Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg itt adják, bár még a Leverkusen elleni meccs összefoglalója megy - de elég jó a kép.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Hiába szeretjük már leszálló ágban van,sõt teljesítményét nézve már leszállt...
Fiatalítás kell nemcsak a keretben hanem a pályán is és a lendületes játékosokat játszatni!
GO BLUES!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Én is.
Bár sajnos pont, hogy nem látjuk, nem adja semmi... :S
Inkább adnak egy Brighton-L'pool meccset (ha jól tudom, valami ilyesmivel játszik), marad a stream... :S
Remélem továbblépnek, bár a fiataloknak lehet nagyobb falat azért a Fulham.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Annak külön örülök, hogy AVB is támogatja azt a felfogást, miszerint a kupameccseken a fiatalokat kell favorizálni. Jó lesz látni McEachran-t és Sturridge-t is a pályán, lehetõleg végig 😊
éééés holnap Ligakupa, kíváncsi leszek 😄
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Hát igen, és sajnos tavaly is ilyen volt már... :S
Lassan lehet, hogy el kell gondolkodnia a visszavonulásról, mert nagyon nem szeretnénk azt látni, hogy utolsó évében csak padozik, esetleg még oda se férjen be... :S
Persze ezt még mind megcáfolhatja, mert pl. Meireles, akit a helyére igazoltunk sem csillog mindig, most pl. egyformák voltak a MU ellen.
Amúgy - hozzáteszem idén még nem láttam Barca-meccset - szerintem pont a Barca játszik úgy, hogy a labdabirtoklás ürügyén a kapusukig sem szégyellik visszavinni a labdát, ezt elég sokszor meg is csinálják - amiért Angliában kifütyülnék õket a saját szurkolóik, mint néha minket is, mikor szorult helyzetben Cech-re bízzuk a labdát. Félre ne értsetek, senkinek egy szava sem lehet a Barca ellen, ezt trófeák bizonyítják, de hosszútávon a játékuk szerintem csak egy Barca-szurkolónak lehet élvezetes, mint anno nekünk, mikor mindenki másnak rossz volt nézni egy Chelsea-meccset JM alatt, kivéve persze nekünk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De amúgy szerintem csak hedonist-nak van nagyon a begyében Lamps, ha valaki/egész csapat szarul játszik õ az elsõ akit kiemel, hogy mekkora szar.
Ki, hogy látja, értem én...te így, én úgy.
Látszik, hogy nincs éppen a toppon. Vannak nagyon jó meglátásai, gyönyörû passzok, de a régi messzirõl meg szabadrúgásból góllövõs Lamps nagyon hiányzik 😞 mostanában csak az alibi passzos, hátrafele indulós dolog van meg...és nem is tetszik.
Barcának a játékában pl azt szeretem, hogy nem tojik be egyik játékos sem, ha nála a labda középpályán és rámegy valaki. Megcsinál egy cselt és megy tovább, elõre persze és nem hátrafelé passzolva. Ezt hiányolom nagyon a csapatból. Sok passzos játékba kezdünk belejönni (szerintem), jó lesz ez, csak idõ kell...én bízom AVB-ban 😄
Persze én is sajnálom Lampardot, de azért nem vagyok annyira elfogult, hogy a neve miatt kötelezõ játszania.
Sajnos már leszállóágban van, de ezt el kell fogadni. Ettõl függetlenül nem kell feltétlenül megszabadulni tõle, nem érdemli meg. Õ egy legenda itt és az is lesz mindig.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Aki most kritizálja az nem nézz Chelsea meccset.
De Lamps miatt kicsit én is aggódom, nem megy neki, mikor lõtt utoljára
nagy, olyan igazán Lampardos gólt? De én sosem akarom a kispadon látni, anno miatta lettem Chelsea szurkoló és örök kedvenc ha megy neki ha nem.
Azzal meg egyetértek, hogy egyik legjobb meccse volt ez Torresnek. Az meg igen, fájó és vicces, hogy kihagyta, reméljük az utóbbi két meccs helyreteszi az agyát, hogy ilyeneket ne "izguljon el".
De ha rajta nevet és viccelõdik valaki, akkor tegye ezt meg Rooneyval is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem tudom, azt a végén kire értetted, de ha Lampardra, akkor kicsit el kellene gondolkoznod, melyik csapatot is kedveled. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Engem egyedül megint kissé Lampard akasztott ki, és brutálisan Ramires... nagyon remélem megszabadulunk tõle anelkaval egyutt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amennyit kihagyott szegény...Felét belövi,már döntetlen 😊
Glory, Glory Man. United!
Azért azt nem mondanám, hogy várható volt, itt szerintem senki sem okosabb, mint AVB. 😊
Ezzel nem kötekedek, csak biztosan megvolt az oka mindenre.
Amúgy nekem Luiz hiányzott, Iva néha zavarba hozható nagyobb meccseken. Meg Meireles is elég szürke volt most.
De valóban, lehet jobb lett volna egy Mikel-Ramires csere, de utólag felesleges már... :S
Majd a visszavágón, addigra hátha nem csak a szép (szebb) játék lesz meg, hanem már az eredményesség is - reméljük addigra megszokja a csapat Boas elképzelését, ami egyébként tetszetõs lenne (lesz?).
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem nagyon durroghat tõlünk senki... :S
Tény, hogy olyan gólokkal nyert a MU, amilyenekkel. Tény, hogy fogható lett volna ma a MU.
Viszont ami a lényeg, hogy ha egy csapat nem tud gólt lõni, nem nyerhet meccseket sem.
Torres meg... sajnálom, lehet ez most visszaveti... :S
Lõhettünk volna mi is többet, a MU is - otthon verjük meg õket és kibékülök az eredménnyel.
Az egyetlen pozitívum, hogy egyre szebb a játékunk. Csak még nem igazán eredményes.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez igaz. A MU-topikból idézve: ,,nem játszunk nagyon jól de a gólokat mi rúgjuk.''
Ez is így igaz. Egy lesgól, egy megpróbálóm lesz-ami-lesz gól, meg egy kavarodás - félre ne értsétek, nem fitymálom le egyáltalán, örülnék neki, ha mi lõttük volna ezeket.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!
TORRRRRRRRRRRRRESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! 😄
Lampard-Anelka csere, Anelka gólpassz. Jól nyúlt bele Boas... 😄
Visszatérve a gólokból csak az látszik, hogy nincs az a nagy fölény, amit az eredmény mutat.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
le a kalappal a MU elõtt, ha nehéz is beismerni, jelen pillanatban õk a bajnokesélyesek az egész mezõny közül...
Hát már 0-3... :S
Pedig nem volt benne egyáltalán. A 2-0 után igen, megrekedtünk, valahol megérdemeljük, mert 2-3 ordító helyzetünk volt, amibõl egyet sem használtunk ki.
Õk meg igen, de azért egyik gól sem volt valami hû de nagy - igaz tudom, az is több, mint amit mi lõttünk.
Innentõl lassan azt lehet mondani, hogy azért ettõl több ne legyen, csak a mi oldalunkról!
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
pedig megtettem h chelsea lövi a következõ gólt, csomó gólhelyzet volt
0-1 nekik, igaz sehol nincs az az elvárt nagy MU fölény... sõt, mint egy kis csapat, úgy nyomják - ezt most nem Chelsea-s szemmel mondom, láthatóan jobbak vagyunk, csak a kapu elõtt bénázunk kicsit (pl. most Ramiresnek ajtó-ablak).
És persze ahogy lenni szokott, lesgóllal vezetnek... :S
Minden esetre van remény. 😊 GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!!!!
Manchester United: De Gea; Smalling, Jones, Evans, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Young; Rooney, Hernández
Cserék: Lindegaard, Berbatov, Giggs, Pak, Carrick, Fabio, Valencia
Chelsea: Cech; Bosingwa, Ivanovics, Terry, Cole; Ramires, Meireles, Lampard; Sturridge, Torres, Mata
Cserék: Turnbull, Luiz, Romeu, Mikel, Malouda, Anelka, Lukaku
------------------------------------------
Érdekes ez a középsõ rész ezzel a hármassal, remélem beválik..eszméletlen nehéz lesz de nyerni kell ma! C'mon Chelsea!
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Majd meglátjuk, mi sül ki ebbõl. Az tény, hogy régen játszott Anelka olyan jól, mint most, mikor becserélték... jót tesz neki a verseny... 😄
Ma kemény lesz. Sorra olvasva AVB és a játékosok nyilatkozatait, még én is elhiszem, hogy a 3 pontért megyünk - bár ez így erõs.
Szerintem mindenki egyértelmû hazai eredményt vár a meccstõl, sajnos benne van a többgólos siker lehetõsége is - legalábbis az elõzmények alapján. De kívánom, hogy cáfoljunk rá erre.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Anelka utolsó évét tölti itt..
Ez is a csapatépítés része. végre.
Sturridge az egyik legnagyobb angol tehetség, egyértelmûen jobb mint Anelka, viszont így legalább Anelka is remélhetõleg a tegnapihoz hasonlóan majd amikor beáll csereként hajtani fog (:
Valaki tud streamet?
Elõre is nagy köszönet.
Sturridge játéka tetszett, azonban megint nem voltunk meggyõzõek... :S
Ilyen "kis csapatok" ellen még elmegy ez a teljesítmény, de a nagyok ellen nem lesz elég - remélem, hogy olyanok vagyunk mint Mou idejében, hogy mindenki ellen ezt a játékot mutattuk, de rendre jobbak voltunk náluk 1 góllal - akkor "semmi" gond. 😊
De ez kiderül, jön a Lever, majd a MU.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB