Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
hát én nemtudom mivan a csapattal, de szörnyû nézni ahogy játszik :S én alapbol nem szeretem CA-t nem fogom 100%ban rá, de Hiddinkkel valahogy nem volt olyan, hogy 6 meccses nyeretlenség....

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bulykin
hát azért az elsõ 20 perc után én már kijelentettem, hogy na végre, kezd hasonlítani a régi Chelsea-hez ez a csapat...bát ne tettem volna, mert onnantól momentumuk nem volt -.-'
Kakuta jól mozog és nagyin akar, több lehetõséget neki!!!!
és egy dolgot sosem fogok megérteni...miért Ferreira kezd könyörgöm?<#falbav>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Persze sejteni lehetett, hogy nem az Arsenal ellen fogunk talpra állni idegenben, de én azért reménykedtem...

Go BLUES! Kitartunk mellettetek a nehéz idõkben is!

Kérjük vissza a hajtós, nyerni akarós csapatunkat! <#rinya>

Há' má' megin' mi a lófaszt csinálnak ezek?! Carlo-Carlo... Az utóbbi idõk rossz teljesítményei nem feltétlenül az Õ lelkén száradnak, de attól még az Õ sírját ássák...

56. perc. 3-1. IVANOVIC!

Ha innen visszajönnek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

K.O.

vicc!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

limperatore
lehet carlo utsó meccse ?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

eddig nem valami rózsás, nehéz lesz felállni...

köszi

Japep

Köszi. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
21.00 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Gyerekek ma nagy meccs és érzem, nyerünk! 😊 Lampard kezdõ lesz elvileg!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Boldogat mindenkinek!

Boldog Karácsonyt!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Köszönjük és viszont kívánjuk. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Nagyon Boldog s Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hedonist
lenne legalább egy kreatív játékosunk? végre

Bulykin
én neki is örülnék, jól mozog a pályán

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Krisz018
Ancelottinak Modric kell

Mamic közeli barátja Modricnak, és nagy szerepe volt abban, hogy 2008-ban a játékos a White Hart Lane-re igazolt. A Dinamo alelnöke elárulta, hogy a középpályás hamarosan újból klubot válthat, mivel a Chelsea fontolóra vette a leigazolását.

Nemrég Ancelotti elmondta Mamicnak, hogy nagy tisztelõje a 25 éves horvátnak, akinek angliai karrierje nem indult valami fényesen, de azóta a Premier League egyik legjobb játékosává nõtte ki magát, és a Chelsea-nél úgy gondolják, a kreativitása nagyot lendíthetne a csapaton. Ezért Modric lehet a "kékek" elsõszámú átigazolási célpontja, de Ancelotti kész a szezon végéig várni az ajánlattétellel.

"Ancelottival ebédeltem, és nagyon örültem annak, amit mondott Modricról. Luka van a listája elsõ helyén, õt igazolná le leginkább. Én csak a barátja vagyok Modricnak, nem az ügynöke, de ettõl függetlenül rettentõen büszke vagyok rá. Többet nem is szeretnék mondani az esetrõl, mert nem akarom felhúzni a barátaimat a Tottenhamnél." - nyilatkozta Mamic.

Barnabyka
Aki nem olvasta volna: Interjú JT-vel
Ilyen egy igazi csapatkapitány 😉 Go Blues és remélem Terrynek igaza lesz!

Bulykin
Lukaku-t nagyon szeretném én is, nagyszerû igazolás lenne!!!

Bulykin
Kakuta aláírt egy új 4,5 éves szerzõdést!!!!!!!!

Egy kis olvasnivaló 😊

Kit kellene megvennie a Chelsea-nek?

Bulykin
Ancelotti azt nyilatkozta nem akar senkit se m igazolni most januárban :S

hedonist
úgy néz ki foruna kisasszony mellénk állt, kapjuk a Koppenhágát, most elmarad a MU meccs ahol max X-et értünk volna el. talán fel tudunk állni!

És remélem végre lesz vmi proper igazolás szilveszter után.

Bulykin
<#eljen>
ja elég izé idõ van, a 10-bõl csak 4 meccset játszanak le

Elmarad a CFC-MU rangadó a nagy hó miatt! Még nem tudni mikor lesz megtartva. Hú, ez szerintem most nekünk nagyon jól jön. Csak lendüljenek már formába!

azért februárig sok víz lefolyik még a dunán... elképzelhetõ, h addigra megint vezetitek a tabellát is (bár ne így legyen!!! 😊 )

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Na, erre nem gondoltam volna! Amint pár hsz.-el korábban írtam, nekik örülök legjobban a jelenlegi formánkat nézve.

hedonist
Jaj ez nagyon jó, legalább lesz idõ összekapni magunkat! de szép lenne végre BL-t nyerni😊

Bulykin
na a szerencse ismét velünk volt 😄
de azért nem írnám le a Koppenhágát...

KAMIONOS KOGYO
Zsír! Verhetõ!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Krisz018
København-t kaptuk !!

Bulykin
nekekm van egy olyan érzésem, hogy a Milan-t kapjuk ki, szegény Ancelotti...

Sajnos igaz...
Bár nagyon remélem hogy a BL-re sokkal jobban fel vannak tüzelve a srácok

A csapat jelenlegi formáját és szerencséjét nézve legjobban egy Koppenhágának örülnék, bár a szerencsénket nézve tuti kifogunk egy Milant... Még az a szerencse, hogy egyik csapat se olyan nem tudom milyen szuper erõs. Akkor már igen nagy szarban lennénk, ha egy Barcát kapnánk. Az a meccs a kivégzéssel lenne egyenlõ.

Japep

Arsenal és Marseille nem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Internazionale, Lyon, Valencia, København, AS Roma, Marseille, Milan, Arsenal

Kikkel kerülhetünk össze?

Barnabyka
Inter.. addigra hátha mi jobb formába lendülünk, õk meg megmaradnak ilyennek..sajnos kísértetiesen össze tudom kötni a két csapatot jelenleg.
Én örülnék nekik..fõleg a tavalyi után (:

Bulykin
holnap BL sorsolás, délben...na vajon kit kapunk? tippek?

hedonist
Látszik, h a fejekben van gond, hát nem változott akkorát a kezdõ 11,h ez indokolt lenne, ezzekkel a srácokkal vertunk 6-8 akat, egy helyben állnak és olyan rosszul passzolnak, ami még BLSZ III ban is szégyen, rendet kell tenni és minden visszaáll!

Bulykin
most csak nekem tûnt úgy vagy tényleg javult a játékunk az elmúlt meccsekhez képest? o.O
egyébként Malouda nagyot játszott szerintem, õt hiba volt lecserélni...

Valahol éreztem, hogy nem rúgja be. Túl szép lett volna, ha pont a Spurs ellen nyertünk volna ilyen hosszú idõ után. Sebaj. Azért az X se rossz egy ilyen ellenfél ellen, sõt!

chrissparduc
Ezt nem hiszem el! Drogba .....<#csodalk>

GÓÓÓL. Drogba. 1-1.

Hihetetlen! Gól! Végre!

Úgy tudtam...

chrissparduc
Na basszus! Csdás kapusgól! <#confused> Gyerünk srácok!!!!! Fordítani!!!!