24199
Chelsea Fan Club
-
#21832 Igen,te nem vagy elfogult,s nem szurkolsz senkinek, csak évek óta MU ellenes vagy. Szóval neked mindenbe igazad van, Te nagy megmondó... -
#21831 Nem szamit, hogy te mit latsz, mivel te egy elfogult manchesteri szurkolo vagy.
En egyik csapatnak se szurkolok. Sot az a tobb ezer mas szurkolo sem, akik fel voltak haborodva Webb tenykedesen.
Bizony az elmult 4 tizibol, egy ha az volt maximum. Ez a ketto egy nagy vicc volt a mai merkozesen is. -
#21830 hát nemtudom, én egyet láttam jogtalannak a négyből, mégpedig a mai másodikat. de nemtudom, nálad/nálatok mi számít jogosnak, és mi nem -
#21829 Altalaban 10%-a jogos ezeknek a tizenegyeseknek a tobbi nem.
Az elmult 4 tizenegyesbol peldaul egyet lehetett ugy ahogy jogosnak mondani Sung elleni belepone, a tobbi mind nagy kamu volt. -
#21828 nem ellenetek, egyáltalán -
#21827 bocsánat, de ezekből a 11esekből hány nem volt jogos? itt a második kétségtelenül nem volt az. de ettől függetlenül nem értem, mikor emberek lekezelően hozakodnak elő a statisztikákkal...azzal kéne jönni, hogy hány jogtalan büntetőt kaptunk ellenetek, nem azzal, hogy effektíve mennyit fújtak be -
Köszönjük. -
#21825 Chelsea-Manchester United 3-3::: gólok
-
Pares #21824 Rasszizmus, áh, hát persze. Könnyebb ezzel álszenteskedni, mint az igazi problémákat megoldani. -
Pares #21823 Kibaszott Webb évek óta ezt csinálja. Webbnek ezen a héten fizetés helyett egy golyó járna a fejébe.
"Már-már úgy tűnt hogy eldőlt a mérkőzés azonban a Manchester United sztárja, Howard Webb kétszer megvillant és ismét megmentette csapatát a kudarctól" -
#21822 3gólos elönyt nem megtartani lol!Boas menjen már haza... én már unom ennyire nem tud hatni a csapatra! -
Amúgy nem tudok mit mondani... a játékunk nem volt sokkal jobb, mint szokott, csak egyes időszakokban, bár ez is javulás.
Bevallom őszintén, ha én lennék egy játékos, és 3-0-nál befújnak ellenünk két 11-est, utána meg felhozzák 3-3-ra, hááát... én sem tudtam volna teljes kedvvel hajtani. Ennek ellenére a végén 2-3x megtornáztattuk a kapusukat.
Remélem valami változik, és persze a jó irányba, nem pedig teljesen összeesünk most... :S
GO BLUES! Fel a fejjel!
Halkan megjegyzem, hogy az utolsó két meccsén a MU 4 büntetőt kapott (kapta ezt 0-0-nál és 3-0-nál...). Gratulálok az FA-nak. És ők a rasszizmussal vannak elfoglalva, először tennének rendet... -
Odacsap77 #21820
Problem? -
"Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. "
Ez így van, nagy igazság. :) -
Odacsap77 #21818
Problem? -
#21817 Erről beszélek én, mikor azt mondom Tyler úrnak, hogy csalnak, ő pedig lehülyéz mindenkit. Amikor már a Chelsea topikban beszélik meg Real Madrid, Barcelona, Arsenal és egyéb csapat drukkerei, hogy szánalmas, ahogy nyomják a dobogós helyre a mu-t, akkor lehet sejteni, hogy nem annak a két united drukkernek van igaza, akik állandóan írkálják a butaságaikat.
Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. -
#21816 azt a leborult, ezt mint külsős mondom, ez a Webb nyerő lenne a Kékeknek,szánjon rá Abra pár milliót...vicc.az első 11es is erősen kérdéses, a második meg szót sem érdemel.
aztán nem tolják őket,á. -
#21815 basszétok meg, 3:0-nál majdnem sírtam örömömben, hogy ilyen van, most meg -.-'
Jó igaz, a 2. tizi nem volt jogos, de akkro is... kár érte :( -
IXEMGabeo #21814 és még a DIGI-n lévő szakértők pedig még elfogultak is...szopjanak le:D -
eLiXir #21813 LEGSZEBB ÖRÖM A KÁRÖRÖM AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA -
FireWhisper #21812 Abramovics vehetne bírót is -
Neoncsoves #21811 Cahill srác nem szar vétel :D -
IXEMGabeo #21810 persze múltkor is mondtam, de idén 4 olyan meccset láttam pont amikor a Chelsea ellen fújtak
Nézd majd vissza a QPR-Chelsea meccset is, a játékvezetés legalja volt -
#21809 Tevedsz nem a Chelsea ellen fujnak a birok, hanem ennyire szanalmasan segittik a manchester unitedet. -
#21808 Vajon mikor jönnek már rá ott a távoli Angliában, hogy Webb teljesen alkalmatlan bármilyen futballmeccs levezetésére? -
IXEMGabeo #21807 ennyi...pedig ez mostmár nyilvánvaló...ezért is undorodom a PL-től...akármikor Chelsea meccset látok mindig ellenük vannak a bírók:D -
#21806 Micsoda szanalmas ez a Webb, ahogy segitti a szovetseg csapatat. -
Takezó #21805 (y)... ez a második hihetetlen kamu volt -
Igen, és két Webb góllal máris 3-2... -
#21803 3-0 -
#21802 2-0 :)))))) -
#21801 na Cahill kezdő :D
nagyon kíváncsi vagyok...nyerni kell!!! GO BLUES!!!!! -
Köszönjük! -
#21799 17.00 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport hu/sk/ro (1), Sky Sports 1 uk
streamek: -
#21798 Team: Cech; Ivannovic, Cahill, D Luiz, Bosingwa; Essien, Meireles, Malouda; Sturridge, Torres, Mata. - subs: Turn, Ferrirea, Bertrand, Hutch, Romeu, Piazon, Lukaku. -
davidragon #21797 hát igen...
a kiállítás után legalább lehetett érezni, hogy akarnak valamit. igaz ez abban mutatkozott meg, hogy agyonrúgtunk mindenkit, de legalább harcoltak.
a végén pedig 1:1-nél a 94. percben Torres megindulásánál még azért tágra nyílt szemmel figyeltem. :) -
Nem vagy egyedül... :S :)
Közben 1-1, de... -
davidragon #21795 hát... remélem más nem nézi rajtam kívül -
#21794 Hát ja,csak ilyen 20-21 éves játékosokat már játszatni kéne,nem évekig kölcsönadogatni...
-
Én a Cfc.hu-n olvastam, hogy a nyáron csatlakozik. Majd kiderül. :)
De nekem az is kérdéses, hogy a "nagy" csapatba igazoltuk-e le, vagy ha igen, akkor úgy, mint Lukakut?