Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát legfeljebb hülye.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
remelem nem huje ca.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Remek... <#rolleyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Barnabyka
"A Fulham kölcsönveheti a Chelsea fiatal játékosát, Gael Kakutát."

Forrás

hedonist
jo oké😊
ha minden igaz David Luiz a miénk lesz, amint kipengetjuk a 25 misit fontban

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Barnabyka
*angliában játszó játékosok..nah 😄 nem azon volt a hangsúly meg értette mindenki 😄
(regeljünk mi is*.*)

hedonist
még jo, hogy o nem angol😄

amugy minden játékosnal kezd elég felkapott lenni.

Barnabyka
"Steven Pienaar Twitter oldalán jelentette be, hogy inkább a Tottenhamhez igazol a Chelsea helyett"

Szvsz az evertonba se nagyon fért be(Mégis játszott) a spurs-be kétlem, hogy bárki helyére is odaférhetne, fõleg ha lesz 1 érdemi igazolása is a gárdának.. a lényeg, hogy nem hozzánk igazolt/igazol.

sry ha ez off:
nem tudom eddig hogyan ment de mostanság vagy úgy általában nagyon felkapott ez a twitter az angol játékosoknál.

lippet
Pienaar azt hiszem a Spurs-t választotta, mintha ezt olvastam volna valahol... :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
nem úgy volt hogy nem igazolunk senkit? 😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
bár jönne...

Barnabyka
sry a duplaposztért de..
Itt ahogy eddig elnéztem szinte csak hivatalos, vagy majdnem hivatalos dolgok jelennek meg.. és jelenleg! a legutolsó hír:
A Chelsea 30 millió eurót ajánlott az Udinesének, Alexis Sanchezért

Másik:
Az Everton menedzsere, David Moyes megerõsítette, hogy a Chelsea-vel és a Tottenhammel is megegyeztek Steven Pienaar áráról, így a játékos dönthet következõ csapatáról.

Sanchez szvsz ennyit is megér, viszont Pienaar menjen csak a spurs--be, de od ais kevés lesz.

Barnabyka
nah végre, õ jöhet, egyik személyes kedvencem, fiatal és rendkívül jól cselez, gyors és képes a pontos befejezésekre!

KAMIONOS KOGYO
Sky Sports:
Udinese have confirmed that Premier League giants Chelsea are interested in signing Alexis Sanchez.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
én is ezt osztom, és Pienaar leigazolásának sem látom sok értelmét... miért nem lehet végre igazán odatenni magunkat az átigazolási piacon is.

KAMIONOS KOGYO
Jaja!

Everton szintû csapatnál jó,de a Tottenham-ben már nem,nemhogy a Chelsea-ben!
Szerintem!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Oziris666
Jobb a francokat!Nála több labdát csak az adidas ad el...
Ilyen pontatlanul passzoló brazilt ritkán látni az tuti!

Barnabyka
lóaszart..vagy még annyit se érne, ha már igazolunk valami érdemi is jöhetne.

Krisz018
Pienaar a Chelsea-ben?!

"Elfogadtuk a Chelsea ajánlatát, de még Steven nem egyezett meg velük. Engedélyt adtunk a képviselõinek, hogy tárgyaljanak a londoniakkal. A Tottenham is szerzõdtetni akarja, de nekik nem adtuk meg az engedélyt, mert nem ajánlottak annyit, mint a Chelsea. Ha õk is megadják az általunk kért összeget, a helyzet még változhat." - mondta Moyes.

Pienaar a liverpooli derbi elõtt beszélt Moyesszal és kérte, hogy ne játsszon, mert szeretne eligazolni. A dél-afrikai válogatott középpályás szerzõdése a szezon végén lejár, a Chelsea angol sajtóértesülések szerint négymillió eurót adna érte.

Bulykin
óóó igen, végre akart a csapat és ez látszott!!!
és tudjátok mit vettem észre? Ramires egyre jobb...

GO BLUES!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

banok
tõlem... én is fbtz-rõl linkeltem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

<#worship>
Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. 😄
Ha nem gond, kiteszem a cfc.hu-ra is ?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Chelsea-Blackburn
1-0 2-0

Japep

Köszönjük. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Chelsea-Blackburn 2-0 ::: Digisport összefoglaló
http://rutube.ru/tracks/3987520.html?v=871d4e61f62d52e835fc9940830ff85d

nagy fölény, két gól, a lényeg: Nyertünk 😛

McEachran nagyszerû játékos lesz ez megint bebizonyosodott, Lampard pedig keresi régi önmagát. De ha ilyet nyilatkozik, hogy már sosem lesz a régi, akkor ott elõször fejben kell rendet tenni.

Japep

Köszönöm mindenkinek. 😊
Ezt az igazat megvallva nem ide készítettem, nem ebbe a méretbe, de a "megrendelõnek" nem kellett, így átalakítottam ide, ne vesszen kárba. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Nagyon király lett a banner!! Grat Japep!

Szép a banner! Csak a topik címével van valami gond!

csatlakozom én is, köszönjük! szép munka! 😊

Japep

Szívesen, örülök, ha tetszik. 😊

Elrontottam a topik címét, már nem kék... bocsi. :S
Meg sem tudom csinálni (lehet csak egy < /font> kell a végére szóköz nélkül), szólni kell valakinek... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
köszönjük Japepnek a banner ujitást! 😊 bejövõs!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Azért köszönöm szépen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
és itt a letölthetõ ITV összefoglaló
DOWNLOAD
külön gólokat nem találtam.

banok
Chelsea-Ipswich 7-0 ::: ITV összefoglaló
http://www.footytube.com/video/chelsea-ipswich-town-jan09-69879

hedonist
csak kérem legyen ez a jel, a törés, a visszatérés a régi formánk felé!

köszi.
azért nem semmi, 7 gól 53 másodpercben 😊

KAMIONOS KOGYO

Japep

Az Evertont kaptuk az FA-kupa következõ körére, január végén játszunk idegenben. A többiek:

Sheffield Wednesday v Wycombe/Hereford
West Ham v Nottingham Forest
Aston Villa v Blackburn
Stevenage v Reading
Notts County v Leicester/Man City
Doncaster/Wolves v Stoke/Cardiff
Birmingham v Coventry
Burnley v Burton
Swansea v Leyton Orient
Southampton v Manchester United
Fulham v Tottenham
Arsenal/Leeds v Huddersfield
Bolton v Wigan
Watford v Brighton
Torquay United v Crawley Town/Derby

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
ha akartad volna sem tudod nézni, semmi nem adta sajnos... 😞

asfa
na igen ez jot tett remélem a fejekben kicsit... bár ez majd elválik, de szép gyõzelem mindenesetre, szorakoztatták kicsit a népet!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Krisz018
Valaki a gólokat betudná linkelni? sikerült lemaradom a meccsrõl:S

Japep

Statisztika:

60% Labdabirtoklás 40%
20 Kaput eltaláló lövések 2
7 Kapu mellé ment lövések 2
12 Szögletek 1
4 Szabálytalanságok 7
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0

Ez kellett most... 😊
Jó meccs lehetett, várjuk az összefoglalót és az ismétlést.
Hétvégén bizonyíthatjuk, hogy nem csak egy másodosztálybeli csapat ellen vagyunk képesek nyerni... GO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

78' <6 - 0> Lampard
Lamps messzirõl a bal felsõbe.

79' <7 - 0> Lampard
Ivanovic passzából Lampard messzirõl a kapu közepébe.

... GO BLUES! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Pontosan... hiába az 5-0 (persze még bármi lehet, nincs vége), meglátjuk a bajnokságban, hogy "feltámadtunk"-e ... remélem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

De jól jöttek volna ezek a gólok az elõzõ meccseken...

Japep

Anelka Kalou passzából elvileg megint csak a bal alsót választotta a 16-oson belülrõl.

52' <5 - 0> Sturridge
Lampard passza utána a 16-oson belülrõl Sturridge kilõtte a jobb felsõ sarkot.

GO BLUES! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

49' <4 - 0> Anelka

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Én még nem mondok semmit, ez "csak" az Ipswich, sajnos nem látjuk a meccset sem - de azt láttam, hogy kb a 30. percig 40%-60% volt a labdabirtoklás... :S

Félidei statisztika:

51% Labdabirtoklás 49%
10 Kaput eltaláló lövések 1
4 Kapu mellé ment lövések 0
7 Szögletek 1
2 Szabálytalanságok 3
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0

Az elsõ gólnál közelrõl Kalou lõtt a bal alsóba, 1 percre rá Bosingwa passzából Sturridge 6 méterrõl ugyancsak a bal alsóba, majd Lampard "segítségével" egy öngól ugyancsak 6 méterrõl - ha hinni lehet a netes kommentároknak. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
mikor volt utoljára ilyen?? 😄
GO BLUES!!!!!!!!!!!