24199
Chelsea Fan Club
-
#21232 Le a kalappal ismét, Japep!
érdekes, de nekem tetszik: NEW THIRD KIT FOR SEASON 2011/12 REVEALED
-
#21231 Nagyon jó lett, igazán egyedi.
Grat!!! -
#21230 Hát nem csalódtam.. :D Mindig tudsz vmi olyat csinálni, aminek a csodájára járnak! :) Szerencse, hogy Chelsea drukker vagy :D -
pilboy #21229 télleg nagyon jó lett!
grat
"néha a kevesebb több" (vagy vmi ilyesmi :) ) -
Köszönöm szépen, ennél nincs is jobb, hogy látom, tetszik.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog... :O
Azt gondoltam volna, hogy egyszerűnek gondoljátok majd, vagy nem is tudom.
Köszönöm szépen mindenkinek. :) -
#21227 nem is láttam még itt az sg-n ennyire fasza kreatív bannert! valaki összedobhatna hozzánk is egy ilyet...:DD -
#21226 na ez k. jó lettnagyon ötletes!
-
Takezó #21225 nagyon szép lett -
#21224 Fantasztikus:)
Köszönjük munkádat! -
#21223 Érdekes,szokatlan,de nagyon fasza :D -
davidragon #21222 tetszetős! szép munka! -
Köszi. :D
Igen, próbáltam valami teljesen újat. Ebben az lesz a jó, hogy könnyen lehet majd új fejléceket betenni, most is 4 db van. :)
Örülök, ha tetszik. -
#21220 fúú micsoda meglepetés a topikban...szokatlan, de szerintem nagyon klassz lett^^...egyedi..kimondom nekem kurvára tetszik :D -
"But Chelsea boss Andre Villas-Boas views Modric as an integral part of his plans for remodelling his squad at Stamford Bridge and is refusing to give up."
Na ez tetszik, ha belemegy a Spurs akkor Lukaku, Modric és Romeu-val sztem meg is vagyunk az idényre! -
#21218 vagy nem elég neki a kínált összeg:)
De jönni fog tuti:)
Zhirkov meg remélem Balázs mögött fog játszani és nem helyett:) -
#21217 Ez hol hivatalos neked? Csak a két klub egyezett meg, mi van ha az orvosin elhasal. -
#21216 Lukaku a mienk HIVATALOS !! -
#21215 oda ahol Dzsudzsák is van -
#21214 tökéletes!! na végre :)
Zhirkov meg elment 15 milláért valami orosz csapatba... -
#21213 Kevés lett volna ide és ezt ő is tudta... -
#21212 Pastore explains Chelsea snub
Erre nem tudok mit mondani...
Nem említette neki senki, h nincs kreatív kp-nk? és az a poszt, amit ő játszik nálunk a legnagyobb hiány? valamint, ha kifizetünk érte kb 40 misit, akkor majd padozni fog? vicc -
#21211 Lukaku-n ültünk vagy egy évet, h végre leigazoljuk:) remélem itt is hozza majd azt, amit az Anderlechtnél. Juhász Roli azt mondta róla,h örül, h vele van és nem ellene:) -
#21210 Lukaku megfelel? :) -
#21209 Piazon januárban csatlakozik, Romeu pedig talán u20-as eb/vb-n van. -
Takezó #21208 most a Piazon meg Romeu a keretben van? -
#21207 16.00 Glasgow Rangers-Chelsea felkészülési mérkőzés
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: -
#21206 nem értem mire várnak.. -
#21205 igazoljunk már bakker... xD -
#21204 Levelet kell írni a klubnak, hogy vegye már észre! :)
Tudtommal egyik nagy csapat sem érdeklődik iránta, valamikor még tavasszal az Arsenal, de szerintem már lemondtak róla. -
#21203 egyik kedvencem..szerintem egy fantasztikus tehetség...nálam Neymar mellett ő a jövő talán legnagyobb sztárja (: -
#21202 Én legszívesebben Hazard-ot látnám a csapatban. Játszhatna közép-középen is, de bal szélre is ki lehet tolni. Lille-ben alapember, pedig még csak 20 éves. Valahogy fel kellene hívni rá AVB, Abra figyelmét.... :)
Nektek mi a véleményetek Eden-ről? -
#21201 azért annyira nem rossz... nagyon nem ment neki sajnos... -
#21200 Ha Modric jön, akkor nem gond.
egy rossz hír, Zhirkov valszeg elmegy. -
#21199 Pastore meg a PSG-be ment... pedig szerintem ő jó lett volna :/ -
#21198 lehet h lesz új stadion? -
#21197 sok sikert neki -
#21196 A Barca felnevelte, a Chelsea megvette! A Kékeknél folytatja a katalánok tartalékcsapatában stabil kezdő, 19 éves Oriol Romeu. A középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető játékos vételára ötmillió euró. A kapus Thibaut Courtois után ő lesz Villas-Boas 2. szerzeménye... -
:D
Nekem eszemben volt, hogy lesz a meccs, erre ma kiment a fejemből, így nem láttam sajnos... :S
De ahogy mondják, igen, nem sok maradandó volt a játékban. :)
Majd legközelebb. GO BLUES! -
pilboy #21194 nézegettem a délután majájok elleni meccset
leginkább a hotspur elleni meccsen lőtt gólhoz (ami nem volt bent) hasonló találattal nyertetek
de nem is ez fogott meg legjobban a meccsen, hanem a kommentár, aki azt mondta terry és boas összehasonlításánál, h "terry 2 évvel fiatalabb... egyenlőre." -