16-oson belülről.
52' [5 - 0] Sturridge
Lampard passza utána a 16-oson belülről Sturridge kilőtte a jobb felső sarkot.
GO BLUES! :) -
49' [4 - 0] Anelka -
Én még nem mondok semmit, ez "csak" az Ipswich, sajnos nem látjuk a meccset sem - de azt láttam, hogy kb a 30. percig 40%-60% volt a labdabirtoklás... :S
Félidei statisztika:
51% Labdabirtoklás 49%
10 Kaput eltaláló lövések 1
4 Kapu mellé ment lövések 0
7 Szögletek 1
2 Szabálytalanságok 3
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
Az első gólnál közelről Kalou lőtt a bal alsóba, 1 percre rá Bosingwa passzából Sturridge 6 méterről ugyancsak a bal alsóba, majd Lampard "segítségével" egy öngól ugyancsak 6 méterről - ha hinni lehet a netes kommentároknak. :)
GO BLUES! -
#20344 mikor volt utoljára ilyen?? :D
GO BLUES!!!!!!!!!!! -
Köszönjük.
És én köszönöm az infót. :) -
#20342 gólözön XD
(összefoglót majd bugázok, letölthető gólok szerintem legfeljebb majd Chelsea TV-s adásról lesznek) -
#20341 már 3-0 el se hiszem :) Go BLUES! -
#20340 a kezdő:
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
38 Patrick van Aanholt
7 Ramires
46 Josh McEachran
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
39 Nicolas Anelka
23 Daniel Sturridge
Subs: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 5 Michael Essien, 44 Gael Kakuta, 15 Florent Malouda, 11 Didier Drogba. -
#20339 csak az a baj h nincs stream... -
#20338 muszaj! -
#20337 na mindjárt meccs, Ipswich Town-t csak megverjük itthon XD -
Köszi szépen.
És .avi-ban esetleg csak a gól? :) -
#20335 De megvan -
Valakinek nincs meg az előző meccs gólja letölthető verzióban?
Köszi előre is. :) -
#20333 a rohadt életbe...:( -
#20332 Nem fogja kirúgni Abra, mivel nem akar több milliót fizetni neki... -
#20331 CA helyett szerintetek ki jöhet? -
Pares #20330 Tisztára lemaradtam a meccsről, csak ma reggel nézem csodálkozva (de nem meglepve) a hírekben. Mi jöhet még? Ez már szánalmas. Eddig nem Carlot okoltam ezek miatt, de ezek után! A fejekben kell rendet tenni, amire Carlo nyilvánvalóan nem képes. Szóval most már szerintem is az lenne a megoldás, ha lecserélnék. Azt nem tudom, ki az, akit most ide tudnának hozni, de annál rosszabb, hogy folyamatosan veszítjük el a meccseket, vagy max. döntetlenezünk, azt is nagy nehezen, már rosszabb nem lehet. -
#20329 én azt mondom: pápá Ancelotti :( -
Pontosan. Nem szeretnék egyik játékostól sem olyat hallani, hogy "meglesz még a cím" - azt mondják, hogy nem adjuk fel, de azért ezt már ne.
Tegnap rossz volt nézni a meccset az tény. Ha ez nem rázza fel őket - mert ez alázás (a sereghajtó megveri a bajnokot...) - akkor nem tudom, mi kellhet... :S
Pedig ezt a hónapot lehetett volna 100%-osra hozni (Villa, Wolves, B'burn, Bolton, Ipswich).
A lényeg már, hogy ne kelljen BL-selejtezőt játszanunk, úgy indulhassunk, egy szép menetelés az FA-ban és a BL-ben - és valamelyiket illene megnyerni! GO BLUES! -
#20327 Hát nem tudok már mit mondani, érdekes. És nagyon finoman fogalmaztam, a BL helyre azért illene odaérni!
GO BLUES! -
#20326 Szép munka volt fiúk! Lesz még ez így sem. -
#20325 20 perc és ismétli a Digisport, én nem :D -
davidragon #20324 valaki nézi? -
#20323 pedig még utána is megvolt a lehetőség... -
#20322 hmm azért jobban mutatott a 3. helyen a csapat mint így az 5.-en.. Bár én aláírnám a BL győzelmet cserébe egy bajnoki tabella 5. helyéért. Megkapná a csapat a zöldkártyát(úgy mint anno a liverpool) és meglenne a rég áhított trófea is ;) -
Mert elrontottam, a számozást elfelejtettem átírni 3..7-re... javítom, bocs. :)
Köszi, hogy szóltál. -
#20320 a 2 Manchesteri club miért hiányzik a tabelláról? -
Köszönjük. -
#20318 Chelsea-Aston Villa 3-3 ::: Digisport HD összefoglaló
-
Ez igaz, bár mi az első félidőben megint szánalmasan játszottunk, Ferreira szegény bűn rossz volt, de nem csak ő, mikor figyeltem a passzokat nem volt 5 jó passzunk anélkül, hogy el ne adtuk volna... :S
A második félidőre igen, helyrerázta CA a csapatot, de a vége ... mint egy kis hülyegyerek aki csak az ajándékára figyel, semmi másra - és kaptuk is a gólt...
Egy ilyen AV ellen mint ez... ők megérdemlik az 1 pontot, bár a sárgák miatt megérdemelték volna a vereséget.
Következő a Wolves idegenben, megint csak a reménykedés marad... :S
Egyébként 5-ödikek maradtunk ezzel.
GO BLUES! -
davidragon #20316 Az X ellenére öröm volt nézni hogy újra fociznak a srácok.
Terry fantasztikusan ment, de vele sosem volt gond. Amit ő művel a pályán az egészen elképesztő még mindig számomra.
A többiekkel sem volt gond ma, a 3. kapott gólnál még mindenki ünnepelt sajnos.
Első félidőt nem láttam, arról nem tudok mit mondani -
#20315 ez kiba... jó meccs volt. -
1-0
1-1
1-2
2-2
3-2 (89')
...
3-3 (90'+1)
Nem tudok mit mondani... felálltunk 1-2-ről és megfordítottuk, jó volt nézni, ahogy kirobbant mindenkiből a feszültség és CA-hoz rohantak... aztán rögtön hideg zuhany... :S
1-2 után a régi Chelseat láthattuk, viszont nem figyeltünk egy nyamvadt támadásnál, mert azt hittük megvan... ... ...
GO BLUES! -
A bírónál (2 büntető, 7 sárga eddig) már csak az Aston Villa (6 kapott sárga) szánalmasabb (valaki tuti megsérül), meg sokszor a játékunk... :S
Ferreira meg... nem értem, ha van egy Bosingwa a padon akkor mit keres bent? Egyértelműen ő a másik hibás a kapott 11-esnél...
Remélem második félidőben nem csak 4-5 játékos akar nyerni nálunk.
GO BLUES!