Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lampard bácsi mégiscsak bizonyít<#worship>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Én csak az utolsó két gólt láttam. Óriási két potyát kapott a magyar kapus Bogdán Ádám. Nem volnék a helyében.
"egy spurs szurkoló"

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Japep

Köszönjük!

30 percet kések, erre mirõl maradok le... :o
Nem bocsájtom meg magamnak... :S 😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

potyognak a gólok... 😊

banok
14.30 Bolton-Chelsea
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

magyar tv nem adja élõben

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Persze h megérdemeltük,a Valencia is mindent kihagyott,igaz nem akkorákat mint mi!

hedonist
mennyi elpuskázott helyzet:S megérdemeltük, még, ha a vége fájó is! mind1 X idegenben jó lesz itthonra!

Ez a Valen X-elt a Barcával!!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Az felháborító h kb. 5ször tiszta ziccerbe pár méterröl mindig a kapusba rúgjuk!

chrissparduc
Nem értem, hogy lehet ilyent csinálni? Még ha közelrõl kézen rúgják azt mondom oké, de hát 20 métert szállt az a rohadt labda! Ezt más csapatoknál is láttam már és akkor sem értettem, de ez különösen fájt most!

azért ez a bíró is egy nagy faszkalap...
Pethy23
Felháborító ez a nyomorék Kalou mit csinált...
Kocka08
Lampard 😊 Így van!!!

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Erõs ez a Valencia.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Isten király vagy Banok mint mindig 😄
Kösziiiii

banok

chrissparduc
Nekem i sjól jönne a stream. :S

Kocka08
Lesz még ideje visszahozni az árát, de vissza is fogja biztos vagyok benne.

Egy jó stream kéne és boldog ember lennék estére :S

Japep

Persze, már kezd bizonyítani, de Dean-nek igaza van, az árához képest alulteljesít... nem azért fizetünk ki valakiért X milliót (sok-sok X-et), hogy huszonvalahány meccsen ne lõjön gólt. Szóval ilyen értelemben ráfizetés volt. Reméljük innentõl beindul majd. Ha lõ meccsenként 2-t, kiegyenlítette a cechet... 😄

Mára én egy 1-1-es döntetlent jósolok, fõleg a kezdõt látva, de ne legyen igazam. Ebbõl a csoportból veretlenül kell továbbmenni, itt viszont papíron belefér az X. De ettõl függetlenül nyerjünk... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Valencia: D. Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Albelda, Éver; Pablo, Canales, Mathieu; Soldado.
Cserék: Guaita, Bruno Saltor, Maduro, Feghouli, Parejo, Piatti
Chelsea: Cech, Bosingwa, D. Luiz, Terry, A. Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Mata, Malouda, Torres
Cserék: Turnbull, Ivanovics, Romeu, Meireles, Kalou, Anelka, Drogba

Ez Lampard napja lezs valamiért úgy érzem..meg lehet korai de ha ezt a meccset behúzzuk fél lábbal továbbjutottunk..C'mon Chelsea!

Kocka08
Akkor is volt, hogy jól csak eredménytelenül.
De könyörgöm hagyjuk ezt a Torres témát, nem belõle áll a Chelsea és amúgy is már bizonyít meccsek óta, hogy a régi.

és elõtte?
Oziris666
Hát pedig mostanában elég jól játszott az utsó 3meccset gólok,golpasszok!

aha , hát nem is név alapján hanem akkor mi alapján? 😄 mert hogy torres nem valami jó , az árához képest meg überfosadék 😄 szóval érdekes...

André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere "figyelmeztetett" arra, hogy csak azért nem fog valakit berakni együttesébe, mert sztár.

Frank Lampard a hírek szerint nagyon nehezen viseli, hogy a jelek szerint nem meghatározó tagja a londoni Kékeknek, s a brit lapok is már az esetleges távozásáról írnak.

Ez fõ téma mostanság a Chelsea-vel kapcsolatban, de Villas-Boas jelezte, hogy nem a nevek alapján válogat, vagyis senkinek sincsen garantált helye a kezdõben, ráadásul korábban utalt arra, hogy szükség van a rotációra.
Rockynhooo
<#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Barnabyka
Ma már jobban megéri sörbe fektetni, mint Drogba! <#banplz>

hedonist
Erre céloztam én is, néha azt sem tudja, merre támadunk!😊

szörnyû labdavesztései vannak, kritikus pillanatokban, emellett, meg néha olyat húz, h hihetetlen, mint pl. most a Swansea ellen 16 oson átemelte a jobbjára küllõvel csak sajna mellé célzott.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Igen ,de Ramires is akkor jó ha van mellette más védekezöközéppályás,mert akkor amit nagyon tud futhat bátran elörre(kegyetlen gyors robbanékony),de például ha nincs mögötte egy Mikel akkor labdaveszténél szopó van...

Nálam még mindig kétarcú a srác vannak zseni húzásai(lásd tegnapi csele) de vannak olyan labdabuta momentumai is néha h rossz nézni😛

Bulykin
én is így gondolom és bárki bármit mondd Ramires is nagyon hasznos tagja a csapatnak! 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
Szar ügy,jelen pillanatban nélküle jobb,gyorsabb,dinamikusabb a középpálya meg az egész csapat...

Japep

Ezt elvileg Boas cáfolta, hogy balhé lett volna belõle.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Lamps amúgy megsértõdött h nem õ állt be, duzzogva bement rögtön az öltözõbe...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Egyetértek! Torres egyre jobb, bár, h kiállítatta magát nem is értem.. kár, mert most így ki kell hagynia! Drogba etalon, beáll 10 perc alatt befûzi az összes védõt, harcol, aztán lõ vakon egy nagyon okos gólt. agyrázkódás után😄 AVB megmerte húzni, h Lampardot kihagyta, ezért elismerés, kár,h nincs több kp-nk, mert, ha még Ramirest is kihagyja tökéletes! 2 gólja ellenére, ha valaki nézte a meccset tudja mirõl beszélek...

Japep

Valóban. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Botlott a MU, így még értékesebb a mai gyõzelem. GO BLUES!

Japep

Nyertünk, az eredmény meggyõzõ, a játék kevésbé, de a lényeg a 3 pont.
Torres góljának örültem, a piros meg butaság volt... :S
Remélem szerdán folytatjuk a BL-ben a "menetelést". 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
16.00 Chelsea-Swansea
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Bulykin
stream-et tud valaki mára?
melóból akarom nézni... 😛

Japep

Igen. Bár ezt hülyeségnek tartottam részünkrõl, de annyira azért nem zavar, én tökéletesen megvagyok elégedve Mikellel, nem beszélve Essienrõl. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bakkerman
most ha haza akarnék beszélni akkor azt mondanám,hogy látszik hol nevelkedett...😄DDD de amúgy tényleg kibaszott jól jártatok vele,opciót kaptunk rá amúgy? Már nem emlékszem :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kocka08
Igen, Romeu jó volt.
De Lampard is jó volt ma a kihagyott tizi ellenére, végre lendületesen jól játszott.
Lukaku tol várnék többet.

Pethy23
Nekem is feltûnt, idén még senki nem játszott ilyen jól azon a poszton.
Bulykin
ez a Romeu gyerekek nagyon nagy játékos már most...

Japep

Szerintem nem volt vele gond. Egész életében vagy jobbra, vagy középre lõtte, most is.
Amúgy jó meccs volt, de meglátszódott az emberhátrány. Kíváncsi lettem volna Joshra, ha fent marad. Nyertünk, ez a lényeg. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szegény lampardnak már a tizenegyesei sem a régiek 😞

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Japep

Tetszik... 😊
Röviden ennyi. Azért jó lett volna, ha Sturridge nem ér bele, mert szerintem érvényes lett volna Josh gólja... :S
De majd a másodikban. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
http://forum.wiziwig.eu/threads/60534-Wednesday-s-Football-Links

Japep

Nem adja elvileg, most ezt kaptam, innen nekem megy szépen az elsõ linkrõl - igaz SopCast kell hozzá, szerencsére valahonnan van a gépemen... :S 😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Nagy köszönet, remélem jó lesz.

Japep

Valószínû nem adja a Chelsea TV... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB