Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig 2 változás van, Josh McEachran megkapta a 20-ast az eddigi 46-os helyett, úgy volt, hogy Kakuta a 24-est kapja, de maradt a 44-esnél, Oriol Romeué lett a 6-os!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Errõl beszéltem amúgy. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi, minden ilyet szívesen fogadok. 😊
Amúgy még nincs is teljesen kész, láthatjátok, hogy 4 egyszerû kép van csak a fejlécek között, ez is módosul majd, valamint a teteje is a topiknak.
Az nem igazán férne el már, meg ezt direkt így találtam ki, az elsõ ötleteim között volt, hogy "Totó-sra" csinálom (ha meg már kiírom az eredményt, az felesleges lenne). Azt meg kétlem, hogy valaki Chelsea-drukkerként ebben a topikban tudná meg az eredményt, valamint a góllövõket, az csak tájékoztatás szerintem. 😊 De köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nekem nagyon tetszik, amiket mondanak róla, sztem õ minden meccsen meg fog halni a pályán a gyõzelmünk érdekében😊
David Steegens (Anderlecht Director) told the Daily Mirror: "He will respect everyone there and he is willing to learn. But he will take his chance.
"If he plays instead of Didier Drogba - his hero - or Fernando Torres, he won't be looking over his shoulder."
According to Steegens, Lukaku is a complete football maniac and completely lives for the game.
"I come to England a lot to watch matches and I always took Romelu back football books," he said.
"He would devour them. He loves them.
Amúgy nekem ilyenem van, eddig ez jött be a legjobban!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Köszi. 😊
Pont ma néztem reggel, van e már valami hír róla, még nem volt.
Nem rossz, de azért nem is nagy szám, a harmadik mezzel nem sokat foglalkoznak (igaz azóta is bánom, hogy ebbõl nem vettem egy hosszú ujjút, míg lehetett).
Amúgy errõl még a nyár közepén volt egy kép, hogy hogyan is fog kinézni, ott ugyanez volt annyi különbséggel, hogy nem volt benne fekete, csak a sárga részt ölelte át egy-egy fekete, kis sáv. Na úgy még lehet vettem is volna egyet. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
érdekes, de nekem tetszik: NEW THIRD KIT FOR SEASON 2011/12 REVEALED

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
grat
"néha a kevesebb több" (vagy vmi ilyesmi 😊 )
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Köszönöm szépen, ennél nincs is jobb, hogy látom, tetszik.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog... 😮
Azt gondoltam volna, hogy egyszerûnek gondoljátok majd, vagy nem is tudom.
Köszönöm szépen mindenkinek. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Köszönjük munkádat!
Köszi. 😄
Igen, próbáltam valami teljesen újat. Ebben az lesz a jó, hogy könnyen lehet majd új fejléceket betenni, most is 4 db van. 😊
Örülök, ha tetszik.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"But Chelsea boss Andre Villas-Boas views Modric as an integral part of his plans for remodelling his squad at Stamford Bridge and is refusing to give up."
Na ez tetszik, ha belemegy a Spurs akkor Lukaku, Modric és Romeu-val sztem meg is vagyunk az idényre!
De jönni fog tuti😊
Zhirkov meg remélem Balázs mögött fog játszani és nem helyett😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Zhirkov meg elment 15 milláért valami orosz csapatba...
Erre nem tudok mit mondani...
Nem említette neki senki, h nincs kreatív kp-nk? és az a poszt, amit õ játszik nálunk a legnagyobb hiány? valamint, ha kifizetünk érte kb 40 misit, akkor majd padozni fog? vicc
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tudtommal egyik nagy csapat sem érdeklõdik iránta, valamikor még tavasszal az Arsenal, de szerintem már lemondtak róla.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nektek mi a véleményetek Eden-rõl?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
😄
Nekem eszemben volt, hogy lesz a meccs, erre ma kiment a fejembõl, így nem láttam sajnos... :S
De ahogy mondják, igen, nem sok maradandó volt a játékban. 😊
Majd legközelebb. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
leginkább a hotspur elleni meccsen lõtt gólhoz (ami nem volt bent) hasonló találattal nyertetek
de nem is ez fogott meg legjobban a meccsen, hanem a kommentár, aki azt mondta terry és boas összehasonlításánál, h "terry 2 évvel fiatalabb... egyenlõre."<#zavart1>#zavart1>
http://www.powerplaymanager.com/r57633