Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Na ezen kiakadtam... MIÉRT kellet eladni????

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Oziris666
Joey posztja "nem lényeg" oda visszajön Stoch és megvan oldva!
Inkább a középpályán aggódok Marad egy Lampard, Essien meg Mikel is sérülékenyek mostanság!Ballack ,Deco lelép!
Tegyükfel bejátszuk Maticot!
De egy valakit minimum kell igazolni még oda...

hedonist
Igazad van, hát remélem nem Yossi félékkel próbálunk "erõsíteni"...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
mondjuk igazad van, de azért jó ha van egy Joe Cole a csapatnál, mégha csak csere akkor is 😊

viszont most akkor a múltkori Yossi Benayoun hír lehet hogy komolyabb mint gondoltuk? hmmm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Lehet, hogy megköveztek érte, de akár mekkora kedvencem is volt JC, az utóbbi idõben sajna abszolút semmit nem nyújtott a pályán... Fõleg hogy állítólag sokkal nagyobb fizetést is követelt... Én minden jót kívánok neki a karrierjében, de meglesz a csapat nélküle is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
Cole és Ballack elengedése szerinte nagy faszság....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Hát Ballack ,Cole ,Belletti , Deco tuti lépnek úgytûnik...
Hát muszáj lesz erõsíteni,kiváncsian várom kik jönnek

lippet
Belletti is megy el!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

áá Joe Cole nagy kedvencem volt pedig, de az tény hogy már nem hozta a régi formáját<#shakehead><#sir>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Bulykin
azért õt is sajnálom picit, utóbbi idõben már õ is javult mióta védekezõ kp lett...szerintem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
CHELSEAFC.COM

Hoppá ugyan ez Ballackról!

hedonist
Joe Cole to leave the club.

CHELSEAFC.COM

hát, hát elsõre vegyesek az érzelmeim, rég nem mutatott jó formát, és talán jöhet vki jobb helyette, de nekem az egyik kedvencem volt...
jobban örülnék, ha elõbb Deco-t és Ballack-ot adtuk volna el.

hedonist
És ez elsz az elsõ friendly amit játszunk a nyáron: Against Ajax on Friday 23 July at the Amsterdam ArenA.

hedonist

Matthew Prosac
Joe sem sokáig 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lippet
Márcak Terry, Lamps, Joe, Anelka, Malouda maradt!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
Én se kockáztatnék megoperált térddel, jót tesz majd neki a relaxálás.

Matthew Prosac
Ennyre megterhelõ volt ez a bajnoki cím?! 😮

Vb 2010: újabb Chelsea-klasszis dõlt ki, Mikel sem játszhat a tornán
Nigéria labdarúgó-válogatottja is lemondhat egyik legnagyobb csillagáról a dél-afrikai világbajnokság elõtt: John Obi Mikel térdsérülés miatt nem vehet részt a tornán.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
de úgy,h még volt 3 hátra, tehát 2015 ig érévényes szerzõdése van😊

Bulykin
\o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
azóta már tény, singtörése van :/

Fabio Capello
nekem is valahogy akörül 😄

hedonist
Essien 2 évvel hosszabbított!

hedonist
Vegyes érzelmekkel állnék a dologhoz.😄

amúgy lehet,h baj van, Drogba könyöke nagyon úgy néz ki,h eltörött..😞

amúgy nem értem, õ a tápláléklánc csúcsa,h lehet ez??😄😄

lippet

pontban mennyit értél el?😄
56 p
szintén zenész

"Rossz elõérzettel ébredsz kora reggel. Kinézel az ablakon, és a ködben egy fekete Volgát látsz lefékezni a házad elõtt. Kalandod itt véget ér..."
Tyler1
"Villámtárgyalást folytatott a Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti és a Barcelona svéd szupersztárja, Zlatan Ibrahimovic az Egyesült Államokban - számolt be exkluzív értesülésérõl a katalán sportlap El Mundo Deportivo."

úristen, csak nem õ az egyik kiszemelt? 😮

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ÁÁÁ köszi meg is csinálom!

pedig semmi bonyolult nincs benne, kiválasztod, hogy 10 oldalú és 1 darab, aztán csak a "Roll dice"-ra kell kattintani
Én hagytam a szerencsétlent!
Csak sajnos a dobókockás résznél elfogytam mert nem jöttem rá a dobókocka használatára!
Ezen szakadtam!
Ez a Drogba nevû ork emberevõnek tûnik, jó lesz vigyázni vele, viszont a félszerzet, akit Essiennek hívnak, kedves fickó. Lampard és Terry a csapat vezérei, már az elsõ edzések után jó érzéssel tölt el, hogy velük dolgozhatsz. Anelka egy igazi paraszt, nem mindig csinálja azt, amit a pályaedzõk mondanak neki.

Gunnersboy
nekem is 😄

Anelkát volt aki kitette a keretbõl?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem bírtam letölteni a dobokockát 😞 segítenél? vagy hogyan megy ez ... megkéne csinálni mert faszának tünik. aki megcsinálta megmondhatná h kb mennyi idõ alatt sikerült.
Joe Cole az Arsenalba megy... ingyen...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nekem az ezüst megvan 😄
Fabio Capello
én csak egy BL helyezést értem el, másnap reggel leparkolt a házam elõtt a fekete kocsi... 😄😄

hedonist
Nem tudom,h ismeritek-e az NST blog-ot, ha nem egyszer mindenképp nézzetek rá, mert egyedül álló mûfajában, ITT is egy cikk a csapatunkról, amolyan különleges szezonösszefoglaló játék, kell hozzá egy 10 oldalú dobókocka, ha nincs itt van egy virtuális ezen a linken Dice Simulator.

én megcsináltam, nekem nem sikerült bajnoknak lennem😊

Oziris666
Messit már sok védõnk hatástalanította😊
Amúgy nemis azon a meccsen vitatom a teljesítményét azon jól nyomta igaz balszélen!!!
De nemegy meccsen kellett Carvalhonak kilépni jobbra amikor fennragadt!

Szerintem a szerb jobb a posztján ennyi...

Nincs igazad. Azon kevés (egy?) védõ egyike aki mostanában a nagy Messit bohóccá hatástalanította...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Oziris666
Én akkor sem szeretem😊 Iva sokkal jobb szerintem!Bosingwa elõre játékba nem rossz de védekezésbe nálam kevés...Meg állandóan elöl ragad

hedonist
Rühelled? amikor játszott õ volt európa egyik legjobb jobbhátvédje...

Oziris666
Nyílván ha megy Ferreira,Carvalho,Belletti akkor Iva,Alex,Terry marad középre!Bosingwa meg jobbra egyedül gondolom ezért akar még egy jobboldalit!Vagy CA is rüheli Bosingwát(mint én😄) és azért😄

hedonist
Csak az a kérdés,h MINEK??? 28 éves õ is, jobb bekk, ott fel fog épülni Bosi, és ott van Iva aki világklasszis teljesítményt nyújtott a szezonban!

lippet

jah
Tyler1
ígyvan, és mondjuk ez pont jókor jött, mert egyre inkább kezd a foci is el"arabosodni" vagyis pl. egy City gyorsan a csillgos égig vitte volna az árakat.

Japep

Igen. Azért valahol nevetséges eleve a fizetésük, nem még hogy az átigazolási áruk - remélem ezzel együtt jár a fizetés csökkentése is, ha minden klub "egyszerre" csökkentené akkor nem sírhatnálak, sehol nem kapnának többet... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyler1
na ez egy remek szabályzat. mennyire rég kellett volna már ez.

"...továbbra is lesznek jelentõs transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak."

Há' mér', eddig nem így volt?
<#idiota>