Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük!
Meireles, Mata a kezdõben, de aminek nagyon örülök, hogy Sturridge is.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tv: Digisport Plus
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Drogbát sajnálom nagyon, hogy most még nem megy neki, Torrest is, remélem mindketten beindulnak. De eddig az az igazság, hogy egyik csatárunk sem mutatott semmi biztatót... :S
Igaz Sturridgenek és Lukakunak még esélye sem volt megmutatni, mire képes. Remélem összeszedjük magunkat, mert amúgy nagyon erõs a keretünk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lukaku meg majd kap lehetõséget, mostDrogba sérült fõleg, bár amikor Torres, Drogba, Sturridge egészséges valszeg idén sokat nem fog játszani sajnos
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ja, én is alig vártam, hogy elkezdõdjön a szezon. 😊
Az elõszezon nagyon meggyõzõ lett a végére (tudom, ez semmit sem jelent), viszont a bajnokság eddig kicsit csalódás a mutatott játék alapján, többet vártam... :S
De tudom ez még az eleje, és még mindig keresi az igazit. Remélem fogja játszatni Matát és Lukakut is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igen, én is hasonlóan vagyok ezekkel. 😊
És valóban, tényleg vannak, akik a nevük miatt játszanak nálunk - persze ez mind lehet olyan teljesítmény miatt, amit mi nem láthatunk, olyan pályán történt dolgok miatt, amit mi nem érzékelünk, de sokaknál én sem látom, mit keres a pályán, mivel van nála jobb a talonban.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az az igazság, hogy szerintem nem illik ebbe a csapatba... :S
Sok edzõ keze alatt dolgozott, mindenkitõl megkapta az esélyt, mégis mindenkinél másodhegedûs - pedig nem rossz játékos, stílusa alapján talán pont jó is lett volna neki az Arsenal.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nekem õ a best...sajnálnám ha elmenne :/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Igen, biztos fog kapni, de azért láttunk már olyat, hogy valaki ennyi évesen már szinte csapattag.
Persze, a felkészülésen is láttuk, hogy Bruma csinál hülyeségeket még, most nem is azért hoztam fel, mert sajnálom nagyon, hogy elküldtük, hanem azért, hogy tényleg mindenkit megveszünk, hogy nagy tehetség, erre senki nem kerül be.
Lehet, hogy már rossz Kakuta, de emlékszem, akkor úgy vettük meg, hogy õ volt a torna legjobbja - akkor errõl lehet mi tehetünk már.
Most is attól féltem, hogy Lukakut kölcsönadjuk (ami elvileg meg is történt volna, csak szerencsére szabályok nem engedték), vagy Sturridget.
Inkább szegény Kalout adtuk volna el pl, mindenkinek jobb lenne.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez igaz, de van Aanholt azért már megmutatta, mennyire jól is tud játszani a csapatban. Erre folyamatosan kölcsönadjuk, ahelyett, hogy játszatnánk - ez a helyzet Kakutával is, ez lesz lehet, hogy Lukakuval is meg McEachrannel, Brumát is kölcsönadtuk, Mancienne-t is elzavartuk - és még folytathatnám. A jövõt konkréten elpazaroljuk, a vezetõség csak venni képes játékosokat. Persze, nem mondom, hogy azt kell csinálni, mint az Arsenal, az marhaság (már bocs), de azért minden éven megvesszük a legnagyobb tehetségeket, erre pár év után elengedjük õket.
Van Aanholt már simán lehetne Cole közvetlen cseréje, McEachrant is játszatni kellene, és akkor talán nem kellett volna venni senkit. Kakuta is elvileg a legutóbbi U20 (vagy 21-es) EB (vagy VB, már nem tudom) legjobbja volt, erre mi le sem sz.rjuk.
Sajnos ez nem tetszik a csapatban... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Miért is? Ott van Bertrand aki még angol is és gyarapítja a saját nevelésû játékosokat ami PL-ben és BL-ben is kell.
Azért annak örülök, hogy a végén nem költekeztünk megint, eleget költöttünk mér... Meirelest meglátjuk, beválik-e, reméljük.
Igaz most kicsit értetlenül állok van Aanholt kölcsönadása elõtt, de õk tudják - csak nehogy elkergessük õt is...
Benayunt pedig eladhattuk volna - amúgy nincs vele bajom, jó játékos, de valószínû úgy is megy már, nem értem ezt a kölcsön-dolgot - valószínûleg az Arsenal nem ment bele a vételbe.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Harry Redknapp also claims to have been told yesterday by Tottenham chairman Daniel Levy that a £40million offer from Chelsea for Luka Modric was turned down. Stay with us for more.
Akkor idén már marad...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Én legszívesebben ma nem is olvasnék el egy hírt sem, majd holnap a hivatalosat - ha lesz.
Elvileg Perreira is a miénk már (igaz nem hivatalos), viszont ezt nem értem, minek... veszünk egy cserét AC mögé, de hát itt van Aanholt, szóval remélem kamu.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nekem csak Blatter a bajom az UEFA-val, amúgy semmi gondom például a BL-lel.
Amúgy lehet, hogy igazad van, ezt sajnos csak akkor tudni meg, ha létrejön, hogy jó-e - akkor meg már mindegy. :S
Csak az igazság az, hogy hiába lépnek, pár évig lehet, hogy jó lesz, de úgy is lesz valaki, aki kézbe veszi az egészet, és akkor megint diktatúra van... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
az a szuperliga meg egyszer úgyis létre fog jönni,mivel hatalmas lóvé van benne és ezt hülyék lennének nem kiaknázni.lehúznak még annyi bõrt a BL-rõl amennyit lehet,aztán belevágnak.na az lesz a futball halála...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szerintem erre gondoltunk... 😄
De valami megoldás tuti van, amivel megkerülhetõ, mert akkor nagyon sok csapat búcsút inthet az európai kupáknak, mivel annyit költenek... (lásd: City, Real, de nem kell messzire menni, idén mi is... :S )
Ha csak nem készülnek kilépni a BL-bõl és csinálni egy saját sorozatot, amirõl sokszor szó esik - én ennek örülnék, mert úgy látszik, csak így lehet kikerülni Blatter és Platini markai közül... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Talán bevezették, de (sajnos) megkerülhetõ. Azért sajnos, mert valahol felfoghatatlan, hogy mennyit ellehet költeni egy játékosért, holott senki nem ér annyit... (Gondolok itt pl. Ronaldo árára, Hulk kivásárlási ára is csak egy "vicc", mert ennyit nem fizet senki - ezt gondolhatták, mikor rögzítették, de lassan elképzelhetõ, hogy valaki elviszi majd annyiért is...)
Olvastam egy olyat (nem tudom, tényleg igaz-e), hogy a City is megkerülte - kiírtak a City tulajdonosai egy szabályos pályázatot valamire, amire a csapat is jelentkezett, és õk nyertek, persze semmi bunda, csak az õ pályázatuk nyert - így simán bevitt a tulaj pénzt a csapatba, amit elvileg infrastruktúra-fejlesztésre használnak majd.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A poolt énse várom 4.nél elõrébb, de nekik meg iszonyat elõny h csak a bajnokságra kell koncentrálniuk... okozhatnak meglepit Suarezék
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Igen, ez igaz.
Hát ja, még próbálgat õ is, eddig a 3 meccsen (min.) 3 taktikát próbált ki - csak eltalálja és akkor meglátjuk, mire vagyunk képesek. Még a kezdõ sem tiszta senkinek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
viszont egyértelmûen ti vagytok hátrányban az új edzõ miatt, de Boas remek edzõ, úgyhogy garantáltan ott lesztek a végelszámolásnál - a pool viszont kétlem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Azért az, hogy iszonyú erõs, nem hiszem el, bocs. 😊
Elhiszem, hogy most nagyon jól játszottak egy ilyen Arsenal ellen, de azért nem mondhatni, hogy már bajnokok. A Tottenham is vergõdik, õket verték még el jobban, viszont a WBA ellen szenvedtek.
Persze, erõsek, úgy néz ki, eddig jobbak, mint mi, de azért nem kell (még) elszállni.
Nem akarok én kötekedni veled, ez csak az én véleményem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB