Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018
A londoni klub jelezte: vizsgálatot indítanak Ashley Cole ügyében, aki állítólag véletlenül meglõtt egy szakmai gyakorlaton lévõ diákot egy légpuskával Cobham-ben. A News of the World állítása szerint Cole nem tudta, hogy a légpuska töltve van, amikor eltalálta a 21 éves Tom Cowant. A diákot – aki egy évet tölt el a Chelsea-nél gyakorlat céljából – az oldalán érte a találat a források alapján. A lap úgy tudja, a Chelsea orvosi stábja ellátta a vérzõ sebet, Cohan nem igényelt kórházi kezelést. A klub közleményében ez áll: “Teljesen ki fogjuk vizsgálni az esetet, a megfelelõ intézkedéseket hozzuk meg. További kommentálást ne várjanak a részünkrõl, mivel ez egy belsõ ügy.”

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Korán elkezdik már... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

lippet
Am szerintem valamelyik ligakupa döntõs csapattal (Arsenal, Birmingham) játszanánk most, nagy szerencsénkre.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Nem baj, fittebbek leszünk tán, mint a MU. :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Pethy23
Nincs FA kupa?
Bulykin
mi hétvégén miért nem játszunk?
a keddi MU meccs miatt tuti nem, mert a MU az játszik holnap is...hmm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nuno88
Csoportnál van így meg a legjobb 16 csapat párosításánál.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

lippet
Nem úgy van, hogy egy nemzet csapatai nem kerülhetnek össze? Vagy ez csak a csoportok sorsolásánál van így?

Ja, most veszem észre, mekkora hülyeséget írtam! Bocsi...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rockynhooo
fizetem a felét plusz a piájukat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
hát ha liverpoolt kikapjátok befizetek itt mindenkit a meccsre, repülõ, szállás minden 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Na bebaszott... tuti kikapjuk megint a Barcát, Liverpoolt, MU-t vagy Arsenalt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

KAMIONOS KOGYO
sorsolással döntenek,és most már kaphatunk angolt is!(ha továbbjutunk)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

lippet
Kit kaphatunk lehetséges ellenfélként egy BL továbbjutáskor? Vagy sorsolással döntenek, s angolon kívül bárki jöhet?

Kocka08
Én annak örülök hogy Lampard egyre jobb 😊
Anelkának is mekkora passzt adott 😮

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Japep

Ebben egyetértek. Viszont nem kell az a gyémánt, jó a sima 4-4-2... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Remélem Carlo, hogy MU ellen is 4-4-2-be küldi ki a csapatot, mert az utóbbi idõkben most volt a legjobb az összhang a játékosok között.
Japep

Szerintem kifejezetten jól játszott Anelka, mint ahogy ebben a felállásban szokott.
Innen már meg kell legyen a továbbjutás, kérdés, méltóak vagyunk-e hozzá. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

2-0-ra gyõztünk. Anelka ma meghazudtolta az utóbbi hetekben nyújtott formáját, és jól játszott... vagy inkább mondjuk csak úgy, hogy rúgott két gólt.

Remélem ez a két gólos elõny elég lesz ahhoz, hogy hazai pályán továbbjussunk... bár én már fel vagyok készülve mindenre...

hedonist
GO BLUES GO BLUES GO BLUES!

Ne adják már fel a szezont kûzdjenek a BL-ért a srácok legalább!

Torresnek külön egy kalappal,h végre bizonyítson!

Japep

Köszönjük. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
20.45 FC Kobenhavn-Chelsea
tv: Digisport
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

...sõt van egy olyan érzésem, hogy jön a következõ lebõgés... és ezzel Ancelo Carlotti is megpecsételi nálunk jövõjét...

Barnabyka
A koppenhágát a csúcsformában játszó barcelona sem tudta megverni Dániában ha jól emlékszem, szóval nem lesz könnyû, sõt..

Bulykin
ha a Kobenhavn-t nem verjük meg basszus én nemtudom mit csinálok....

én pedig pont csak egyre emlékszem amit belõtt, ott is így állt oda és kicentizte a bal sarkot. már nemtom melyik meccsen volt.
én nem bántom, ez is egy technika, erõ is volt benne, igazából jó irányba vetõdött Howard és kivédte.
ha meccsen valamit rosszul csinált az más téma...

Én többet Anelkát nem akarom látni 11-est rúgni! Mióta a Chelseaben van, azóta asszem egyet se adott be...

Bulykin
akárcsak a MU ellen a BL-ben... én már fogtam a fejem amikor odaállt mert tudtam h ez lesz :/

lippet
Hát akkor te nem jó meccset néztél!
Flegmán odaállt, neki sem szaladt, Howard meg szépen megfogta. Utána meg is tört a lendületünk. :S

nem láttam a meccset sajnos és így kérdezem miért vagytok mérgesek Anelkára?
a tizit néztem hogyan lõtte, szerintem semmi gond nem volt vele. javítsatok ki ha tévedek. megesik 😛

hedonist
Anelkat Carlo helyében most kitenném a csapatból egy hónapra minimum...

Fel megy bennem a pumpa, ha meglátom a fejét..

BADE
Érdekel vkit idei hivatalos Chelsea asztali illetve falinaptár a bolti ár feléért?
(1500Ft/db)

Ha igen dobjon privit.
2011 Chelsea falinaptár

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

bakkerman
te mindenhol alkotsz haver! ASD:ASD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
ezt meg is érdemeltük, komolyan úgy hagyták ki a helyzeteket Lampard vénasszony, kisasszony totyagásaival az élen, mintha eladták volna a meccset és nem szabadott volna továbbjutni. elmehetnek a picsába páran, Anelkanak meg van képe flegmázni, nem hogy odaállna és mindent beleadva belõje, egyáltalán õ minek lõ???? Zhirkov meg nem, aki sokkal megbízhatóbb, de mind1... eleve nem kellett volna hosszabítás sem, hanem 3-4 góllal nyerni.

G man
Szerintem igy jartatok a legjobban.😄DD
Nem eleg hogy meg tovabb se juttok,de meg le is jatszotok 120 percet hogy aztan jövö heten frissen lehessen BL-ezni.xD

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

asfa
moderáld már magad légyszíves

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

limperatore
mekkora szarok vagytok, lehet még a bl se lesz meg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Bulykin
csalódás...megint...

Ezek szerint idén nem nyerünk semmit. Legalább most már nem fogok izgulni a meccsek kimenetele miatt...

chrissparduc
Anelkának "elismerésem!"

asfa
továbbjutott az Everton.. Anelka fasza volt 😊

asfa
hát vége valoszinû.. ha berugják továbbmennek!

bakkerman
Terry vajon megint el fog csúszni?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

chrissparduc
Ajajajajjjjj! Mekkora gól volt bakker! :S

asfa
GÓÓL végreee Lampard, Anelka szép cselt mutatott!

chrissparduc
Félek a tizenegyesektöl! Pláne Lampardétol! :S És ahogy ezt leírtam Lampard Góóóóóóóóóóól! 😄😄

asfa
sok helyzet, de nem megy a gól, most pedig lesgól volt Evertonnál, nagy mázli :S

Japep

Torres talán játszott a L'poolban, azért nem.
Luiz játékjoga meg nem volt a miénk még az elsõ meccsen, így ezen sem játszhat - ha minden igaz.

Ennél több kell... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB