Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Guardiola max. akkor jönne, ha nyer a Barca hétvégén. De kétlem, hogy idejönne - Andre Villas megint nem fog jönni szerintem, idén tuti nem, megy a Portóval a BL-be, ezt õ maga mondta.
Hiddink esélyesnek tûnik, bár nem tudom otthagyja e a törököket, mert akkor kudarcot vall velük. :S
Nem tudom, ki lesz, de néha olyan nevek repkednek, hogy elõre félek... :S 😄 (lásd: pl. Lippi)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem lennék ellenére, de nem hiszem,h ez fog történni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Leaving? We'll leave that for another day."
"Today is not the day to talk about that."
Én napról napra biztosabb vagyok benne, hogy õ lesz a befutó, egyre több hír jelenik meg róla h távozik, és akkor nem tartom kizártnak, hogy jön Agüero és Neymar is, ami elsõre lehet, hogy képtelenségnek tûnik, de õ ilyen játékosokkal tud együtt dolgozni, és Abra is ahhoz hasonló játékot szeretne látni, mint amit a jelenlegi barca játszik.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Több játékos távozik, de minden bizonnyal minõségi pótlás várható. A Chelsea az idei, kiábrándító szezon után az idei nyáron sem fog tétlenkedni és folytatja azt az átigazolási politikát, amit körülbelül két éve kezdett el a dél-londoni csapat. A játékosmozgásnak akár öt jelenleg még Chelsea játékos ihatja meg a levét, de leszögezhetjük, hogy mindenképpen nagy jövõ elõtt álló, erõs fiatal játékosok érkezhetnek a távozók helyére. A múlt héten kirúgott Carlo Ancelotti helyére a jelenleg még a török válogatottat irányító Guus Hiddink léphet. A holland érkezése minden bizonnyal a nemsokára sorra kerülõ Belgium elleni 2012-es Labdarúgó-Európa-Bajnokság selejtezõ meccsén múlik, ami eldöntheti, hogy a Hiddink vezette nemzeti csapat kijuthat-e a jövõ évi megmérettetésre. A menedzser kérdése mellett mindenképpen fontos a játékosok mozgása is. Olyan fiatal zsenik érkezhetnek a Stamford Bridge-re, mint a Santos kiválósága, Neymar vagy éppen a két Belgiumban futballozó ifjú játékos, Romelu Lukaku és Kevin de Bruyne. A “kékek” továbbá Gregory van der Wiel játékjogát szeretnék még megszerezni, emellett pedig egy cserekapus és egy jobbszélsõ érkezése sem elképzelhetetlen. Azonban arról szó nincs, hogy csak érkezõk lennének. A fiatalítás érdekében a vezetõk több idõsödõ játékoson is túladnának, így José Bosingwa, Paulo Ferreira, Jurij Zsirkov és Nicolas Anelka is távozhat a csapattól. E négy játékos mellett viszont Didier Drogba távozása sem elképzelhetetlen, ugyanis a Galatasaray állítólag élénken érdeklõdik a már-már veterán elefántcsontparti játékosért. Ancelotti vasárnapi távozása némi kiadással is jár a csapatnak, hiszen az olasz menedzser szerzõdésében foglaltak szerint a szerzõdés lejárta elõtti távozása esetén kompenzáció illeti az 51 éves mestert. A hétvégén elszenvedett 1-0-ás vereséget követõen Roman Abramovics habozás nélkül rúgta ki a kétszeres BL gyõztes edzõt. A Premier League Menedzser Szövetségének szóvivõje, Richard Bevan kritikákat fogalmazott meg Ancelotti menesztésének eljárásának kapcsán. “Azt hiszem, hogy Carlo egy méltóságteljes és tiszteletreméltó szakember, aki nem ilyen bánásmódot érdemelt volna. Ez nem méltó a Premier League-ben és az adott együttesben sem. Tudom, hogy Mr. Abramovicsnak nagyok az elvárásai, de elbocsájtások kapcsán sokkal következetesebben kellene, hogy gondolkozzon. Ez nagyon rossz módja a menesztésnek. Kíváncsi lennék, hogy a csapat szurkolói milyen állásponton vannak.”
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Mark Bosnich úgy véli, a Chelsea vezetõi már akkor gondoskodtak Carlo Ancelotti utódjáról, amikor az olasz tréner még a londoni klubnál dolgozott. A Kékek korábbi kapusa úgy értesült, hogy Guus Hiddink és Marco van Basten is átteszi székhelyét Londonba. Bosnich az Alan Brazil Sports Breakfast show-jában így nyilatkozott: “Ha ismét meghallgatod Ancelotti nyilatkozatait az utóbbi két-három hónapból, úgy hangzanak, mintha egy halottat hallanál, ahogy az utolsókat rúgja. Korábban eldöntötték már, hogy ki legyen az utód. Eddig azért nem beszéltek róla, mert egyrészt nem szerették volna elbizonytalanítani Ancelotti-t, másrészt akikkel tárgyaltak, még szerzõdés kötötte õket jelenlegi klubjukhoz, vagy nemzeti szövetséghez. Tudomásom szerint Guss Hiddink lesz a Chelsea új menedzsere, míg Marco van Basten edzõi feladatokat tölt majd be. A nagy kluboknak négy vagy öt opciójuk van, hogy a lehetõ legjobb megoldást megtalálják, és a pénz nem akadály. A fõ szempont nem a hosszú távra tervezésen van, hanem a minél rövidebb idõn belül elérendõ siker megízlelésén.” – mondta az ex-Chelsea hálóõr.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
+Drogba még a cserepadon sincs...
Az Arsenal kikapott, így már tuti a második hely. Az igazság az, hogy ennél jobbat nem érdemeltünk... :S Sajnos. A MU-nak pedig gratulálok (igaz õk sem érdemelték meg, ilyen szánalmas PL-szezont rég láttam, és nem is akarok többet).
Az évközi teljesítményünk után pedig ez is meglepetés.
Jövõre "minimum" bajnoknak kell lennünk, hogy kivel/mivel, azt nem mi döntjük el, de vissza kell térni a helyünkre. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és hát a kezdõ alapján...remélem nem szórakozzuk el...
tv : Digisport
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
T.T.
Két szerencsétlen gól volt!Az h CA alkalmatlan azzal egyetértek taktikailag kevés ehhez a modern focihoz már,nemtud ujjat húzni mutatni az ellenfeleknek!
az év eleji produkció alapján nekem tök egyértelmû volt, hogy ti lesztek a bajnokok, dehát ha egyszer ki tudja miért, de egyszerûen megváltatok attól a formától...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ami lentebb leírtam, nem teljesült... :S
Nem tudom, mi lesz, de kell valami változás. Sokszor semmi ötlet.
Nem tudom, Ancelottival, vagy nélküle, de jövõre máshogy kell csinálni. Nagyon. Egy Chelsea szintû csapat nem engedhet meg magának egy trófea nélküli szezont... :S
Azt hiszem, gratulálhatok a MU-nak. Igaz, hogy ennyire szánalmas PL-szezont még nem láttam - igazán senki sem érdemelné meg a serleget, és ezt nem azért mondom, mert nem mi nyertük.
Reméljük jövõre minden jobb lesz, és megmutatjuk igazi arcunk.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bajnok a MU, grat... 😞
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Cserék: Turnbull, Alex, Ferreira, Ramires, Benayoun, Torres, Anelka
Kívánom én is, hogy ne a bíró döntse el a bajnoki címet!
Sok sikert nektek is 😉
C'mon blues!<#taps>#taps>
(ha meg van ez a meccs akkor már csak az Evertontól kell tartani(remélem alaptalanul!)
Sok sikert!
Glory, Glory Man. United!
Köszönjük.
A mai meccstõl annyit várok, hogy adjunk bele mindent, amit tudunk, tegyünk meg mindent a gyõzelemért - ha nem is sikerült, akkor is legalább elmondhatjuk, hogy mi "mindent" megtettünk.
Persze a gyõzelemnek örülnék a legjobban... 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ez már elviselhetetlen :S
És a baj az, hogy rendes streamet sosem találok, mert a nettem sem valami villám gyors..<#falbav>#falbav>
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Cabell: hát pedig nekünk van okunk Webbtõl félni és nem nektek.
Ezért a világ legjobb team-je a United!
GGMU!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
http://manunited.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/03/Londoni_tortenetek/
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Na lesz itt piros lap, meg vicc 11-es dögivel...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC