24199
Chelsea Fan Club
-
#21792 csak próbálnak korán igazolni jó játékosokat, hogy ne ez legyen, mint pl Sheva, Torres stb.. de kéne a kp-ra még vki... -
#21791 Ållitólag 1,5 évig még marad Genkben:D
Iszonyat vakon van a veyetöség... -
#21790 Azt álmodtam, hogy Eden-t leigazoltuk:) bár megtörténnek, nem kell most, de a nyáron!:) -
Le is igazoltuk, de még visszaadtuk a szezon végéig a Genknek kölcsönbe.
Hát így akkor ez igazi erősítés erre a pompás szezonra. :) ... :S
Azt hittem igazolunk valami friss vért a csapatba, remélem tudja a dolgát AVB... :D Igaz még nincs vége az átigazolásoknak.
GO BLUES! -
#21788 De Bruyne at Chelsea medical -
Pares #21787 Teli van a csapat "vérbeli jó fizikumú" játékosokkal. Nem a képességgel van a baj, hanem a fejekkel, taktikával, és egyéb pszichés dolgokkal. -
#21786 Amúgy sztem még Torres volt a legjobb nálunk igaz ilyen teljesítményeknél nem nehéz!Jól mozog a spanyol csak sokszor túl messze van a kaputol ahogy Mata és Sturridge is sztem!Ezért mondom h egy vérbeli jófizikumu középcsatárt be kell még rakni melléjük! -
#21785 Egyertértek, Lukakut játszatni kell! Sztem verdesné a gólokat! Az is tény, h Torrest meg erőltetni kell, de ez már vicc, hogy tényleg nem bír gólt rúgni a MU óta megint.
Jó hír viszont, h McEachran végigjátszotta a Swanseaban a meccset és nagyon jó volt, harcos a srác és ő rúgta szinte mindegyik szabadrúgást és szögletet. -
#21784 Hát a ManU se találja magát idén!Nekünk meg ugye mindegy kicsi vagy nagy az ellenfél, és sajnos nem azért mert h olyan jók lennénk:D
Norwich,QPR ilyen csapatok ellen kinlódunk akiket simán ütni kéne!
Most is elég gyanus büntetövel éphogy behuztuk de ez nagy 0 volt!
Nem értem miért nem meri berakni Lukakut Torres mellé, akkor mi a retkes fnak hoztuk!?! -
Hát igen... pedig az edzőtáborozás után most úgy ültem le, hogy valami változik... hát nem nagyon... :S
Most még jön egy "könnyű" ellenfél, de után jön a MU... addig alkotni kellene valamit, mert csúnya is lehet.
GO BLUES! -
#21782 nagy nehezen, de NYERTÜNK! GO BLUES! -
Megint a régi kérésem/kérdésem... :)
Nem tudtok esetleg egy oldalt, ahonnan nagyméretű (idei) meccsképeket tudnék letölteni a csapatról? -
Pares #21780 Javítani? Megmondani nekik, hogy ha a következő meccsen nem lő mindenki egy gólt, akkor mennek a sóbányába ledolgozni a fizetésüket! -
Hát sokszor kiegyenlített volt, sokszor nyomtuk, de elöl semmi elképzelés nem volt... :S
Torres megint nagyon jól játszott megint (bár inkább támadó középpályást, mint csatárt), egyszer volt is egy ajtó-ablak helyzete. Lamps lesérült (elvileg 2-3 hét... :S ).
Nekem ez a Malouda-Meireles kettős sok egyszerre a pályán, mindkettő nyugisan és unottan játszott/szokott játszani.
Mikor bejött Lukaku, rajta láttam, hogy kérné a labdát mindig, meg volt is egy ügyes megindulása, de csak 10 percet kapott.
Valamit javítani kell itt a fejekben... Sürgősen... :S
Elvileg most mennek csapatépítő tréningre, hátha ez most ott sikerül.
Úgyhogy azt mondom nem maradtál le sok mindenről... :S -
#21778 Kicsit kikerekedett a szemem az eredmény láttán :\ ennyire sz*r volt? Nem láttam, de szerintem annyira nem is bánom :\ -
Hát ehhez nem tudok sokat hozzáfűzni... :S Pont mikor már kezdtük bebiztosítani azt a 4. helyet (de szörnyű is ezt leírni)... :S
Valaminek itt történnie kell... Torres egyébként megint jól játszott, csak hát azok a gólok hiányoznak nagyon... :S
GO BLUES! -
davidragon #21776 Nyerni kell! :)
GO BLUES! -
davidragon #21775 Cech, Bosingwa, David Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Meireles, Lampard, Sturridge, Torres, Mata
Subs: Turnbull, Ivanovic, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Lukaku -
#21774 Hát amennyi gólt idén kaptunk és amilyen hibákbol, mindenképp erösítés az érkezése! -
#21773 sztem igen! -
#21772 Gary Cahill today (Monday) completed his transfer to Chelsea
ahogy már várható volt...nemtudom, örüljek? -
#21771 remélem nem ez fog történni:S
csapat kell köré, ő inkább az aki köré kell a játék, nem ő csinálja, mint mondjuk Mata, de ő meg egyedül van még, talán Ramires kezd hozzá felnőni bár még hosszú az út számára is. Hazardért megindult a csata, meglepődnék, ha mi nyernénk, de óriási esélyünk lenne akkor a talpra állásra vele. -
Hát ja... ő jobban megérdemelte volna, szegény...
Hátha ez valaminek a kezdete (de sokszor írhattam volna már ezt... :S :D ).
Reméljük beindul végre. Szerintem ha a hátralévő fél évben nem indul be, szépen csöndben megszabadulunk tőle mint anno Shevától. -
#21769 jaj de kár érte:) -
Köszönöm szépen a fáradozásod. :)
Igen, valamikor fel is tettem a FF-hoz, csak azóta már újratettem a gépet... :S -
#21767 de itt download link -
#21766 downloadhelper firefoxhoz -
Innen így simán nem tudom leszedni, igaz? -
Külön köszönöm. :) -
#21763 hmm, legalább nyertünk:D már ennek is örülni kell..
másfél éve el sem tudtam volna képzelni, hogy a topfour-ért kűzdünk... -
#21762 Chelsea-Sunderland 1-0 ::: a gól -
Köszönjük így utólag is. :) -
Igen, az volt. Kár, hogy szinte az egyetlen öröm... :S
Az a Torres "olló" gólt érdemelt volna. :)
Hátha most belejön Didier távollétében, amit remélem a csapat nem fog megsínyleni... :S Remélem majd Lukakut is láthatjuk párszor.
Igen, a lényeg a 3 pont. Igaz a végén majdnem csak 1 pont lett... :S
Remélem idővel majd javul a játékunk. GO BLUES! -
davidragon #21759 ja, és öröm volt Essient újra pályán látni! Remélem hamar formába jön!
Ramires meg elég jót nyújtott szélen. Eddig nem játszotta ezt a posztot, ugye? Vagy csak én maradtam le. -
davidragon #21758 kiszenvedtük ezt is...
nálam egyébként Torres a meccs embere, nem lehet rá panasz.
sok helyzetet hagytunk a Sunderlandnek, de mi is egy csomót elszúrtunk.
viszont most tényleg a 3 pont a lényeg. -
#21757 Chelsea-Sunderland -
#21756 Az oké, de azért 4 osztály különbség a csapatok között és 92. percig 1-1 :O -
#21755 ott is kupa van a hétvégén. -
#21754 5. osztályú?????????? Ez most komoly? :DDD -
Itt egy gólösszefoglaló a mai meccsről. :)