Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Hááát... az elsõ fordulótól kezdve elsõ helyen voltunk... voltunk... idáig... és megérdemeljük... :S
Jöjjön már vissza a Terry-Lampard-Essien gerinc... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
A Chelsea-nél van egy csomó sérült – Terry, Lampard, Zhirkov -, de a szurkolókat talán még ennél is jobban aggasztja, mi lehet a háttérben, hiszen két vezetõ (Ray Wilkins és Frank Arnesen) is hirtelen bejelentette távozását.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Köszönjük. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Zilina-Chelsea
1-0 1-1 1-2

Bulykin
gólokat majd linkel valaki?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Na azért... <#rolleyes>
El sem tudom képzelni, mekkora szégyen lett volna, ha kikapnak ezektõl.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

na csak beszenvedték a fiúk azt a 2. gólt

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Szinte éreztem, hogy a Zsolna elsõ ként fog gólt adni. És megint az megy, mint a Birmingham ellen. Támadnak, lõnek, és semmi. Sõt, a Zsolna lõ gólt... Az eszem megáll. Isten bizony, hogyha nem fordítják meg a meccset, akkor bojkottálom õket mindaddig, amíg észhez nem térnek. Ez egy Zsolna bazmeg! Simán verni kell õket, még ilyen formával is!

<#falbav>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

dragon11
meg kellett volna nekem is.. megnézve ezt a szar formát..

de mondjuk ilyen szar kezdõ mellett mit vár a csodás edzõ..

Én meg nem mertem megrakni a V gólt 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
19' Chelsea - Zilina 0-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
éés vezet zsolna

lol

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

Nem találok szavakat...

Japep

No comment...
Tartalékosan voltunk igaz, de ennyire ??? Semmi tûz ... sajnos már régen nincs... :S

Még kiegészítem, hogy emellett most meg semmi sem jött össze...
Szomorú... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
mi történik?... pár hete még vágtuk a 6 gólokat... de nem is az hiányzik, hanem az erõ, a pontos passzjáték és a már említett kreatívitás..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

asfa
hát ez nagyon kevés a bajnokicimhez... rá se ismerek erre a csapatra, a kreativitás annyira nulla, semmi elképzelés, nemtudom h ez játékos hiba e.. de érdekes mindenesetre.. ez nem AZ a Chelsea..

Bulykin
ááááááááááááááááááááááááááááááááá

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Újabb zakó...
Néztem a meccset, nagyon hiányzik a kreativitás játékból. A fölény megvolt, azzal nincs gond. Kb ennyi.

Pethy23
Ez hihetetlen... Szerencse megint valahol a 4000km-re van tõlünk...
banok
a streamelõk szabadidejétõl.

hedonist
Drogba ilyeneket nem hagy ki :S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
az mitõl függ, hogy valamikor van a magyar diginek is streamje? elég fasza lenne, ha az rendszeres lenne.

banok
LasDen nem engedi... XD

Bulykin
jó lenne egy Bale a CFC-be is szerintem 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Spurs forditott arsenal ellen 2-0 rol 2-3 😄!!!!!!

banok
16.00 Birmingham-Chelsea
tv: Digisport
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Bulykin
ooh...tudtam én <#rolleyes>

Pethy23
Alex játszik!
Bulykin
bazdmeg remélem a Birmingham City-t megverjük!!!!!!!
nem lesz se Alex se Terry megint... kíváncsi vagyok kit tesz be középre Ivanovic mellé CA o.O
GO BLUES!!!!!!!!!!!!

hedonist
A klub Michael Emenalot nevezte ki az "Assistant Coach"-i posztra. Eddig vmilyen fõ játékosmegfigyelõ volt nálunk 2007 óta.

hedonist
miért kéne nagyobb névnek lenni vkinek, h jobb legyen? sztem Bruma már simán decensebb lett volna.

Oziris666
Ezzel nem értünk egyet, a 6-7 gólos meccseken érdekes semmi gond nem volt Ferreiraval... Mondjuk eleve Ancelotti hülyesége volt h középsõvédõt játszon!
Arra az évi 10-15meccsre sztem tökéletes jobboldalon,nagyobb nevek ugysem padoznának...

Hogyne lenne mérvadó 2002 óta nem kaptunk ki 3mmal otthon,fõleg egy középcsapattol...nemkicsit ciki a dolog

hedonist
igazad van, de kimagaslóan fos védõ Ferreira már régóta, de mindenen túltett a Sunderland ellen.

Cole már akkor csinalta azt, amikor teljesen szét volt esve mindenki, sztem az már nem mérvadó, meg tudjuk,h õ mennyire jó amúgy.

Oziris666
Azért nehogymár csak Ferreira nyakába varj mindent!Az egész védelem szar volt Onuoha egyenesen viszi a labdát erre minden védõ elfut elõle!Össze vissza helyezkedett a védelem kaphattunk volna vagy 5-6 gólt!
Ashley is gólpasszt ad az ellenfélnek pff...

Arról nemis beszélve h az ok h szar a védelem de hogy a támadósorunk is impotens (eddig meg számolatlanul alakítottak ki helyzeteket meg lõttek gólokat) az már idegesítõ...

dragon11
sztem az Arsenal nagyobb konkurens, mint az MU.

mi meg a tieteket 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
láttam a meccset, bár ne tettem volna.. megint nem tudjuk kihasználni az Mu botlását..
GO BLUES!!

hedonist
naja...

Amugy meg Cech elõtt le a kalappal, ha õ nem lenne... nagyon remélem nem hagy itt minket.

Pethy23
Kinek van pénze egy VdV-ra...
hedonist
Siralmas játék, Ferreira egy ótvar szar, minek van még itt, CA-t nem értem, már rég le kellett volna kapnia, Bruma helyére be... Ramires gyenge, Zhirkov jó lett volna de szarakodott sokszor.. itt jön ki, ha vn pár hiányzó, mennyire nem tudnak együtt játszani ezek az egyszerû játékosok, mióta könyörgünk már 1-2 kreatív játékosért...

Ha rajtam múlna, Ferreira már évek óta nem lenne a CFC játékosa...

Pethy23
Nagyon nem kellett túlbonyolítani😄 PF játszott, de CA sajna nem idén már túl sokszor pályára engedte...
Japep

No comment...
Tartalékosan voltunk igaz, de ennyire ??? Semmi tûz ... sajnos már régen nincs... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Azért egy ilyen meccs után megfordul a fejemben, hogy nem-e valami bunda van a háttérben... Tippmix gyilkos meccs...

20 percet láttam csak a meccsbõl, de annyi is elég volt ebbõl a gusztustalan akármibõl. Szánalmas, undorító, nevetséges. Ferreirát már télen kettõs lábbal rúgnám ki a csapatból, még akkor is, hogyha nem találunk helyébe mást. Nála még a semmi is jobb. Carlo helyébe pedig géppuskával mennék az öltözõbe rendet rakni.

Pethy23
Most látszik Lampard hiánya. Nem igaz Ramires/Zhirkov helyett inkább játsszon McEchran, de 3 védekezõ mentalitású nem fog halál passzokkal operálni...