Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
én ezt az igazolást nem értem...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Krisz018

Japep

Háááát meglátjuk... de 30 évesen megvenni... :S
Ne legyen igazam... 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Kocka08
Sztem nincsen.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

azért Dél-Koreában van pár, aki nem lógna ki a csapatból
Hát én azt is el tudom kepzelni, hogy a Valencia vitte rá erre a döntésre. A klubnak pénz kell a City kínálta a legtöbbet.

"Real Madridot és a Chelsea-t is kikosarazta"

Na most ez így nem teljesen igaz mert mi léptünk vissza, ugyanis nincs rá szüksége Mourinhonak, a Chelsea álláspontját nem ismerem.

REAL MADRID

Bulykin
csak a játékosok miatt szimpatizálok kicsit a Cityvel, amúgy mindenki csak a pénzért megy oda... csoda hogy Joe Cole-ra még nem csaptak le

hedonist
Meglehet😊

Ha Silva ezt tette azután, ahogy nyilatkozott, akkor nagyot csalódtam benne és egyben sajnálom is, mert innentõl rábaszott, mint Robinho és a sok hülye aki ment a City-hez.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
a Monaco vagy a Bolton támadói szerintem kúrvajóakok 😊
plusz azért amikor Park a Manchesterbe igazolt nem hittem volna hogy viszi majd valamire, és lám

Forza Italia
elment a pénzért

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kocka08
A Daily Mail jelentései szerint a Manchester City megállapodott a Valenciával David Silva ügyében és 29 millió fontért leigazolta a spanyol középpályást. A 24 éves játékos, aki így a Real Madridot és a Chelsea-t is kikosarazta, várhatóan négy éves szerzõdést ír alá.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
Ja pl Kim jong akárkit a KNDK-ból😄 na de komolyan nincs egy se aki chelsea szint lenne.

Silva jöhetne, õ rendelkezik vmilyen ázsiai felmenõkkel is. (talán japán)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
én egy ázsiai labdarúgót is szívesen látnék a csapatban! köszönöm...xD

és ha igaz ez a Torreses hír akkor hajrá

Japep

Liverpooli bennfentes - ja, inkább Pistike a Soccernet szerkesztõségébõl...

Van benne realitás, de a VB alatt felesleges, szerintem ez mind csak szenzációhajhászás. Meglátjuk... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Fernando Torres a nyáron elhagyhatja a Liverpoolt, ugyanis a klub anyagi nehézségekkel küzd, és pocsék szezont tudhat maga mögött. A bajnokságban a 7. helyen végeztek, így a Bajnokok Ligájában sem indulhatnak jövõre. A Soccernet szerint egy liverpooli bennfentes elárulta, hogy a Chelsea és a Manchester City bejelentkezett a csatárért.

- Van már két szóbeli ajánlat Torresért, a Chelsea hajlandó lenne 50 millió fontot adni, míg a Manchester City 25 millió fonttal többet kínált érte. Fernando a Cityhez semmiképpen sem igazolna, még ha a klub a nagyobb összeget kínáló csapatnak adná el szívesebben. A lényeg a Bajnokok Ligája lenne, nem az, hogy a Chelsea-nél 60 ezerrel kevesebbet keresne hetente.

A Chelsea nem csak Torres, hanem Yossi Benayoun iránt is érdeklõdik.
- Ha engem kérdeznek, akkor Benayoun és Torres is a Chelsea-hez igazol. Elõbbivel már közel a megállapodás, Torres most a világbajnokságra koncentrál - nyilatkozta a liverpooli bennfentes a Soccernet szerint.

Gyerünk mindent bele!
HAJRÁ TORRESÉRT!!!!!

hedonist

Bulykin
lol 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bencee7
Elküldte Domenechet oda, ahova való<#idiota>

éés végre sikerült Drogbának betalálnia...bár sajnos sokat nem értek vele<#shakehead>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bulykin
Anelkát miért küldték haza?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
Manchester United–Newcastle

erre kíváncsi leszek😄

am WBA kezdésnek kap egy 5öst😉

Jó kis rangadók lesznek 😊

REAL MADRID

Kocka08
Az értesülés szerint nem született meg az egyezség a két klub között, azonban arról nem volt szó, hogy megfelelõ összegért eladták volna-e a játékost. Korábban több helyen is arról írtak, hogy a "vörösök" egy 4 millió fontos ajánlatot utasítottak vissza.

Az izraelit a Chelsea vélhetõen Joe Cole helyére igazolná, akinek a szerzõdése június 30-án lejár, és így távozik.

Benayoun az összes sorozatot figyelembe véve 45 mérkõzésen 9 gólig jutott idén a Liverpoolban.

Ennek örülök!
De az viszont nagyon idegesít hogy ezzel szarakodunk miközben majd lemaradunk a nagy halakrol..😞
Visszatérve még egy mondatra sztem Gera is van olyan játékos mint Benayoun!

Tyler1
"te! tényleg jók a spanyol csajok? megyekk én is madridba"<#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Krisz018

hedonist
Hátha izgat még valakit, Giles Smith heti cikkének mai kiadása a hivatalosunkról, érdekes okfejtés Joey-ról, aki jól tud angolul: chelseafc.com

Mondani akartam! 😄

Sabcsee
elia télleg kurva jó<#eljen>

kaka

hedonist
Na meg Chabalala!!!! xDD

Bulykin
bizony, ezen én is gondolkodtam...
Elia eddig számomra ismeretlen volt, de fantasztikus játékos szerintem, vagy hogy egy afrikait mondjak Haruna(asszem😄)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
én úgy vagyok vele,h sokkal jobbat is vehettünk volna, olyan jó játékosok vannak 20-26 évesek.. nézzük a vb-t és én például, ki vagyok akadva,h mennyire jó játékos Özil,Marin,Elia,Kroos és akkor nem is folytatom, mert nem értem,h miért nem lehet rámenni vmi ütõs igazolásra. Most már kellene valaki aki méltó lesz a 7-es és a 10-es üresen álló mezeinkre...

Bulykin
én nem szeretém õt a csapatba :S
nem szimpatikusXD
de egyébként kicsit olyan mint SWP, nagyon érzi a labdát és technikás, nem mondom hogy rossz játékos

hedonist
Angol lapok már tényként írnak a Benayoun üzletrõl.

Ti mit gondoltok? nekem csak annyi a bajom,h kiadunk £6.5 m és már 30 éves..

amúgy meg hajtós és technikás, jó csere játékos sztem.

hedonist

Lamps+ Schweinsteiger
Ütõs lenne a középpálya!

Kocka08
Csak hogy legyen miröl beszélni..😊

Kocka08
Az FA nyilvánosságra hozta a Community Shield 2010-es kiírásának idõpontját. Az idei angol-szuperkupát 2010. augusztus 8.-én rendezik meg 16:00-kor, az ellenfél pedig csak úgy mint tavaly, a Manchester United lesz.

Kocka08
A hírek szerint a Chelsea vezetõsége nem kevesebb, mint 25 millió fontot ajánlott a Bayern München vezetõinek, Bastian Schweinsteiger játékjogáért.

A bajor klub csak úgy, mint a Chelsea duplázott az elmúlt szezonban, hiszen a bajnokságot és a német kupát is megnyerték, amiben nagy szerepe volt a 25 éves középpályásnak. A triplázás elmaradt, noha ott voltak a Bajnokok Ligája döntõjében, kikaptak az Inter-tõl 2-0-ra. Szerzõdés 2012-ig köti a Bayern München csapatához.

A The Daily Star szerint Carlo Ancelotti fiatal tehetségeket is szeretne a nyáron a Stamford Bridge-re csábítani, így illik bele a képbe Schweinsteiger, aki emellett honfitársát a vélhetõen távozó Michael Ballack-ot lenne hivatott pótolni.

A Kékek elõjárói már tárgyaltak Schweinsteiger ügynökével, s nem fukarkodnának a középpályás fizetésével, mivel évi négy millió fontos gázsit szánnának a játékosnak, aki most csak a Világbajnokságra koncentrál. "Most csak a Világbajnokságra koncentrálok, bármi más most hidegen hagy." -nyilatkozta nemrégiben Schweinsteiger, aki a középpályán és a szélen is jól érzi magát.

Õt viszont nem tudom elképzelni egyenlõre.

Kocka08
Ezt most találtam sorry aki már olvasta.😊

Egy angol lapértesülés szerint a Liverpool csatára, Fernando Torres visszautasítja a Manchester City-t és az általuk ajánlott heti kétszázezer fontos fizetést, csak azért, hogy a Chelsea labdarúgója lehessen.

Ezzel a hatalmas összeggel a spanyol lehetne a világ legjobban keresõ játékosa, de a hírek szerint õ mégis a nívót választja a manchesteriek helyett.

A hírek szerint a Chelsea nem kevesebb, mint ötven millió fontot adna az egykori Atletico Madrid csatárért, aki a hatalmas fizetés helyett, inkább a Bajnokok Ligájában való szereplést favorizálja, amit a City nem tud megadni.

Én lennék a legboldogabb Chelsea és Torres szurkoló a világon!

Oziris666
Mit várna bazzeg ? Pénzt,Pénzt,Pénzt

WuFraZselic
tegnap ebédnél még kicsit nehezen használta a kést 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Freedom88
igen játszik

T.T.

nem tudja valaki Drogbával mivan( esetleg valaki nem beszélt veled😄?) ? Fog játszani a VB-n?

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

hedonist
Valószínûleg így van, de 20 éves a srác, gondolkodhatott volna úgy is, mint pl. a Barcelona fiataljai,h majd eljön az én idõm is és harcolok,h a világ egyik legjobb csapatában nagy játékossá válhassak. Most a fenertõl mit vár? Oké, ha ott kimagasló teljesítményt nyújt, akkor még megveheti vmi nagy csapat, de ezeknek sokszor nincs jó végük.

Japep

Gondolom nem akart padozni a Chelseaben, inkább elment állandó játéklehetõség reményében.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát én nem értem... Ha Kakuta-t elmerik adni akkor ölök..

Oziris666
Hát ez jó kérdés!Max akkor érthetõ ha vmi nagyon jó ajánlat érkezett,de azt kétlem minket ismerve😄