Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Egyetértek...és sajnos már nem az elsõ hibája Turnbullnak

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Barnabyka
1. (1.) Internazionale (olasz) és
(1.) FC Barcelona (spanyol) 297-297 pont
3. (4.) Bayern München (német) 257
4. (6.) Werder Bremen (német) és
(5.) AS Roma (olasz) és
(6.) Chelsea (angol) 236-236
7. (9.) Atlético Madrid (spanyol) 231
8. (10.) Olympique Lyon (francia) 230
9. (6.) Fulham (angol) 224
10. (12.) Manchester United (angol) 217
..95. (86.) Debrecen 120,5
.192. (590.) Gyõri ETO FC 88

-------------

nekem azt senki ne mondja, hogy egy szinten vagyunk a Werder-el mert szvsz közük nincs ahhoz a szinthez ahol mi tartunk O.o

Kapusnak fognia kellett volna de megijedt :S

REAL MADRID

Bencee7
Ehh kikaptunk<#wow3> 2-1

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
Na ahogy beírtam 1-1 Petric<#falbav>

Bencee7
Na mi van gyerekek? senki nem nézi a meccset?<#vigyor3>

0-1 Lampard révén, egyenlõre <#taps>

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nem akarok hülyeséget mondani, fõleg,h wikipedia a forrás, de mintha Kakuta lenne idéntõl a 7-es a csapatban, ez mondjuk jelentheti,h több játéklehetõséget kap.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Pont ezt mondogattam pár napja,h Kakuta milyen jó volt az EB-n, csak már nem kergetek hiú reményeket, Ancelotti nem az a Guardiola féle esélytadokatehetségnek típus sajnos.

Oziris666
18 éves , egy barcában már tuti bedopták volna a "mélyvízbe"

Bulykin
<#taps>
Ancelotti remélem ad neki esélyt idén

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
a támadó középpályásra csak ennyi - > A Chelsea reménységét, Gael Kakutát szavazták meg a szombaton végetért U19-es Európa Bajnokság legjobb játékosának.

hedonist
BBC-Chelsea to pay €17 for Ramires

Holnap már orvosi vizsgálaton fog résztvenni!

Jobban utánanéztem, és talán annyira nem is fölösleges, mert nem csak vkp, hanem jobboldali kp-t is játszik, a Benficában fõleg ezt tolta.

hedonist
Nem rossz, de, mint már mondtam sztem felesleges és nagyon nem azon a poszton kéne erõsíteni. attól félek idén sem veszünk csatárt, vagy támadó kp-t...

Amúgy meg azon nagyon kiakadtam,h Benayoun kapta a 10-est.

Krisz018
Létrejött az egyezség a Benficával!

Egy helyi újság, név szerint a Record értesülései szerint megszületett az egyezség a Benfica és a Chelsea között, tehát az egykori Cruzeiro játékos átteszi székhelyét Londonba, annak is a kék felére. A duplázó csapat 22 millió eurót utal át a Benficának a brazil válogatott játékosért.

A Benfica nemrég eladta a játékos jogainak 50%-át egy befektetési csoportnak 6 millió euróért, ami azt jelenti, hogy a portugál bajnok a díj felét, vagyis 11 millió eurót kaszál. Azonban a Cruzeiro-tól 7 millió euró ellenében vették tavaly Ramirest, tehát azt mondhatjuk, hogy profitáltak az üzletbõl.

Vasárnap az Aston Villa ellen játszott felkészülési mérkõzést a Benfica, melyet 4-1-re megnyertek, Ramires azonban nem játszott a meccsen, nehogy összeszedjen egy sérülést, ami csökkentheti az értékét.

Az átigazolás tényét még egyik fél sem erõsítette meg, de várhatóan a Benfica a hivatalos honlapján már a mai nap folyamán be fog számolni a megállapodásról.
www.goal.com

asfa
hmmh át egyelõre a felkészülés nem hozza az eredményeket dehát ezért felkészülés.. de még mindig hiányolok egy erõs, csatárt akire lehet épiteni mert Anelkara nem lehet, mostanában Drogbára se, amikor van kedve villog amugy nem igazán.. szóval, kéne egy erõs, megbizhato csatár minimum... Torres, Agüero nagy erõsités lenne, és játszatni Kakutát mer nagyon jo volt most

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

1-2 lett... nem láttam a meccset, de ... nem bánom... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jaja, szerencsetek volt mert a kapus mellenyult 😄

REAL MADRID

Japep

Már 1-1 Lampard... de akkor is... :S 😄
Go Blues!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Félidõben 1-0 <#confused>

REAL MADRID

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

EINTRACHT FRANKFURT - CHELSEA
- Pre-Season, Commerzbank-Arena -
- ma 16:30, Chelsea TV -
- vezeti : dr.Felix Brych -

EINTRACHT FRANKFURT :
Manager : Michael Skibbe

Nikolov
Ochs - Franz - Kohler - Meier
Amanatidis - Gekas - Russ - Jung
Schwegler - Tzavellas

Cserepad : Altintop, Korkmaz, Clark, Fenin, Bellaid, Rode, Heller, Kittel, Ciao, Fahrmann

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Hilario
Ferreira - Bruma - Terry (c) - Cole
Benayoun - Mikel - Zhirkov
Kalou - Anelka - Malouda

Cserepad : Turnbull, Walker, Ivanovic, Mancienne, Carvalho, van Aanholt, Matic, Essien, Lampard, McEachran, Sinclair, Borini

-----------------------------------------------------------
Go Blues! 😊
De jó már ezt leírni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
na igen, csak most volt az is😄

bakkerman
EB volt az a VB 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
túltesz a narancssárga-feketén... de nembaj, a hazai legalább most idén tényleg pöpec!

Japep

Még nem biztos... fura... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ez a gyerek, h mozog a pályán hihetetlen... örülök,h nálunk van!

hedonist
Kakuta megnyerte az u19-es VB-t a franciáknak!

A spanyolokat verték a döntõben ami nem kis dolog, Kakuta csinálta meg a gólt, de végül más lõtte be, egyébként az elõdöntõbe Kakuta lõtte be a franciákat.

A fogadóirodák megszûntették a fogadást arra, hogy Torres a Chelsea-be megy, szóval õk már lehet hogy tudnak valamit...

Kocka08
Jó hogy hozzászólt a témához..😄D

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Hát srácok, ha a Debrecen továbbjut, akkor a Chelsea-t ne várjátok a Bajnokok-ligája fõtáblájára....szóval imádkozzatok, hogy most a Basel kiejtse a Lokit 😄DDDD mondjuk arra is kis esélyt látok hogy a Debrecen kevesebb gólt rúg a visszavágón mint 5...és nem hiszem hogy nagyon gólt kap...😄DDDDDDDDDD csak viccelek 😄 amúgy Hajrá Chelsea és Real Madrid...
de azért remélem továbbjut most a Debrecen, bár nagyon kevés az esélye...😞 de még bármi megtörténhet... 😊 szóval HAJRÁ LOKI!!!!!!!! a kondások veletek vannak 😄DDDDDDD
Rash87
Értem,így akk mindjárt más😊

Glory, Glory Man. United!

Pethy23
Nem a Chelsea játszott hanem a Chelsea Reserves, ami nem ugyan az a csapát, más edzõ is van stb, csak NSO volt olyan okos hogy így hozta le a cikket. EZ olyan mint amikor a Real Madrid Castilla kap ki és lehozzák hogy a Real Madrid kikapott egy 5. osztályú csapat ellen...
Rash87
Milyen keretetek játszott tegnap hogy ennyire kikaptatok? :S

Glory, Glory Man. United!

bakkerman
Amúgy mivan ezzel a Torres üggyel?? Nagyon sok pletyka volt még a nyár elején,a VB elõtt,hogy most akkor Chelseabe megy,vagy a City-be(sõt,még rólunk is cikkeztek...) aztán most meg semmi hír...De Suarezrõl is volt szó

hedonist
Én ezt pontosan tudom, ismerem, le is írtam, nem ezzel van a gond.

bakkerman
Ramires nagyon tehetséges srác,vagyis már nem csak tehetség,hanem kiforrott játékos,tavalyi szezonban a Benfica egyik húzóembere volt

hedonist
Ezt a rasszista dolgot megmosolygom, úgyh hagyjuk is😊

Decot nem értem minek sorolod fel, amikor õ támadó kp, és amúgy még nem ment el (remélem el fog) Essien tényleg kiveszi a részét a támadásokból, sokkal inkább, mint Mikel, de attól még alapvetõen mélységi kp.

Bulykin
mivel Ballack és Deco elment(vagy akár Bellettit is mondhatnám mert nem egyszer játszott középpályán is), szerintem Essien nem VK lesz, és azért Mikel mellé elférne...

amúgymeg kicsit rasszista már ne haragudj -.-'

Egy ilyen középpálya azért nem lenne rossz:
Lampard
Malouda Essien
Ramires/Mikel

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Sztem jó lenne az nem kérdés,h nagyon jó játékos, láthattuk a VB-n is, csak a posztja ugyan az, mint Essiené vagy Mikelé, na most õket nem fogja kiszorítani, viszont Lampard posztján õ maga van egyedül, oda kéne valaki meg esetleg egy komoly csatár, de középpályára mindenképpen, ha jön valaki az kreatív legyen és ne romboló védekezõ.

Kocka08
Semmi szükségünk rá!

Hihetetlen hogy éveken keresztül semmi komoly erõsítés nem jött!
Nem tudom mi lesz Torresbol például de most eléggé elhalkúlt az a dolog is.
Bezzeg ezek a felesleges igazolások meg mennek!
De egy Torresal nem lehet becsõdölni mert bizonyított már a PL ben.
Az meg azért eléggé kérdéses hogy egy Ramires mit tuda itt alkotni..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
Úgy néz ki pár napon belül tényleg leigazoljuk Ramirest, csak a játékjogaival van némi gond, ugyanis 30%-ban a Benficájé, 20%-ban az ügynökéjé és a fennmaradó 50% pedig Kia Joorabchiané az ismert iráni üzletemberé, és a probléma az,h a PL-nek van egy olyan szabálya,h játkoseladási üzlet, csak 2 csapat között jöhet létre, vmi hasonló gond volt anno Teveznél is.

a véleményem pedig,h jó játékos csak éppen azt mondja meg valaki nekem õszíntén, h nekünk mi szükségünk van még egy feka védekezõközéppályásra???

hedonist

hedonist
Hát ja, jó szarul áll neki a piros.. de mind1 már nem is érdekel..

Kocka08
Nagyon rossz érzés látni...😞

Bulykin

hedonist

Tyler1
ja így érthetõ<#idiota>
a fél csapatról életemben nem hallottam még 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Ajax-Chelsea 3-1

Chelsea: Turnbull (Hilario 46.); B. Clifford (Chalobah 46.), Bruma, Bertrand, Van Aanholt (Ince 64.); Mikel (C. Clifford 83.); Essien (c ) (Cork 73.), Matic; McEachran (Sinclair 46); Sturridge, Di Santo (Lalkovic 64.)

Ajax: Stekelenburg; Oleguer (Blind 64), Alderweireld, Vertonghen (capt), Anita (Emanuelson 64); Enoh (Bonevacia 73), Lindgren; Sarpong, Eriksen (De Zeeuw 70), Zeegelaar; De Jong
Unused subs: Vermeer, Donald

Bulykin
Gulácsi

nemtudom mennyire igaz...