Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pöppet lassítsd le és jó lesz. <#papakacsint>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
1. gif logo probalkozasom szoljatok, ha nagyon zavaro (kicsit suru framek lettek :s)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Én nem a múlthoz ragaszkodom, hanem a teljesítményhez. Bár igaz, hogy Drogba idén nem sokat nyújtott, de még mindig képes döntõ meccseket eldönteni, még akkor is, ha szar formában van, de Kalou fiatal, és tehetséges, csak játéklehetõség kell neki, Malouda meg képes egymaga a hátán hordozni a csapatot. Azt is vedd számításba, hogy az utóbbi hónapokból nem lehet objektívan levonni azt, hogy kinek kell mennie, kinek maradnia, hiszen szinte kivétel nélkül mindenki elfelejtett focizni. Drogba még mindig képes világklasszis teljesítményre, csak a környezet és a mentális hiányzik körülötte...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

asfa
hát figyelj, sztem Drogba kiégett, már nem nyujtja azt pl amit kéne.. ilyen van, elõfordul, ahogy kiégett Ronaldinho, ahogy már nem rohangálnak Robinho után, ahogy Shevchenko sem az volt aki a Milanban, ettõl függetlenül klasszis, fájdalmas lenne megválni tõle de kell a változás
nem Santiago félékkel tölteném fel, de egy két tehetséget jobban foglalkoztatnék mert abban van a jövõ. Ezek a játékosok közelednek a 30hoz nemtudom pontosan Malouda meg Drogba mennyi, ez már nem a fénykoruk 😊
hülyének nézhetsz ezért, de butaság ragaszkodni a múlthoz egyfolytában, azért mert 4éve bevált már nem biztos, hogy jo 😊 Ancelottinak pedig nem itt a helye, mert nem tudja megcsinálni ezeket a változásokat a fejekben 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bulykin
a három legjobb csatár 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
hát igen, de valszeg Torres meg fogja mutatni majd,h megérte. remélem.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

"ennyi pénzért lehetett volna venni 4 másikat"
errõl beszélek, amikor a fejetlen pénzkidobást említem 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Kalou-t, Malouda-t, Drogba-t elküldenéd? Hol élsz Te? Gondolom ilyen jött ment brazil meg spanyol Szantiágókkal töltenéd fel a helyüket... Nem, semmi és senki se kell, csak egy szemlélet/taktika/felfogás váltás.

asfa
sztem a csapatnak mind edzõi és játékos téren frissités kellene, Ancelotti viszlát, Drogba már nem az a Drogba õt is elküldeném akárcska Anelkát, Maloudát, lassan Kalout is. Szeretem õket, de nem nyujtanak már 100%ot viszont egy élcsapatnak szüksége van rá
Hiddink ebbõl a csapatból nem ezt tudta kihozni, viszont néhány fiatal tehetség, új edzõ, esetleg segédedzõ, egy nagyobb frissítés sokkal többet dobna a csapaton! de majd várjuk ki a végét, hiszen Torres is lehet nagy dobás volt, bár én személy szerint erõsen kétlem! 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hedonist
nem errõl van szó, hanem, h elmúlt egy idõszak és két játékos nem csinal nyarat, hiányposzt nálunk az irányító, ettõl függetlenül ennyi pénzért lehetett volna venni 4 másikat.

most költöttetek 70 millát, de ez sem elég... csak azért, mert nem vagytok a dobogón se! (valószínûleg 1. v. 2. hely esetén nem lett volna "fejetlen" pénzkidobás)
elgondolkodtató. egyben szánalmas is, h rögtön megint új játékosok kellenek.
ez nem nektek szól, inkább a vezetõség hozzánemértését tükrözi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist

Bencee7
Õzilt én is sajnálom! Annyi pénzt, amennyit a Real adott érte, nekünk is bõõven megérte volna...

Én nem is értem, nem is gondolkodtak rajta h megvegyék?<#rolleyes> Pedig ha jól emlékszem azt mondta a VB után h szívesen játszana Angliában, és még a Chelsea neve is felmerült. Sajnos a Real gyorsabb volt...vagy jobban akarta, mint mi...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bulykin
bizony...Cech és Ivanovic! könyörgöm mit mûveltek a gólnál??? és már elõtte is volt valami...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kocka08
Így van!
Ebben a csapatban a kreativitás sajnos sokszor NULLA!!
Hol van a régi vezérünk aki pár éve simán kihúzta akármikor a csapatot ezekbõl a tanácstalan helyzetekbõl ezt vagy lövéssel tette vagy olyan passzal amire kevesen képesek, ez a játékos ma is a pályán volt de kérdem én minek? Frank Lampard rol beszélek aki miatt anno kékbe borult a szívem és Chelsea szurkoló lettem..
Nekem meggyõzõdésem hogy ide egy klasszikus 10 mezszámot viselõ penge lendületes játékos kéne.
Biztos vagyok benne hogy ha év elejétõl velünk van pl egy Mesut Özil akkor nem lenne ekkora hátrány Mu-hoz képest már ha lenne egyáltalán..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Pethy23
Pedig sztem 1-2 ember továbbra is a gond a 3. CA. Egyszerûen 3 hónapja nincs olyan aki vezényelje a pályán és pályán kívül a csapatot... Kreativitás=béke segge.
Japep

Szerintem nem 1-2 emberen ment el ez a meccs... itt fejben volt a gond. Lehet mindenki azt hitte ha itt van Torres, itt van minden... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Engem az idegesít, hogy Anelkat akkor se cseréli le ha 3 öngólt lõ, pedig istenem miért nem meri fontos meccsen is bedobni McEachrant.
Japep

Azért a Sunderland meccsben benne volt az is, hogy mindenki megakarta mutatni, hogy ne õt tegyék ki a csapatból (igaz nem láttam az egész meccset). De abban egyet kell értened, hogy a gyémánt eddig nem jött be nálunk. 😊
De ha most a taktikától eltekintesz, akkor sincs reális alapja egy L'pool ellen bemutatni az új szerzeményt, mivel nincs csatárválság nálunk. Luizt meg végképp értelmetlen volt becserélni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
De könyörgöm a Sunderlan ellen UGYAN EBBEN az alakzatban játszottunk, akkor mûködött. De ezzel nem CA akarom védeni!
Japep

Hihetetlen. Remélem örül mindenki ennek az eredménynek - Ancelotti is, aki mindenáron be akarta mutatni az újakat -, aki kezdõben akarta látni Torrest. Nem volt értelme kezdõbe rakni, egy olyan csapat jól mûködõ taktikáját cserélte le miatta a bukott gyémántra, akik 7-0, 2-0, 4-0, 4-2-es sorozatot mutattak most fel.

Nem hogy közeledtünk volna a MU-hoz, Arsenalhoz, még utóbbi eltávolodott tõlünk... ötlettelen foci volt, kerestük a helyünket, Torres minden áron gólt akart lõni, meg sem említve az a 2 (3?) egyértelmû büntetõt, és a Cech-baki(ka)t - egy fogható L'pool vitte el tõlünk a 3 pontot.

Ebbõl tanulni kell, és máshogy kell Torrest játszatni - szerintem.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
kár érte 😞
itt volt a lehetõségünk erre MEGINT elbasztuk :S

egyetlen pozitívum: DAvid Luiz!! nagyon jó lesz 😊

Szégyen bazdmeg, szégyen... Oda vissza kikapunk, pedig most még esélyünk is lett volna megnyerni a meccset... Pffff...

limperatore
fail<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Baszki...

bakkerman

de nagy kép

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kocka08
Én is azt néztem :S
nem nagyon tetszett a dolog..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hogy ez mi volt Ivanovic és Cech között? 😮

Kocka08
Köszi köszi.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Freedom88
Kocka08
Stream ben tud valaki segíteni? 😞

Elõre is köszi

hedonist
Chelsea
01 Cech
02 Ivanovic
03 A Cole
17 Bosingwa
26 Terry
05 Essien
08 Lampard
12 Mikel
09 Torres
11 Drogba
39 Anelka

22 Turnbull, 04 David Luiz, 19 Ferreira, 15 Malouda, 46 McEachran, 55 Sala, 21 Kalou

Barnabyka
áhh gyerekek én is annyira várom 😄 .. mára nem is terveztem semmit, csinálta itthon egy VP-t is addig ,h ne unatkozzak és hangolódjak^^ 😛
(sör is van*.*)

totál így érzek én is. már csak 3 óra van hátra...
Gyerünk, gyerünk, gyerünk!!! 😊

hedonist
Rég vártam ennyire meccset, és a kezdõ XI-et😊

Bulykin
GO BLUES!!!!!!!
ma nyerni kell!!!! nincs mese, muszáj!!

hedonist
nagyon jó!

Japep

Egy nagyon jó JM interjú.
(Úgy mondom, hogy még csak a felénél járok.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Holnap kiderül,h a mi hétvégénk-e😊

Japep

Ja... mi most nem mondhatunk semmit, csak örüljünk, csöndben. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Durva, a PL 20. helyezettje megszakítja a PL-t jelenleg vezetõ csapat gyõzelmi sorozatát (nem is tudom pontosan mennyi, 29 ?), még mellé egy vereséggel... holnap nyerni kell: Arsenal X-elt, MU vereség, a Cityt ha bepótoljuk a meccsünket gyõzelemmel, elõzzük! GO BLUES!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
Vicces csapat ez a Wolves. :]
Utolsó helyen áll a tabellán, de veri a Chelsea-t, veri a Man Utd-t ...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
NA! nincs itt unbeaten season

hedonist
😄DD

Japep

+ 5 perc

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
nagyon izgatottan várom a holnapi meccset, kíváncsi vagyok a játékunkra, én úgy érzem,h a 2 új igazolástól na meg a 4 elõzõ meccsünk miatt ég a csapat a bizonyítási vágytól Torresre ez kiemelten igaz lehet, és most lehet letöltjük az elmúlt hónapok megpróbáltatásai miatt felgyülemlett dühünket😄

<#eljen>

hedonist
Idén már sokadszor hozták vissza, nem mondom, h nem érdemelték meg azzal nincs is gond, de azért ez a kép nem hiába van fent sok helyen a neten😊

Japep

Csak nem... 😄

Egyébként nemrég a B'pool vezetett ellenük 2-0-ra a 72.percig, aztán mégis 2-3 lett... Meg amit te is írtál - még lefújás sem lehet bizakodni, csak a sípszó után. 😊

Holnap nyerni kell, hozni kell az Arsenalon (és reméljük a MU-n is)! GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB