24199
Chelsea Fan Club
-
#21632 így meg aztán főleg nem...
de egész jó kezdőt összerak, akkor miért kell elcseszni, egy Maloudaval?? Mata könyörgöm... a szívét kiveszi a csapatnak
-
Takezó #21631 szegény Luka nagyon gyenge... minden labda elpattan tőle pár méterre -
A L'pool elvileg tartalékol (2 nap 2 meccs), és ha minden igaz mi is a fiatalokat küldjük ki.
Remélem valamennyire visszavágunk, bár ez nem igazi revans így... :S :)
Go Blues! -
#21629 ma ligakupa negyeddöntő a Pool ellen... vajon összekapjuk-e magunkat? -
Köszi szépen. :) -
#21627 Bayer Leverkusen-Chelsea ::: összefoglalók
1. félidő 2. félidő -
De, szerintem ki tudom vágni. :)
#21625: Köszi. -
#21625 Chelsea-Wolverhampton 3-0 :: összefoglaló
-
#21624 Szimpla letölthető gólvideókat nem találok. Hosszabb összefoglalóból nem tudod kivágni? -
?
Ez lemaradt... :D -
Valakinek nincsenek meg a Leverkusen elleni gólok külön-külön letölthető formában (lehetőleg .avi-ban). Köszi. -
#21621 3-0 Mata ki más, Ashley Cola jó beadásával -
#21620 30' perc Mata két gólpassz, nélküle még itt sem lennénk.. amúgy Ramires is eléggé hozzátesz inkább a játékhoz. -
#21619 köszi.
hajrá chelsea! -
#21618 16.00 Chelsea-Wolverhampton Wanderes
streamek: -
#21617 is-is -
#21616 Luiz megsérült, vagy csak szimplán szarul játszott? -
pedig most jobban játszottunk mint a 'Pool ellen... -
#21614 Nem Boasnak kell mennie, hanem a hátráltató játékosoknak.. -
#21613 Basszus nem hiszem el! :( Asszem Boas szedelőtszködhet! -
#21612 Ramires-t is mindig fikázzátok...pedig szegény nagyon hajt és ha megnézitek a Liverpool elleni meccset, ki szerzett rajta kívül labdákat? senki, ő is nagyon hajtott szerintem.
és igaz, Mata, Sturridge és én még Ramirest is idesorolnám, ők azok akik akarnak is valamit, a védelem pocsék, a támadások során semmi elképzelés, nincs fantázia...nemtudom mivan a csapattal és hogy meddig süllyedünk még :/
szomorú...nagyon szomorú így látni a kedvenc csapatom T_T -
#21611 Kb. Egyedül Mata meg Sturridge üti meg a szintet teljesítmény alapján!
És halkan jegyzem meg h amióta Chelsea szimpatizáns vagyok(laza 15év) azóta nemláttam ilyen gyenge védelmet és most nem a nevekre gondolok!
Luiz és Terry is képtelen megérteni egymást hiába jó páros papiron,nem mondom h csak az ő hibájuk de vmi nincs rendben az tuti!Még Scolari idejében is összeszedettebb volt a védelem,pedig az is kritikán aluli volt... Minden meccsen mi rúgatunk gólt az ellenféllel!
Kiváncsi leszek a holnapi meccsre mert ha mondjuk kiszopunk a Leverkusentől ami a formát és a multkori mecsset látva simán elképzelhető akkor még a csoportból kijutás is izgis lehet... -
#21610 Most azért mert beírtál pár embert, aki "öreg", meg nem teljesít túl jól, attól még a keret jó (szvsz)... de amúgy Anelka, Malouda és Bosingwa tőlem is mehetne... :D -
#21609 Dehogy jó a keret a 30év fölöttiek nagyrészét illetve 1-2embert kikéne szórni,semmi tűz nincs már bennük végigalibizzák a meccseket!(Drogba,Anelka,Malouda,Bosingwa,Kalou is mehet amerre lát)
-
#21608 Egyetértek, és Mata szerintem külön kiemelendő...ő akart focizni, ezt a többieken annyira nem láttam :\
Amúgy sz*rok voltunk, nincs mit mondani, meg kb rúgattunk velük 2 gólt :\
Csak azt nem értem, hogy jó a keret, jó az edző, pénz van, nem kell aggóni semmiért, akkor mi a probléma? Így akarunk BL-t nyerni, hogy egy L'poolt megverni? Nem akarom félvállról venni őket, nem azért, de ha ilyen nagy elképzelések vannak (már pár éve...) akkor miért nem mutatja ezt a csapat játéka is? -
barcames #21607 lehet eljött az edzőváltás ideje! -
#21606 igen!
Mata meg Sturridge tudja mi fán terem a futball, kéne még egy ilyen kpra... -
Takezó #21605 ez az első félidő katasztrófa volt, de Maloudától ez most nagy meglátás volt -
... az... :S
Olyan, mint ha Liverpool-Chelsea lenne... remélem felkelnek a szünetben, bár itt az 1 pont is nehéz lesz így. GO BLUES! -
#21603 Félidő, siralom.. -
#21602 Mikel kapura lőtt:)) -
#21601 UUUU Mata majdnem, 10 perc eddig mi vagyunk a jók! -
#21600 Bárcsak győznénk ma! Nem kívánom, hogy Fernando lőjön gólt, de..léciléciléci:DD -
#21599 gracias! -
#21598 17.00 Chelsea-Liverpool
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro, Sky Sports 1 uk
streamek: -
#21597 -
Köszi szépen, rád számíthatok. :) -
#21595 0-1 1-1 -
Valaki nem tud a Genk ellen meccsről (az 1-1-re végződöttről) külön-külön letölthető gólvideókat?
Köszi előre is. -
Nekem sincs vele nagy problémám. Legalábbis nem az a poszt az, ahol változtatás kellene szerintem.