Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(összefoglót majd bugázok, letölthetõ gólok szerintem legfeljebb majd Chelsea TV-s adásról lesznek)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
38 Patrick van Aanholt
7 Ramires
46 Josh McEachran
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
39 Nicolas Anelka
23 Daniel Sturridge
Subs: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 5 Michael Essien, 44 Gael Kakuta, 15 Florent Malouda, 11 Didier Drogba.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Valakinek nincs meg az elõzõ meccs gólja letölthetõ verzióban?
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pontosan. Nem szeretnék egyik játékostól sem olyat hallani, hogy "meglesz még a cím" - azt mondják, hogy nem adjuk fel, de azért ezt már ne.
Tegnap rossz volt nézni a meccset az tény. Ha ez nem rázza fel õket - mert ez alázás (a sereghajtó megveri a bajnokot...) - akkor nem tudom, mi kellhet... :S
Pedig ezt a hónapot lehetett volna 100%-osra hozni (Villa, Wolves, B'burn, Bolton, Ipswich).
A lényeg már, hogy ne kelljen BL-selejtezõt játszanunk, úgy indulhassunk, egy szép menetelés az FA-ban és a BL-ben - és valamelyiket illene megnyerni! GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert elrontottam, a számozást elfelejtettem átírni 3..7-re... javítom, bocs. 😊
Köszi, hogy szóltál.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://videa.hu/videok/sport/chelsea-aston-villa-3-angol-cfc-foci-AY3oICHGGJo7BW8E
Ez igaz, bár mi az elsõ félidõben megint szánalmasan játszottunk, Ferreira szegény bûn rossz volt, de nem csak õ, mikor figyeltem a passzokat nem volt 5 jó passzunk anélkül, hogy el ne adtuk volna... :S
A második félidõre igen, helyrerázta CA a csapatot, de a vége ... mint egy kis hülyegyerek aki csak az ajándékára figyel, semmi másra - és kaptuk is a gólt...
Egy ilyen AV ellen mint ez... õk megérdemlik az 1 pontot, bár a sárgák miatt megérdemelték volna a vereséget.
Következõ a Wolves idegenben, megint csak a reménykedés marad... :S
Egyébként 5-ödikek maradtunk ezzel.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Terry fantasztikusan ment, de vele sosem volt gond. Amit õ mûvel a pályán az egészen elképesztõ még mindig számomra.
A többiekkel sem volt gond ma, a 3. kapott gólnál még mindenki ünnepelt sajnos.
Elsõ félidõt nem láttam, arról nem tudok mit mondani
1-0
1-1
1-2
2-2
3-2 (89')
...
3-3 (90'+1)
Nem tudok mit mondani... felálltunk 1-2-rõl és megfordítottuk, jó volt nézni, ahogy kirobbant mindenkibõl a feszültség és CA-hoz rohantak... aztán rögtön hideg zuhany... :S
1-2 után a régi Chelseat láthattuk, viszont nem figyeltünk egy nyamvadt támadásnál, mert azt hittük megvan... ... ...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A bírónál (2 büntetõ, 7 sárga eddig) már csak az Aston Villa (6 kapott sárga) szánalmasabb (valaki tuti megsérül), meg sokszor a játékunk... :S
Ferreira meg... nem értem, ha van egy Bosingwa a padon akkor mit keres bent? Egyértelmûen õ a másik hibás a kapott 11-esnél...
Remélem második félidõben nem csak 4-5 játékos akar nyerni nálunk.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tv: Digisport hu/ro/sk, Sportklub sr/hr/si
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
GO BLUES!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ezt ha így este leadják a sporthírekben, az már nagyobb kabaré lenne, mint Gálvölgyi meg Sas egyszerre 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ne basszanak már 😞
Voltak biztató jelek a gól után, reméljük a következõ meccsen megint javulunk... 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
vééégre NYERTÜNK!!!!!!
\o/
Malouda gólöröme nem volt semmi, mekkora kõ eshetett le a szívérõl...
(de azért nemment oda Ancelottihoz...)
GYÕZTÜNK!
Gyerekek! Buli van!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#nyes>#nyes>
A fejekben van am nagy baj, de a rendtevés az edzõ dolga! Mindenesetre most húzni fogjuk a Bolton ellenit legalábbis már remélem!
na mindegy, én abban reménykedem, hogy valahogy befutunk a 2.helyre max 3. és aztán gyökeres változtatások lesznek, ugyérzem akik itt vannak már nem ide valoak.. Drogba minden tiszteletem az övé.. de már nem akar, Ferreira rég nem ide valo, stb..Sajnos változtatni kell ami bejött 4éve nem biztos, hogy most is befog, a Barca is elengedte Ronaldinhot mikor már nem ugy ment neki, jött helyette uj, más ismeretlen.. tulságosan ragaszkodunk a nagy játékosainkhoz, akik 4-4et játszottak anno a Pool-al vagy 4-2re verték a Barcát(akik ott voltak arrol beszélek) néhányat tovább kell engedni..
Az is baj lehet, hogy egyszerûen látni az arcokon, hogy nem akarunk ... mint ha tavaly mindent megnyertünk volna, és nincs motiváció... pedig nem kellene - legalábbis én sokszor ezt látom.
És úgy kimenni az Arsenal ellen, hogy szinte az elsõ perctõl úgy játszunk, mint aki csak tartani akarja a 0-0-át és néha kontra ... mint a kis csapatok...
Mióta elküldtük Wilkinst 2-3-4 a statisztikánk... még a végén kiderül, ki vitte a csapatot - csak ne legyen igazam.
Ideje összerázni magunkat, most jön 2 hazai meccs. Szörnyû kimondani is, de a legutolsó 6 meccsünkön a megszerezhetõ 18 pontból 3-at... 3-at szereztünk meg... :S
Égetõen kell most az a 6 pont a következõ két hazai meccsen.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB