Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
ma 16.00-tól felkészülési meccset játszotok a Crystal Palace-al
streamek itt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Krisz018
hedonist
Tomas Kalas-t aki csak jövõre csatlakozik, mert vissza ment az Olomuchoz kölcsönbe.

elkövetkezendõ pár hétben biztos,h lesz egy nagyobb igazolás is!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Benayoun-on kívül igazoltunk már valakit?

hedonist
persze.. bár, ahogy eddig sem, ez sem lesz sokat a srácokon😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Pethy23
Ízlések, szerintem nagyon jó.
hedonist
Hát sztem ez szörnyû, a hazai perfekt, de ez olyan, mint egy kínaipiaci bóvli.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
pedig már kezdtem megszokni azt a sárgát 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

<#eljen>

REAL MADRID

Krisz018
Az új Vendég Mezünk:

www.chelseamegastore.com

hedonist
Benayoun angol Wiki oldala.

Itt a 10-es mez szerepel a neve mellett, hát remélem ez csak amolyan wikis kamu.

hedonist
Ashley-t "hívja" Casillas

na ez nem fog megtörténni.

hedonist
jó lenne õ is!

hedonist
4 nap és újra látjuk a kékeket!😄

hedonist
jajdejó lenne, ha nem õ akkor agü jön sztem mert megint nyilatkozott.

Kocka08
David Villa meg van róla gyõzõdve, hogy válogatottbeli csatártársát, Fernando Torrest nem a pénz, hanem a siker motiválja, éppen ezért, ha elhagyja a Liverpoolt, akkor nem a Manchester Cityt fogja választani.
- Nem vagyok biztos benne, hol folytatja a jövõben, de azt õ is tudja, csakúgy, mint én, hogy trófeákat akar nyerni klubjával. Õ nem pénzközpontú, így soha nem fog a Manchester Cityhez csatlakozni.
Villa úgy véli, inkább Nyugat-London,vagy Katalónia lenne Torres megfelelõ célpontja.
- Az biztos, hogy a Barcelona, vagy a Chelsea a reális klub számára. Õ már bebizonyította, hogy tud gólokat szerezni Angliában, ahol jelenleg a Chelsea az elsõszámú csapat, szóval ennek a lehetõségnek van a legtöbb értelme.

Gyerünk már!
Felfog most gyorsúlni szerintem a dolog..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
drogba sose megy el, foleg nem a cityhez.

Tyler1
igen én konkrétan félek 😄 bár olvastam h Drogbát szóba hozták a Man Cityvel, szóval ha õ távozik akk elnézem nálatok Torrest 😛

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kocka08
Miért nem lehet Chelsea játékos?..😊
Féltek egy Drogba-Torres párostol?

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Bulykin
hehe <#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
nem, Torres nem lehet Chelsea játékos 😄 nem is állna jól neki a kék 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kocka08
Láttam már fasza video.😄D
Sztem valamelyik Chelsea játékos tanítota neki..😄

LasCar16

#acm

Kocka08
Az tény hogy régóta tárgyalunk és közel vagyunk Torres hoz.
És az is lehet hogy csak a vb miatt ment ki
de én Abrárol eltudom képzelni hogy átnéz majd Torres szálodájába és megsúgja neki hogy mennyit fog keresni..😊

Ja õt mi is <#idiota>

REAL MADRID

Japep

Az meg tény, hogy Torres nem foglalkozik semmivel, míg vége nem lesz a VB-nek... 😊

De elvileg Sami Khedirat akarjuk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
tegnap a német meccs közben mondta a kommentátor, hogy tárgyal a Chelseavel Torres és igencsak közel áll a szerzõdés aláírásához... viszont azt is mondta hogy a Chelsea érdeklõdik Khedira iránt o.O

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

,,Angol lapértesülések szerint <...> Az Abramovicshoz közel álló forrás szerint'' ...

Ezeknek sosem hiszek... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szerintem csak a helyszínen óhajtja megtekinteni a VB döntõt...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Japep

Szerintem ez hülyeség... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Angol lapértesülések szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics azért utazott el Dél-Afrikába, hogy leigazolja Fernando Torrest.

Az orosz mágnás készen áll arra, hogy 66 millió eurót fizessen a Liverpoolnak a spanyol támadóért, akinek aláírásáért utazott el állítólag a világbajnokság helyszínére.

Fernando Torres jelenlegi klubja, a Liverpool nehéz anyagi helyzete miatt rákényszerülhet arra, hogy eladja értékesebb játékosait, így Torrest is, míg Steven Gerrardot a Real Madrid csábítja gõzerõvel a hírek szerint.

Az Abramovicshoz közel álló forrás szerint a Chelsea, ha megszerzi a Manchester City orra elõl, minden idõk legjobban fizetett játékosává tenné Torrest heti 240 ezer eurós alapbérével.

hedonist
Chelsea sign Czech sensation.

Tomas Kalas az arc, védõ, 17 éves és még marad 1 évet a Sigma Olomouc-ban.

Bulykin
whoa :o elsõ kép :_D😄

Krisz018

hedonist
Huuu de jó Essient futni látni😄

Japep

A Leverkusen oldala:

Akárhogyan is, de nekem már hozzánõtt a Chelseahez... :S
Köszönjük és sok sikert neki!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
milyen durva már Benayoun Chelsea felszerelésbe <#smile>
jó látni Essien-t és Mikel-t <#smile>

Krisz018

Japep

Annyi pénzzel még mi sem tudunk versenyezni... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát az biztos,h egy Deco, vagy Ballack helyett jobb lesz! Csak akkor legyen is érdemi igazolás. David Silva-t az orrunk elõtt vitte az rohadt City.

Japep

"Idõs", igaz. De a L'poolban is jól türte, ha padozott, azt is, ha még azt sem, nem kap nagy fizetést, nem került sokba; amikor beállt a 'Poolba, mindig sikerült felpörgetnie a játékot, soha nem értettem, miért nem játszik többet ott. Nem mondom, hogy itt alapjátékos lehet, de egy esélyt megérdemel - én sem vagyok nagyon optimista vele kapcsolatban, de szólnak mellette érvek. A Ballack-Deco-Joey trió pótlására lehet, hogy jó lesz - igaz gondolom még igazolunk valakit "elé". 134 meccsen 29 gólt szerzett, ebbõl 3 mesterhármast (elvileg egyet a kupában, egyet a PL-ben, egyet a BL-ben).

Meglátjuk. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nagyon rossz döntés volt Bénajúnt idehozni... Szvsz hasonló sorsra jut, mint a többi izraeli (Grant, Ben Haim)... rövid idõn belül megy a levesbe.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kocka08
Hát nagyon kiváncsi vagyok rá.
De remélem a Torres ügy zajlik még mert rá szerintem valóban szükség van.
És még egy középpályásra.(Van der vart)

Whááá, minek ide ez?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

akkor annyira azért nem drága, a játéka pedig színes
Japep

Elvileg 5.5 millió font volt, és heti 50 ezret kap.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
én 5 meccset adok neki hogy bizonyítson 😄

én nagyon kedvelem, de ha tényleg 10 milliót adtunk érte, nem igazán érte meg:S