Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Hát érdekes volt. Nem tudom, ez minek köszönhetõ.
A játékunk nem volt rossz, azért az Old Traffordon nem sok csapat tud olyan statisztikát mutatni, mint most mi. De fent gondok vannak. Nem félek én Torrestõl, majd belejön, de mivel mindenki tudja, hogy most nem megy még neki, minek kezd? Miért erõlteti egy MU elleni tétmeccsen? Ezt nem értem. Sem azt, hogy miért nem a Drogba-Anelka páros kezdett. Vagy legalább Drogba-Torres. Nem értem, hogy lehet kihagyni Drogbát... :S
Meg az a Ferreira becserélés... komolyan mondom, sokszor nem látok logikát a cseréinkben. :S
Az igazság az, hogy nagyon szar volt tegnap a MU. Ha nincs van der Sar, akkor lehet továbbmegyünk. Viszont mi szarabbak voltunk náluk is. :S
Nem tudom, mi a baj most a PL-gel, de a Barca-Real páros idén nehézség nélkül kipicsázza a két csapat bármelyikét. :S
Mi elöl nem voltunk jók, a MU meg mint egy kis csapat, kontrázgat otthon... remélem jövõre ráncba szedjük magunkat.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mert azért a Wigan ellen is mihelyst beállt sokkal jobb, látványosabb lett a csapat játéka
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de azért egy torrestõl elõbb várnám azt hogy hamarabb beilleszkedik hamarabb formába lendül mint egy gomeztõl anno
meg jobb játékosnak tartják a torrest a "szakértõk"
De utána eléggé fossa a gólokat😊
Az egyetlen hülyeség h Torres télen kellett, nyáron majd edzõtábor meg minden és belendül úgyis...
Én azt nem értem mi történt azzal a Chelseavel akinek kb az elsõ 5-6 meccsen 26-0 volt a GK-e?😮
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sajnálom hogy kiestetek:S
torres 5 millió fontot nem ér úgy fest nem hogy 50et
Ancelotti takarodjon is mostmár ezek a beszari húzásai még véletlenül se mer kockáztatni...
★ 汤姆 李
...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gyõzzön a jobb!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Bár kint lehetnék a meccsen,, leordítanám az össze MU szurkolót !!
<#gonosz2>#gonosz2>
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Valakinek nincsenek meg a Stoke elleni gólok külön-külön letölthetõ formában? Köszi.
Nem láttam a mai meccset, de többet vártam így a MU elõtt. De megvan a 3 pont. Igaz rá kell gyúrni arra a BL-re!
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Megvan a 3 pont!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
tv: magyar tv nem adja élõben
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Még azt az irritáló piros sárga logót kéne eltüntetni, és okés...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Erõs megérzés..
1-2 vagy 2-3 as eredménnyel 😊
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz