Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Nekem sincs vele nagy problémám. Legalábbis nem az a poszt az, ahol változtatás kellene szerintem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Akkor egyedül vagy vele!Minden forumon szapulják a drukkerek évek óta...
Igaz most nem csak ö a probléma!

Kocka08
0-1 zsebben a 3 pont, és ennyi a pozitívum. (Lampard megint)

Én viszont Bosit nem látom ilyen rossznak, sõt..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Oziris666
Ez megint egy nagy zsák trágya amit az elsö félidöben lemüveltünk...
Nagy bajok lesznek itt ilyen ötlettelen játékkal

Japep

Köszi, most tényleg kell, mert nem adja a Digi sem... :S
Köszi.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Igen,igazad van nincs nevezve!Igaz mind1 lenne ottse játszana ahogy a bajnokságban se játszik!Akkor mi a túrónak kellett 20millióért?!?

Remélem a Blackburn megpicsázzuk mert különben nagy bajok lesznek

Oziris666
Nemtud védekezni,állandóan elöl ragad,ami nem lenne baj ha hasznos lenne amit elöl csinál de nem az!Képtelen jól beadni a labdát,állandóan eladja a labdát!

hedonist
Pl Romeut simán játszatnám, jobban lehozza a posztot, mint Mikel, mert nem sárgul be, õ inkább ésszel hozza le, nem erõbõl, és sokkal kreatívabb, múltkor sztem 100% os passzolalssal hozta a meccset.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

A 25 fõs "A listán" 8 fiatalnak kell lennie (nekik nálunk, vagy más angol klubnál 15 és 21 éves kora között legalább 3 évet folyamatosan el kellett tölteniük). Ebbõl a 8-ból legfeljebb 4 olyan játékos lehet, aki Angliában más klubnál nevelkedett.
Lukaku ide értelemszerûen nem kerülhet még be.

A "B-listára" bármennyien felkerülhetnek, de nekik 21 évnél fiatalabbnak kell lenniük, és 2 évig megszakítás nélkül a klub alkalmazásában kell, hogy álljanak.
És a B-re sem.

Nem okoskodok én, ne hidd... :D
Csak úgy írom.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Én meg úgy tudom, hogy ilyen fiatalon nem kell jelölni, játszhat anélkül is.

Kocka08
Engem a Bosingwa nem zavar, mi a problémád vele?
Engem annál inkább idegesít, Malouda és Anelka na õket nem akarom látni már.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Japep

Lukaku ha jól tudom nincs jelölve a BL keretében.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Azért egy Lukakut betettem volna,ö azért nemkicsit ismeri a Genket...
AVB-t sokkal tökössebbnek gondoltam,nemsok kockázatot vállal eddig!
Egy Romeut bemert rakni és kb. ennyi az újakból illetve fiatalokból!

Meg érthetetlen számomra h a balfasz Bosingwának miért muszáj minden rohadt meccsen játszania?!?

hedonist
:( szarok voltunk... mondjuk ilyen kezdõt, h talált ki...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

1:1. és megérdemeljük, mert nagyon gyengék vagyunk...

Japep

,,A Right To Play speciálisan kifejlesztett sport és játék programokat használ ahhoz, hogy javítsa az egészségi állapotát, fejlessze az életben való boldogulását, és békét hozzon a háború, szegénység és betegségek által sújtott gyermekeknek és közösségeknek.''

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszönjük.

Hát elég lapos a meccs, de azért hozni kell... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
0-1 félidõben, Ramires lõtte. Köteles megfogott egy büntetõt, Luiz rúgta egybk...

Amúgy mi az a RIGHTTOPLAY felirat a srácok hátán?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

banok
20:45 Genk-Chelsea
tv: Digisport+
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Lesz még hullámvölgyben az a City, figyeljétek meg."
ámen :)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Kocka08
Igen, Cech is sajnos gyengén védett.
Boas-t idén akkor sem állítják fel ha semmit nem nyerünk, jövõre ott leszünk a toppon, de idén sincs veszve még semmi.
Lesz még hullámvölgyben az a City, figyeljétek meg.

jó meccs volt az Arsenal elleni, de elég lutri volt, a védelmek és a kapusok sem voltak olykor a helyzet magaslatán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oziris666
Wolverhamptonnak:P

Japep

A City ellen kinek nem az? Sajnos... :S
Én úgy vagyok vele, hogy látom, mi az elképzelése és tetszik. Remélem összejön neki.
Igen, ez nem a legjobb, sõt... :S 5 gólt egy Chelsea-szintû csapat soha nem kaphat. Fent látni sokszor a fejlõdést, hátul viszont eddig nem látott zavarok vannak néha... :S
Pl. nem értem, miért kell Luiznak minden második meccsen pihennie... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Nem mondtam h menjen ,azt irtam h menni fog sztem!Nálunk ez a szokás!
Hiába játszottunk szépen a ManU ellen kaptunk 3mat itt is szépen játszottunk az elején néhol mégis kaptunk 5öt!
Hát akkor játsunk rondán de nyerjünk néha!
A City ellen is boritékolható h kiszopunk!

Japep

Azért állj csak meg! Ha már most menesztésrõl beszélsz, akkor ugyanolyan vagy, mint a vezetõség...
Persze, fájó vereség nagyon is... :S És lassan már a kupákra kell koncentrálnunk. De azért adjunk már idõt neki. Senki nem várja el AVB-rõl (csak titkon), hogy rögtön bajnokságot nyerjen.
Nekem néha nagyon is tetszik a mutatott játékunk, csak még az eredményességre kell rágyúrni.
A MU ellen pl. kifejezetten jól játszottunk. De valóban, ez az 5 gól egy mai (!) Arsenaltól fájó... :S

De fel kell állni. GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Asszem Villas Boas fog felálni lassan...
ManUtol 3mat Arsenaltol 5öt semmilyen körülmények között nem lehet kapni!
De ha még csapatot épitenénk vagy fiatalitanánk akkor aztmondom oké,de ugyazazok a balfaszok játszanak mint eddig 1-2kivétellel!

Kocka08
3-5

Na ebbõl majd fel kell állnunk valahogyan.

Bencee7
Nem hiszem el <#falbav> ilyen szerencsétlenek is csak mi lehetünk...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Kocka08
Ez igen köszönjük Malouda a játékodat.

3-4

Bencee7
Úúúúristen mekkora volt <#taps> Go Blues!!!

Kocka08
MAAATTTAAAAAA

3-3

Bencee7
Amúgy múltkor Turnbullt kiállították, most Szczesny alkotott, és csak sárga... miez??

Bencee7
Hihetetlen... Most nagyon kár Drogba hülyeségéért :\

Kocka08
Ilyen gól nincs a világon :S

2-3

Kocka08
2-2

Kocka08
Ott van!!!!!!
2-1 Terry javítás :D

Kocka08
1-1 sajnos Terry és Iva cseszte el.

Kocka08
Lampard mekkora labdákat oszt, nagyon penge ma. (is)

Japep

Az igen, szép.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
1-0 és ez a 6000. Chelsea gól! Frank Lampard<#worship>

Kocka08
Várom a mérkõzést, csak találjak egy jó streamet :/

2 gólos gyõzelmet tippelek.

Japep

Elnézve az oldal címét nem vagyok meggyõzve, hogy ez valóban így hangzott-e el... de én is remélem. :D

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyler1
"A szart is kiverjük az Arsenalból"

az igen, fõ a diplomatikus hangnem :DDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
nembaj, nyertünk az a lényeg, és Anelka már remélhetõleg nem sokáig lesz a csapat tagja...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Hát, akár neki is adtam volna a tizit sztem beveri, de az a legnagyobb rejtély, h miért Anelkanak, aki eddig majdnem mindig kihagyta (bl)

Bencee7
Aham, gondoltam :)

Amúgy lehet jobb is, hogy nem néztem :D összefoglaló alapján olyanokat hagytunk ki, hogy hihetetlen :\ Anelka tizenegyest meg pár 100%os helyzetet is elpuskázott.
Amúgymeg, ha már McEachran "megcsinálja" a tizenegyest, miért nem engedték, hogy õ rúgja? Rejtély...

Japep

Igen, ezt észrevettük... igaz értetlenül állok elõtte... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

A gólok már megvannak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB