Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Torres miért nincs még a padon se?
Ramires sárgája egy nagy vicc XD tiszta tizenegyes volt, hülye az a bíró :S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

asfa
félidõ 0-0 eddig pár helyzetünk volt, de semmi különös, nem a legjobb a játék! Drogbának tisztelet hogy fent maradt a pályán
GO BLUES!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Kocka08
Volt egy másik rohadt nagy labdája 😊
Az egy 40-50 méteres átadás volt Torres lábára de hosszan tolta meg kapus elõtt.. :S fel is cseszett mert egy ilyen szintû csatárnak az rutinmunka.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

hedonist
az év gólpassza lett volna😊 Luiz

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kocka08
Gyerekek itt legalább a BL selejtezõnek meg kell lennie<#fejvakaras>
De még bízom benne hogy a hajrához közeledve lesz egy jó kis gyõzelmi sorozat..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Pethy23
Malouda fél év alatt ennyit lassúlt volna, hogy ma ilyen vén asszony tempóval vezette a labdát?
Érdekes, hogy David Luiz, aki élete második PL meccsét játsza, összehasonlíthatatlanul jobban játszott eddig, mint Torres, akinek elvileg már nem kell megszokási idõ. Bár szerintem Torres esetében a taktikával van a gond, kell az idõ a taktika megszokásához, vagy eleve a megfelelõ taktika kidolgozásához. Szerintem fogunk még látni pár változást a keretben, még Carlo sem tudja szerintem, mi lenne a legideálisabb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bulykin
David Luiz óriási nagy játékos!! asszem megvan az új kedvenc védõn 😄
Cech meg...respect!! neki köszönhetjük h nem kaptunk ki, Torres elõtt ott votl a tiszta gólhelyzet nem is egy alkalommal, Anelka lófaszt nem csinált nem is értem miért nem Kalou kezdett...
és már nem azért, Drogba szinte mindig kimegy a szélre, akkor miért ne maradhatna meg a 4:3:3-as felállás egy Drogba Torres Malouda csatársorral, úgy Didier a szélen van Torres meg középen? nem értem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ja és a Drogbát kritizálók szépen elhallgathatnak... Igaz, nem rúgott gólt, de azért aki figyelte hogy miket csinált. Remélem még sokáig fog nálunk ilyen szinten focizni, mert ilyen focistát csak évtizedente lehet találni!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te Jó Ég! Már azt hittem, hogy az utolsó percben vesztik el megint a meccset, ráadásul az távolról sem volt 11-es.
Összességébén nem mondhatnám, hogy szarul játszottak a fiúk, de a gólhelyezetek kialakítása és értékesítése még mindig nem megy úgy, ahogy kéne.
Aki ma megfigyelésem szerint kiemelkedõen jó volt, az David Luiz és Ramires. Elõbbi szinte mindenhol ott volt, hajtott mint az állat, utóbbi pedig rengeteg labdát szerzett, fõleg a második félidõben (legalább is én csak azt láttam).
Aki nagyon gyengén játszott, az Lampard, Torres, Anelka és Cole voltak, legalábbis õk nagyon nem hozták azt a szintet, amit kellett volna. Lampard elképesztõ, hogy mennyi labdát elvesztett. Torrest a második félidõben nem láttam egy darab helyzetben sem, amit tudott, azt elvesztett, Anelkát abszolút nem láttam, csak néhány labdavesztésnél, Colet meg még labdavesztésnél is alig láttam, annyira halovány volt a játéka.
Ja, Ivanovicot kihagytam volna? Annyira szar volt, hogy az már értékelhetetlen. A második félidõben sorra vesztette el a labdákat és rontotta el a helyzeteket, passzokat.
Cech külön díjat kap ma nálam, mert volt pár jó védése, és mert megfogta a legvégén a tizit. Õ jól játszott, hozta a szokásos stabilan jó teljesítményét.

Javulnia kell a csapatnak, mert még ha így az egész csapat egyben nem is játszott olyan szörnyen, de vannak egyének, akik szörnyen rosszul teljesítettek ma. Ha így folytatják, még matematikailag se lesz esélyünk a bajnoki címre...

Pethy23
Jó értelemben, a 11-es lényegtelen.
strucckuki
én éreztem hogy megfogja... fontos volt,de nagyon kevés amit a csapat produkált.
Hol van már az a idény eleji forma..

never give up

Pethy23
A kurva életbe már hogy megint nem tudtunk nyerni.

David Luiz pedig máris egyik kedvencem😄
Barnabyka
Atyaúristen már féltem, hogy hamar dícsértem de Cech megmentette a csapatot 😊

strucckuki
CEECH!
úristen

never give up

Barnabyka
Hoppáré..David Luiz..rajta már látszódik, hogy nagyon megérte, sak a csapatnak is mehetne úgy a játék, olyan önbizalommal mint neki! na de hátha meglesz még nincs vége C'mon Chelsea!..Ez a Luiz ollózás káprázatos volt😊

Maloudát az elõbb egy cseppet felborították, sztem tiszta tizi volt. :/

Bulykin
várható kezdõ:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
7 Ramires
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka
9 Fernando Torres

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 12 John Mikel Obi, 46 Josh McEachran, 55 Jacopo Sala, 21 Salomon Kalou, 11 Didier Drogba.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
jaja, 3 meccs 3 gól 😄 jól megy neki!

Barnabyka
Sturridge ma az Everton hálójába is betalált! <#taps>

Bulykin
megint csak hétfõn játszunk? mmmmmm

<#nevetes1><#rolleyes><#lookaround>

strucckuki

never give up

Japep

Ez valóban igaz, de az is, hogy õ a "tökéletes cserepados". Nem háborog, nem akar nagyobb fizetést, szépen, csendben elül a padon - és jó esetben nem is kell beállnia, viszont sérülés esetén lehúzni a maradék 20 percet, erre jó. Nem tarthatunk egy Ivanovicot padon.
Ez kicsit most lekezelõ volt, régen megérte a pénzét, mára ez nem igaz. Azt viszont nem értem, miért kell kezdetnie, mikor van más lehetõség.
Az viszont tény, hogy szinte az összes edzõ keze alatt számos alkalommal kezdett... ez titok számomra is, hogy miért az utóbbi években... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ez a kép tökéletesen jellemzi Ferreira aktivitását:

Paolo "Alvayaro" Ferreira

Számomra teljesen egyértelmû, hogy itt fejekben van a gond. Mindenkiben látom, hogy képes lenne simán bajnoki teljesítményt nyújtani. Drogba, Lampard, õk nem öregedtek még ki fizikailag, a mentalitással van a gond. Az akarással. Murinho és Hiddink ezt tökéletesen tudta indukálni a játékosokban, de azóta senki más nem képes ilyenre. Szerintem ezek a játékosok mindennemû bonyolultabb taktika nélkül is szépen elfociznának. Az edzõ dolga itt fõleg a mentális gondok kiküszöbölése, hogy helyrerakja a játékosokat, amikor lusták, vagy biztassa, motiválja õket. Ancellotti, Scolari és Grant erre jellemüknél fogva képtelenek (voltak). Egyetértek Japep-al, szerintem is nagy szerepe volt a csapat formálásában Wilkinsnek.

Felfoghatatlanul balfasz vezetése van a csapatnak évek óta. Össze-vissza év közben is elküldözgetnek rég ott dolgozó embereket, de ami számomra abszolút, totálisan érthetetlen, hogy azzal a "Kibaszott Ferreira"-val mi az Isten nyilának hosszabbítottak szerzõdést, és hogy miért teszik be elkúrni a meccseket? Egy falábú, lassú, fantáziátlan és technikátlan senki az én szememben. Az, amit Õ csinál, az semmi. Az, hogy megkapja a labdát, és jobb esetben csak rögtön továbbpasszolja, vagy ahogy az általában lenni szokott, elbalfaszkodja, arra én is és bárki más is képes. Ilyen játékosra a csapatnak abszolút nincs szüksége, és nem értem mit látnak benne évek óta, amikor 0-val egyenlõ teljesítményt nyújt. Lehet, hogy ha rátennénk az átigazolási listára, mint eladó, nem kellene senkinek...

Japep

Persze, ez igaz. Csak én még mindig többre tartom a játékát így is, mint Anelkáét, vagy Maloudáét (akin nagyon meg vagyok lepõdve sokszor, úgy játszik, hogy "legyünk már túl rajta"... :S).
Én úgy érzem, ha egy Drogbát kiveszünk most ebbõl a csapatból, vagy egy Lampardot, akkor az mindenkinek hátrányára válik - legalábbis ebben a csapatban, akik sokszor úgy játszanak, hogy "lõdd csak elõre, majd Didier...".
Persze, játékuk alapján pont ez a két név az - sajnos -, akik nem érdemelnek most kezdõt. :S Ez nem tudom miért lehet, én még érzem bennük az akarást, valóban a fejekkel lehet gond - igazán Wilkins óta látni ezeket. Ettõl függetlenül én Drogbát hagynám még a csapatban, képes még meccseket eldönteni, nem adnám el pár milláért nyáron.
Lehet, hogy Ancelotti hiányosságait Ray foltozta be... :S
Ancelottiról nem tudok sem nagyon jókat, sem nagyon rosszat mondani, de ez a csapat, ahogy José is mondta még mindig az õ garnitúrája, ebbõl táplálkozik minden edzõ. 😊
Ha változtatni akar (lásd Scolari, vagy gyémánt CA), beletörik a bicska. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát arról semmi konkrétat nem fogsz megtudni szerintem, eltussolják majd szépen lassan.
Ilyet "nem csinálhatnak" csapattársak, ezt kell mutatni kifelé. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
igen észrevettem, nekem az idõ hiánya miatt van ez, hogy kevesebbet írok ide, de mindennap olvasom 😊
Félre ne értsen senki, imádom Drogbát, az egyik kedvencem, Lampard után, olyan sorsdöntõ gólokat rúgott nem is akármilyeneket emlékezzünk Barca elleni itthon gyõzelemre amikor sarokkal eltolta és fordulásból jobbal bevágta 20-ról vagy egy idegenbeli Everton 3-2-re amikor 30-ról rúgott nem akármilyen gólt. Egy szó mint száz, imádom, csak én azt látom a játékán attól függetlenül, hogy meccseket dönthet el, hogy már nem akar annyira mint a fentebb felsorolt mérkõzéseken! És ez normális, eljön minden játékos életében, és szerintem nála ez eljött! Én így látom, lehet megkövezni, de ez már nem AZ a Drogba, akit megszerettünk, és nagyon ritkán jön belõle elõ, ami egy ilyen kaliberû csapatnál kevés!
A többi gond pedig fejekben van amit szerintem az edzõnek kell helyreraknia, tudjuk jól hogy mennyire más, ha belép egy Ancelotti az öltözõbe meg egy Mourinho... kicsit máshogy képesek hatni a csapatra.. Tudjuk jól ki erõteljesebben! Ancelottiról ennyit

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Barnabyka
Nagyon igazad van én is attól tartok, hogy azért van baj a kijövetellel mert fél, amit azért teljes mértékben megértek, csak hát nem túl elõnyös ez ilyen szinten. Bár szerencsére a védéseivel sokszor kompenzálja azt a hiányosságát.
Szvsz amikor Ivanovic-ra is ráförmedt az is azért lehetett mert ugyebár majdnem a feje bánta az esetnél ha jól láttam. (am. errõl az esetrõl nincs valakinek valami híre, hogy megbeszélték-e azóta meg mi is volt konkrétan?)

Japep

Hát amivel gondok vannak, az egyértelmûen az, hogy rossz ütemben jön ki, vagy ki sem jön. :S

Igen, a kifutásai is érdekesek, meg az elhúzós cselei, de mi azzal még nem szívtuk meg. Most ilyet kapott a horvátok ellen, de ott a védõk is "okosan" csinálták... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Eddig nagyon ki tudott jönni, most volt egy hibája, ami a védelemnek is köszönhetõ volt...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
ez csak pillanatnyi és az egész csapatra igaz..

Japep: részben én is egyetértek, Drogba örök kedvenc marad, akármi van õ bármikor kihúzhatja a csapatot, nekem csak két ember lóg ki a csapatból, és ez Ferreira és sajnos sokszor Lamps is már😞

Japep

Azért most pár meccsen, mikor 1 hónapig nem nyertünk (de rossz is leírni), nagyon sokszor miatta lett X, vagy miatta nem picsáztak el minket nagyon.
A legnagyobb kapusoknak vannak a legnagyobb hibái is, ezt valaki Schmeichelrõl mondta régen azt hiszem. 😊

Igen, ilyenkor fájó, mikor így kapunk ki... de viszont ha nem vagyunk képesek 1 gólt sem rúgni egy meccsen, akkor ne a kapust hibáztassuk már, hogy kikapunk. 😊
"Egyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfél..." 😄

Igen, az is igaz, hogy nagyon nem tud kijönni, hogy fél-e, nem tudom. Ha ezt kiküszöbölnék, akkor semmi baj nem lenne vele, mert többször tátom a szám, mint szidom. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Nem is azt írtam, én nagyon szeretem õt kedvenc csapatomban természetesen a kedvenc portásom (: .. viszont nekem már korán sem a régi magabiztosságot sugárzó kapus mint volt, de talán ez betudható annak is, hogy nem megy a csapatnak és így az õ morálja is a béka segge alatt így meg ugyebár nem egyszerû a régi számunkra megszokott világklasszis teljesítménnyel elõrukkolni hétrõl-hétre.

Bulykin
Chelsea defender Branislav Ivanovic signs new five year deal at Stamford Bridge!

Nem kell védekezned. Ez pontosan így van, és tökéletesen egyet értek veled. Vannak itt és máshol is olyanok, akik a csapat régóta legmegbízhatóbb és legstabilabb játékosait is képesek lennének eladni szemrebbenés nélkül néhány rosszabb meccs után. Drogba egy világklasszis csatár, az én szememben a TOP3-ban benne van. És bár mostanában halovány, még nem mondom azt, hogy mellõzni kell. Egyszerûen vannak olyan játékosok, akiket nem lehet mellõzni. Hiába jönnek egyesek folyton a fiatalítással meg ilyen hülyeségekkel, láthattátok számtalanszor, hogy eddig csak egy fiatal van, aki úgy néz ki, hogy nagyot alkothat a Chelseaben (igen, Õ McEachran). Nem írom le a többieket, mert belõlük is lehetnek még kulcsfontosságú játékosok, csak azt mondom, hogyha látszik, hogy jelenleg nem tudunk úgy beépíteni a csapatba fiatalokat, hogy azok hamar felvegyék a tempót, elviseljék a nyomást, neaggyisten a hátukon hordozzák a csapatot, akkor nem lehet eszetlenül eladni a rég bejáratott játékosokat, aki ráadásul csak átmenetileg nincsenek formában (ahogy az egész csapat), és például tavaly kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Japep

Én lassan nem is olvasom ezt a topikot, de észre is veszitek szerintem - Asfát is nagyon ritkán látom, ennek okát nem tudom. 😊

Ha valakinek kicsit is rosszul megy, rögtön eladjátok. Megjön Torres, és az eddigi DROGBÁT (igen, nagybetûvel, mert mindenki szerette) már a padra teszitek - hogy a többieket ne is említsem -, pedig évek óta itt van, Torresnek köszönhetõen (bocs, az érkezésének köszönhetõen) meg elbukunk egy hazai derbit. Persze Asfa véleményében is sok igazság van, ezt aláírom - én sem tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Mindegy.
Nem tetszik ez a felfogás - nem szeretnék senki lelkébe gázolni, Isten mentsen ettõl, senkit nem akarok megbántani, csak leírtam a véleményem. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
hát azért cechnek ez volt az elsõ hibája régóta.

Barnabyka
Én nem tudom szerintem az teljes mértékben Cech bakija volt nem is értem mi van vele mostanság, de szvsz az egyik leggyengébb posztunk jelenleg a kapus poszt(szoros versenyben a jobbhátvéd posztjával, ami szerintem azzal lenne megoldva ha Iva játszana a szélen)

hedonist
nmejo... foleg azok utan,h a Meireles gólja az õ lelkén száradt... jó volt némi szerepe Iva-nak is,de a kapus dolga biztosra menni.

lippet
Cech 4-et kapott a horvátoktól, az utolsót 35-40-rõl, mert kint cselezgetett.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep

... Javítottam... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
jobbat "tudnél" 😄

Japep
Köszi. 😊
De nem emiatt írtam, én sem biztos, hogy jobbat tudnék. De hát vannak nálam is és ennél a valakinél, aki csinálja is vannak olyanok, akik lazán sokkal igényesebbet csinálnának, én ilyet nem adnék ki a kezembõl. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
hát elég ízléstelen, ha téged alkalmaznának már sokkal jobban járnának😊

Japep

Hát sokat láttam már (élõben is egy párat, meg így belinkelve is), de mind egy kép amin általában hülye fejet vág az illetõ és gagyi színkavalkád mögötte... A hajuk szarul van kivágva, pl ez a kép még életlen is most szerintem. 😄
Nekem nagyon nem tetszik, szerintem gagyik - lehet csak egyedül vagyok vele. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ezt hogy érted?😄

Japep

Hihetetlenül szánalmas szinte az összes poszter ebben az újságban... csak én látom így? :S 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin