Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köcsög digitv remélem elveszik tõlük a jogot hogy csak õk adhassák a pl-t... lehet nézni ilyen csúcsminõségü stream eken

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GO BLUES! 😊

Japep

Köszi. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
vasárnap ott lesz, szerintem csak csere ként áll majd be

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Krisz018
Chelsea

* 01 Cech
* 02 Ivanovic
* 03 A Cole
* 17 Bosingwa
* 26 Terry
* 05 Essien
* 08 Lampard
* 12 Mikel
* 11 Drogba
* 21 Kalou
* 39 Anelka

Substitutes

* 22 Turnbull,
* 19 Ferreira,
* 43 Bruma,
* 07 Ramires,
* 15 Malouda,
* 46 McEachran,
* 55 Sala

köszi, és az csak pletyka hogy hétvégén a pool ellen se lesz ? azt olvastam hogy benne volt a szerzõdésbe

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Krisz018
majd vasárnap cserként beáll és megrúgja gyõztes gólt <#nevetes1>

Pethy23
Nincs, és padon sincs.
torres benne lesz a kezdõbe ?

Barnabyka
ott a pont, nembaj remélem behúzzuk (:

Torres játékára van esély? ..vagy megvannak már a kezdõk+cserék a mai meccsre?

Japep

Ez igaz, de akkor minek veszi meg a kizárólagos PL-jogot Mo-on? 😊
Ma játszik a 3 legnagyobb angol csapat és miattuk senki sem láthatja, aki szeretné... :S

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
jahm, hogy azt adja..hát végülis az nagyobb rangadó papíron az tény.

Japep

Fontosabb nekik az Milan-Lazio...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
gondolom inkább most arsenal meccset ad.

Este miért nem közvetíti a hülye digisport a sunderland elleni meccset?! 😞

Bulykin
Torrestõl nem félek, angliában már bizonyított, miért pont a Chelseaben ne menne neki...
David Luiz-t kúrvára nem láttam még focizni, ezért kíváncsi vagyok milyen lehet, remélem be fog válni!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ramox
Nagyon nagy emberek, ehhez mérten fog teljesíteni reméljük Torres is!

A Király - Osgood, Kerry Dixon, Hasselbaink... Nem akárkik viselték tehát a 9es mezt korábban...

Bulykin
Di SAnto 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
gondolom ezt nem Abra saját tárcájából.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
Ki volt Torres elõtt a 9-esetek?
lippet
Nagyon örülük El Niño érkezésének, bízom benne, hogy nem sül be, mint anno Sheva! Sok sikert Fernando, hajró CFC! <#smile>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018

Pethy23
Torres szerintem akár már ma ott lehet a padon. A pool ellen meg szinte biztos játszani fog valamennyit. Londonba lesz a meccs, és nem tudom elképzelni hogy pár ezer liverpooli szurkoló miatt inkább ne játszon.
Japep

Torresnek nagyon örülök, és még jobban, hogy "csak" pénzbe került. Nagyon sajnáltam volna, ha Sturridget elment volna miatta (külön jó, hogy megy a Boltonba fél évre, reméljük rendesen tud játszani majd). Alig várom, hogy lássam CA hogyan is oldja meg, hogy Drogba is és õ is a pályán legyenek... 😄
Szerintem nem fogják kivinni még a L'pool ellen, fõleg, hogy már Torres-mezeket égetnek... :S

Luiznak annyira most még nem örülök, így, hogy õ jött megint a padra számûzzük Ivát és Alexet. De meglátjuk, annyira nem is ismerem Luiz játékát.

Reméljük nem okoz majd gondot a csapatnak az a költekezés, pont tegnap volt valami olyasmi hír a Cfc.com-on, hogy végre profitot hoz a csapat (ugye az új szabályok értelmében talán 2012-tõl minden csapatnak profittal kell rendelkeznie)... 😄

GO BLUES! Reméljük beválik Torres. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Az nagyon jó hogy játszhat a BL-ben <#wink>
És remélem vasárnap is játszani fog <#wink>

hedonist
£ 71 millió sok, de mióta nem költöttünk ilyen jelentõs igazolásokra? lényeg,h megérje!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
5 és fél évre írt alá, ha nem fog gondot okozni, amit nem hiszek, akkor nem érdekel,h 50 misibe került, attól meg fõleg nem kell sztem aggódni,h nem fog bejönni! Drogba - Torres elõl...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
És igen!😊

hedonist
"The Fernando Torres-Chelsea saga looks to be drawing to a close - Blues chairman Bruce Buck has just arrived at Stamford Bridge."

megérkezett aláírni😊

hedonist
jah ezt nézem a Skyon😊 az elõbb volt riport Harry Redknappel, hihetetlen a figura..

hedonist
David Luiz elivleg Portugáliában maradt, mert a Benfica valamivel még nem értett egyet az átigazolásával kapcsolatban, de élõben a skysports TV-ben azt mondják,h vhogy lehetséges,h portugáliában megköttessék az üzlet és majd Londonban befejezõdik.

Bulykin
Sturridge --> Bolton (kölcsönbe)

hedonist
Rendesen fagy az oldalunk😄

hedonist
annak a tárgya most már csak az egész,h idõben kijövünk-e... tévedtem, 2300GMT kor van vége. na meg kérdés,h David ideért-e vagy lehet,h már itt volt korábban?😊

Krisz018
HIVATALOS

TORRES DEAL AGREED

Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.

The player has now been given permission to speak to the London club

lippet
Ezzel még csak elengedték nem de? Torres akar is jönni (mostanság kiestem a futball világából)?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

DONGUBA
asszep

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Krisz018
szucsy89
Luizzal jól jártatok szvsz, de jó is lett volna Silva mellé nekünk...
lippet
Az valamire ad indokot, hogy Pool csatárt igazolt a Newcastle-ból...

Krisz018

hedonist
Vasárnap Pool ellen játszunk:o

Bulykin
asszem holnap akkor elég fáradt leszek melóban XD
kúrvakíváncsi vagyok mááááár 😄😄

hedonist
David Luiznak nagyon örülök már napokkal ezelõtt lemondtam róla,h nem volt elég a Benficanak a 25 misi... azert ne szalljanak mar el.

A piac angliában 1200 kor ér véget, ami nálunk hajnali 1 óra.

Krisz018
Torres mezt égettek Poolosok angliában :

Barnabyka
Ide csak hiteles infók kerülnek ki szóval, ha itt kijelentenek valamit az úgy is van ezért csak ezt követem nyomon (:

David Luiz sztem így már meg is lesz ha a Benfica is úgy akarja.. jönne még Torres és esetleg a hétvégén kiállított A. Sanchez és egy bivaly erõs kerettel vágnánk neki az idény hátralevõ részének szerintem (:

Rég örültem már egy igazolásnak ennyire, mint Torres esetében! Csak legyen igaz a hír, hogy idejön.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Ugyanilyen hírek voltak már kb déltõl... 😊
Elvileg már Luiz is a miénk (20 millió + 5 millió késõbb + Matic), elvileg már Torres is, elvileg a fizetését is tudjuk (valahol 175e máshol 200e), elvileg...

Holnap - ha nem is reggel - de fény derül mindenre, mi volt kacsa és mi nem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB