Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nem Santiago félékkel tölteném fel, de egy két tehetséget jobban foglalkoztatnék mert abban van a jövõ. Ezek a játékosok közelednek a 30hoz nemtudom pontosan Malouda meg Drogba mennyi, ez már nem a fénykoruk 😊
hülyének nézhetsz ezért, de butaság ragaszkodni a múlthoz egyfolytában, azért mert 4éve bevált már nem biztos, hogy jo 😊 Ancelottinak pedig nem itt a helye, mert nem tudja megcsinálni ezeket a változásokat a fejekben 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
errõl beszélek, amikor a fejetlen pénzkidobást említem 😉
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Hiddink ebbõl a csapatból nem ezt tudta kihozni, viszont néhány fiatal tehetség, új edzõ, esetleg segédedzõ, egy nagyobb frissítés sokkal többet dobna a csapaton! de majd várjuk ki a végét, hiszen Torres is lehet nagy dobás volt, bár én személy szerint erõsen kétlem! 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
elgondolkodtató. egyben szánalmas is, h rögtön megint új játékosok kellenek.
ez nem nektek szól, inkább a vezetõség hozzánemértését tükrözi
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Én nem is értem, nem is gondolkodtak rajta h megvegyék?<#rolleyes>#rolleyes> Pedig ha jól emlékszem azt mondta a VB után h szívesen játszana Angliában, és még a Chelsea neve is felmerült. Sajnos a Real gyorsabb volt...vagy jobban akarta, mint mi...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Ebben a csapatban a kreativitás sajnos sokszor NULLA!!
Hol van a régi vezérünk aki pár éve simán kihúzta akármikor a csapatot ezekbõl a tanácstalan helyzetekbõl ezt vagy lövéssel tette vagy olyan passzal amire kevesen képesek, ez a játékos ma is a pályán volt de kérdem én minek? Frank Lampard rol beszélek aki miatt anno kékbe borult a szívem és Chelsea szurkoló lettem..
Nekem meggyõzõdésem hogy ide egy klasszikus 10 mezszámot viselõ penge lendületes játékos kéne.
Biztos vagyok benne hogy ha év elejétõl velünk van pl egy Mesut Özil akkor nem lenne ekkora hátrány Mu-hoz képest már ha lenne egyáltalán..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Szerintem nem 1-2 emberen ment el ez a meccs... itt fejben volt a gond. Lehet mindenki azt hitte ha itt van Torres, itt van minden... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért a Sunderland meccsben benne volt az is, hogy mindenki megakarta mutatni, hogy ne õt tegyék ki a csapatból (igaz nem láttam az egész meccset). De abban egyet kell értened, hogy a gyémánt eddig nem jött be nálunk. 😊
De ha most a taktikától eltekintesz, akkor sincs reális alapja egy L'pool ellen bemutatni az új szerzeményt, mivel nincs csatárválság nálunk. Luizt meg végképp értelmetlen volt becserélni.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hihetetlen. Remélem örül mindenki ennek az eredménynek - Ancelotti is, aki mindenáron be akarta mutatni az újakat -, aki kezdõben akarta látni Torrest. Nem volt értelme kezdõbe rakni, egy olyan csapat jól mûködõ taktikáját cserélte le miatta a bukott gyémántra, akik 7-0, 2-0, 4-0, 4-2-es sorozatot mutattak most fel.
Nem hogy közeledtünk volna a MU-hoz, Arsenalhoz, még utóbbi eltávolodott tõlünk... ötlettelen foci volt, kerestük a helyünket, Torres minden áron gólt akart lõni, meg sem említve az a 2 (3?) egyértelmû büntetõt, és a Cech-baki(ka)t - egy fogható L'pool vitte el tõlünk a 3 pontot.
Ebbõl tanulni kell, és máshogy kell Torrest játszatni - szerintem.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
itt volt a lehetõségünk erre MEGINT elbasztuk :S
egyetlen pozitívum: DAvid Luiz!! nagyon jó lesz 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem nagyon tetszett a dolog..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
T.T.
Elõre is köszi
01 Cech
02 Ivanovic
03 A Cole
17 Bosingwa
26 Terry
05 Essien
08 Lampard
12 Mikel
09 Torres
11 Drogba
39 Anelka
22 Turnbull, 04 David Luiz, 19 Ferreira, 15 Malouda, 46 McEachran, 55 Sala, 21 Kalou
(sör is van*.*)
Gyerünk, gyerünk, gyerünk!!! 😊
ma nyerni kell!!!! nincs mese, muszáj!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Durva, a PL 20. helyezettje megszakítja a PL-t jelenleg vezetõ csapat gyõzelmi sorozatát (nem is tudom pontosan mennyi, 29 ?), még mellé egy vereséggel... holnap nyerni kell: Arsenal X-elt, MU vereség, a Cityt ha bepótoljuk a meccsünket gyõzelemmel, elõzzük! GO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Utolsó helyen áll a tabellán, de veri a Chelsea-t, veri a Man Utd-t ...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430