Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Hivatlos az idei mezszám lista!

eddig 2 változás van, Josh McEachran megkapta a 20-ast az eddigi 46-os helyett, úgy volt, hogy Kakuta a 24-est kapja, de maradt a 44-esnél, Oriol Romeué lett a 6-os!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

Errõl beszéltem amúgy. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi, minden ilyet szívesen fogadok. 😊
Amúgy még nincs is teljesen kész, láthatjátok, hogy 4 egyszerû kép van csak a fejlécek között, ez is módosul majd, valamint a teteje is a topiknak.
Az nem igazán férne el már, meg ezt direkt így találtam ki, az elsõ ötleteim között volt, hogy "Totó-sra" csinálom (ha meg már kiírom az eredményt, az felesleges lenne). Azt meg kétlem, hogy valaki Chelsea-drukkerként ebben a topikban tudná meg az eredményt, valamint a góllövõket, az csak tájékoztatás szerintem. 😊 De köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Elvileg ma ír alá, mert eddig Belgiumban volt válogatott meccsen.

Nekem nagyon tetszik, amiket mondanak róla, sztem õ minden meccsen meg fog halni a pályán a gyõzelmünk érdekében😊

David Steegens (Anderlecht Director) told the Daily Mirror: "He will respect everyone there and he is willing to learn. But he will take his chance.

"If he plays instead of Didier Drogba - his hero - or Fernando Torres, he won't be looking over his shoulder."

According to Steegens, Lukaku is a complete football maniac and completely lives for the game.

"I come to England a lot to watch matches and I always took Romelu back football books," he said.

"He would devour them. He loves them.

hedonist
Nekem jobban tetszett a tavalyi piros V nyakú😊

Amúgy nekem ilyenem van, eddig ez jött be a legjobban!

Pethy23
Japep egy apró javaslat a bannerhez, az elõzõ meccs eredménye legyen már valahova beszorítva így hogy 2-es túl egyszerû😊, + góllõvõk ha még elfér, de utóbbi nem olyan fontos.
Bencee7
Szerintem is elég jók, de nekem most az új idegenbeli fekete-kék mezre fáj a fogam <#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Nekem pl. az idei hazai mezünk, és a kapusok meze is nagyon bejön. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát ez sem nyûgöz le.. rég volt már igazán jó mezünk, sztem ezt a gallért sem kéne erõltetni.. Igazából nekem sokkal jobban tetszenek a Nike által gyártottak.

Japep

Köszi. 😊

Pont ma néztem reggel, van e már valami hír róla, még nem volt.
Nem rossz, de azért nem is nagy szám, a harmadik mezzel nem sokat foglalkoznak (igaz azóta is bánom, hogy ebbõl nem vettem egy hosszú ujjút, míg lehetett).
Amúgy errõl még a nyár közepén volt egy kép, hogy hogyan is fog kinézni, ott ugyanez volt annyi különbséggel, hogy nem volt benne fekete, csak a sárga részt ölelte át egy-egy fekete, kis sáv. Na úgy még lehet vettem is volna egyet. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
Le a kalappal ismét, Japep! <#worship>

érdekes, de nekem tetszik: NEW THIRD KIT FOR SEASON 2011/12 REVEALED

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Pethy23
Nagyon jó lett, igazán egyedi.

Grat!!!
asfa
Hát nem csalódtam.. 😄 Mindig tudsz vmi olyat csinálni, aminek a csodájára járnak! 😊 Szerencse, hogy Chelsea drukker vagy 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

télleg nagyon jó lett!
grat

"néha a kevesebb több" (vagy vmi ilyesmi 😊 )

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep

Köszönöm szépen, ennél nincs is jobb, hogy látom, tetszik.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog... 😮
Azt gondoltam volna, hogy egyszerûnek gondoljátok majd, vagy nem is tudom.

Köszönöm szépen mindenkinek. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bakkerman
nem is láttam még itt az sg-n ennyire fasza kreatív bannert! valaki összedobhatna hozzánk is egy ilyet...😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
na ez k. jó lett<#eljen>nagyon ötletes!

nagyon szép lett <#eljen>
hedonist
Fantasztikus😊

Köszönjük munkádat!

Rash87
Érdekes,szokatlan,de nagyon fasza 😄 <#eljen>

Glory, Glory Man. United!

tetszetõs! szép munka! <#eljen>

Japep

Köszi. 😄
Igen, próbáltam valami teljesen újat. Ebben az lesz a jó, hogy könnyen lehet majd új fejléceket betenni, most is 4 db van. 😊
Örülök, ha tetszik.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
fúú micsoda meglepetés a topikban...szokatlan, de szerintem nagyon klassz lett^^...egyedi..kimondom nekem kurvára tetszik 😄

hedonist

"But Chelsea boss Andre Villas-Boas views Modric as an integral part of his plans for remodelling his squad at Stamford Bridge and is refusing to give up."

Na ez tetszik, ha belemegy a Spurs akkor Lukaku, Modric és Romeu-val sztem meg is vagyunk az idényre!

hedonist
vagy nem elég neki a kínált összeg😊

De jönni fog tuti😊

Zhirkov meg remélem Balázs mögött fog játszani és nem helyett😊

Pethy23
Ez hol hivatalos neked? Csak a két klub egyezett meg, mi van ha az orvosin elhasal.
Krisz018
Bulykin
oda ahol Dzsudzsák is van

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
tökéletes!! na végre 😊
Zhirkov meg elment 15 milláért valami orosz csapatba...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
Kevés lett volna ide és ezt õ is tudta...

hedonist
Pastore explains Chelsea snub

Erre nem tudok mit mondani...

Nem említette neki senki, h nincs kreatív kp-nk? és az a poszt, amit õ játszik nálunk a legnagyobb hiány? valamint, ha kifizetünk érte kb 40 misit, akkor majd padozni fog? vicc

hedonist
Lukaku-n ültünk vagy egy évet, h végre leigazoljuk😊 remélem itt is hozza majd azt, amit az Anderlechtnél. Juhász Roli azt mondta róla,h örül, h vele van és nem ellene😊

banok
Lukaku megfelel? 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pethy23
Piazon januárban csatlakozik, Romeu pedig talán u20-as eb/vb-n van.
most a Piazon meg Romeu a keretben van?
banok
16.00 Glasgow Rangers-Chelsea felkészülési mérkõzés
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
<#shakehead> nem értem mire várnak..

Bulykin
igazoljunk már bakker... xD

lippet
Levelet kell írni a klubnak, hogy vegye már észre! 😊
Tudtommal egyik nagy csapat sem érdeklõdik iránta, valamikor még tavasszal az Arsenal, de szerintem már lemondtak róla.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Barnabyka
egyik kedvencem..szerintem egy fantasztikus tehetség...nálam Neymar mellett õ a jövõ talán legnagyobb sztárja (:

lippet
Én legszívesebben Hazard-ot látnám a csapatban. Játszhatna közép-középen is, de bal szélre is ki lehet tolni. Lille-ben alapember, pedig még csak 20 éves. Valahogy fel kellene hívni rá AVB, Abra figyelmét.... 😊
Nektek mi a véleményetek Eden-rõl?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
azért annyira nem rossz... nagyon nem ment neki sajnos...

hedonist
Ha Modric jön, akkor nem gond.

egy rossz hír, Zhirkov valszeg elmegy.

Bulykin
Pastore meg a PSG-be ment... pedig szerintem õ jó lett volna :/

Bulykin

bakkerman
sok sikert neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bulykin
A Barca felnevelte, a Chelsea megvette! A Kékeknél folytatja a katalánok tartalékcsapatában stabil kezdõ, 19 éves Oriol Romeu. A középhátvédként és védekezõ középpályásként is bevethetõ játékos vételára ötmillió euró. A kapus Thibaut Courtois után õ lesz Villas-Boas 2. szerzeménye...

Japep

😄

Nekem eszemben volt, hogy lesz a meccs, erre ma kiment a fejembõl, így nem láttam sajnos... :S
De ahogy mondják, igen, nem sok maradandó volt a játékban. 😊
Majd legközelebb. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nézegettem a délután majájok elleni meccset
leginkább a hotspur elleni meccsen lõtt gólhoz (ami nem volt bent) hasonló találattal nyertetek
de nem is ez fogott meg legjobban a meccsen, hanem a kommentár, aki azt mondta terry és boas összehasonlításánál, h "terry 2 évvel fiatalabb... egyenlõre."<#zavart1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633