Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
1-0 😞 15'

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Japep

Tottenham Hotspur - CHELSEA
- PL 17.forduló, White Hart Lane -
- ma 17:00, Digisport -
- vezeti : Mike Dean -

Tottenham Hotspur :
Manager : Harry Redknapp

Gomes
Hutton - Dawson (c) - Bassong - Assou-Ekotto
Lennon - Palacios - Modric - Bale
Defoe - Pavlyuchenko

Cserepad : Cudicini, Corluka, Sandro, Dos Santos, Bentley, Keane, Crouch

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ferreira - Ivanovic - Terry (c) - Cole
Essien - Mikel - Ramires
Kalou - Anelka - Malouda

Cserepad : Turnbull, Bruma, van Aanholt, McEachran, Lampard, Sturridge, Drogba

-----------------------------------------------------------
Kemény lesz... nagyon. Lampard legalább ott a padon.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem arról van szó. Eddig néztem az összes meccset. De annyira szarul játszottak, szenvedtek, és ráadásul a Spursnél jóval gyengébbek ellen, hogy már nem is tudom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Köszönjük szépen.

Igen, kemény lesz, lehet, hogy megint szenvedni fogunk, de attól nézni kell. 😊

Nem csak akkor kell tolni a szekeret, ha jönnek a 3 pontok! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem is tudom, hogy nézzem-e a meccset...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

banok
17.00 Tottenham-Chelsea
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nincsenek nagy elvárásaim, így nem fogok nagyot csalódni...

Bulykin
tyûûû de félek a mai meccstõl...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bakkerman

pedig olyan szép kopasz 😄D

más:

tnap hogy-hogy ilyen erõs 11-el játszottatok?? :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Persze h szégyen,brazil - ezt már elõre sejteni lehetett volna h nem neki való...

hedonist
könyörgöm verjük meg a spurst:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
egyetértek mondkettõvel, biztos voltam benne,h kikapunk vagy X.

Joshy kurvajó volt, Ramires meg mennyire szégyen, ahogy játszik, hihetetlen. Sturridgenak pedig adnék egy egész meccset vmikor.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
2 dolgot mondanék...
1; hát nem változott a helyzet sajnos, még mindig pocsékul játszunk
2; ez a McEachran gyerek kúrvajó!!

hedonist
1. félidõben jogos 11-estõl fosztottak meg..

hedonist
hát sztem is tartalékolhatnánk, de sztem CA nem akar vereséget, mert abból volt msot elég.

Japep

Akkor is egy Turnbull; Ferreira, Ivanovic, Bruma, van Aanholt; Sala, Mikel, McEachran; Kakuta, Kalou, Sturridge kezdõ jobbat tett volna nekünk... TOTT, MU, ARS... kemény dió lesz... :S
Értem, beléphetünk egy illusztris társaságba, de van ami fontosabb... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ja semmi, csak nem értettem😊

Ehhez képest ez a kezdõ:S jó Drogbát megértem volt közönség elõtt akar játszani.

Chelsea

* 01 Cech
* 02 Ivanovic
* 17 Bosingwa
* 19 Ferreira
* 26 Terry
* 05 Essien
* 07 Ramires
* 15 Malouda
* 46 McEachran
* 11 Drogba
* 21 Kalou

Substitutes

* 22 Turnbull,
* 38 Van Aanholt,
* 43 Bruma,
* 12 Mikel,
* 23 Sturridge,
* 44 Kakuta,
* 55 Sala

Japep

Bocsi, elnéztem, '37-ig volt ez a stadionjuk, akkor "átmentek" abba, amit te írtál... sorry.

Ma nem kellene senkit pályára vinni, ahol lehet tartalékolni kell, hagyni mindenkit pihenni a következõ nagy sorozatunkra... :S
Ránk fér... GO BLUES!

Lassan visszajön Frank, jó hír, elvileg 1 hete teljes edzést végez.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hát ha velem találkozna, akkor se úszná meg szárazon...

hedonist
amugy nem a Stade Velodrome-ban lesz a meccs? mi ez a l'Huveaune?

hedonist
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ovrebo az egyetlen ember a világon, akit, ha meglátnék az utcán, arcon köpném

Jakuza001
Obvious troll is obvious. 😄

limperatore
ahol teljesen igazam volt, mond azt h nem... 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
szó sincs róla,nézd vissza az elõzményt,amit Limpi írt. Konkrétan megint felhozta 2009 tavaszát,és AZT A bizonyos elõdöntõt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bulykin
a mostani formánkat elnézve van benne igazság, de azér nem kéne leírni ideje korán a csapatot -.-

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Japep

Külön köszönöm, ezek nekem mindig kellenek... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
és Drogba gólja letöltehetõ állapotban
Download

Japep

Köszönjük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

hedonist
Nem hiszem el, teljesen kiakaszt ez a forma...😞

dragon11
szeretik az Xet úgy vettem észre^^

Bulykin
Ramires kegyetlen szar, én csak úgy hívom hogy a papírember, mert mindenkirõl lazán lepereg 😄
de az eddigi meccseihez képest ma nem volt rossz szerintem...

Barnabyka
Anelka<->Ramires változtatást én sem értettem, fõleg, hogy Anelka tényleg jó volt Ramires meg szerintem bûnrossz, és nem elõször. Viszont most a másik részével vitatkoznék mert Ferreira szvsz nem játszott rosszabbul mint Bosingwa és végülis Cole elé tálalt is egy ziccert, csak éppen a labdát nem tudta Cole jobb lábbal eltalálni. A gólnál tény, hogy Ferreira oldalán vitte el Baines a labdát de 4embert cselezett ki ott és ugyan úgy a másik 3 is tehetetlen volt.

Bulykin
a 2.félidõben miért nem tudtunk úgy játszani mint az elsõben? ááááááááááááááááá

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

értem... hát ez van sajnos

Elsõ félidõ a miénk volt, csomó kihagyott helyzet. Az Evertonból 2 embert is kiállíthattak volna, mindkettõ sárgát kapott. A második félidõben visszavettek a tempóból, elaludtak, bekaptak egy gólt, aztán már hiába próbálkoztak, nem ment semmi, még a 7 perc hosszabbítás sem hozott semmi újat. Ebben az X-ben most Carlo is benne volt, hisz a jól játszó Anelkát lecserélte Ramiresre, a szintén jó teljesítményt nyújtó Bosingwát meg egy Ferreirára cserélte. Ezek után kezdõdtek a gondok...

folytatódik a rossz széria... :/
a meccset nem láttam, összefoglalná valaki, hogy mi történt?

hedonist
Ha az a Terry emelés bemegy, akkor még Messiék is irigykedhettek volna😄

hedonist
DI DI ER!!!!!!!!!!!!!!

hedonist
MEGINT nincs szerencsénk:S mi maradt ki:o

Japep

Köszi.

Essien és Terry végre visszatért... GO BLUES! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Go Blues!!! nyernünk kell most már! remélem a belüket is kihajtják!

banok
16.00 Chelsea-Everton
tv: Digisport hu/sk (Románia - Digisport+)
streamek: link

Bulykin
nem kell ide senki -.-' nagyon remélem hogy csak a média fújja fel ezt az egészet.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nagy gondok vannak a csapatnál. Szerencséjük sincs, és mintha focizni is elfelejtettek volna. Plusz a csapat három alap játékosa is hiányzik. Nem lesz ez így jó...

A Chelsea ma a premier league szégyene volt, sõt mostanság.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
Guardiola válthatja Ancelottit

eléggé hápog, de nem semmi, hogy hirtelen már menesztenék Ancelottit, a szezon elején meg arany színnel írták a nevét.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

uh, milyen gólt kaptunk megint. :/
szinte magunknak rúgtuk be...

hedonist
mi a franc már... 13 kapura tartó lövésbõl egy megy be...