Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
"egy spurs szurkoló"
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Köszönjük!
30 percet kések, erre mirõl maradok le... :o
Nem bocsájtom meg magamnak... :S 😄
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
magyar tv nem adja élõben
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ez a Valen X-elt a Barcával!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Kösziiiii
Egy jó stream kéne és boldog ember lennék estére :S
Persze, már kezd bizonyítani, de Dean-nek igaza van, az árához képest alulteljesít... nem azért fizetünk ki valakiért X milliót (sok-sok X-et), hogy huszonvalahány meccsen ne lõjön gólt. Szóval ilyen értelemben ráfizetés volt. Reméljük innentõl beindul majd. Ha lõ meccsenként 2-t, kiegyenlítette a cechet... 😄
Mára én egy 1-1-es döntetlent jósolok, fõleg a kezdõt látva, de ne legyen igazam. Ebbõl a csoportból veretlenül kell továbbmenni, itt viszont papíron belefér az X. De ettõl függetlenül nyerjünk... 😄
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cserék: Guaita, Bruno Saltor, Maduro, Feghouli, Parejo, Piatti
Chelsea: Cech, Bosingwa, D. Luiz, Terry, A. Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Mata, Malouda, Torres
Cserék: Turnbull, Ivanovics, Romeu, Meireles, Kalou, Anelka, Drogba
Ez Lampard napja lezs valamiért úgy érzem..meg lehet korai de ha ezt a meccset behúzzuk fél lábbal továbbjutottunk..C'mon Chelsea!
De könyörgöm hagyjuk ezt a Torres témát, nem belõle áll a Chelsea és amúgy is már bizonyít meccsek óta, hogy a régi.
André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere "figyelmeztetett" arra, hogy csak azért nem fog valakit berakni együttesébe, mert sztár.
Frank Lampard a hírek szerint nagyon nehezen viseli, hogy a jelek szerint nem meghatározó tagja a londoni Kékeknek, s a brit lapok is már az esetleges távozásáról írnak.
Ez fõ téma mostanság a Chelsea-vel kapcsolatban, de Villas-Boas jelezte, hogy nem a nevek alapján válogat, vagyis senkinek sincsen garantált helye a kezdõben, ráadásul korábban utalt arra, hogy szükség van a rotációra.
szörnyû labdavesztései vannak, kritikus pillanatokban, emellett, meg néha olyat húz, h hihetetlen, mint pl. most a Swansea ellen 16 oson átemelte a jobbjára küllõvel csak sajna mellé célzott.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nálam még mindig kétarcú a srác vannak zseni húzásai(lásd tegnapi csele) de vannak olyan labdabuta momentumai is néha h rossz nézni😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nyertünk, az eredmény meggyõzõ, a játék kevésbé, de a lényeg a 3 pont.
Torres góljának örültem, a piros meg butaság volt... :S
Remélem szerdán folytatjuk a BL-ben a "menetelést". 😊
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
melóból akarom nézni... 😛
Igen. Bár ezt hülyeségnek tartottam részünkrõl, de annyira azért nem zavar, én tökéletesen megvagyok elégedve Mikellel, nem beszélve Essienrõl. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De Lampard is jó volt ma a kihagyott tizi ellenére, végre lendületesen jól játszott.
Lukaku tol várnék többet.
Szerintem nem volt vele gond. Egész életében vagy jobbra, vagy középre lõtte, most is.
Amúgy jó meccs volt, de meglátszódott az emberhátrány. Kíváncsi lettem volna Joshra, ha fent marad. Nyertünk, ez a lényeg. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Tetszik... 😊
Röviden ennyi. Azért jó lett volna, ha Sturridge nem ér bele, mert szerintem érvényes lett volna Josh gólja... :S
De majd a másodikban. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem adja elvileg, most ezt kaptam, innen nekem megy szépen az elsõ linkrõl - igaz SopCast kell hozzá, szerencsére valahonnan van a gépemen... :S 😄
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB