Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sincs vele nagy problémám. Legalábbis nem az a poszt az, ahol változtatás kellene szerintem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igaz most nem csak ö a probléma!
Én viszont Bosit nem látom ilyen rossznak, sõt..
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Nagy bajok lesznek itt ilyen ötlettelen játékkal
Köszi, most tényleg kell, mert nem adja a Digi sem... :S
Köszi.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Remélem a Blackburn megpicsázzuk mert különben nagy bajok lesznek
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A 25 fõs "A listán" 8 fiatalnak kell lennie (nekik nálunk, vagy más angol klubnál 15 és 21 éves kora között legalább 3 évet folyamatosan el kellett tölteniük). Ebbõl a 8-ból legfeljebb 4 olyan játékos lehet, aki Angliában más klubnál nevelkedett.
Lukaku ide értelemszerûen nem kerülhet még be.
A "B-listára" bármennyien felkerülhetnek, de nekik 21 évnél fiatalabbnak kell lenniük, és 2 évig megszakítás nélkül a klub alkalmazásában kell, hogy álljanak.
És a B-re sem.
Nem okoskodok én, ne hidd... :D
Csak úgy írom.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Engem annál inkább idegesít, Malouda és Anelka na õket nem akarom látni már.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
AVB-t sokkal tökössebbnek gondoltam,nemsok kockázatot vállal eddig!
Egy Romeut bemert rakni és kb. ennyi az újakból illetve fiatalokból!
Meg érthetetlen számomra h a balfasz Bosingwának miért muszáj minden rohadt meccsen játszania?!?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
,,A Right To Play speciálisan kifejlesztett sport és játék programokat használ ahhoz, hogy javítsa az egészségi állapotát, fejlessze az életben való boldogulását, és békét hozzon a háború, szegénység és betegségek által sújtott gyermekeknek és közösségeknek.''
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszönjük.
Hát elég lapos a meccs, de azért hozni kell... GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy mi az a RIGHTTOPLAY felirat a srácok hátán?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
tv: Digisport+
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ámen :)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Boas-t idén akkor sem állítják fel ha semmit nem nyerünk, jövõre ott leszünk a toppon, de idén sincs veszve még semmi.
Lesz még hullámvölgyben az a City, figyeljétek meg.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A City ellen kinek nem az? Sajnos... :S
Én úgy vagyok vele, hogy látom, mi az elképzelése és tetszik. Remélem összejön neki.
Igen, ez nem a legjobb, sõt... :S 5 gólt egy Chelsea-szintû csapat soha nem kaphat. Fent látni sokszor a fejlõdést, hátul viszont eddig nem látott zavarok vannak néha... :S
Pl. nem értem, miért kell Luiznak minden második meccsen pihennie... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hiába játszottunk szépen a ManU ellen kaptunk 3mat itt is szépen játszottunk az elején néhol mégis kaptunk 5öt!
Hát akkor játsunk rondán de nyerjünk néha!
A City ellen is boritékolható h kiszopunk!
Azért állj csak meg! Ha már most menesztésrõl beszélsz, akkor ugyanolyan vagy, mint a vezetõség...
Persze, fájó vereség nagyon is... :S És lassan már a kupákra kell koncentrálnunk. De azért adjunk már idõt neki. Senki nem várja el AVB-rõl (csak titkon), hogy rögtön bajnokságot nyerjen.
Nekem néha nagyon is tetszik a mutatott játékunk, csak még az eredményességre kell rágyúrni.
A MU ellen pl. kifejezetten jól játszottunk. De valóban, ez az 5 gól egy mai (!) Arsenaltól fájó... :S
De fel kell állni. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ManUtol 3mat Arsenaltol 5öt semmilyen körülmények között nem lehet kapni!
De ha még csapatot épitenénk vagy fiatalitanánk akkor aztmondom oké,de ugyazazok a balfaszok játszanak mint eddig 1-2kivétellel!
Na ebbõl majd fel kell állnunk valahogyan.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
3-4
3-3
2-3
2-1 Terry javítás :D
2 gólos gyõzelmet tippelek.
Elnézve az oldal címét nem vagyok meggyõzve, hogy ez valóban így hangzott-e el... de én is remélem. :D
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy lehet jobb is, hogy nem néztem :D összefoglaló alapján olyanokat hagytunk ki, hogy hihetetlen :\ Anelka tizenegyest meg pár 100%os helyzetet is elpuskázott.
Amúgymeg, ha már McEachran "megcsinálja" a tizenegyest, miért nem engedték, hogy õ rúgja? Rejtély...