Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha minden igaz David Luiz a miénk lesz, amint kipengetjuk a 25 misit fontban
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
(regeljünk mi is*.*)
amugy minden játékosnal kezd elég felkapott lenni.
Szvsz az evertonba se nagyon fért be(Mégis játszott) a spurs-be kétlem, hogy bárki helyére is odaférhetne, fõleg ha lesz 1 érdemi igazolása is a gárdának.. a lényeg, hogy nem hozzánk igazolt/igazol.
sry ha ez off:
nem tudom eddig hogyan ment de mostanság vagy úgy általában nagyon felkapott ez a twitter az angol játékosoknál.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Itt ahogy eddig elnéztem szinte csak hivatalos, vagy majdnem hivatalos dolgok jelennek meg.. és jelenleg! a legutolsó hír:
A Chelsea 30 millió eurót ajánlott az Udinesének, Alexis Sanchezért
Másik:
Az Everton menedzsere, David Moyes megerõsítette, hogy a Chelsea-vel és a Tottenhammel is megegyeztek Steven Pienaar áráról, így a játékos dönthet következõ csapatáról.
Sanchez szvsz ennyit is megér, viszont Pienaar menjen csak a spurs--be, de od ais kevés lesz.
Udinese have confirmed that Premier League giants Chelsea are interested in signing Alexis Sanchez.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Everton szintû csapatnál jó,de a Tottenham-ben már nem,nemhogy a Chelsea-ben!
Szerintem!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ilyen pontatlanul passzoló brazilt ritkán látni az tuti!
"Elfogadtuk a Chelsea ajánlatát, de még Steven nem egyezett meg velük. Engedélyt adtunk a képviselõinek, hogy tárgyaljanak a londoniakkal. A Tottenham is szerzõdtetni akarja, de nekik nem adtuk meg az engedélyt, mert nem ajánlottak annyit, mint a Chelsea. Ha õk is megadják az általunk kért összeget, a helyzet még változhat." - mondta Moyes.
Pienaar a liverpooli derbi elõtt beszélt Moyesszal és kérte, hogy ne játsszon, mert szeretne eligazolni. A dél-afrikai válogatott középpályás szerzõdése a szezon végén lejár, a Chelsea angol sajtóértesülések szerint négymillió eurót adna érte.
és tudjátok mit vettem észre? Ramires egyre jobb...
GO BLUES!!!
<#worship>#worship>
Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. 😄
Ha nem gond, kiteszem a cfc.hu-ra is ?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://rutube.ru/tracks/3987520.html?v=871d4e61f62d52e835fc9940830ff85d
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
McEachran nagyszerû játékos lesz ez megint bebizonyosodott, Lampard pedig keresi régi önmagát. De ha ilyet nyilatkozik, hogy már sosem lesz a régi, akkor ott elõször fejben kell rendet tenni.
Köszönöm mindenkinek. 😊
Ezt az igazat megvallva nem ide készítettem, nem ebbe a méretbe, de a "megrendelõnek" nem kellett, így átalakítottam ide, ne vesszen kárba. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szívesen, örülök, ha tetszik. 😊
Elrontottam a topik címét, már nem kék... bocsi. :S
Meg sem tudom csinálni (lehet csak egy < /font> kell a végére szóköz nélkül), szólni kell valakinek... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
http://www.footytube.com/video/chelsea-ipswich-town-jan09-69879
azért nem semmi, 7 gól 53 másodpercben 😊
Az Evertont kaptuk az FA-kupa következõ körére, január végén játszunk idegenben. A többiek:
Sheffield Wednesday v Wycombe/Hereford
West Ham v Nottingham Forest
Aston Villa v Blackburn
Stevenage v Reading
Notts County v Leicester/Man City
Doncaster/Wolves v Stoke/Cardiff
Birmingham v Coventry
Burnley v Burton
Swansea v Leyton Orient
Southampton v Manchester United
Fulham v Tottenham
Arsenal/Leeds v Huddersfield
Bolton v Wigan
Watford v Brighton
Torquay United v Crawley Town/Derby
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
60% Labdabirtoklás 40%
20 Kaput eltaláló lövések 2
7 Kapu mellé ment lövések 2
12 Szögletek 1
4 Szabálytalanságok 7
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
Ez kellett most... 😊
Jó meccs lehetett, várjuk az összefoglalót és az ismétlést.
Hétvégén bizonyíthatjuk, hogy nem csak egy másodosztálybeli csapat ellen vagyunk képesek nyerni... GO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
78' <6 - 0>6 - 0> Lampard
Lamps messzirõl a bal felsõbe.
79' <7 - 0>7 - 0> Lampard
Ivanovic passzából Lampard messzirõl a kapu közepébe.
... GO BLUES! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pontosan... hiába az 5-0 (persze még bármi lehet, nincs vége), meglátjuk a bajnokságban, hogy "feltámadtunk"-e ... remélem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Anelka Kalou passzából elvileg megint csak a bal alsót választotta a 16-oson belülrõl.
52' <5 - 0>5 - 0> Sturridge
Lampard passza utána a 16-oson belülrõl Sturridge kilõtte a jobb felsõ sarkot.
GO BLUES! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én még nem mondok semmit, ez "csak" az Ipswich, sajnos nem látjuk a meccset sem - de azt láttam, hogy kb a 30. percig 40%-60% volt a labdabirtoklás... :S
51% Labdabirtoklás 49%
10 Kaput eltaláló lövések 1
4 Kapu mellé ment lövések 0
7 Szögletek 1
2 Szabálytalanságok 3
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
Az elsõ gólnál közelrõl Kalou lõtt a bal alsóba, 1 percre rá Bosingwa passzából Sturridge 6 méterrõl ugyancsak a bal alsóba, majd Lampard "segítségével" egy öngól ugyancsak 6 méterrõl - ha hinni lehet a netes kommentároknak. 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB