Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep

Hát elég gyenge egy meccs volt, de hát még csak az elején vagyunk. 😊
Reméljük azért lassacskán, de fejlõdünk az elõszezon alatt is, hogy összerázódva kezdjük meg az idei PL-t.

GO BLUES !

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Igen, jó lesz már látni egyet.
Köszi szépen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Ma játszotok egy felkészülési meccset
16.00 Portsmouth-Chelsea
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro , Chelsea TV
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Van róla több infó is?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

"Reports in Thursday's press claims Spurs star Luka Modric has handed in a transfer request in a bid to force a move to Chelsea. "

😮

Az nem lenne szar.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
amúgy igazoltunk a barcától egy fiatal srácot...

Japep

Egy lehetséges verzió (általában nem légbõlkapottak), nekem nagyon tetszik, sokkal, de sokkal jobb, mint a fekete. 😊
Egy ilyet lehet venni kellene, ha ez lesz... az a gáz, hogy a hazai is nagyon tetszik... :S 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hát ezt én is remélem 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

vagy csak simán VB 😛

http://www.powerplaymanager.com/r57633

szucsy89
van neki, répácska 😄 de írhatod AVB-nek is 😄
Remélem az új edzõ (találjunk már valami bece nevet szegénynek) felismeri, hogy szegény Ferreira valamilyen ismeretlen baleset következtében két láb-amputáció után fa lábakkal focizik, és elküldi a jó büdös *** anyjába.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

asfa
hát ha a válogatott meccseket vesszük alapul, Messi cserepadozna Barcelonában egyfolytában, ugyanis nulla amit Argentínában mûvel.. A többivel egyetértek, Anelka, rég nem kell ebbe a csapatba, azon kívül hogy néha rúg egy gólt, hátráltatja a csapatot, és egy értelmes passza sincs..
Ramires szerintem hajt, és jól szokott már játszani, bár majd az új idényben kiderül teljesen

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ramires esete hasonlít klébersonéra, amikor hozzánk került...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
Néztem tegnap a Brazília - Venezuela Copa America meccset.. azon kívül, hogy 0-0 lett és, hogy amúgy a brazilok szemetgyönyörködtetõen játszanak, még az tûnhetett fel a nézõnek, hogy Ramires volt a feketepéter a csapatban.. Nem is értem hogyan fér be ebbe a válogatottba, szörnyen ügyetlen volt és, ha egy sima passzon kívül próbált valamit, belesült. Szerintem tõle is meg kéne válnunk Anelka, Kalou és Ferreira után..

Pethy23
... helyett legközelebb .
😄
Bulykin
nem mondtam hogy baj 😄

Pethy23
És ez miért baj?
Ott legalább több lehetõséget kap, és 1 év múlva akár visszahívható.
Bulykin
Bruma is ment a Hamburgba kölcsönbe...

Na! Erre nem számítottam!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
Roberto Di Matteo visszatért hozzánk! Villas asszisztense lesz.

2 évig volt a WBA edzõje, nem rossz eredményekkel.

hedonist
remélem, h ezt a 3 évet, amit kínáltak neki kitölti, és, ha ezalatt az idõszak alatt bizonyít, akkor megérdemel egy hosszútávú szerzõdést! csak Abra várja ki ezt a 3 évet minimum😊

Japep

Ezt még nem tudhatjuk, nem hasonlíthatjuk senkihez, míg nem látjuk mit alkot velünk. Sokaknak beletört már a bicskája a Chelseabe.
De én remélem a legjobbakat és tényleg jó lenne már egy edzõ hosszú távra - remélem õ alkalmas lesz rá.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Az biztos hogy 0-1 otthoni vereség után nem csak a bal szemöldökét vonja fel 2x 😊
Japep

Megfigyelõ volt, meg segédedzõ is, az Internél úgy tudom már csak segédedzõ volt JM mellett.

Én örülök neki nagyon, tetszik a szemlélete, a felfogása és a tervei. 😊
Amúgy is örültem neki, de az elsõ itteni interjúja meggyõzött még jobban.

Sok sikert neki! Várom már a kezdetet... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pethy23
Segítõje igen, asszem meccsekrõl írt elemzéseket.
hedonist
Hivatalosan JM "Assistant"-ja volt.

Pethy23
Megfigyelõ volt, közelében nem volt itt még az edzõi poszthoz😊
szucsy89
Már ekkor Mou másodedzõje volt? 😮 Itt még milyen fiatal lehetett 😄
Disz iz dö bigining of ö bjutiful frendsip! <#taps>

Mán' meg is nyertûûûûûk? <#idiota>

hedonist
Nem ismeretlen számára sem a klub, sem a gyõzelem velünk😊

hedonist

hedonist
Fent van az oldalunkon is😊))

Na végre akkor elkezdheti idõben a csapatépítést a szezonra😊

"Chelsea have confirmed Andre Villas-Boas as their new manager!"

hedonist
igen sajnos ez jellemzõ ránk, ott volt Sinclair, Boussoufa, Stoch stb, most Arnesen távoztával lenyúlt pár tehetséget megintcsak..

De, ha így nincs türelmük a vezetõknek, akkor sajnos ez lesz..
talán McEachran beépül majd, Kakutaval együtt.

Közben Breaking:

VILLAS-BOAS INTEREST CONFIRMED

Chelsea Football Club released the following statement on Tuesday evening:

'We note that the release clause of Andre Villas-Boas has been activated. We can at this time confirm our interest in him and hope to reach agreement with him on personal terms and make a further announcement in the near future.'

CFC.COM

Japep

Persze, nekünk nem kerül semmibe, meg igen, mi mindig örülünk az újaknak.
Ami hiányzik, hogy ne vegyünk valakit, hanem az utánpótlásból építsünk be - mert elküldünk mindenkit azzal, hogy "nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket". Azért ne mondja nekem senki, hogy egy csapat csak venni tud nagy játékosokat, nevelni meg nem. Ez a Realnak profilja, és nekik valahogy is el fogadom, sõt, elvárom. 😊
Nem hiszem, hogy ennyi béna megfigyelõ van a Chelseanél. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Gondolkodtam. Mégsem értek egyet mindenben😊 Arra gondolok pontosan, hogy kell-e költekeznünk játékosokra, és szerintem kell, mert egy el- és megfáradt csapat, aminek sztem pont egy ilyen fiatalos lendületes, de céltudatos edzõre van szüksége, aki bizonyos fásult játékosokat még egyszer fel tud ébreszteni csipkerózsika álmából, vagy le cseréli a szerinte megfelelõ játékosokra. És, ha nekünk ez kell, ez hozza meg az áttörést, akkor az meglátásom szerint meg ér bármennyit, ami Roman pénztárcájából kifér. Fõleg, hogy ez nekünk fanoknak semmibe sem kerül😄

hedonist
Egyetértek mindenben, viszont én nem félek, hogy ne lenne sikeres nálunk. Szerintem õ tipikusan az a gyõztes típus.

Elolvastam mindent róla, hihetetlen, hogy milyen tudatosan és felépítve vezette eddig a saját karrierjét.

Académicaból egy idény alatt romokban heverõ kiesõjelöltbõl erõs középcsapatot alkotott, bejutott a portugál ligakupa elõdöntõjébe, ahol pont a Portótol kapott ki, asszem 1-0 ra. Ide amúgy az Intertõl jött, amikor JM tovább állt a Realhoz õ úgy döntött,h eljött az ideje,h maga is edzõ legyen.. Lehet, hogy korán, de biztosan nem túl korán😊

bakkerman
szerintem óriási dolog lenne,ha rögtön elsõ évében megnyerné a PL-t a Chelseavel!!! Azért ne feledjük,a portugál bajnokságból jött,ahol jó ha harcol a bajnoki címért 3 csapat,sokkal könyebb pontvadászat mint a PL,és még mindig csak 33-34(???) éves,szal ha jövõre megnyeritek vele a PL-t akkor minden elismerésem az övé.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Japep

Igen, pontosan.
Remélem ha "csak" bajnokságot nyer nem teszi ki õt is a vezetõség... :S
Jó lenne már egy edzõre hosszútávon számítani.
Remélem meglesz benne, ami kell - most ez alatt nem is az azonnali trófeákat értem, hanem az értelmes játékot, ami pl. CA-nál sokszor nem látszódott. :S

Az meg hogy megéri e a 15 milliót - remélem.
Azért durva ez a nagy költekezés úgy, hogy elvileg jön a szabály, hogy profittal kell rendelkezni az európai porondhoz... :S
Remélem a többi nem igaz, és nem hozzuk a többi Porto-s embert - nem is azért, mert nem kellenének, hanem mert irreálisan magas a kivásárlási áruk (pl. Hulk ha jól láttam 100m... vicc - tudom, csak jelképes, de akkor is).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Ti valóban jól jártatok, ellenben az Õ helyében nem léptem volna meg ezt a lépést, pont amiatt amit írtatok... hatalamas a teher rajta, mert mindenki Mourinho-féle sikereket vár el tõle, és hozzá hasonlítja, erre elmegy ugyanabba a klubba, ahová Mourinho ment...
WuFraZselic
Hát, ezzel számolni kell, ha kifizet valaki 15 milliót egy edzõért, akkor óriási teher lesz rajta és a játékosain

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep

Jó edzõ, a Portóval ezt bebizonyította, csak még fiatal. Ami persze elõnye is lehet, akár úgy, hogy nagyon sokáig nálunk maradhat.
Az lesz a baj szerintem, hogy nem elég, hogy JM mellett tanult, õ a mestere, még rendre bejárja azt az utat is mint õ... és félõ, hogy mindenki el is fogja várni tõle a JM-féle teljesítményt... :S
Persze lehet, hogy hozza, lehet, hogy jobbat is, de ez akkor is nagy teher lehet neki. :S

(Ha igaz, és jön hozzánk) kívánok neki nagyon sikeres és hosszú munkát nálunk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
nagyon jól jártatok szerintem

15 milliót mondjuk hatalmas rizikó kiadni egy edzõért (példátlan), de sokat nyerhettek vele, ha beválik. Moratti nem merte meghúzni ezt a lépést, Abra igen (már ha igazak a hírek)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Japep

Nem tudom, de az is igaz, hogy az a része "egyes értesülések szerint"... tehát arra nem kell adni.
A másik része elvileg hivatalos.

Gondolom annyi lehet az elõnye, hogy még lehet nem írt alá a Chelseahez, de ezzel is jelzi, hogy õ távozni akar - így biztossá téve ezt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Ez miért jó, hogy maga fizeti ki? Nem lenne mind1 ha a Chelsea fizetné ki a Portonak?
Japep

"Villas Boas faxban közölte a klubbal ma, hogy érvényesíti a kivásárlási záradékát. Ezután aláír majd a Chelsea-hez. A Record szerint õ maga fizeti ki a 15 milliót (valószínûleg miután a Chelsea átulta neki).
<...>
Az FC Porto hivatalos weboldalán bejelentette, hogy Villas-Boas elhagyja a csapatot, mivel kifizették a kivásárlási összegét."

Elvileg ez az a közlemény.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
remélem így lesz, de hinni majd csak a fotó után lehet... Robinho mezeket már lehetett rendelni a hivatalos oldalunkról anno😊

hedonist
Falcao-t én is adom😊