Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elég gyenge egy meccs volt, de hát még csak az elején vagyunk. 😊
Reméljük azért lassacskán, de fejlõdünk az elõszezon alatt is, hogy összerázódva kezdjük meg az idei PL-t.
GO BLUES !
CHELSEA FOOTBALL CLUB
16.00 Portsmouth-Chelsea
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro , Chelsea TV
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Reports in Thursday's press claims Spurs star Luka Modric has handed in a transfer request in a bid to force a move to Chelsea. "
😮
Az nem lenne szar.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egy lehetséges verzió (általában nem légbõlkapottak), nekem nagyon tetszik, sokkal, de sokkal jobb, mint a fekete. 😊
Egy ilyet lehet venni kellene, ha ez lesz... az a gáz, hogy a hazai is nagyon tetszik... :S 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ramires szerintem hajt, és jól szokott már játszani, bár majd az új idényben kiderül teljesen
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2 évig volt a WBA edzõje, nem rossz eredményekkel.
Ezt még nem tudhatjuk, nem hasonlíthatjuk senkihez, míg nem látjuk mit alkot velünk. Sokaknak beletört már a bicskája a Chelseabe.
De én remélem a legjobbakat és tényleg jó lenne már egy edzõ hosszú távra - remélem õ alkalmas lesz rá.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Megfigyelõ volt, meg segédedzõ is, az Internél úgy tudom már csak segédedzõ volt JM mellett.
Én örülök neki nagyon, tetszik a szemlélete, a felfogása és a tervei. 😊
Amúgy is örültem neki, de az elsõ itteni interjúja meggyõzött még jobban.
Sok sikert neki! Várom már a kezdetet... GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Na végre akkor elkezdheti idõben a csapatépítést a szezonra😊
De, ha így nincs türelmük a vezetõknek, akkor sajnos ez lesz..
talán McEachran beépül majd, Kakutaval együtt.
Közben Breaking:
VILLAS-BOAS INTEREST CONFIRMED
Chelsea Football Club released the following statement on Tuesday evening:
'We note that the release clause of Andre Villas-Boas has been activated. We can at this time confirm our interest in him and hope to reach agreement with him on personal terms and make a further announcement in the near future.'
CFC.COM
Persze, nekünk nem kerül semmibe, meg igen, mi mindig örülünk az újaknak.
Ami hiányzik, hogy ne vegyünk valakit, hanem az utánpótlásból építsünk be - mert elküldünk mindenkit azzal, hogy "nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket". Azért ne mondja nekem senki, hogy egy csapat csak venni tud nagy játékosokat, nevelni meg nem. Ez a Realnak profilja, és nekik valahogy is el fogadom, sõt, elvárom. 😊
Nem hiszem, hogy ennyi béna megfigyelõ van a Chelseanél. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Elolvastam mindent róla, hihetetlen, hogy milyen tudatosan és felépítve vezette eddig a saját karrierjét.
Académicaból egy idény alatt romokban heverõ kiesõjelöltbõl erõs középcsapatot alkotott, bejutott a portugál ligakupa elõdöntõjébe, ahol pont a Portótol kapott ki, asszem 1-0 ra. Ide amúgy az Intertõl jött, amikor JM tovább állt a Realhoz õ úgy döntött,h eljött az ideje,h maga is edzõ legyen.. Lehet, hogy korán, de biztosan nem túl korán😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igen, pontosan.
Remélem ha "csak" bajnokságot nyer nem teszi ki õt is a vezetõség... :S
Jó lenne már egy edzõre hosszútávon számítani.
Remélem meglesz benne, ami kell - most ez alatt nem is az azonnali trófeákat értem, hanem az értelmes játékot, ami pl. CA-nál sokszor nem látszódott. :S
Az meg hogy megéri e a 15 milliót - remélem.
Azért durva ez a nagy költekezés úgy, hogy elvileg jön a szabály, hogy profittal kell rendelkezni az európai porondhoz... :S
Remélem a többi nem igaz, és nem hozzuk a többi Porto-s embert - nem is azért, mert nem kellenének, hanem mert irreálisan magas a kivásárlási áruk (pl. Hulk ha jól láttam 100m... vicc - tudom, csak jelképes, de akkor is).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Jó edzõ, a Portóval ezt bebizonyította, csak még fiatal. Ami persze elõnye is lehet, akár úgy, hogy nagyon sokáig nálunk maradhat.
Az lesz a baj szerintem, hogy nem elég, hogy JM mellett tanult, õ a mestere, még rendre bejárja azt az utat is mint õ... és félõ, hogy mindenki el is fogja várni tõle a JM-féle teljesítményt... :S
Persze lehet, hogy hozza, lehet, hogy jobbat is, de ez akkor is nagy teher lehet neki. :S
(Ha igaz, és jön hozzánk) kívánok neki nagyon sikeres és hosszú munkát nálunk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
15 milliót mondjuk hatalmas rizikó kiadni egy edzõért (példátlan), de sokat nyerhettek vele, ha beválik. Moratti nem merte meghúzni ezt a lépést, Abra igen (már ha igazak a hírek)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem tudom, de az is igaz, hogy az a része "egyes értesülések szerint"... tehát arra nem kell adni.
A másik része elvileg hivatalos.
Gondolom annyi lehet az elõnye, hogy még lehet nem írt alá a Chelseahez, de ezzel is jelzi, hogy õ távozni akar - így biztossá téve ezt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Villas Boas faxban közölte a klubbal ma, hogy érvényesíti a kivásárlási záradékát. Ezután aláír majd a Chelsea-hez. A Record szerint õ maga fizeti ki a 15 milliót (valószínûleg miután a Chelsea átulta neki).
<...>
Az FC Porto hivatalos weboldalán bejelentette, hogy Villas-Boas elhagyja a csapatot, mivel kifizették a kivásárlási összegét."
Elvileg ez az a közlemény.
CHELSEA FOOTBALL CLUB