Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
minden gólt letölt, és csinál belõlök egy összeállítást idény végén. Így van Jap?😊 feltölthetnéd egyszer vhova,h mi is megnézzük😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
megy be a Chelsea Hall of Fame-jébe mi? 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Japep

Jó volt tegnap látni ezt a meccset, meg Torres gólját is végre!
Csak így tovább. 😊

Nincsenek meg valakinek külön letölthetõ formában a Birmingham elleni gólok? A tegnapiak is jöhetnek, bár azok még meglehetnek.
Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szééép!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Krisz018

Bulykin
IGEEEEEEN!!!!!!! 14 meccset kellett rá várni, de baaakker nagyon megérte XD
innentõl remélem nincs megállás!
GO BLUES!!!!!!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

OMG, TORRES TUD GÓLT LÕNI?!?!?!?!?! És pont lemaradtam róla! <#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Barnabyka
Torres gól, és "csodálatos" gólpassz 😛

hedonist
Kb úgy örülök, mintha vi kupát nyernénk😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
NANDOOOO😄DDDDD

limperatore
na megvolt az 50 milliós gól 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
pedig biztos az hidd el

én nem mondtam, h drukkolok a németeknek! 😄 sõt!!!
(man utd fan vok) 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Barnabyka
én is drukkolok a németeknek, csak hát..na mind1 majd kiderül (:

nem venném biztosra a bl-döntõt...

Barnabyka
szvsz Angol szinten tényleg jobb lett a liga, de nemzetközi szinten sokkal gyengébbek az angol klubbok, annak ellenére, hogy a Mu ott van a Bl elõdöntõben és valószinüleg a döntõben is ott lesz.

igen, ezért tartom sokkal erõsebbnek most is a pl-t, mert nem az van, h az el classico-ra kell várni, h bukjon vmelyik klub... uncsi az a liga<#unalmas>
off end

hedonist
😄

Na meg a kupa! <#hehe>

hedonist
Ja és igen érdekes a felvetés,h talán ez nem is baj, mert legalább nem az megy, mint a spanyoloknál,h szétszakad a mezõny!

hedonist
Szerintem inkább arról van szó, h mi (az elsõ 4-es gyengült talán kivéve az Arsenalt) amelett,h persze Spurs,Sunland,City stb erõsödtek, de mondom sztem a döntõ változás inkább a MU,Pool,CFC gyengélkedése.

ezzel egyetértek!
nem is tudom, h most ezért ez a leggyengébb pl szezon, vagy éppen ezért ez a legerõsebb pl szezon, mert senki nem tud kimagaslani. ez azért vmilyen szinten dicséri a többi csapatot is

Oziris666
még ti is játszotok Evertonnal!

Amúgy sztem egyik csapat se érdemel idén bajnoki címet az fix!Az egyik legrosszabb PL-szezon az utóbbi idõben...

tviktor91
Szóval szándékos hazaadásért 5méteres szabadrúgás jár?😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

meg egy chelsea-tottenham és egy everton-chelsea is

KAMIONOS KOGYO
Jaja! Ráadásul a mu idegenben lesz az arsenal ellen.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Oziris666
Lesz ott még egy manu - arsenal meg egy manu - chelsea is!
böven meglehet a bajnoki cím még

Japep

Baromság... szándékos hazaadás > közvetett szabadrúgás, amit aztán Drogba az ötösrõl fölérúgott... :S
A Torres-gól megint elmaradt, de megvan a 3 pont és most a második hely is. 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
nemtudom XD
de az Arsenal leikszelt \o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tviktor91
ez mi volT? xDD
összes birmi bent a kapuban , drogba szabadrúgásféle 11-es 😄D ???80+ percben

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Bulykin
eddig tetszik az elsõ félidõ! 😊
Kalou bakker mekkora gólt vert :o

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
csak mondtam egy csapatot amúgy, a többi is sokat erõsödött szerintem. Meg háét jah, a nagycsapatoknak sem megy úgy mint tavaly...

lippet
Ne feledjük a MU-nak még a BL is ott van. Legalább ennyi elõnyünk legyen, ha sajnos kiestünk onnan. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Nem lenne rossz, de ennyire nem hiszem,h töketlen lenne a MU, bár a tegnapi NU elleni teljesítményük után bármi lehet.

hedonist
Nem a Sunderland miatt gyenge az idei PL.

Többekközt miattunk is, MU,ARS,LIV miatt mondom ezt.

lippet
Felcsillant bennem a címvédés reménye is! 😊
Ha ma nyerünk, 6 pont a hátrányunk 5 meccsel a vége elõtt. Megyünk még a MU-hoz, jön a Spurs. MU megy még az Arsenalhoz, szóval még bármi kisülhet ebbõl a bajnokságból.
Remélem részünkre csak pozitívum. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
én nem mondanám gyengének...iddén a kiscsapatok is nagyon sokat erõsödtek! nézd meg a Sunderland-t például milyen játékosaik vannak!

hedonist
így van! komolyan, ha képesek leszünk a végére befutni a 2.ik helyre, az szégyen az arsenal számára😄 ilyen gyenge PL-t én még nem láttam, pedig már 10 éve követem, azaz 12 éves korom óta😄

Bulykin
na ikszelt a MU!!
holnap verni kell a Birmingham-t 😊 a Tottenham meg remélem veri az Arsenalt 😛

hedonist
okoskodhattok, de össze fogja szedni magát, beilleszkedik és jövõre már semmi nem fogja megállítani!

bakkerman
nem baj,kezdi visszahozni az árát,az 50 misibõl már kb 50 pennyt visszahozott 😊

strucckuki
meglõtte...

never give up

hedonist
Szegény Torres meglövi elsõjét, de a 3mm-es lest észreveszi a partjelzõ😊

KAMIONOS KOGYO
1-3(Félidõ) 😊) most már jöhet Torres 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Bulykin
na ma Torres meglövi elsõ gólját!!! érzem 😊

Japep

Olaszországba nem fog visszamenni, ezt õ mondta: Anglia vagy szövetségi kapitányi poszt - ez a két opció van számára spanyolhon után.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bakkerman
mourinho vagy marad,vagy visszamegy az Interhez. ez a 4 clasico alatt el is dõl

Én még O'Neillnek is örülnék...

Japep

Más oldalon meg mi kerestük meg õt... baromság. Régen is megmondta, hogy nem, azt is, hogy miért. Ne is jöjjön, lehet nem is elõre lépnénk vele, hanem hátra. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco